Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374405 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı juggerhaunt

Kardeşim foto sanamı ait mükemmel ya kullanabilirmiyiz izninle :) @juggerhaunt

bana ait değil abi videodan aldım bende  :D
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı SDemirsoy

bana ait değil abi videodan aldım bende  :D
yok ama efekt falan sana ait değil mi emek var ama :) @juggerhaunt

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Suan cati icin celikleri indiriyorlar dun serilen cakillarin uzerine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Anıl

Bu arada o kadar harika reklamlar yapıyor ki Vodafone sabırsızlıkla açılış reklamını bekliyorum :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

#SABRET güzel olmuş emeklerine sağlık...
yeni güncel video bekliyoruz  :evillol:

Çevrimdışı yash26

çatı konusu konusuldu birkaç mesaj önce, çatının ayaklarının rengi çok muhim değil ancak genel görüntüsü güzel değil bence.. özellikle tabandakii bordo kısım inanılmaz göze çarpıyor.
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı İrfan

Konu Dışı : Beyler Chelsea'nin sitede dolanıyordum da adamlar çok güzel bişey yapmış bi inceleyin bizde kulübe yazalım böyle şeyler düşünülebilir :) güzelde anı olur herkese :) http://www.chelseamegastore.com/stores/chelsea/products/product_browse.aspx?category%7ccategory_root%7c16753=Personalised&category%7ccat_16753%7c33346=Posters%20%26%20Prints
We are Electric..!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çatı konusu konusuldu birkaç mesaj önce, çatının ayaklarının rengi çok muhim değil ancak genel görüntüsü güzel değil bence.. özellikle tabandakii bordo kısım inanılmaz göze çarpıyor.
Bordo kısım derken abi  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Fatih

Reklam harika olmus... Oynayanlarin emegine saglik..  :)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Eyüp Emir

SABRET

SÜPER OLMUŞ
Beni çok etkiledi tüylerim diken diken oldu inanın gözmüden yaş geldi süper üstü olmuş

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı BlackEagle1989

Arkadaslar benim bir sorum olucakti..  Bizim sahamiz kaca kac olucak.. resimlerde sanki eskisinden daha kucuk olucak gibi..? :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

reklamdan sonra stad bile wow dedi.

Köşe alta çıkış kapısı ne kadar kötü duruyor

Çevrimdışı Efe

bence gayet guzel dili olsa konusacak baksana :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@ALI RIZA eski açık kapalı köşesi eninde sonunda minimize edilecek. :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

bence gayet guzel dili olsa konusacak baksana :evillol:
Aynı formayı giyen abi kardeş gibi duruyor  :evillol: yada dayı yeğen yada dede torun gibi  :kop: oraya ne gerek var gene sinirlendim  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA eski açık kapalı köşesi eninde sonunda minimize edilecek. :bandit:
@ahmetx boşa oraya prekast koydular orayı komple açık bıraksaydılar kimse birsey demez ama böyle adım başı çıkış kapısı iett bile yok  :kop: :kop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu videoyu yapana büyük küfürler edicem. İş yerinde ağlattılar beni :)
ben iş yerine saygılarımı sunuyorum; neden videolar yasak diye :s20: ulan telefonda bozuk t10 lada izlenmenmiyor ki :s20: :s20: