Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379853 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Ayrica yanlis gormuyorsam eski acikta bi testere kalibi daha yatiriliyor ama net goremiyorum orasi biraz karisik cok calisiyorlar  :D
anlasildi abi  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayrica yanlis gormuyorsam eski acikta bi testere kalibi daha yatiriliyor ama net goremiyorum orasi biraz karisik cok calisiyorlar  :D
Eski açıkta iyi çalışma var Testere de Eski açık one geçti , Yeni açıktada bir tane daha yatırılabilir bugun , Hadi hadi Rekabet biraz daha kızışsın bir an önce bitsin şu testerelerde Yağmur-Kar gelmeden :bandit: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta testere kiris betonlamasida suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Fotolardan ve Canlı yayından Goruldugu üzere Çiçekler eskiye oranla Üst kirişlerde ve kolonlarda Çok daha fazla işçi çalıştıyorlar , Önceden az işçi çalılıyordu kirişlerde ve Tecrubelenmeleri ve Ozguvenlerinin artmasıyla Son duzlukte Kabak çiçeği gibi açıldılar Resmen :halay: :halay: Yeni açık üst kirişlerde
 , Eski açık ve Numaralıya göre daha az İşçi var gibi gözüküyor doğrumu :alala: @Efe abi

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ahmetx

Tribün kaba inşaat için 3,5 ay önce verdiğim tarih 4 Şubat ın hala arkasındayım. :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

genelde 20 yaş altı kuşağın beğendiği bir tribün yapısı zaten dışıylada staddan çok sirke benziyor fazla çocukça ilk anda değişik görünsede zamanla çok sakil olduğu ortaya çıkıyor başından beri beğenmedim çift kat tribün stadı daha ağır kaliteli zengin ve heybetli gösteriyor iki stadı yan yana koy bizim stad daha heybetli duruyor bunun farkı bitince ortaya çıkacak o zaman çok kafalarını vururlar
locaların üstte olması değerini düşürüyor stadı küçük göstermek için ellerinden geleni yapmışlar hele bir bitsin ben sabırla bekliyorum o zaman mukayese edenler görecek neyin ne olduğunu :D kendi stadımızı yapıyor olmanın avantajları bunlar fenerde kendi yaptı ama parça parça yapmanın cezasını şimdi çekiyor yakında onlarda tokiye devreder başka bir yere giderler
@Necmi abi bursanin stadinda catinin cok fazla yuksekte olmasi ambiansi da cok fazla etkiliyor di mi? Tribunun uzerinde localar, localarin uzerinde de cati var... Ses cok fazla dagilir gibi geliyor..Aslinda istenilen atmosferi yaratamayacaklar bence...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Tribün kaba inşaat için 3,5 ay önce verdiğim tarih 4 Şubat ın hala arkasındayım. :bandit:
10-15 Şubatı bulur @ahmetx abi , Kolonların 2.ci kısımları ve testereler bitebilir ama Üst bilezikler var daha , 1 Haftada onlara yaz :bandit: En erken 10 Şubat diyelim ona :iscrewy:

Çevrimdışı ayayhan

Çevrimdışı baro19

Günaydın, Umarım hem futbol takımımız hem de stadyum inşaatında verimli bir gün olur...  :claps:

Çevrimdışı Efe

yetişmez 15 subata anca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Fotolardan ve Canlı yayından Goruldugu üzere Çiçekler eskiye oranla Üst kirişlerde ve kolonlarda Çok daha fazla işçi çalıştıyorlar , Önceden az işçi çalılıyordu kirişlerde ve Tecrubelenmeleri ve Ozguvenlerinin artmasıyla Son duzlukte Kabak çiçeği gibi açıldılar Resmen :halay: :halay: Yeni açık üst kirişlerde
 , Eski açık ve Numaralıya göre daha az İşçi var gibi gözüküyor doğrumu :alala: @Efe abi
iki taraftada kalan is ayni hemen hemen
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci , @Efe bekleyip göreceğiz ama kabul etmek gerek iyi tahmindi. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

testere kirişi video

Gökhan türkmen
forumdaki en faydalı videolardan biri oldu benim için,testere kirişlerin betonlanması nasıl oluyor merak ediyordum. :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık köşe birleşim tamamdır beton atılırsa süper olacak... Stat bitti son 10 m içerisindeyiz...

@Yunus Emre Dökmeci , @Efe bekleyip göreceğiz ama kabul etmek gerek iyi tahmindi. :D
3,5 Ay önceki tahminine göre iyi tabiki abi :ok: @ahmetx

iki taraftada kalan is ayni hemen hemen
Yok abi Kalan iş hemen hemen aynı onu biliyorum da , Eski açık üst ve Numaralı üstte , Yeni açık üste oranla daha fazla İşçi çalışıyor gibi gorunuyor onu dediydim :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

tvden kale arkaları ve maraton tribünler için mesafeleri merak edenler için.Bizim kale arkası 8 m,maratonlar 6m.

Gökhan Turkmen twitter : Testere kiriş betonlama :ishock:

tvden kale arkaları ve maraton tribünler için mesafeleri merak edenler için.Bizim kale arkası 8 m,maratonlar 6m.
7.95 olmasın abi :iscrewy: :tabe: @ahmetx

Çevrimdışı ALI RIZA

otopark depo gibi birsey yapılıyor sanırım beton dökülmüş içindeki kolonların etrafında demirle çevrilmiş...
giriş için rampa örseler de rahat etsek

Çevrimdışı Easthanbool

Kaba tamamlanmak üzere.Artık çatı için yeni malzemeler gelmesi gerekmiyor mu?  :alala:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Fatih

testere kirişi video

Gökhan türkmen
Ulan ne guldum yaa.. Beton vibratoru sanki circir olmus  :kop: :kop: :kop: :kop: ilk defa goruyorum beton dokumunu bu sekilde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...