2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, mtorunlu, Kapkarakartal, ozeratalay, Tass, Gökhan Güvenç, Samet Ç, ahmetekinciogl2, levitate, annoca, Savaş, maıden, Zafer55, Umutcan Kaya, Yusuf Berberoğlu, Georgetown, yaço58, kartalizma190399, kahyaoglueren, Ravenman, Serdar3444, COB, Rasim, Darkeagle, Gökhan Kurt, safak_01, Özgür Gültekin, Mehmet57, hasankale, barisaydin, Irakleio, balkan-kartal, ugurkartalizma, golazokartal, Yokmessi, sefaköykartali, Liquidator, eryigitcaner, ergin, murat baltacı, tolga1903, Sinan66, blackeagle35, Monza, Yancos, kartal meriç, fatihsahin, OnurG, sozkul ve 373 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 239219 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Graf’ın geldiği günden bu yana yönetime sunduğu oyuncular; Antonino Gallo, Christopher Bonsu Baah, Muhammed Damar, Saba Kharebashvili, Taiwo Awoniyi, ernest poku, Rafiu Durosinmi, Julien Duranville, Florian Neuhaus ve Mahmudu Bajo. Yönetim hiç birini değerlendirmedi, transferler ve gündemden anladığımız kadarıyla yönetim daha garantici transferler yapmak istiyor. Emerson royal menajer(mendes) önermesi buarada.. birde şu görseldeki tweet e denk geldim..
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2025, 23:12:26 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Serdal Adalı: "7 aydır görevde olan yönetimimiz, son 5 yıldır yapılan kadro planlama hataları başta olmak üzere birçok konuyla uğraşmakta ve çözüm odaklı önemli hamleler yapmaktadır. Sermaye artırımı ve genel kurulumuzun onayıyla hayata geçmekte olan gayrimenkul projesi başta olmak üzere mali alandaki çalışmalarımızın yanı sıra tüm branşlarımızın yeniden yapılandırılması hususlarında ciddi işlere imza attık, atmaya devam ediyoruz. Eleştiri olabilir, bu doğaldır. Ancak yıkıcı, dayatmacı ve tehditvari tutumlar, Beşiktaş kültürüyle asla bağdaşmaz."

Serdal Adalı: "Gerçek Beşiktaş taraftarı her zaman kulübüne sahip çıkar. Sözlerim Beşiktaş'a zarar vermek amacıyla bu işleri planlanmış, programlanmış, belirli ellerden ve sistematik bir şekilde çıktığı çok belli olan sosyal medya kalemşörlerinedir. Taraftarlarımızdan ricam, bu süreci sabırla ve bilinçle takip etmeleridir. Bu kulübü sosyal medya değil akıl, emek ve vizyon yönetecektir. Kararlarımızın arkasındayız. Bu kulübün geleceği emin ellerdedir. Kimse merak etmesin. Beşiktaş her türlü zorluğu aşar ve yoluna emin adımlarla devam eder. Camiamızın içi rahat olsun."

Serdal Adalı: "Transfer dönemi başladığı günden bu yana birileri kafasından yurt dışından oyuncuyla görüşüyor, transfer haberi yapıyor, uçağa bindiriyor, sonra da kendi kendine transferi iptal ediyor. Değişik bir algı peşindeler. Bu yaptıkları Beşiktaş'a zarar veriyor. Beşiktaş'a zarar vermeye çalışanlarla sonuna kadar mücadele edeceğim."

Serdal Adalı: "Yanlış transfer yapmaktansa hiç transfer yapmamayı daha doğru buluyorum. 'Transfer nerede' diyen arkadaşlar galiba karıştırıyorlar. Bu kulüpte geçtiğimiz günlerde, yaklaşık 15 yıl sonra 40 bin kişinin önünde Orkun Kökçü için imza töreni düzenledik. Ayrıca tartışmasız Avrupa'nın en iyi hücum oyuncularından Abraham'ı kadromuza kattık."

Hoca gibi başkanında ömrü çok uzun olmaz aynı masalları dinliyoruz sürekli.

İlk 11'de 5-6 tane ilk 11 seviyesinde adam lazım başkan bunun farkında değil yada bizle maytap geçiyor.

Sol kanat,sağ kanat,6 numara,sağ bek,sağ stoper

bizde sakatım koşamıyorum çeken bahtiyar gittiği gibi maça çıkmış :D takım şöyle karaktersizlerle dolu bir de hocadan başarı bekliyoruz

sercan dikmenin ardından uydurduğu haberler klasik.

Çevrimiçi Koa_lAA

Başlamış yine sergen guzellemeleri sosyal medyada... 6 da 0 cl yapan adamı bitek biz getiririz zaten kurtarıcı diye...

Çevrimiçi Samet Demir

bizde sakatım koşamıyorum çeken bahtiyar gittiği gibi maça çıkmış :D takım şöyle karaktersizlerle dolu bir de hocadan başarı bekliyoruz
Hocanın işi ne ikna etsin. 😁 Sergen hocam olsa, şenol hocam olsa hepsi at gibi koşar. Bak Amartey bizden gitti hala koşuyor herif.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkanın açıklamalarından çıkanlar

Hoca adaya veda etmiş, Graf zaten adada bile değil.
Bu saatten sonra Mendes, Ali Naibi falan ne derse o.

Çevrimiçi Samet Demir

Başlamış yine sergen guzellemeleri sosyal medyada... 6 da 0 cl yapan adamı bitek biz getiririz zaten kurtarıcı diye...
Kim gelecekse gelsin, kim ne yiyecekse bir an önce yesin. Yeter artık. Önümüze bakalım. Vallahi bunaldım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Kim gelecekse gelsin, kim ne yiyecekse bir an önce yesin. Yeter artık. Önümüze bakalım. Vallahi bunaldım.
aynen ne yapıyorlarsa yapsınlar, isterlerse terim’i falan getirip, ali naibi mendes’le falan arap liginin 35+ sönük yıldızlarını toplasınlar transferde, insanlarda ne heyecan kaldı ne heves, geçen sezon nasıl bitsin diye beklediysem, daha sezon başlamadan kaldığım yerden devam ediyorum. Bu amatör, beceriksiz, iş bilmez yönetim bu kafayla ne kulübün hisse değerini arttırabilir, ne de seneye bitecek stad ve forma sponsorlukları için rakiplerininki düzeyinde sponsor bulabilir. Çare Fikret Orman!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanın açıklamalarından çıkanlar

Hoca adaya veda etmiş, Graf zaten adada bile değil.
Bu saatten sonra Mendes, Ali Naibi falan ne derse o.
Renkliler ne aldıysa daha iyisini alırımdan, yanlış transfer yapmaktansa hiç yapmam tarafına geçiş yapmış başkan. Tebrik ederim.

Çevrimiçi Yokmessi

Başkanın açıklama zamanlaması jurasek olayının ertesi günü. Mağdur görünmeyi beklemiş demekki, firsati kacirmadi hemen cikti mağdur edebiyatı yaptı. Bunu ülkeye biri öğretti ama ismini anmak istemiyorum.
Aynen başkanım diş güçler üstümüze oyun oynuyor, siz harikasınız ama ah şu dış güçler

Hocanın işi ne ikna etsin. 😁 Sergen hocam olsa, şenol hocam olsa hepsi at gibi koşar. Bak Amartey bizden gitti hala koşuyor herif.

ya şimdi demiyeyim demiyeyim diyorum :D Bahtiyarın 1 golü var bizde o da şenol hoca döneminde kiev deplasamanında  :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

ya şimdi demiyeyim demiyeyim diyorum :D Bahtiyarın 1 golü var bizde o da şenol hoca döneminde kiev deplasamanında  :evillol:
Aynen enkaz duruyor orda bakıp bakıp mest olabilirsin.

Aynen enkaz duruyor orda bakıp bakıp mest olabilirsin.
aynen anç,hasan arat,fikret orman,serdal adalı bunların aldıkları oyuncuların sucluları hep hocalar  :lol: 

fb sormuş keremi 25 milyon € istemişler.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1950312142168870949

Bizim ilgimiz bile yok sol kanat düşünmüyor başkan gözünüze dizinize dursun orkun kökçüyü aldık ya diyor daha ne istiyorsunuz diyor! :D

Gs osimeni getiriyormus bugün istanbula.

Biz semihi kiralık yolluyoruz tek santraforla yola devam edicez! tamy abraham ile 60 maç oynamasını bekliyoruz sakatlanmadan!

Konuşursam ağır konuşucam en güzel yatıp uyumak.

Çevrimiçi Samet Demir

aynen anç,hasan arat,fikret orman,serdal adalı bunların aldıkları oyuncuların sucluları hep hocalar  :lol:
Fikret Orman harici diğer başkanların zamanı önce başkan değişmeli dediğimde şimdi olduğu gibi şenol ve sergen yangını yapıyordunuz. Ne yazikki zaman benim gibi düşünenleri haklı çıkardı. Sende geçmişteki videoları izlemeye devam et.

Çevrimiçi annoca

Bizim ilgimiz bile yok sol kanat düşünmüyor başkan gözünüze dizinize dursun orkun kökçüyü aldık ya diyor daha ne istiyorsunuz diyor! :D
25 de çok. 4 sezondur hem bizim lig hem portekizde 20 gol katkısı var avrupada da atıyor. kaçırıyor ama pozisyona girmekte bir marifettir. 15+2 iyide 25 verirsek 3 kötü maç sonrası instagramı kapattırır bizimkiler.

Fikret Orman harici diğer başkanların zamanı önce başkan değişmeli dediğimde şimdi olduğu gibi şenol ve sergen yangını yapıyordunuz. Ne yazikki zaman benim gibi düşünenleri haklı çıkardı. Sende geçmişteki videoları izlemeye devam et.

Ben burda yoktum o zaman samet kardeş şimdi başkan değişmeli demedin hiç uydurma kadro değişmeli dedin. :) Zaman seni haklı çıkartmamıştır herkesin gördüğü şeyleri söylemişsindir hepsi bu.Hasan arat 2 transfer yaptı rafa-immobile yeter dediler taraftar yetmez dedi yetmedi gittiler! Şimdi serdal adalı 3 transfer yaptı yeter diyor taraftar yetmez diyor bu kadarla kalırsa yönetim yetmeyecek! bu başkanda gidecek bunu bilmek için alim,müneccin olmaya gerek yok herkes bilir bunu!

Takıma beden hocası yerine iyi hoca getirseler yeni şampiyonluk videolarıda izleriz de yapacak bir şey yok senin vizyonun gibi yönetimlerinde vizyonu dar küçük düşünüyorlar valorant ismail,gio filan beden hocalarını dolduruyorlar o yüzden eski videoları izliyoruz neyse dur bakalım serdal başkanda bir umut var shaktar macını bekliyor o biraz vizyon sahibi az da olsa belki yerli bir hocayı getirecek gibi :)

25 de çok. 4 sezondur hem bizim lig hem portekizde 20 gol katkısı var avrupada da atıyor. kaçırıyor ama pozisyona girmekte bir marifettir. 15+2 iyide 25 verirsek 3 kötü maç sonrası instagramı kapattırır bizimkiler.

25 verilmez çok para oda mıy mıy sıkıntlı bir oyuncu zaten.

Çevrimiçi mayguntr

Geçiş oyunu oynattığı için kovduk hocayı.

Ya samet adam bize 2022 yılında gelmiş zaten 12 gol 3 asist bu sene ondan önce ki sene 3 gol 6 asist 1 sene içinde 6-7 hoca ile calıstılar bu gedsonu iyi bir kadro ile görmek lazımdı.

Öyle bahsettiğin gibi kötü futbolcu değil eksikleri var hepimiz biliyoruz zaten ama o kadar gömülecek kadar da kötü değil.
Sen de garip bi carsin hocam, hocayi sevmiyosun gecis oynatan kucuk takim taktigi diye, gecis oynu disinda baska bi yerde verimli olmayacak gedsonu savunuyorsun :D

Sen de garip bi carsin hocam, hocayi sevmiyosun gecis oynatan kucuk takim taktigi diye, gecis oynu disinda baska bi yerde verimli olmayacak gedsonu savunuyorsun :D

Hocam ben hiç geçiş oyunu oynanmasın diye bir şey  demedim ki :)

Maç içinde zaman zaman geçiş oyunu oynarsın ama set hücumu  oynaman gerekiyor Beşiktaş gibi büyük takımlar topa sahip olmalı set hücumu yapmalı yoksa 3 dk boyunca shaktar 50 tane pas yapar bizde öyle bakarız aa ne güzel pas yapıyorlar diye.Aynısını valorant ismail döneminde de yaşadık evet açık oynayan takım varsa karşıda göze hoş gelen top oynuyorduk geçiş oyunu oynatıyordu ama rakip topu bize verince öyle ışık tutulmus tavsan gibi kalıyorduk.

skor avantajını yakalayıp öne geçtikten sonra yedekten girecek bir gedson deli iş yapardı orta sahada yorulmus rakip takıma karsı elek ederdi ama yapacak bir şey yok kendisi illa gitcem diye tutturmuş.

Çevrimiçi Samet Demir

Olsun yerli hoca getiririz o halleder.

Çevrimiçi Samet Demir

Cerny / Sterling ikilisini alırsın o paraya. Bu örnekler çoğaltılabilir. Ben sevdiğim için bu ikisini yazdım.

6 numara içinde bütçe kalır. Kerem 25 bonservis 4-5 maaş edecek topçu değil.

Etiketler: