Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6376174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

havayla temas edip kuruyunca beyazlıyorlar.
beyaz mı kalcak abi nasıl yani ? @ahmetx

Çevrimdışı MERTG

küfekilerin rengi farklı :D

2 ayrı tonda getirip karar için örnek olarak yapılmış olabilirler mi diyeceğim ama öyle olsa kolonu tepeye kadar kaplamazlardı değil mi? :alala:
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

gerçekdende bu açıdan bakınca kolonlar küfekilendikten sonra bu çatı koloncukları siyah rengiyle çok sırıtacak çok..
[img width=700 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/01/vodafone-arena-27.01.2015-089.jpg[/img]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

beyaz mı kalcak abi nasıl yani ? @ahmetx
evet Necmi abi öyle söyledi ancak trafik yoğunluğundan dolayı 3-4 yıl sonra koyulaşacaklar. :D
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 10:22:06 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

2 ayrı tonda getirip karar için örnek olarak yapılmış olabilirler mi diyeceğim ama öyle olsa kolonu tepeye kadar kaplamazlardı değil mi? :alala:
örnekleri kapalı da yapıldı zaten de bende anlamadım Ahmet Abi havayla temas edince beyazlıyor dedi  :alala: @MERTG

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

evet Necmi abi öyle söyledi ancak trafik yoğunluğundan dolayı 3-4 yıl sonra kahverengileşecekler.
abi biri birbirini tutmuyor o zaman valla anlmadım bir şey hadi hayırlısı

Çevrimdışı ahmetx

abi biri birbirini tutmuyor o zaman valla anlmadım bir şey hadi hayırlısı
nasıl biri birini tutmuyor?

Çevrimdışı Serjo

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  8 dk.8 dakika önce
Son kolonumuzunda kalıbını kurduk akşamada beton atıp bitiriyoruz #VodafoneArena #Beşiktaş
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Gökhan TÜRKMEN ‏@GkhnTRKMN7  8 dk.8 dakika önce
Son kolonumuzunda kalıbını kurduk akşamada beton atıp bitiriyoruz #VodafoneArena #Beşiktaş

bundan sonra betonlanmamış kolon üst kirişlerini sayacağız :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

stadın bu hale gelmesine daha 3,5 ay var dile kolay

Çevrimdışı Tarık16

arkadaşlar alakasız bir mevzu olacak ama .. stadın tribünlerine çıkanlara özellikle bu sorum 6 veya 7. kategoriden kombine almayı düşünüyorum ama ilk kez kombine alacağım için nereden alacağımı bilemiyorum..sizce maçların güzel izlenebileceği yer neresi. kafam karıştı iyice alt katmı üst katmı..zira maçlara 3 yaşındaki oğlumla bursadan geleceğim yardım lütfen :)

Çevrimdışı ahmetx

arkadaşlar alakasız bir mevzu olacak ama .. stadın tribünlerine çıkanlara özellikle bu sorum 6 veya 7. kategoriden kombine almayı düşünüyorum ama ilk kez kombine alacağım için nereden alacağımı bilemiyorum..sizce maçların güzel izlenebileceği yer neresi. kafam karıştı iyice alt katmı üst katmı..zira maçlara 3 yaşındaki oğlumla bursadan geleceğim yardım lütfen :)
alt kat 20. sıra civarından şaşma hocam.Birde çocuk biraz büyüsün 6-7 yaşına gelsin daha çok maçlara gelir Allahın izniyle.

Çevrimdışı Efe

eski acik 121.bloktan alabilirsin hepimiz ordayiz bende bursadan gidip geliyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir soru da benden. Bu çatı işlemi (herşeyi kurulması,gerilmesi dahil) ne kadar sürücek?  :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

Stadta calismalar tam gaz suruyor ciceklerde eski acikta son sutunlari kalipliyor artik yeni aciktada son sutun kaliplandi son testere kaliplarida yatirilabilir heran
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Cati icin iskeleler gelmeye devam ediyor biten bolumlere koyacaklar subat ayinda
[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 10:47:36 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bnymnd

Bir soru da benden. Bu çatı işlemi (herşeyi kurulması,gerilmesi dahil) ne kadar sürücek?  :alala:
Çatı yine 3-4 ay sürecek gibi :ok:
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Efe

Çatı yine 3-4 ay sürecek gibi :ok:
subat mart nisan ve mayis aylari cati isleriyle gececek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ayayhan

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 12:43:31 ALI RIZA ]

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.