Fikret Orman harici diğer başkanların zamanı önce başkan değişmeli dediğimde şimdi olduğu gibi şenol ve sergen yangını yapıyordunuz. Ne yazikki zaman benim gibi düşünenleri haklı çıkardı. Sende geçmişteki videoları izlemeye devam et.
Ben burda yoktum o zaman samet kardeş şimdi başkan değişmeli demedin hiç uydurma kadro değişmeli dedin.

Zaman seni haklı çıkartmamıştır herkesin gördüğü şeyleri söylemişsindir hepsi bu.Hasan arat 2 transfer yaptı rafa-immobile yeter dediler taraftar yetmez dedi yetmedi gittiler! Şimdi serdal adalı 3 transfer yaptı yeter diyor taraftar yetmez diyor bu kadarla kalırsa yönetim yetmeyecek! bu başkanda gidecek bunu bilmek için alim,müneccin olmaya gerek yok herkes bilir bunu!
Takıma beden hocası yerine iyi hoca getirseler yeni şampiyonluk videolarıda izleriz de yapacak bir şey yok senin vizyonun gibi yönetimlerinde vizyonu dar küçük düşünüyorlar valorant ismail,gio filan beden hocalarını dolduruyorlar o yüzden eski videoları izliyoruz neyse dur bakalım serdal başkanda bir umut var shaktar macını bekliyor o biraz vizyon sahibi az da olsa belki yerli bir hocayı getirecek gibi