Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378126 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Akyazı Stadı, Kale Arkaları mesafesi 10 metre , Maratonlar 8,5metre yazıyor Sahaya epey uzak , Buna birde tribünlerin yataylıgı eklenince Seyir zevki Sıfıra inen bir stad haline geliyor , C90 goruş açısı yok yazıyor , Ancak 3.cu kat çıkılmaya müsait ve 3.kat çıkılırsa C90 goruş açısı olabilir diyor @ahmetx abi
3. kat çıkılmadan olmuyor muymuş? Traftarlardan birisinin yorumudur o,emin ol Akyazı C90  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Fatih

can alıcı soruyu kimse sormamıs bu videoda  mabet yokmu be?
Bilmiyoruz, tanimiyoruz, gormedik...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çaycının ne işi var videoda ya. Saçmalamayın lütfen  :money:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat_

:iscrewy: vallaha bende onu soracaktım mabette oynadım bu reklam filminde  :money:

Çevrimdışı cmravclr

Arkadaşlar daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum paylaşıldıysa özür dilerim. Youtube a 2 ocak da eklenmiş. Çeken arkadaş drone ile mükemmel bi iş çıkarmış izlemenizi tavsiye ederim. Arena'nın yukarıdan videosu.

https://www.youtube.com/watch?v=rbJxAVpKFQU&feature=youtu.be

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

çatı takılacak ya açıklayamadım 1sn

çatı sütunlarının üzerine gelecek olan çelik dış halkayı kastediyorsan
çatı işleri iz inşaata ait o firma yapacak

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Fatih

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3. kat çıkılmadan olmuyor muymuş? Traftarlardan birisinin yorumudur o,emin ol Akyazı C90  :ok:
Vikipedi ve Akyazı resmi sitesi dahil girmedigim site kalmadı , Hiçbir yerde C90 ibaresi yok yok yok :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

can alıcı soruyu kimse sormamıs bu videoda  mabet yokmu be?
Önümüzdeki reklamlara bakıcaz

Çevrimdışı Yakup

Stadyumun oradan geçerken arabadan aldigim bir kaç foto.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Fatih

@ahmetx abi senin ilgini cekicek, sinirlerini ziplatacak bir resim buldum  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@ahmetx abi senin ilgini cekicek, sinirlerini ziplatacak bir resim buldum  :lol: :lol: :lol:
Ya o loca bölümü hapishane gibi duruyor :) Özellikle çalışsam nasıl kötü yapabilirim diye o bölümü yinede böyle bir şey yapamazdım. Yapan mimarın bitirme tezine onay veren hocanın beynini seveyim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

wowda birkaç kişi var şu stadı vodafone arenadan daha iyi diye lanse eden. Bu stadı vodafone arenadan daha iyi olduğunu iddia etmek elma ile armutu karıştırmaktan başka birşey değil bence.

Çevrimdışı Kemal

Adamlar resmen apartman inşaatı yapmış loca yerine, beyin bedava tabii

Çevrimdışı Fatih

Ya o loca bölümü hapishane gibi duruyor :) Özellikle çalışsam nasıl kötü yapabilirim diye o bölümü yinede böyle bir şey yapamazdım. Yapan mimarın bitirme tezine onay veren hocanın beynini seveyim :)
Yok Serhat abi, ahmet abi yedek kulubesine takilmisti ya bi ara, yaklasik 50 tane vip koltuk gidiyor diye...  :lol: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

wowda birkaç kişi var şu stadı vodafone arenadan daha iyi diye lanse eden. Bu stadı vodafone arenadan daha iyi olduğunu iddia etmek elma ile armutu karıştırmaktan başka birşey değil bence.
En büyük iddaaları da alt tribünlerde hiç çıkış olmamasıymış bu stadı Vodafone Arena'dan çok farklı bir havaya sokuyormuş :)
Korku akıl katilidir.

Fırsat varken oraları kış bahçesi yapsınlar, şelale de olabilir.

Çevrimdışı Oktay

akyazı statdını beğenmeyen arkadaşlara şaşırıyorum bukadarda değil....
arkadaşlar statın kendi özgü bi güzelliği var hee sen göremiyosun o ayrı bir konu ..stat bittiğinde bence çoğu insan şaşıracak
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 15:29:01 Oktay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilen arkadaşlara soruyorum :alala: Sanırım dünyada başka bi statta şeffaf bir çatı yok, bizimki ilk mi olucak  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."