Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379332 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

40 civarıdır tahmin etmiştim ama sporcu çıkışından kaybımız 54 koltukmuş,yani yıllık 216 000 $  :bawling:
Yapacağımız şey çok basitti halbuki.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Maratonlarda 6.15 abi :D
mesafeleri hep karıştırıyorum göreceğim bir yere koyayım ya da 6m ile 8m yuvarlamak en iyisi. :ok:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 12:01:46 ahmetx ]

Çevrimdışı Efe

Yok abi Kalan iş hemen hemen aynı onu biliyorum da , Eski açık üst ve Numaralı üstte , Yeni açık üste oranla daha fazla İşçi çalışıyor gibi gorunuyor onu dediydim :bandit:
evt eski acikta ay sonu testere kalmazda yeni acikta 1-2 tane kalabilir
Kaba tamamlanmak üzere.Artık çatı için yeni malzemeler gelmesi gerekmiyor mu?  :alala:
subat ayinda gelmeye baslar prekastin biraz daha ilerlemesi lazim 1 ay kadar daha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

40 civarıdır tahmin etmiştim ama sporcu çıkışından kaybımız 54 koltukmuş,yani yıllık 216 000 $  :bawling:
Az para değil... Yapacak bir durum yok... ayrıca çatal yerine düz cıkış yaparsak koltukları 1-2 M yakın veya daha fazla koltuk karı yaparız... İleri dönük kapasıte arttırmaya gidildiğinde değişir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:28:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ben bir şeyi oldum olası anlayamadım zaten stadın bazı yerleri gereksiz heba.

Merdiven olayını da şart değildi çatal olması. Artık olacak konuşmak mantıklı değil belki ama onlarca örneği var hem estetik değil hem koltuk kaybı.

Bunun konfoırla filan ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

San Mames'tekiler konforsuz mu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Merdiven olayını da şart değildi çatal olması. Artık olacak konuşmak mantıklı değil belki ama onlarca örneği var hem estetik değil hem koltuk kaybı.

Bunu @Necmi abi daha önce açıklamıştı , Abi orası İspanya , Burası Türkiye ve Bu taraftar Beşiktaş taraftarı :iscrewy: Çıkış kapısı ile tribun bitişi sadece 3 Basamak , En ufak Bi hatada 100 lerce kişi Aşağı ya Uçar , Her maç Taraftar sayımız azalır , Bizde SAKAT çoook :tabe: :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Onlar işini bilmeyen insanlar... Bizler ise profesyoneliz...  :evillol: mimar anıtlar kurulu klup firmalar vs vs dayı yegen kuzen vs işin içinde hep... ve de Sakin Taraftarımız Resmen canlı bomba gibi  :evillol: gerek üstten alta file döşeyelerki aşağı uçmasınlar... Yani İşler için de tek elden yürütmek çok zor... 1 çivi bile hesabı var bizde... Onun için şimdilik böyle oldu diyelim bakalım hayırlısı ile 3-5 yıl sonra arttırım olursa daha güzel olur... 3 aşağı 5 yukarı 50.000'i rahat buluruz...
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 12:35:57 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ahmetx

Onlar işini bilmeyen insanlar... Bizler ise profesyoneliz...  :evillol: mimar anıtlar kurulu klup firmalar vs vs dayı yegen kuzen vs işin içinde hep... ve de Sakin Taraftarımız Resmen canlı bomba gibi  :evillol: gerek üstten alta file döşeyelerki aşağı uçmasınlar... Yani İşler için de tek elden yürütmek çok zor... 1 çivi bile hesabı var bizde... Onun için şimdilik böyle oldu diyelim bakalım hayırlısı ile 3-5 yıl sonra arttırım olursa daha güzel olur... 3 aşağı 5 yukarı 50.000'i rahat buluruz...
birde şu eski açık kapalı köşesi ilerde minimize edilmesi lazım aktif kullanılacak diğer iki köşe büyük olmalı.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

@Çağrı çatal merdiveni cikistan cikanlar assaga ucmasin diye yapmislar gecen gittigimde kapali ustten cikistan ciktim direk alta ucma hissi uyandi cok dik bi karisiklikta insanlar alta ucarlar o yuzden cikis kapasinin onunde koltuk olmali bu isin baska cagresi yok maalesef
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

birde şu eski açık kapalı köşesi ilerde minimize edilmesi lazım aktif kullanılacak diğer iki köşe büyük olmalı.
UEFA kriterleri  :evillol: ölü taklidine devam  adamlar ucak ambulans sahaya iniyor ondan orayı dar yapmışlar 3-5 kişilik yanyana gelecek şekilde duruyor...

Çevrimdışı ahmetx

UEFA kriterleri  :evillol: ölü taklidine devam  adamlar ucak ambulans sahaya iniyor ondan orayı dar yapmışlar 3-5 kişilik yanyana gelecek şekilde duruyor...
ambulans ve araçlar için iki büyük köşe çıkışları var yalnız hepsi böyle değil.

Çevrimdışı Efe

Gozlerim beni yaniltmiyorsa eski acikta ve yeni acikta 1 er tane testere kalibi yatiriliyor keremin fotolari bekliyorum bakalim dogru gormusmuyum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı çatal merdiveni cikistan cikanlar assaga ucmasin diye yapmislar gecen gittigimde kapali ustten cikistan ciktim direk alta ucma hissi uyandi cok dik bi karisiklikta insanlar alta ucarlar o yuzden cikis kapasinin onunde koltuk olmali bu isin baska cagresi yok maalesef
:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 12:50:53 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Üst katlar o kadar dik ki çatal merdivene rağmen çok büyük tehlike var. Üst tribünlerin en altına en az yarım metrelik kırılmaz cam yapmaları lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 12:49:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Madem öyle diyorsunuz muhalafete gerek yok çünkü çok bilgim yok.

Sadece örnekleri tam aksine ve çok estetik stadlarken bizde böyle olması tuhaf geliyordu bana  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı UU1903

Her konuda az, cok bilgimiz var cok sukur ama turnikelerin nerede olacagini hic kestiremiyorum. Sutunlarin arasi en mantiklisi gibi duruyor. Bu konuda kesin bir bilgi var mi?

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Türkay

Her konuda az, cok bilgimiz var cok sukur ama turnikelerin nerede olacagini hic kestiremiyorum. Sutunlarin arasi en mantiklisi gibi duruyor. Bu konuda kesin bir bilgi var mi?

Neredeyse çatıdan bile muamma orası. Bende çok merak ediyorum ama sütunların arasında cam olacaktı o yüzden orda olmaz galiba  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ahmet abi.  bu örnek verdğin stadın tribünunde merdiven boslukları siyah cok güzel duruyor inşallah bizim statta beton olan yerler siyah renk olur.

Madem öyle diyorsunuz muhalafete gerek yok çünkü çok bilgim yok.

Sadece örnekleri tam aksine ve çok estetik stadlarken bizde böyle olması tuhaf geliyordu bana  :)
Abi Onlar Avrupalı , Adamlar Sırayla yavaş yavaş çıkıyor , Bizde herkes Kapının onune birikiyor , Birbirini eziyor önce çıkmak için :iscrewy: Bu Durumda Gerçwkten buyuk sıkıntı olurdu her maç En az 100 kişiyi garanti aşağıdan toplardık, Çatal merdiven buna onlem olarak seçilmiş , Dedigim gibi Çıkış kapısı ile Tribün bitişi sadece 3 Basamak buyuk tehlike vardı yani , Ayrıca Tribün bitiminde yani kapalının en onundede kırılmaz Cam Korkuluk olacak....

Çevrimdışı dropoon

Çevrimdışı ahmetx

Üst katlar o kadar dik ki çatal merdivene rağmen çok büyük tehlike var. Üst tribünlerin en altına en az yarım metrelik kırılmaz cam yapmaları lazım.
oda yetmez tribün altlarına ağ germeleri lazım :D