Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379387 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

4 şubata büyük ihtimal eski açık köşe biter üst kirişle birlikte ama yeni açığın 15 şubatı görme ihtimali kuvvetli üst kirişte çok yavaş ilerliyorlar
işin özeti 15 şubatı tribün bitişi olarak almak lazım erken biterse kazanç sayarız @ahmetx
evet yeni açıkda üst kirişler tahminimi sarkıtacak gibi duruyor,kar gelmeden bir an önce bitirelim kabayı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

Ayrıca Bende Stada girmiş biri olarak şunu söyleyeyim , Tribün okadar Dik ki Çıkış kapısına doğru gelirken Duşmekten korkup tutunacak yer arıyorsun o derece yani , Size Dikligi bu şekilde açıklayayım
aynen oyle valla  :)

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 senin görev nedir arenada?
loca kot ve duvar aplikasyonu yapiyoruz harita teknikeriyim

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Arkadaslar  benim merak ettigim  bir  sey var  Necmi abi ya da  BJK mabet  aciklar  belki  bilgileri varsa... Skorbord  meselesi ne durumda? birinci  katla ikinci  kati  ayiran  yatay  kesitin cephesinde  360 derece  mi  olacak  ? Yok oyle olmazsa o kesite led reklam panolari konulacak mi ? Konulursa  hem  reklam geliri acisindan hem de  gorsellik acisindan daha ii olacagini  dusunuyorum.. 
Yorgo

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı selçukaras

stada calisiyorum  :) daha dogrusu olcuyoruz ben harita teknikeriyim

kolay gelsin. süpermiş valla hele bir BEŞİKTAŞ lı olarak çok kıyak iş.
o zaman dostum mesela eski açıktan prekastların son konulduğu yerden en üstten numaralıya doğru o arayı çekebilirsin ve aynı şekilde yeni açık tarafını, çokmu şey istedim :D :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı quentine83

stada calisiyorum  :) daha dogrusu olcuyoruz ben harita teknikeriyim
kerem senden ricam eski açık en üstten ,tam ortadan , kapalıyı da alacak şekilde yeni açık fotosu çekebilir misin.masaüstü resmi yapmak istiyorum bütün heybetiyle...
birde küfeki lere ne kadar yaklaşabiliyorsun  bilmiyorum ama bi yakın foto alabilir miyiz..şimdiden teşekkürler
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaslar  benim merak ettigim  bir  sey var  Necmi abi ya da  BJK mabet  aciklar  belki  bilgileri varsa... Skorbord  meselesi ne durumda? birinci  katla ikinci  kati  ayiran  yatay  kesitin cephesinde  360 derece  mi  olacak  ? Yok oyle olmazsa o kesite led reklam panolari konulacak mi ? Konulursa  hem  reklam geliri acisindan hem de  gorsellik acisindan daha ii olacagini  dusunuyorum.. 
yorgo skorbord iki köşede tribün üstünde olacak,Kat aralarında led ekran olmayacak.

Çevrimdışı keremfrat1

kerem senden ricam eski açık en üstten ,tam ortadan , kapalıyı da alacak şekilde yeni açık fotosu çekebilir misin.masaüstü resmi yapmak istiyorum bütün heybetiyle...
birde küfeki lere ne kadar yaklaşabiliyorsun  bilmiyorum ama bi yakın foto alabilir miyiz..şimdiden teşekkürler
eski acigin en ustune su an soz veremem ama kufekileri cekmeye calisirim  :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ocak 2015, 14:00:45
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
teşekkürler  :)
dışardan fotolor artık bişey ifade etmiyor.
içerden çekte nereyi çekersen çek :claps: :claps:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı keremfrat1

kolay gelsin. süpermiş valla hele bir BEŞİKTAŞ lı olarak çok kıyak iş.
o zaman dostum mesela eski açıktan prekastların son konulduğu yerden en üstten numaralıya doğru o arayı çekebilirsin ve aynı şekilde yeni açık tarafını, çokmu şey istedim :D :D :D :D :D :D :D
bunu ben bi @bjk_mabet abime sormam lazim  :D

Çevrimdışı quentine83

eski acigin en ustune su an soz veremem ama kufekileri cekmeye calisirim  :)
ok .canın sağolsun.peki ne zaman paylaşacaksın resimleri..?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

yorgo skorbord iki köşede tribün üstünde olacak,Kat aralarında led ekran olmayacak.
:( kotu olmus  bu ya  :(  Cok  mu  maliyetli  360  skorbord?  HAdi olmadi hic degilse kat  aralarina reklam alinsaydi   :alala: ... Tanitim videolarindan birinde  oyleydi  goz kamastirici  duruyordu  ... Neys e belki ilerid e  yapilabilri  diye  temenni ediyorum .. Tesekkur ediyorum  ahmetx kardesim...  :)
Yorgo

Çevrimdışı keremfrat1

ok .canın sağolsun.peki ne zaman paylaşacaksın resimleri..?
aksam necmi abiye yollarim en gec 5 6 olur bakalim bide calisirken cekemiyorum isimi bitirince cekmeye çalışıyorum  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@keremfrat1 içerden birkaç resim atar mısın ? eski açık köşe yi bier de yeni açık köşeyi bakalım

Çevrimdışı quentine83

aksam necmi abiye yollarim en gec 5 6 olur bakalim bide calisirken cekemiyorum isimi bitirince cekmeye çalışıyorum  :)
ok .akşam fotosu daha iyi olur.en azından en son halini görmüş oluruz.şimdiden sağol kardeşim...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

bu arada @Efe senin gözleri yakından incelemek isterim.ben bakıp bakıp bişey göremedim eski açıkta sen bir kaç saat öncesinden testere yatacak dedin.ben şimdi gördüm.helal.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 içerden birkaç resim atar mısın ? eski açık köşe yi bier de yeni açık köşeyi bakalım
abi aksam aticam  :) daha iyi aksamda cekerim oralari  :)

Çevrimdışı keremfrat1

ok .akşam fotosu daha iyi olur.en azından en son halini görmüş oluruz.şimdiden sağol kardeşim...
rica ederim :)

Çevrimdışı Ersan

@Necmi abi herkes bu ikinci katların aşırı dikliğinden bahsediyor uefa'nın güvenlik dolayısıyla ikinci katlara seyirci almama durumu gibi bir durum söz konusu olabilir mi acaba daha önce farklı bir stadda buna benzer bir durum yaşanmıştı diye hatırlıyorum.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

abi aksam aticam  :) daha iyi aksamda cekerim oralari  :)
Maç var ya ondan aklım kalmasın diye diyorum birazdan çıkacagım  :evillol: