Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378808 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

4- 22 Aralık, geceler kısalmaya, gündüzler uzamaya başlayacak...
* * *
5- 21 Mart, geceyle gündüzün uzunluğu denk olacak...
* * *
6- 22 Mart, gündüzler uzamaya, geceler kısalmaya başlayacak...
* * *
7- 21 Haziran, en uzun gündüz yaşanacak...

DOLAYISIYLA ÇALIŞMA DAHA ÇOK OLACAK... BU STAD YETİŞİR RAHAT OLUN  :ishock: :ishock:
En uzun gece ertesi gün arenada maç izleyeceğimiz gece @panky

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

tabi işi tam bilmiyoruz ama istanirse prekast 3 günde bitirilebilecek bir işmiş gibi görünüyor bana ekrandan :)
akyazı kabası yanılmıyorsam aralık ayında bitti.hala prekast takıyorlar.hiç te öyle 3 günlük işe benzemiyor maalesef...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Ersan

deplasman tribünü hariç sadece bize 45 bin kalsın yeterli bence
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

En uzun gece ertesi gün arenada maç izleyeceğimiz gece @panky
Ahahhahhah o gece toplanıp sabahlayalım bence harika olur KAZAN kaynar 

Bursa stadında işaretle gösterdiğim mebranın olduğu yer açıktı bir buçuk günde örttüler @Efe de bilir eğer dikkat ettiyse mebranlar çok çabuk serildi halatlar bir bir buçuk ay gibi bir sürede havaya kalktı ön hazırlığı yaklaşık 2 hafta sürdü gün ve gün bu süreçe tanıklık etmiştim çalıştığım otelden.

Ersan crowne demi çalışıyorsun  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

yatay ve dikey sınırlamalarla bu kapasiteyi ancak uefa ve tff kriterlerine uymayarak aşabilirsiniz,hatırlarsanız başkan ayakta seyirci almak için çok uğraştı ama tff izin vermedi demek ki 42 bin sınır değil. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu sınırlarda nasıl 60 binlik stad yapacaksın?
Yapamıyorsun zaten abi Sıkıntı o :s20: Verilen talimatlara göre yukseklik kotasına gore en yüksek Yere ulaşabilmek için Zemin 8 metre aşağıya alındı :by2: :by2: Sen Kapasitenin cidden 41.903 olduğuna inanıyormusun :iscrewy: 42.000 kişilik stadlara bir bak , Birde bizim stada!! Hiç 42.000 gibi duruyormu :alala: :alala: Sırf Bu sınıra uyulabilmek için Projede gorulen ama gerçekte yapılmayan yeni açıktaki 3 sıra var !! Merdiven Ve koltuk mesafeleri fazla Sırf bu yüzden.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ulan şaşkınlıktan kendimi alıntılamışım

Çevrimdışı Ersan

Ersan crowne demi çalışıyorsun  :lol:

@Epkem aynen abi orda çalışıyordum ama ayrıldım bu arada sen bana hiç yabancı gelmiyorsun abi
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar numaralının en dar yeri ile (eski açığa dogru sanırım)duvar arası mesafe ne kadar .yani kaç insan yan yana geçebilir.orası yolun üstü ile nasıl birleşecek...karışık bir yermiş baya...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı levent21

prekastlar biraz yavaş ilerlerliyor şimdilik , kaba bitti sayılır prekastlar bitmeden catının hangi işleri yapılabilir acaba bu sıyah kolonların montajı dişinda ?  :alala:

arkadaşlar numaralının en dar yeri ile (eski açığa dogru sanırım)duvar arası mesafe ne kadar .yani kaç insan yan yana geçebilir.orası yolun üstü ile nasıl birleşecek...karışık bir yermiş baya...
insanların en boy oranlarına göre değişir ama çok büyük olacak sanırım  :kop: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

prekastlar biraz yavaş ilerlerliyor şimdilik , kaba bitti sayılır prekastlar bitmeden catının hangi işleri yapılabilir acaba bu sıyah kolonların montajı dişinda ?  :alala:

Sadece siyah direkler'in montajı yapılabilir.Çatıyı germeye başlamak için prekastlar lazım :)

Çevrimdışı ahmetx

Yapamıyorsun zaten abi Sıkıntı o :s20: Verilen talimatlara göre yukseklik kotasına gore en yüksek Yere ulaşabilmek için Zemin 8 metre aşağıya alındı :by2: :by2: Sen Kapasitenin cidden 41.903 olduğuna inanıyormusun :iscrewy: 42.000 kişilik stadlara bir bak , Birde bizim stada.. Hiç 42.000 gibi duruyormu :alala: :alala: Sırf Bu sınıra uyulabilmek için Projede gorulen ama gerçekte yapılmayan yeni açıktaki 3 sıra var .. Merdiven Ve koltuk mesafeleri fazla Sırf bu yüzden.....
3 sıra benim tahminim engelliler için yapılmadı,oradaki boşluğa tek sıra engelli koltuğu yerleştirilecek.Aksi halde engelliler için yer yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Kaba inşaat bittiğinde prekastları döşenmiş tribünlere fotoğrafda işaretlenen aparatlar ( bizde beyaz olanlar ) yerleri sabitlenmeye ve çelik halatlar için tahtalar çakılmaya başlanmaz mı ? illa tüm prekastların döşenip sahanın terkedilmesi mi lazım  ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

3 sıra benim tahminim engelliler için yapılmadı,oradaki boşluğa tek sıra engelli koltuğu yerleştirilecek.Aksi halde engelliler için yer yok.
@ahmetx abi bugün senle hiç anlaşamıyoruz :D abi Ciddi ciddi inanıyor musun bu stadın 41.903 olduğuna :alala: Kusura bakma ama bana kimse inandıramaz , 41.903 rakamı tamamen Palavra , Ben toki arenayada girdim , Saraçoğlu'nada çok girdim , Bu stadın gerçek kapasitesi 41.903 olamaz fizik kurallarına aykırı :iscrewy: Espanyol stadından tut , Konya stadına kadar butun 42.000 lik stadları incele , Hiç birisi bizimki kadar heybetli ve buyuk gözükmüyor üstelik yerin 12 metre altında olduğumuz halde :iscrewy:

forumuza @ahmet türker  @anilt  anlaşamamızlığından sonra @Ahmetx ve @Yunus Emre Dökmeci  anlaşamazlığı damga vurmuştur saygılar  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı keremfrat1

evdeyim fotoları yolluyorum necmı abıye :D  :)

Kaba inşaat bittiğinde prekastları döşenmiş tribünlere fotoğrafda işaretlenen aparatlar ( bizde beyaz olanlar ) yerleri sabitlenmeye ve çelik halatlar için tahtalar çakılmaya başlanmaz mı ? illa tüm prekastların döşenip sahanın terkedilmesi mi lazım  ?
Çatıcılar sahada kendilerinden başka kimseyi istemiyormuş , muhtemelen çelik iskelet havaya kalkana kadar kimse olmayacak sahada ....

Çevrimdışı dlcs

Yine kapasiteyi arttrmışsınız hayırdır ?  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy