Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALBATROS

önceki sayfalarca akyazı için ılıcalı denilmiş ama ben aylar önce akyazının prekastlarının görünüş olarak kalitesiz gibi göründüğünü farkedip arşatırmıştım ve başka bir şirket diye hatırlıyorum şuan bulamadım ama %99 farklı bir şirket almıştır

abi sadece çatı derken daha yeni açık arkası ve koltuklar bekliyor..prekastlarında ne kadar zamanda tamamen biteceğini ayrıca merak ediyorum..
yeni açığın arkası ve koltukları çok sıkıntı yapmamak lazım şu an için öncelik prekastta  :s20:

Çevrimdışı Ersan

is mebrana kalsin onun cok oneni yok ilk catiyi havaya kaldirmak gerek 3 ay suresi var

@Efe dediğim gibi çelik halatların montajı gerekli ayarlamaların yapılması vs kaldırmaya hazırlık işlemleri 2 hafta sürdü yaklaşık olarak bide saat öğlen 2 dedin mi çalışan kimse kalmıyordu stadda kaldırma işlemide yanılmıyorsam 1-1 buçuk ay sürdü diye hatırlıyorum yani toplamda çok yavaş ve az vardiya çalışmalarına rağmen 3 aylık bir sürede havaya kalkmış mebran döşenmiş hale geldi ve biliyorsun orası açıklık rüzgar alan bir bölge bizde de 3 aylık sürede aynı hale geleceğini tahmin ediyorum
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

prekast takılsın çatı kalksın koltuklar sonra inşalllah sabredelim arkadaşlar sabrın sonu selamet  :ok:

@Efe dediğim gibi çelik halatların montajı gerekli ayarlamaların yapılması vs kaldırmaya hazırlık işlemleri 2 hafta sürdü yaklaşık olarak bide saat öğlen 2 dedin mi çalışan kimse kalmıyordu stadda kaldırma işlemide yanılmıyorsam 1-1 buçuk ay sürdü diye hatırlıyorum yani toplamda çok yavaş ve az vardiya çalışmalarına rağmen 3 aylık bir sürede havaya kalkmış mebran döşenmiş hale geldi ve biliyorsun orası açıklık rüzgar alan bir bölge bizde de 3 aylık sürede aynı hale geleceğini tahmin ediyorum
bu stadı devlet yapmıyor biz yapıyoruz başkan onlara kaytarmaya müsade etmez

Çevrimdışı ramayan

yeni açığın arkası ve koltukları çok sıkıntı yapmamak lazım şu an için öncelik prekastta  :s20:

tabi işi tam bilmiyoruz ama istanirse prekast 3 günde bitirilebilecek bir işmiş gibi görünüyor bana ekrandan :)

tabi işi tam bilmiyoruz ama istanirse prekast 3 günde bitirilebilecek bir işmiş gibi görünüyor bana ekrandan :)
hehehe keşke öyle olsa ama zor acele etmeyelim kimseye zarar gelmeden en kısa zamanda biter inşallah diyelim amin

Çevrimdışı ramayan

hehehe keşke öyle olsa ama zor acele etmeyelim kimseye zarar gelmeden en kısa zamanda biter inşallah diyelim amin

amin :)

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar selam, bi sorum var. Bize 42.000 kapasite sınırı koyan merci tam olarak kimdir?
Koruma Kurulu mu?
Çevre Bakanlığı mı?
Belediye mi?
Başbakanlık mı?
Trafik Dairesi mi?

yoksa bunların oluşturduğu bir komisyonun ortak kararı mı? Ve bu karar bir yerlerde bir resmi evrakta vs yazılı mı? Hep konuşuyoruz sınır vs. Evet Başkan da söyledi ama ben net karar veren merci adını bulamadım.

42 bin sınırı aslında yok,stadyumun belirlenen yatay ve dikey sınırlarına 42 bin kapasite sığıyor. :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ersan

bu stadı devlet yapmıyor biz yapıyoruz başkan onlara kaytarmaya müsade etmez

@panky para varsa sıkıntı yok abi başkanda işlerin başında zaten bursa stadı parasızlık yüzünden 5 yılda bitecek bide, ergen bursa taraftarlarına uyup o çocuk lazımlığı gibi timsah figürünü yapmaya kalktıkları için
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

ALİ RIZA BİR TANE AMİN EMOTİONI RİCA EDİYORUM@ALİ RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar selam, bi sorum var. Bize 42.000 kapasite sınırı koyan merci tam olarak kimdir?
Koruma Kurulu mu?
Çevre Bakanlığı mı?
Belediye mi?
Başbakanlık mı?
Trafik Dairesi mi?

yoksa bunların oluşturduğu bir komisyonun ortak kararı mı? Ve bu karar bir yerlerde bir resmi evrakta vs yazılı mı? Hep konuşuyoruz sınır vs. Evet Başkan da söyledi ama ben net karar veren merci adını bulamadım.
Tam bilmiyorum ama bence Hiçbiri :bandit:
Dogru Cevap %99.9 Bugüne Kadar çok çektiğimiz Anıtlar Yüksek kurulu :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@panky para varsa sıkıntı yok abi başkanda işlerin başında zaten bursa stadı parasızlık yüzünden 5 yılda bitecek bide, ergen bursa taraftarlarına uyup o çocuk lazımlığı gibi timsah figürünü yapmaya kalktıkları için
sırf stad için kredi anlaşması yapıldı para sıkıntımız yok

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

42 bin sınırı aslında yok,stadyumun belirlenen yatay ve dikey sınırlarına 42 bin kapasite sığıyor. :biggrinking:
Kapasite sınırı var abi nasıl yok :iscrewy: Bize Söylenen İsterseniz yapabiliyorsanız 60.000lik stad yapın fakat maç Günleri en fazla 42.000 kişi girebilir :steamed: :steamed: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersan

@Efe seneye kadar cumartesi pazar tatil olan bir iş ayarlayım kombineyi sizin ordan alırım yer kalırsa beraber gidip geliriz  :)

normalde para sıkıntımız çok fakat sırf stad da işler sekteye uğramasın diye yapılan bu kredi anlaşması elimizi rahatlattı  :money:

Çevrimdışı ahmetx

Kapasite sınırı var abi nasıl yok :iscrewy: Bize Söylenen İsterseniz yapabiliyorsanız 60.000lik stad yapın fakat maç Günleri en fazla 42.000 kişi girebilir :steamed: :steamed: :akuma:
bu sınırlarda nasıl 60 binlik stad yapacaksın?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

kapasite sınırı var ama şu an var biz bu sınırı aşarız arkadaş görürsünüz

Çevrimdışı Burak Akay

yeni açığın köşe prekast durdu gıbı sankı :( pek ilerleme yok gibi inşallah yanılıyorumdur
İyi Günde Kötü Günde

60000 olsa dolacakmı 48000 ideal biraz sıkışırsak 50000 ful çeker  :super:

Çevrimdışı ALBATROS

BU ARADA ANKARADAKİ TARAFTARLARIMIZA HELAL OLSUN

Çevrimdışı SDemirsoy

eğer öyleyse güzel @SDemirsoy güzel bir hale getirileceğinden şüphem yok zaten ama işte şuan öyle kötü duruyor ya içime dert oldu  :bandit:
güzel olacak orası da merak etme :)