Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378156 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

orda usta kolona dokunsa sen yapılmış sayıyorsun olmuyorki :bandit: @Efe
öyle abi yapim basladimi bitmistir o testere kaldi 5 baska yok :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

ya yığsalar bütün emekçileri şu testere kirişlerin oraya bir günde bitse :) şu çemberin tamamlandığını bi göreydik. hiç birşey için bukadar sabırsızlanmamıştım  :s20:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Efe nin ismi nüfus müdürlüğünde yanlış yazılmış

ELF o ELF    :biggrinking: :biggrinking:

What do your Elf-eyes see Legolas    :D :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ya yığsalar bütün emekçileri şu testere kirişlerin oraya bir günde bitse :) şu çemberin tamamlandığını bi göreydik. hiç birşey için bukadar sabırsızlanmamıştım  :s20:
3 ay sonra çatının bitmesi için aynı şeyleri söyleyeceksin :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

@Efe nin ismi nüfus müdürlüğünde yanlış yazılmış

ELF o ELF    :biggrinking: :biggrinking:

What do your Elf-eyes see Legolas    :D :D
:halay: legolas karşıki dağlar cenderme :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Taraftar sabırsızlandı 1 hafta bile bekleyemiyor. :)

Çevrimdışı ahmetx

tribün sponsorluğu işi yattı herhal...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta demirlenmeyen sütun kalmadı heralde?
betonlanmayanmayan sutun bu gece kalmayacak gibi gorunuyor eski acikta kaldi 1 tane galiba ust kisim olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar küfeki taşı ile kaplanan kolonların üstündeki kirişlerde de küfeki kaplama olmayacakmı? neden 1 kolonun iskelesi kaldırılmış iş bitmiş gibi?  :alala:

cevap verecek kimse yokmu? :bawling:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ben çatlamak uzeretim sıkıntıdan :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

gerçekten de sabırsızız artık . 1 haftaya bitermi diyorsun  @Sezgin Cengiz   kardeşim.

Çevrimdışı ahmet türker

cevap verecek kimse yokmu? :bawling:
cevabını henüz bilen yok ,onun için cevap veren olmadı.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İnşaatı bitirmiş görelim sizi,
Olmadan çatısı koymayın çimi,
Korkutmaz bizleri küfeki taşı,
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı.

:halay:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ben çatlamak uzeretim sıkıntıdan :evillol:

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de sabırsızlanmaya başladım artık. :tabe:

gerçekten de sabırsızız artık . 1 haftaya bitermi diyorsun  @Sezgin Cengiz   kardeşim.

Yok Ahmet abi keşke bitse ben süre olarak örnek verdim. Mümkün olsa da yarın sabaha gözlerimizi açtığımızda tribün kabası bitmiş olsa sabırsızlığındayız artık :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@baro19 otopark bölümünde ortak tahminlere göre 1 buçuk aylık daha iş var ama obitaşın sağı solu belli olmuyor düz alanda tabla işinde çok başarılar bir ara yeni açık üstte şov yapmışlardı orada da yaparlarsa şaşırmam tarihi duvarlardan bahsediyorsan bildiğim kadarıyla onlar yıkılmayacak restore edilecek
@Ersan Duvar yıkılıp yeniden yapılacak , zaten mevcut duvar yıkılmak üzere Destekle ayakta duruyor :ok: Duvarın 2 Yanındaki kuleler yıkılmayacak , Onlar restore edilecek kaplanacak ama Duvar için onay alındı yoksa kendi yıkılacak Derin yarıklar var Desteklerle tutturulmuş Geçen hafta yakından gordum :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

bordeaux artık gün sayıyor yeni stadları için,Şeref beyin yanında gerçekten çok sönük kalıyor yahu tek rakibimiz San mames. :serefe:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de sabırsızlanmaya başladım artık. :tabe:

Yok Ahmet abi keşke bitse ben süre olarak örnek verdim. Mümkün olsa da yarın sabaha gözlerimizi açtığımızda tribün kabası bitmiş olsa sabırsızlığındayız artık :)
bitmiyeceğini bende tahmin ediyorum. ama sabırsızlıktan kendimi kandırmanın yolunu arıyorum herhalde . :).

Çevrimdışı ahmet türker

bordeaux artık gün sayıyor yeni stadları için,Şeref beyin yanında gerçekten çok sönük kalıyor yahu tek rakibimiz San mames. :serefe:

bordo stadı da hiç fena değilmiş @ahmetx  kardeşim.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Evet Bordonun stadı da iyi görünüyor. Bizimki daha güzel ama çok şükür ki. :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

aynen hele bir 2. katları var ki eğim bizimki gibi :biggrinking:

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu bordeaux'un stadinda alt localardan tac cizgisi gorunur mu ki :alala: amaaan bizene. Bizim kaba bitmis otesi yalan.  :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmet türker

aynen hele bir 2. katları var ki eğim bizimki gibi :biggrinking:

bende yükseklik korkusu var ama yine de 2. kattan alacağım kombineyi . :ok:

Çevrimdışı Deniz

tribün sponsorluğu işi yattı herhal...
O is asla yatmaz.bilincli erteliyorlar.olasi sampiyonlukta bugun verecegimiz paranin en az 5 milyon fazlasina iteler başkan :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Evet Bordonun stadı da iyi görünüyor. Bizimki daha güzel ama çok şükür ki. :ishock:
2. katta demir korkuluklar olacak mı bir bilgin varmı .