Yıllardır öyle şeyler yaşıyoruz ki sanki beşiktaşı beşiktaşlılar değil başka birileri yönetiyor, beşiktaşın düze çıkmasını istemiyorlar fb gs'ye ayak bağı olmasını istemiyorlar. Twitter'ından gazetecisine trolünden paralı taraftarına 4 bir yanımız çevrilmiş. Biri birşey yapacam diye kürsüye çıkıyor sonra hop bir bakıyorsun ertesi gün adam 180 derece tersine dönmüş. Hadi biri futboldan anlamıyor, kaç başkan değişti kaç yönetici geldi gitti, hiç mi birinin kafası basmıyor kulüp yönetmeye ha soruyorum? Şu forumdan bile 4 tane adam birleşip kulüp kursak şu yapılanları yapmayız. allah aşkına afrika kupası arefesi hangi kulübün başkanı kulübe 70 tane afrikalı alır, hangi başkan mevkisi 2 senedir boş takıma kanat transferi sorulunca napacan kanadı diye cevap verir ya. Bu tutumlar size normal geliyor mu arkadaşlar ya da ben mi gerçekten kafayı yedim
Şu anki ana problem iletişim, işlerine geldiği konularda anında yalanlama yapıyorlar, 2-3 haftadır hoca konusu gündemde başkan çıkıp net ifade vermiyor.
Videoları da koyardım da hiç uğraşacak halde değilim, seçim zaman 2024 Aralık ayında kanat, bek ve santrafor ihtiyacımız olduğunu, Beşiktaşın bekleyecek 1 saatinin dahi olmadığını söyleyen başkan, renkliler kimi alıyorsa biz daha iyisini alacağız diyen de başkan, bu yerine getirlmeyen vaadleri yazmakla bitiremeyiz.
Yarın 2025 yılının Ağustos ayına gireceğiz halen takımda istenilen seviyede bek yok, kanat yok, forvet yok, bunun üzerine 6 numaramız da yok.
2. Transfer sezonunun ortasındayız eksiklerimiz halen kapanmadı. Başkanda bunun sinirini çıkarmaya başladı, bu durumla başa çıkamıyor. Mikrafon karşısında anlamsız açıklamalar yapıyor.
Ne yazsak ne konuşsak nafile, çekilecek çilemiz bir türlü bitmiyor, yalçın ayhan, fikret orman gibi daha niceleri var hepsinden helallik almadan düzlüğe çıkamayacağız sanırım.