Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378421 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bernabeu en üst katı bildiğim kadarıyla 41 derece :D @slaveno
Barnebau'nun en üst katı şaka gibi gerçekten de. Stat turu yaparken stada ilk girdiğiniz nokta en üst kat oluyor ve o manzarayla şok oluyorsunuz. Bizde de benzer bir durum yaşanacak ilk defa oradan maç izleyenler için.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Ozaman atmaya basliim  :) feda olsun netim  :)
whatsapp dan atıyorsun bir şey tutmaz :D

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:28:38
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Numaralıda 13. kirişi kalıplıyorlar. Kaldı son 1 tane  :sevinc :ishock:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ersan

söz konusu olmaz bir karabükmüyüz onlara izin verilmemesinin nedeni farklıydı güvenlik zaafı vardı bizim stadımız UEFA standartlarında yapılıyor avrupada bizimkinden daha dik tribünler var @Ersan

anladım @Necmi abi cevabın için teşekkürler. bide senin bu taşlar konusundaki bilgin nerden geliyor çok merak ediyorum bursada limra mermer isimli bir firmada çalışan bir restoratör arkadaşım var o da küfeki sizin stada daha çok yakışır dedi kendisi koyu bursaspor taraftarı olmasına rağmen :)
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı yigitcan1903

Üst kat eğim standartların biraz üstünde de çok abartılmaya başladı son zamanlarda
Sanki 70 derece gibi bi hava var
O koca koca demirleri de dikecekler zaten önümüze
Biraz daha kısa olaydı keşke

Çevrimdışı ahmetx

krasnodarda üst küfekiler bizimki ile aynı renkde,demek ki oluklu olunca ışık yansımasından renk koyulaşıyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

eğimi neden problem ediyorsunuz ki gelecek de stadlarda eğim çok fazla olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı baro19

Arkadaşlar sorularım olacak stadın otopark bölümünde ne kadar iş kaldı? Ve eski açık tribünün duvarları yıkılıp yeniden yapılacaktı orada bir çalışma var mı? iyi günler

Çevrimdışı musacn1903

Canlı yayın yok arkadaşlar neden ne oldu izliyordum bi anda aktif yayın bulunmamaktadır yazısı geldi yerimi değişiyor acaba ?

Geldi yayın tamam  :ishock:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 15:44:41 Kardanadam ]

Çevrimdışı Fatih

anladım @Necmi abi cevabın için teşekkürler. bide senin bu taşlar konusundaki bilgin nerden geliyor çok merak ediyorum bursada limra mermer isimli bir firmada çalışan bir restoratör arkadaşım var o da küfeki sizin stada daha çok yakışır dedi kendisi koyu bursaspor taraftarı olmasına rağmen :)
@Necmi abinin masallahi var, bilmedigi tek bir konu var o da yol.. Sagolsun onda da @MURAT abi devreye giriyor  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:43:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

oraya 360 skorbord olmazki yüksekliği bir metre yok üst locanın önündeki korkuluğa led reklam panosu yapılacakmış @yorgo_d(geodem)
hmmm .. anlasildi.... Neyse  en azindan  led  reklam panosunun olacagini  ogrenmis olduk ,  o da  bir  sye cunku ben  e  oyle  bir  sey hatirliyorudm  videoda da  oyleydi  zaten .. Tesekkurler  Necmi abi .. 
Yorgo

Çevrimdışı Tolga

en yakın ihtimal martın sonu yeni açık arkasında minimum iki aylık iş var daha
Yok zaten tribün kısmı için demiştim  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı keremfrat1

Tamamdir aceleylen cektim yolladim fotolari  :D

Çevrimdışı Ersan

Arkadaşlar sorularım olacak stadın otopark bölümünde ne kadar iş kaldı? Ve eski açık tribünün duvarları yıkılıp yeniden yapılacaktı orada bir çalışma var mı? iyi günler

@baro19 otopark bölümünde ortak tahminlere göre 1 buçuk aylık daha iş var ama obitaşın sağı solu belli olmuyor düz alanda tabla işinde çok başarılar bir ara yeni açık üstte şov yapmışlardı orada da yaparlarsa şaşırmam tarihi duvarlardan bahsediyorsan bildiğim kadarıyla onlar yıkılmayacak restore edilecek
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Necmi

@keremfrat1 den stad içi fotoğraflar ellerine sağlık...

Çevrimdışı yigitcan1903

Korkuluklarda merak ettiğim konu şu
Ayaktayken vücudumuzun ne kadarını kapatacak?
Bana bizim paylaşılan örnek korkuluk çok yüksek gelmişti
Toki arenadaki gibi olsa daha iyi olurdu şahsi fikrim

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar benim sorum stadın konserler için ne kadar uyumlu olacağı yönünde. bildiğim kadarıyla ajax'ın sahasında konser yapabilmek için çim sahayı dışarıya çıkartıyorlar. çim sahanın oynamadığı stadlarda da çimin üzerinde tabakalar yerleştiriliyor.

bizim zemin de hareket ettirilemediğinden mecburen zemin üzerine tabaka konularak konser alanı yaratılacak. tabakaların üzerinde ise konserine göre 10 binlerce kişi zıplayacak. çim zarar görür mü acaba? eğer çimin zarar görmesini engelliyor ise bahsi geçen tabakalar yaz aylarında img doğuşun da etkisiyle çok güzel konserler yapılabilir. bu da yaz sezonunda ciddi bir gelir olacaktır. ayrıca istanbul'un merkezdeki tek konser alanı olarak da isim yapacaktır diye düşünüyorum.

sorumu cevaplayacaklara şimdiden teşekkürler
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı baro19

@baro19 otopark bölümünde ortak tahminlere göre 1 buçuk aylık daha iş var ama obitaşın sağı solu belli olmuyor düz alanda tabla işinde çok başarılar bir ara yeni açık üstte şov yapmışlardı orada da yaparlarsa şaşırmam tarihi duvarlardan bahsediyorsan bildiğim kadarıyla onlar yıkılmayacak restore edilecek
Teşekkürler :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Korkuluklarda merak ettiğim konu şu
Ayaktayken vücudumuzun ne kadarını kapatacak?
Bana bizim paylaşılan örnek korkuluk çok yüksek gelmişti
Toki arenadaki gibi olsa daha iyi olurdu şahsi fikrim

Yalniz bizim prekastlar cok daha fazla genis... Onu nasil ayarlarlar bilmiyorum...

@keremfrat1 baba buyuksun..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı keremfrat1

Yalniz bizim prekastlar cok daha fazla genis... Onu nasil ayarlarlar bilmiyorum...

@keremfrat1 baba buyuksun..
teşekkür ederim :)