Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381700 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Numaralı beton var ama anlamadığım o fışkırtıcı nasıl oraya çıktı yolumu kapattılar acaba :alala: :alala:
Abi 51.bölgeden yardım istedik geçen
Çebi anlaştı
Ne Obitaş Ne Çiçekler
Yaşasın Uzaylı İnşaat AŞ
Bunlar hep onların hikmeti

Çevrimdışı ilhan

Abi 51.bölgeden yardım istedik geçen
Çebi anlaştı
Ne Obitaş Ne Çiçekler
Yaşasın Uzaylı İnşaat AŞ
Bunlar hep onların hikmeti
:kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Numaralı beton var ama anlamadığım o fışkırtıcı nasıl oraya çıktı yolumu kapattılar acaba :alala: :alala:
Evet yolu kapatacaklardı arka tek yüz perdelere beton atmak için ama hangi gündü bilmiyorum @ilhan

Çevrimdışı KLEBERR

herkese günaydın ne zamandır söylemek istediğim bi şey var hani bu bursa nın kale arkaları iyi falan güzel deniyor ya...işte bu bizim locasız yeni açık kale arkası tribünü bence dünya da efsane olacak bir dizayn da...mükemmel olacak...
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı KLEBERR

Şurada bir sıkıntı var muhtemelen o yüzden oraya precast koymuyorlar. Üst sıralara doğru precast konulacak alan daralıyor. Sıkıntı çıkarmaz umarım

aylardır o bölgede prekast yok bi sorun varda biz mi kaçırdık acaba....

Çevrimdışı Karabay

herkese günaydın ne zamandır söylemek istediğim bi şey var hani bu bursa nın kale arkaları iyi falan güzel deniyor ya...işte bu bizim locasız yeni açık kale arkası tribünü bence dünya da efsane olacak bir dizayn da...mükemmel olacak...
ya bu zaten ilk günden belliydi. diğer ortamlarda bunu kimse dile getirmiyor.  Nedendir bilinmez bursanın kale arkalarını bi öve öve bitirememe kampanyası var. Tamam bursanın stadı iyi güzel ama dik değil.  Yükseldikçe sahaya uzaklaşıyor.

Birazdan Mustafa

Vodafone Arena 26 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(69 Resim)

yazacak demedi demeyin  :evillol:
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2015, 09:44:27 bir var bir yok ]

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Serjo

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg153905#msg153905 date=1422257643]
[/quote]

eline sağlık  :claps: :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Eline sağlık   Mustafa  fotoğraflar için.Günaydın  forum  ahalisi kartallar.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkese Günaydın . Ellerine sağlık Yasaklı Link[/member] . iki haftaya otopark ve prekast hariç kabadan eser kalmaz.

Çevrimdışı İrfan

Herkese günaydın. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim  :)

Ayrıca Yasaklı Link[/member] 'ya da teşekkürler yine ateş etmiş fotoğraf makinesiyle  :steamed: :)
We are Electric..!

Çevrimdışı KLEBERR

ya bu zaten ilk günden belliydi. diğer ortamlarda bunu kimse dile getirmiyor.  Nedendir bilinmez bursanın kale arkalarını bi öve öve bitirememe kampanyası var. Tamam bursanın stadı iyi güzel ama dik değil.  Yükseldikçe sahaya uzaklaşıyor.

o zaman neden bıdı bıdı yapıyolar  :D :D ayrıca saçma sapan bi tribünleri daha var ki hiç stadla stadçılıkla alakaları yok ...üstte localar falan tam bir rezalet...kimden gördülerse...belediye o kadar yapar işte...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

26.01.2015 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video’lu Bakış

Çevrimdışı fore_kazık

Günaydın forum ahalisi... herkese iyi haftalar.

stadda köşelerdeki açıklar giderek daralıyor. artık kaba inşaatın sonlarındamıyız ne?  :ishock:

bu hafta sonuna kadar yeni kurulan testerelere beton şov olacak heralde...

Çevrimiçi Necmi

genelde 20 yaş altı kuşağın beğendiği bir tribün yapısı zaten dışıylada staddan çok sirke benziyor fazla çocukça ilk anda değişik görünsede zamanla çok sakil olduğu ortaya çıkıyor başından beri beğenmedim çift kat tribün stadı daha ağır kaliteli zengin ve heybetli gösteriyor iki stadı yan yana koy bizim stad daha heybetli duruyor bunun farkı bitince ortaya çıkacak o zaman çok kafalarını vururlar
locaların üstte olması değerini düşürüyor stadı küçük göstermek için ellerinden geleni yapmışlar hele bir bitsin ben sabırla bekliyorum o zaman mukayese edenler görecek neyin ne olduğunu :D kendi stadımızı yapıyor olmanın avantajları bunlar fenerde kendi yaptı ama parça parça yapmanın cezasını şimdi çekiyor yakında onlarda tokiye devreder başka bir yere giderler

Çevrimdışı KLEBERR

ayrıca mustafa kardeşime herkesten çok teşekkür ediyorum...stad yükselene kadar tek adamdı...hala mücadele veriyor...bence en çok övgüyü hak eden adam son 1 senedir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg153905#msg153905 date=1422257643]
[/quote] Ellerine Sağlık Yasaklı Link[/member] :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bursa Stadıyla ilgili yorumlara katılıyorum , Evet Güzel bir Stad tam Bir Futbol stadı fakat Tribünler çok yatay , Kale arkalarının yakın çekimlerinde Tribünün yukseldikçe sahadan uzaklaştıgı ve Goruş açısının zorlaştıgı açıkça gozukuyor , Bizim Yeni açık tribün 2 Katlı olmasına rağmen , Bursan kale arkalarından daha baskılı olacak nedeni ise , Bizim Yeni açık tribünün 2.ci katı , 1.ci katın ilk sıralarını kapatacak şekilde Sahaya doğru sarkıyor ve oldukça Dik , Bu yüzden Yeni açık 2.Kat Sahanın içinde gibi duruyor bu hissi fazlasıyla veriyor kesinlikle Turkiyenin En baskılı tribünü bu tribün olacak , O taraftan Korner kullanacak olan Rakiplerin durumunu düşünemiyorum bile :halay: Birde okadaR stad yapılıyor Ve hiç birinde de bizimki gibi 2.ci katı 1.ci katın üzerine doğru sarkıtarak Tribunleri sahaya yaklaştırmayı duşunememişler buda bizim açımızdan çok iyi :super: Hepsi klasik 2 Katlı stad hepsi birbirine benziyor...

Çevrimdışı ayayhan

son kolon Gökhan türkmenden

Bu iyi oldu kolonlar bitti.. Bu ay sonuna kadar 2 de testere yatırsalar hatta 4 tane iyi olacak:)

son kolon Gökhan türkmenden
Yeni açıkta Sutun bitti , Darısı eski açıktaki sutunlara oradada 2-3 Sutun kaldı :super: Dayanın az kaldı bitiyor beeeee :halay: :halay:

Çevrimdışı Efe

Yeni açıkta Sutun bitti , Darısı eski açıktaki sutunlara oradada 2-3 Sutun kaldı :super: Dayanın az kaldı bitiyor beeeee :halay: :halay:
yoo orda da yerlestirilecek sutun kalmadiki sadece betonlanmasini bekliyoruz ay sonuna kadar tum testereler yatirilmali sutunlari bitti cunku 2 gunde istenirse tum kaliplar yatirilir bakalim ne yapacaklar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ayrica yanlis gormuyorsam eski acikta bi testere kalibi daha yatiriliyor ama net goremiyorum orasi biraz karisik cok calisiyorlar  :D
Şampiyon Beşiktaş JK