Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6381254 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

eve gıtmedıysen gel abı bıze :D ps4 oynarız :D :D
Sonra sabaha kadar stadla ilgili soru sor dimi  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Alparslan

Bırakın mabeti biraz dinlensin:) Rüyasında bile stad görüyordur sanırım. Bundan güzel bir şey olamaz herhalde.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ALI RIZA

Eve bi girebilsem ah:) hoşbulduk çok özledim vallahi buradaki tüm dostlari
:upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sonra sabaha kadar stadla ilgili soru sor dimi  :evillol:

ps4le sarhoş ederek bilgi almanın planı gibi geldi bana da :D

Çevrimdışı keremfrat1

yok yok :D  burdan stada gıtmesı daha kolay :D

Çevrimdışı bjk_mabet

ps4 te iddalı değilim ama alkol konusunda azcık zaaflarım olabilit :halay:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

:uhohu: : yok yok :D  burdan stada gıtmesı daha kolay :D

Çevrimdışı keremfrat1

:D abi stadda görmuyorum seı nerelerdesın :D valla özledim  :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

alkolü de ps4 ün yanında meze olarak düşünmüştür eminim ki :D

Çevrimdışı Melekcik

İstediğin alkol olsun sen baştan söyle ayıkken biz sana tekeli alırız :kop: :naughty: :upto: :drunkard:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

İstediğin alkol olsun sen baştan söyle ayıkken biz sana tekeli alırız :kop: :naughty: :upto: :drunkard:

Hobaaaaaaa :ishock:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA nedir senin @bjk_mabet den çektiğin  :kop: :biggrinking:
@dişi kartal melek yerine Melek yazmak daha kolay :) kartaliçem hiç sorma nefes alamaz oldum  :evillol: tehtidler merdivenler merdiven altları otoparklar stada bakmaz oldum korkudan  :bawling:

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek yerine Melek yazmak daha kolay :) kartaliçem hiç sorma nefes alamaz oldum  :evillol: tehtidler merdivenler merdiven altları otoparklar stada bakmaz oldum korkudan  :bawling:
Arkanda ben varım bir allahın kulu dokunamaz hem sen sen iyi temizlikçisi bulacağız  :kop: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Arkanda ben varım bir allahın kulu dokunamaz hem sen sen iyi temizlikçisi bulacağız  :kop: :ishock:
ohh ohh sağlama da aldık etrafımı  :naughty: :naughty: temizlik iyi gider Maraştan Trabzon caddesinden valilik karsında Enurya apartmanından odamdan Hatıra kaldı temizlik @dişi kartal melek

Çevrimiçi Necmi

Ah ulan ah ülker gibi sponsor un olacak koç gerçek beşiktaşlı ufuk sarıca olacak ozaman izleyin basketbolu :iscrewy: :bandit:
ülker çekiliyor diye biliyorum :D istemem onlar yüzünden yıllarca Beşiktaş formasına hasret kaldım

Çevrimdışı TØLGA

Barıştılar ya hani goç gibi bi sponsorumuz olsa basketbolda  :D Ah ulan
basketbol arena yapılınca ben oraya çok sağlam bir sponsor gelebilir diye tahmin ediyorum
vodafone gibi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

basketbol arena yapılınca ben oraya çok sağlam bir sponsor gelebilir diye tahmin ediyorum
vodafone gibi

Evet başkan açıklamıştı X Arena olacak diye  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

ülker çekiliyor diye biliyorum :D istemem onlar yüzünden yıllarca Beşiktaş formasına hasret kaldım
Gibi dedim zaten koç beşiktaş ismi olsa koç arena olsa ah ah senelik bütçe en aşağı 30 milyon euro olsa

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar Numaralının tepesindeki fışkırtıcı mı?

Çevrimdışı Efe

kabustu cola turka şimdiki sponsorlarımız tam bjk ya yakışır muhabbete daldım uykuyu unuttum  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Numaralı beton var ama anlamadığım o fışkırtıcı nasıl oraya çıktı yolumu kapattılar acaba :alala: :alala: