Burası firma yada şirket değil, bir futbol takımı. Hocayıda 11.ci hafta kovamazsın, yeni kurulan bir kadro, yeni mantelite, eksik olan bölgeler var ve 1 sene şans vermek zorundasın. Her 3 ayda bir olmuyor bundan diye hoca değiştiremezsin. Hatalar olur, yanılgılar olur, form olur ama 11.hafta hoca istifası istemek beşiktaş’a ihanettir, hainlikdir. Hele sergen mergen hoca falan değil, onu istemek düpedüz hainlikdir. Beşiktaşın en büyük düşmanı, içimizdeki düşmanda bu kitledir zaten. Geçen sene hep elimizi çabuk tutup 5-6 hoca gördük mesela. Aynı süreç valerian’da yaşandı ve belamızı gördük, uğruna valerian’ı kovduran hamsi yüzünden kümede kalamayacak derecede aciz, bitik ve perişan bir takımla baş başa kaldık. Yönetim yeni, hoca yeni, kadro yeni, ocak transfer dönemine en az kayıpla atlatmalıyız, eksiklerimiz kapanacaktır.. yeni yönetim 40’ın üzerinde oyuncu alıp gönderdi. Hala daha alınacak ve yollanacak adamlar var. Kötü günde avuçlarını okşayıp bundan mutlu olan yerli hoca fanı hainlere kulak asmamalı yönetim ve taraftar. Birlik olmalı kenetlenmeli..
Ne anlatıyorsun sen Allah aşkına,
Maç bitmiş aklın almıyor galiba, hainlik senin yaptığın işte, tamda bu, masaldan ütopik bir saçmalığın arkasından şiirsel hikayeler...
bu kafadan hiç bir şey olmaz, çünkü sorununuz anlayamamak...
Ne sabrı, kime sabredeceğiz, Giovanni'ye mi,
Ne gösterdi de, neye sabredeceğiz, kimsenin göremediği ne ışığı gördün sen!!! Kimsenin anlamadığı ne anladın da, neyi umut ediyorsun...
Hiçbirşey anlamadığın hatta anlayamayacağın da belli, asıl sen o kirli fikirlerinle Beşiktaş'a vasatlığı layık görüyorsan çek ellerini ve kirli dilini,
Beşiktaş, altyapı takımımı!!!
Seneler gidiyor, dönüşü yok...
Anlayamayacaksınız,
üç kuruşluk futbolu savunmak mı, gırtlağına kadar rezil futbola sabretmeyi söylemek mi vizyon...
Bıraksana sen, evet burası futbol takımı, ama vasat Başakşehir değil,
Bu takım Beşiktaş...