Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377081 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok Serhat abi, ahmet abi yedek kulubesine takilmisti ya bi ara, yaklasik 50 tane vip koltuk gidiyor diye...  :lol: :lol:
Biliyorum o mevzuyu okumuştum hatta bi kaç fotoğraf paylaşmıştı Ahmet :) Ama ondan önce bu stat için söylenecek o kadar çok şey var ki yedek kulübesine gelene kadar :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Bu videoyu yapana büyük küfürler edicem. İş yerinde ağlattılar beni :)
Ben sağlam küfür ettim kalkmışlar betona boyayla sabret yazmışlar  :bandit:

Çevrimdışı Ocean

Ya o loca bölümü hapishane gibi duruyor :) Özellikle çalışsam nasıl kötü yapabilirim diye o bölümü yinede böyle bir şey yapamazdım. Yapan mimarın bitirme tezine onay veren hocanın beynini seveyim :)
stadı şöyle yapan adamın beyin terk olması lazım.

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi senin ilgini cekicek, sinirlerini ziplatacak bir resim buldum  :lol: :lol: :lol:
sporcu çıkışından mı bahsediyorsun? @Fatih en azından şu tokicilerin ki gibi olmalıydı. :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 15:42:49 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TURKahvesi

@ahmetx abi senin ilgini cekicek, sinirlerini ziplatacak bir resim buldum  :lol: :lol: :lol:

@Fatih ben bu tür yapıları gördükçe gülüyorum
hani denize sıfır apart oteller vardır ya ah işte onlardan  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Ben sağlam küfür ettim kalkmışlar betona boyayla sabret yazmışlar  :bandit:
epoksi vuracaz oraya @Necmi abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

En büyük iddaaları da alt tribünlerde hiç çıkış olmamasıymış bu stadı Vodafone Arena'dan çok farklı bir havaya sokuyormuş :)

Evet bir de öyle diyenler var. Neresine kulp taksak da Beşiktaşlıların moralini bozzak arzusuyla öyle gereksiz laflar çıkabiliyor ortaya. :D

Çevrimdışı Emre.Guler

Sabret olayından sonra twitterda millet yine "ne sabredeceğim ya 2016 ocağa kadar bitmez" goygoyuna başladı.

Dünyadan haberleri yok konuşuyorlar sinir oluyorum ya :) şu 8 aylık ilerleme yeter inşallah bu tiplere

https://twitter.com/raif_junior/status/560065802901008386

Çevrimdışı Serhat Akkaya

akyazı statdını beğenmeyen arkadaşlara şaşırıyorum bukadarda değil....
ardaşlar statın kendi özgü bi güzelliği var hee sen göremiyosun o ayrı bir konu ..stat bittiğinde bence çoğu insan şaşıracak
İçerisinde tuğla kullanılan bir stadı ben beğenemem kusura bakma. Yıllarca hizmet verecek bir stat yapıyorsun içinde tuğla kullanıyorsun, betonarme ev mi yapıyorsun diye sorarlar adama, üstelik tuğla kullandığın stat Karadeniz Sahiline sıfır konumda. Herkesin beğeni algısı başkadır bana göre çok sıradan bir dizaynı var ama Trabzon için böylesine bir yapı fazla bile. Kendi stadını yakan, kıran adamlara fazla bile bu stat.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 15:31:43 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ramayan

Arkadaşlar dün maç öncesi stadı bir kere daha çıplak gözle görüp değerlendirdim. Stadın arkasındaki yoldan stada bakarken kapalı eski açık ve numaralıya birer kat daha loca yapılabileceğini yeni açık kısmınada son kat localarla eşit seviye gelecek şekilde merdivenler eklenebileceğini düşündüm. Tabi beni  bu düşünceye sevkeden fikret başkanın loca satışlarında çok iyi olması.. ayrıca eger böyle yapılabilseydi loca sayımız 200 yeni açığa eklenecek koltuk sayısıyla beraber stad kapasiteside 45 bine yakın olabilirdi. sizcede daha güzel olmazmıydı? ve ilerde bu yapılabilir mi?

Çevrimdışı ahmetx

İlk projede diğer tribünlerde loca olmayacağı için tüm locaları numaralıda topladılar fakat sonra loca sayısı az diye tepki gelince bu sefer kat aralarına da loca koyup loca sayısını 122 ye çıkarttılar.NUmaralının böyle yapılmasındaki amaç buydu. :D

Çevrimdışı Oktay

İçerisinde tuğla kullanılan bir stadı ben beğenemem kusura bakma. Yıllarca hizmet verecek bir stat yapıyorsun içinde tuğla kullanıyorsun, betonarme ev mi yapıyorsun diye sorarlar adama, üstelik tuğla kullandığın stat Karadeniz Sahiline sıfır konumda. Herkesin beğeni algısı başkadır bana göre çok sıradan bir dizaynı var ama Trabzon için böylesine bir yapı fazla bile. Kendi stadını yakan, kıran adamlara iyi bile stat yapyıorlar.
ben tranzonlu değilim sülalemde de bir tane trabzonla alakalı insanda yok...yanlız biraz insan önce mütavazi olacak bir şehri küçümsemekle bir sıtadı küçümsemekle sen büyük olmazssın..trabzona böyle bir stat fazla demek için insanında hanği ruhiyeti haliyede olması gerek onuda merak etmiyorum değil...

Çevrimdışı SDemirsoy

:bandit: Seda hanıma Teşekkürler kırmıyor bizi o artık gerçek bir BEŞİKTAŞLI oldu  :halay:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben tranzonlu değilim sülalemde de bir tane trabzonla alakalı insanda yok...yanlız biraz insan önce mütavazi olacak bir şehri küçümsemekle bir sıtadı küçümsemekle sen büyük olmazssın..trabzona böyle bir stat fazla demek için insanında hanği ruhiyeti haliyede olması gerek onuda merak etmiyorum değil...
Demogojiye gerek yok. Trabzon taraftarını sevmiyorum ve doğal olarak trabzon taraftarının da bundan daha fazlasını haketmediğini düşünüyorum. Bu subjektif bir görüştür. Trabzon halkıyla Trabzon taraftarını bir tutmuyorum. Kendi takımını bu kadar sırtından bıçaklayan ve faydası olmayan başka bir taraftar daha görmedim. Yazdıklarımda bunlarla alakalı, Trabzon halkını veya şehrini küçümsemekle alakalı değil, ki bu benim haddime de değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

bugün obitaş testere yatırmamış yahu teşekkürler @seda, @SDemirsoy
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 15:47:45 ahmetx ]

Çevrimdışı Necmi

akyazı statdını beğenmeyen arkadaşlara şaşırıyorum bukadarda değil....
arkadaşlar statın kendi özgü bi güzelliği var hee sen göremiyosun o ayrı bir konu ..stat bittiğinde bence çoğu insan şaşıracak
bende göremedim :dontknow: @Oktay

Çevrimdışı TURKahvesi

:bandit: Seda hanıma Teşekkürler kırmıyor bizi o artık gerçek bir BEŞİKTAŞLI oldu  :halay:

senin yapacağın işleri Seda hanım yapıyor ya daha ne diyeyim sana @SDemirsoy  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

senin yapacağın işleri Seda hanım yapıyor ya daha ne diyeyim sana @SDemirsoy  :evillol:
abi hiç karıştırma o işleri :D oraya çıkacağım zaman selfie ile buraya atacağım önceden çıkıyorum demiycem :D @Özgür

Çevrimdışı ALI RIZA

@SDemirsoy seda hanıma teşekkürlermizi ilet  :evillol: sana da teşekkür edeceğiz ama sen daha süzere çıkamadın bekle beni birlikte çıkalım  :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

Demogojiye gerek yok. Trabzon taraftarını sevmiyorum ve doğal olarak trabzon taraftarının da bundan daha fazlasını haketmediğini düşünüyorum. Bu subjektif bir görüştür. Trabzon halkıyla Trabzon taraftarını bir tutmuyorum. Kendi takımını bu kadar sırtından bıçaklayan ve faydası olmayan başka bir taraftar daha görmedim. Yazdıklarımda bunlarla alakalı, Trabzon halkını veya şehrini küçümsemekle alakalı değil, ki bu benim haddime de değil.
hikaye  anlatma zamanım yok...

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy seda hanıma teşekkürlermizi ilet  :evillol: sana da teşekkür edeceğiz ama sen daha süzere çıkamadın bekle beni birlikte çıkalım  :kop: :kop:
:kar:

Çevrimdışı ahmetx