Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375692 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaslar benim bir sorum olucakti..  Bizim sahamiz kaca kac olucak.. resimlerde sanki eskisinden daha kucuk olucak gibi..? :alala:

Uefa kriterlerinde 105 * 68 olur extra
diğer alanların uzunlukları ise
http://tr.wikipedia.org/wiki/Futbol_sahas%C4%B1

Çevrimdışı ahmetx

trabzon prekastları bitirmek üzere eli kulağında,ancak 2. katlar sahaya çok uzak kalmış :bandit:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bnymnd

trabzon prekastları bitirmek üzere eli kulağında,ancak 2. katlar sahaya çok uzak kalmış :bandit:

Ts'nim stadının prekastlarını da alacalı yapıyor.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı megiddo

Trabzon'un birinci katı da sahaya uzak, çok yatay c90 yok galiba, burda baskı ambiyans zor olur ancak dolu olursa belki.

Çevrimdışı ahmetx

Ts'nim stadının prekastlarını da alacalı yapıyor.
alacalı havuzdan besleniyor anlaşılan  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Trabzon'un birinci katı da sahaya uzak, çok yatay c90 yok galiba, burda baskı ambiyans zor olur ancak dolu olursa belki.
c90 hocam,ama bu stada ilerde 37-38 derecelik 3.kat iyi gider.

Çevrimdışı yash26

burayı takip eden trabzonlu arkadaslar gücenmesinler ama bu stad olmamış arkadaş ya..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı megiddo

bi ara bakmıştım da c90 tabirini okumamıştım hiç bir yerde, Türkiyede yapılan bütün stadlara sonradan tribün artırılabilir diye söyleniyor ama o çatı konduktan sonra hiçbir stada ekstra tribün yapılacağını zannetmiyorum, şimdi yapmak varken neden daha sonra daha fazla masrafa giriliyor anlayamadım onu da.

Çevrimdışı beşiktaşk

şimdi can alıcı bir soru soruyorum iki prekast arasındaki boşluktan yağmur suyu falan girmemesi için nasıl bir önlem alınıyor? yoksa her yağmur yağdığında stadı su basar  :D :D

Çevrimdışı Fatih

Sabret reklami sirf igneleyici mesaj kayniyor... Nefis bir pr calismasi olmus...

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yanlışın var abi , Akyazıda C90 yok :bandit: Vodafone , Bursa ve Tt arena hariç yeni yapılan hiçbir stadda C90 goruş açısı yok :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

şimdi can alıcı bir soru soruyorum iki prekast arasındaki boşluktan yağmur suyu falan girmemesi için nasıl bir önlem alınıyor? yoksa her yağmur yağdığında stadı su basar  :D :D

derz yapılıyor aralara kapalı altta yapılmaya başlanmıştı

Derz işlemi yapılıyor , Silikona benzer bir maddeyele iki prekast arasındaki boşluk kapatılıyor , Geçen gün fotosu paylaşılmıştı :ok:

Çevrimdışı Türkay

Yanlışın var abi , Akyazıda C90 yok :bandit: Vodafone , Bursa ve Tt arena hariç yeni yapılan hiçbir stadda C90 goruş açısı yok :bandit:

Başakşehir de de var.  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 14:04:48
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
derz yapılıyor aralara kapalı altta yapılmaya başlanmıştı
tebrikler faruk hocam.şöyle doğru bilgi verenleri takdir ediyorum.hemen yazdın Allah tan yoksa biri gelir sallardı şimdi.
bir arkadaş var sürekli bişey atıyor ortaya sonra öyle miydi değil miydi diyor hep çelişki.
zaten hemen yazdıklarına düzeltme geliyor forumdan.
bildiğin şeyi doğru olanı yaz niye sallapati yazıyorsun.
onun yazıları direk okumadan geçiyorum artık nasılsa sallıyordur diye :steamed:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cagdas44

Sanırım @Necmi abi söylemişti yeni yapılan tüm statlarda UEFA abi hesabına C90 yapılıyor olması lazım

Başakşehir de de var.  :alala:
Pardon onu unutmuşum :D ama Akyazıda ve diğerlerinde yok , Projedede yazmıyor ,Tribunleri tamamen yatay olan bir stadda nasıl C90 olsun :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Bu taşlar bildiğim kadarıyla aynı zamanlarda geldi. Yani açık renk olan, önce kaplanmış ve bir süre beklemiş değil. Ama umarım dediğiniz gibi olur. Bir de ben küfekilerin renginin açılmasındansa şu an koyu renk olan küfekilerin tonunda ( biraz daha sarımtrak) kalmasını tercih ederim. Öylesi tarihi dokuya daha uygun ve güzel sanki.     

Küfeki uygulamasında bir sıvı kullanılıyormuş, kuruyunca asıl olan renk ortaya çıkıyor yani sonuç beyaz küfeki :) ama taş gözenekli yapısı ile özellikle bölgedeki araç trafiğinin etkisi ile Dolmabahçe ve benzeri yapıların dış cephesindeki dalgalı yapıya benzeyecek.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İşte böyle genç beyinleri korumak için baret kullanımını yaygınlaştırmalıyız. Derz hala bulunmamış olsaydı kesin bu kardeşimiz bulurdu ve stadı su basmasından kurtarırdı. :D

Çevrimdışı ahmetx

akyazı da kesinlikle C90 var,nereden aldın bu bilgiyi @Yunus Emre Dökmeci hatta C90 için tribün saha uzaklığı bu stad da 8,5-10 m olarak ayarlandı.
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 14:17:16 ahmetx ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkadaşlar vodafone arena reklam çekiminde oynayan stat emekçileri şu an stadımızda çalışan kişilerdir. Burada onların isimleri vs ayan beyan etmek bize düşmez ki zaten çalışanları görmek isteyenler BJK inşaat A.Ş. yetkilisi tarafından gerekli izinler alınarak stat içinde gerekli önlemler ile gezdiriliyor... Kaldı ki gezen arkadaşlar stat içinde fotoğraflar bilgiler de verebiliyor tabiki fotoğraflar BJK İnşaat A.Ş. çalışanları olmadığı diğer statta çalışan güzide firmaların emekçilerinin bulunduğu fotoğraflar olabilir.
Yukarda dediğim gibi çalışanları ifşaa etmek bize düşmez videoda BJK İnşaat çalışanların oynayacağını biliyorduk...

Çevrimdışı ahmetx

Pardon onu unutmuşum :D ama Akyazıda ve diğerlerinde yok , Projedede yazmıyor ,Tribunleri tamamen yatay olan bir stadda nasıl C90 olsun :alala: :alala: :alala:
emirates de 1. kat 13 derece ama c90 var. :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmetx