Herifler aynı gün içinde sözleşmiş gibi biri osimhen indirdi diğeri skriniar nelson semedo. İddia ediyorum şu fenerbahçe elindeki stoperler bizde olsa bırak skriniar'ı stoperin s'si konuşulmazdı. Mert müldür bizde olsaydı yedeğine bitane genç bulur geçerdik. Ellerinde gayet yeterli futbolcular olmasına rağmen daha üstünü zorluyorlar. Bizim olay garibanlık ya paramız yok ne eldekini göndermeye ne daha iyisini almaya gücümüz yok şu hocanın haline bak ya bitirdiler bizi 2 takımın arkasından bakıp duruyoruz yapmasınlar transfer falan keşke orkun da gelmeseydi garibansın sen 30m euro neyine.
İzlenmez bu lig de bu takım da allah yardımcısı olsun sevenlerinin ya kabullenicez bu durumu ya da iyice hırçınlaşıp yönetime hocaya topcuya saldırcaz ben kabullendim ya şahsen buyuz diyip devam etmek lazım bikac sene hedef sadece 3.culuk ve konferansta puan kasmak olmalı.
Seyir zevki yüksek top oynasalar şampiyonluk çok umrumda değil ya, zaten gs her kesimden bu kadar destek alırken kazandığı kupanın benim için bir degeri yok, süt kupası benim için, (en kötü ihtimalle) ben her maçı keyifle izlemek istiyorum, liderin takipcisi olup acaba gecebilir miyiz heyecani yasamak istiyorum, azicik mutlu olmak istiyorum ya, yoksa kupa dedigin boş pirinç parçası, bize baskılı oyun lazım yürekten oynayan topçular lazım!