Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379366 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Stadta calismalar cok hizli 5 testere kaldi artik kalibi yatirilmadik ay sonu eski acikta testere kalibi yatirma isi bitecek bakalim yeni acik yetisecek mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

bu arada @Efe senin gözleri yakından incelemek isterim.ben bakıp bakıp bişey göremedim eski açıkta sen bir kaç saat öncesinden testere yatacak dedin.ben şimdi gördüm.helal.
afiyet olsun :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

@Necmi abi herkes bu ikinci katların aşırı dikliğinden bahsediyor uefa'nın güvenlik dolayısıyla ikinci katlara seyirci almama durumu gibi bir durum söz konusu olabilir mi acaba daha önce farklı bir stadda buna benzer bir durum yaşanmıştı diye hatırlıyorum.
Olamaz çünkü Avrupada bizden daha dik tribünler mevcut
Gerekli güvenlik önlemleri bariyer vs alındıktan sonra sıkıntı yok

Çevrimdışı ahmetx

:( kotu olmus  bu ya  :(  Cok  mu  maliyetli  360  skorbord?  HAdi olmadi hic degilse kat  aralarina reklam alinsaydi   :alala: ... Tanitim videolarindan birinde  oyleydi  goz kamastirici  duruyordu  ... Neys e belki ilerid e  yapilabilri  diye  temenni ediyorum .. Tesekkur ediyorum  ahmetx kardesim...  :)
evet maliyetli bir şey,belki loca katları arasına takabilirler ilerde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu küfeki bi harika dostum :)

Taşların en güzeli küfeki taşı,alayı gelse yıkamaz şanlı Beşiktaşı
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 14:42:06 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"Bir gün değil, her gün Beşiktaş ...  :super: :super:

Stadta icraat görmek çok güzel be abiler  :)
Rüyamda gördüm valla  :D Dışardan giriyodum stadımıza ama bir türlü tribünü bulamıyodum  :D :D
En son yakın bi arkadaşımın boğazına sarıldım "Nerde lan bu tribünler! " diye  :D :D :D Hayırdır inşallah  :D
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 14:45:54 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı quentine83

acaba günde kaç küfeki yapılacak.yada metrekare işimi olacak.ona göre bi tarih çıkarırdık kaba taslak ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu küfeki bi harika dostum :)
Necmi Abi nin dediği gibi durdukça renkleri açılıyor gibi  :iscrewy:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Necmi Abi nin dediği gibi durdukça renkleri açılıyor gibi  :iscrewy:
Muhteşem bir şey ortaya çıkıyor. Tüm stadın etrafını bununla kaplı düşününce heyecanlandım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı selçukaras

Stadta calismalar cok hizli 5 testere kaldi artik kalibi yatirilmadik ay sonu eski acikta testere kalibi yatirma isi bitecek bakalim yeni acik yetisecek mi

numaralı son testere daha demirleniyor kalıplanıp betonlanması ve sütunların birleştirilmesi zaman alacak.
o son testere bitmeden eski açık son testerenin kalıbı nasıl yatırılacak. orada bir zaman kaybı olabilir mi bekleneceği için birkaç gün.

Çevrimdışı ozan062

40 civarıdır tahmin etmiştim ama sporcu çıkışından kaybımız 54 koltukmuş,yani yıllık 216 000 $  :bawling:
Yapacağımız şey çok basitti halbuki.

bişraz daha asagıya inmek yükske ihtimal suları tetikleyebilirdi diye dusunuyorum zaten haddinden fazla indik asagıya:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı fore_kazık

arkadaşlar küfeki taşı ile kaplanan kolonların üstündeki kirişlerde de küfeki kaplama olmayacakmı? neden 1 kolonun iskelesi kaldırılmış iş bitmiş gibi?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar  benim merak ettigim  bir  sey var  Necmi abi ya da  BJK mabet  aciklar  belki  bilgileri varsa... Skorbord  meselesi ne durumda? birinci  katla ikinci  kati  ayiran  yatay  kesitin cephesinde  360 derece  mi  olacak  ? Yok oyle olmazsa o kesite led reklam panolari konulacak mi ? Konulursa  hem  reklam geliri acisindan hem de  gorsellik acisindan daha ii olacagini  dusunuyorum.. 
oraya 360 skorbord olmazki yüksekliği bir metre yok üst locanın önündeki korkuluğa led reklam panosu yapılacakmış @yorgo_d(geodem)

Çevrimdışı Tolga

Şubat 20 gibi biter herhalde kaba inşaat :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi herkes bu ikinci katların aşırı dikliğinden bahsediyor uefa'nın güvenlik dolayısıyla ikinci katlara seyirci almama durumu gibi bir durum söz konusu olabilir mi acaba daha önce farklı bir stadda buna benzer bir durum yaşanmıştı diye hatırlıyorum.
söz konusu olmaz bir karabükmüyüz onlara izin verilmemesinin nedeni farklıydı güvenlik zaafı vardı bizim stadımız UEFA standartlarında yapılıyor avrupada bizimkinden daha dik tribünler var @Ersan

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 15:20:23
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
arkadaşlar küfeki taşı ile kaplanan kolonların üstündeki kirişlerde de küfeki kaplama olmayacakmı? neden 1 kolonun iskelesi kaldırılmış iş bitmiş gibi?  :alala:
dediğin yer küfeki yapılmayacaksa boydan boya led döşense sağa sola yazılar yazıp gitse.,nba salonlarındaki gibi
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Doğukan E.

söz konusu olmaz bir karabükmüyüz onlara izin verilmemesinin nedeni farklıydı güvenlik zaafı vardı bizim stadımız UEFA standartlarında yapılıyor avrupada bizimkinden daha dik tribünler var @Ersan

Abi örnek verebilrimisin varmı aklında ?

Çevrimiçi Necmi

aksam necmi abiye yollarim en gec 5 6 olur bakalim bide calisirken cekemiyorum isimi bitirince cekmeye çalışıyorum  :)
senin o saatte yolladığın fotoyu gece 12 den önce yayınlayamam bu gün maç günü herhalde maçı seyredeceğiz :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimiçi Necmi

bernabeu en üst katı bildiğim kadarıyla 41 derece :D @slaveno

Çevrimdışı selçukaras

İSTANBUL 5 GÜN YAĞMURLU GÖRÜNÜYORDU EN SON METEOROLOJİNİN SİTESİNDE
BELKİ DE ONUN İÇİN ARAÇ YOLLARINA SERİYORLAR O ÇAKILLARI ÖNLEM OLSUN DİYE.
ARAÇLAR BATMASIN FALAN DİYE

Çevrimdışı yigitcan1903

Mestalla,Bernabeu ilk aklıma gelenler
Bu düşünülmeden böyle bir risk alınıp inşaaya başlanacağını nasıl düşünebiliyor arkadaşlar gerçekten hayret ediyorum
Yeni stat yapmışsın üst katlar boş
Neden dik
Yıkarlar orayı
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 15:26:38 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı keremfrat1

senin o saatte yolladığın fotoyu gece 12 den önce yayınlayamam bu gün maç günü herhalde maçı seyredeceğiz :bandit:
Ozaman atmaya basliim  :) feda olsun netim  :)

Çevrimiçi Necmi

Şubat 20 gibi biter herhalde kaba inşaat :)
en yakın ihtimal martın sonu yeni açık arkasında minimum iki aylık iş var daha