12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş
12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş Tarih : 10.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Fatih Terim Stadyumu Hakemler : Turgut Doman - Abdullah Bora Özkara - Bi̇lal Gölen - Furkan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13698 defa] 12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

acaba hangi eşşek dedi ki hadi yedek forvetsiz ve kanatsız sezona girelim

hocada tüy dikiyor ocak-şubat gibi hedef kupa başlıkları havada uçuşur

Yedek forvetimiz mustafa hekimoğlu işte gs'ye gol attı hem. O eşşek dediğin kişi bizzat gvb'nin kendisi kendi istemedi ben mustafa ile oynicam diye bak şimdi 90'da alıyor oyuna. Şu fizikte bir oyuncu bjk yedek santraforu olabilir mi oluyor işte.

Sana tüm yürekliliğimle bir şey diyeyim mi bizi bu sene bitiren 2 şey var biri gs süper kupa maçı diğeri joao mario transferi. Keşke o gün biz yeseydik gs'den 5'i bugün çok daha iyi oyuncu grubumuz ve puan durumumuz vardı.

Çevrimiçi Samet Ç

acaba hangi eşşek dedi ki hadi yedek forvetsiz ve kanatsız sezona girelim

hocada tüy dikiyor ocak-şubat gibi hedef kupa başlıkları havada uçuşur
mümkünse konferanstan ötesi olmasın bir daha ki sene ayrıca adam gibi nakit akışı sağlayıp para harcayacak yönetim lazım

Çevrimdışı Talisca1903

Yapma be abi yapma. Bu bitik takım için inanmadığınız şeyi savunmak zorunda değilsiniz değiliz. Olmadı gücü yetmiyor bu kulübün artık bu ülkede şampiyonluk mücadelesi vermeye bunu kabullenip yolumuza bakmamız lazım avrupa'da gidebileceği nere varsa gitsin
değil evet 

Çevrimdışı Talisca1903

matruşkanın ahı çok ayıp edildi çok he pr bu yönetim ortada hiçbirşey yokken öv babam öv gio desen içine etti artık sergende gelmesin oda fazla size siz böyleyabancı hocalarınızla kasımda kapatıp ligi mutlu mesut yaşayın aman çok destek verin ha bizim gibi hainlik yapmayın

Çevrimdışı bjkozy

Kasım ayı sezonu kapattık, yazık şu an içim içime sığmıyor ağız dolusu küfretmek istiyorum. Yönetim bütün sezonu şu son dakika penaltısı üzerinden okuyacaklarsa onların da durmalarına gerek yok. gidebilirler₁.

Yine cikar bizim yonetim. Penalti yuzunden bu durumdayiz diye. Prime Barcelonayiz da haberimiz yokmus gibi. Kac sezondur yeni yila gelmeden sampiyonluk yarisindan kopuyoruz. Antep, tb, basak gibi kazma takimlara puan veriyoruz. Sampiyon olmamiz zaten mucizeydi ama bari son 5-10 haftaya goturseydik. Uefa kupasindada bir book yapmayiz. Maccabiyi yeneriz, otekilere yeniliriz. 9 puanla playoffs cikarsa ala. ordanda yenilip ana Türkiye kupasina bakariz

Çevrimiçi kartalizma190399

mümkünse konferanstan ötesi olmasın bir daha ki sene ayrıca adam gibi nakit akışı sağlayıp para harcayacak yönetim lazım

Haha. Sen ciddi ciddi zengin birinin Besiktas'a bedava'dan para verecegini mi zannediyorsun? Oyle bir babayigit olsa cikardi zaten.
Huseyin Yucel de ne guzel PR'in yapti, yakinda yonetimden ayrilir biz de nasil Rafa ve Immobile'nin maasini odeyecegiz kara kara dusunuruz.

Çevrimdışı Talisca1903

Mete Vardar: "Galip gelen rakiplerimiz, maç kazandıktan sonra Beşiktaş hakkında açıklama yapıyorlar. Ben utanıyorum ya! Ben hocanın ailesinin bir ferdi olmak istemezdim. Ben eve gidip çocuğunun yüzüne tükürürdüm. O pozisyonda nasıl penaltıyı vermiyorsun?"
bunu yendiğin maçtan sonra konuşacaksın o zamanda kaç penaltın verilmedi sus pustunuz şimdi olmaz olmuyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mete Vardar: "Galip gelen rakiplerimiz, maç kazandıktan sonra Beşiktaş hakkında açıklama yapıyorlar. Ben utanıyorum ya! Ben hocanın ailesinin bir ferdi olmak istemezdim. Ben eve gidip çocuğunun yüzüne tükürürdüm. O pozisyonda nasıl penaltıyı vermiyorsun?"
bunu yendiğin maçtan sonra konuşacaksın o zamanda kaç penaltın verilmedi sus pustunuz şimdi olmaz olmuyor

hakemi bırak mete efendi, siz takim için ne yaptınız ondan bahset

Çevrimiçi levitate

Yedek forvetimiz mustafa hekimoğlu işte gs'ye gol attı hem. O eşşek dediğin kişi bizzat gvb'nin kendisi kendi istemedi ben mustafa ile oynicam diye bak şimdi 90'da alıyor oyuna. Şu fizikte bir oyuncu bjk yedek santraforu olabilir mi oluyor işte.

Sana tüm yürekliliğimle bir şey diyeyim mi bizi bu sene bitiren 2 şey var biri gs süper kupa maçı diğeri joao mario transferi. Keşke o gün biz yeseydik gs'den 5'i bugün çok daha iyi oyuncu grubumuz ve puan durumumuz vardı.

akıllı yönetici hoca dinlemez gerekeni yapar ama nerede

marioyu kullanan kullanır, dediğin gibi bitiren 5 atmamız oldu, 1.5 ay süreleri vardı ne bu masuakular gitti ne de sözde söz verdikleri 2 bek 2 kanat işini yapabildiler

hatta bunu direkt maç çıkışı söylemişlerdi taraftarımızın isteklerini biliyoruz yok efendim eksiklerimizin farkındayız bilmem ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kulüp satılmadıkça iyi yönetici gelmez, başka birisi olsa kanada para harcar arkayı boş bırakırdı 2 atar 3 yerdik

hiçbir zaman işini becerebilecek bir transfer yönetimimiz olmayacak
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2024, 22:03:39 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

adalı seçim zamanı direk ne söyledi yapılanma felan olacak iş değil parasını bir şekilde bulup bu takımı birşekilde ayağa kaldıracağız hesağ kitap yapacak durumda değiliz diyince çok bilmiş tayfa ne linçlemişdi yapılanma modern futbol hasan başkan bizim yolumuz başka vizyonumuz şöyle böyle
vizyonnumuz 20 yıldır ortada yokken bir anda ortaya çıkıyor bizim millet ağı laf yapanın arkasından akıp gidiyor

Çevrimdışı Talisca1903

bir öncekiler dosyalarla geliyordu yediler bir sonrakiler  barkovizyon gösterileriyle geldi onuda yediler 2 süslü laf iki boş hayal yetiyor bizim camiaya kandırmak çok kolay

Çevrimdışı Talisca1903

Sergen sesleri yükselmeye başlamış ben olsam gelmem şu ortama sene başı Nuriyle kıyaslacağız diye yapmadıkları kalmadı şimdi işler sarpa sarınca imdat çekici gibi ilk akla gelen

Çevrimdışı Talisca1903

hoca takıntılı inat adam bozmaya başladı diyoruz hain ilan ediliyoruz o anda vursan kementi ne antepte ne kasımpaşada nede bugün takılmazdın hadi cinconu deplasmanda yeneme kabul ama diğerleri göz göre göre geldi destek vermiyorsun sabretmiyorsun diyenler şu anda çok mutludur sanırım kasımda lig bitti

Çevrimdışı Talisca1903

bakın bakalım udokhai %65pas felan yapmış mı ? Modern futboldaki hocanın istediği sol stoperin önemini öğreneceksiniz yakında yoksa kazma colley Allah muhafaza kornerlerde 8-9 gol felan atar eski moda futbol köylüleri gibi

Çevrimiçi Serdar3444

hoca takıntılı inat adam bozmaya başladı diyoruz hain ilan ediliyoruz o anda vursan kementi ne antepte ne kasımpaşada nede bugün takılmazdın hadi cinconu deplasmanda yeneme kabul ama diğerleri göz göre göre geldi destek vermiyorsun sabretmiyorsun diyenler şu anda çok mutludur sanırım kasımda lig bitti
Bir adamda yetenek olduğunu bilirsin takıma alışması için süre verirsin, yedek soyundurur beklersin ama Hoca'ya vereceğin süre yok
Çünkü, onun hatalarının telafisi yok, onun yaptığı hataları görmezden gelemezsin, bir kere olur, iki kere olur, hadi üç kere olurda arka arkaya hiç kimse, hiç kimseye bu kadar hak vermez, kendi şahsi firman olsa tutarmısın bu kadar bariz hata yapan adamı...tutmazsın...
 Kariyerini, iyi adamlığını görmezsin, firma batmasın diye hemen gerekli aksiyonu alırsın....
Almadılar...
Modern futbol, takımın gelişim süreci, inşaası filan hikaye, sonuç alamıyorsan demek ki, inşaatın taa temellerinde sıkıntı vardır...
[ Son Düzenleme: 10 Kasım 2024, 23:42:39 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Bir adamda yetenek olduğunu bilirsin takıma alışması için süre verirsin, yedek soyundurur beklersin ama Hoca'ya vereceğin süre yok
Çünkü, onun hatalarının telafisi yok, onun yaptığı hataları görmezden gelemezsin, bir kere olur, iki kere olur, hadi üç kere olurda arka arkaya hiç kimse, hiç kimseye bu kadar hak vermez, kendi şahsi firman olsa tutarmısın bu kadar bariz hata yapan adamı...tutmazsın...
 Kariyerini, iyi adamlığını görmezsin, firma batmasın diye hemen gerekli aksiyonu alırsın....
Almadılar...
Almayacaklarda çünkü getirebilecekleri yabancı hocaların çapları bundan fazla değil hep boş PR geriye Sergen kalıyor ki onuda sene baı Nuri yüzünden yerin dibine soktular inşallah gelmez ki şu yönetimden br an önce kurtuluruz ANÇ de kasımda havlu atıyordu bunlarda kasımda havlu atıyor ama eleştirsen hain damgası yersin

Çevrimiçi gokhans

Burası firma yada şirket değil, bir futbol takımı. Hocayıda 11.ci hafta kovamazsın, yeni kurulan bir kadro, yeni mantelite, eksik olan bölgeler var ve 1 sene şans vermek zorundasın. Her 3 ayda bir olmuyor bundan diye hoca değiştiremezsin. Hatalar olur, yanılgılar olur, form olur ama 11.hafta hoca istifası istemek beşiktaş’a ihanettir, hainlikdir. Hele sergen mergen hoca falan değil, onu istemek düpedüz hainlikdir. Beşiktaşın en büyük düşmanı, içimizdeki düşmanda bu kitledir zaten. Geçen sene hep elimizi çabuk tutup 5-6 hoca gördük mesela. Aynı süreç valerian’da yaşandı ve belamızı gördük, uğruna valerian’ı kovduran hamsi yüzünden kümede kalamayacak derecede aciz, bitik ve perişan bir takımla baş başa kaldık. Yönetim yeni, hoca yeni, kadro yeni, ocak transfer dönemine en az kayıpla atlatmalıyız, eksiklerimiz kapanacaktır..  yeni yönetim 40’ın üzerinde oyuncu alıp gönderdi. Hala daha alınacak ve yollanacak adamlar var. Kötü günde avuçlarını okşayıp bundan mutlu olan yerli hoca fanı hainlere kulak asmamalı yönetim ve taraftar. Birlik olmalı kenetlenmeli..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

takım için birlik olunur başarısızlığa başarısız profesyonellere kötü yapılan işlerede dur denilir destek verilmez adamcılık yapmak Beşiktaşa hainliktir

Çevrimiçi gokhans

Adamcılık, hainlikten öte satılmışlıktır. Ve adamcılık, isim fanatikliği ile olunur, istikrar, peryodik şans olması gereken haktır. Köprüden geçerken at değiştirilmez, 10 haftaya görede yargıya varılmaz. Adamcılık yapmak için bu takıma laik olmayanların isimleri çığırtmayın, adamcılık yapıcam diye beşiktaşın geleceğini çalmayın. Çekin pis ellerinizi şu takımın yakasından.. Parayla birileri tarafından örgütlenen ve sosyal mecralardan algı yapan troller mamalanıyor yine..

Çevrimdışı Talisca1903

ŞU saaten sonra gelmesin sergen gioya sbır verelim ilk yarıya kadar puan fark 20 olmalı en azından

Çevrimiçi Serdar3444

Burası firma yada şirket değil, bir futbol takımı. Hocayıda 11.ci hafta kovamazsın, yeni kurulan bir kadro, yeni mantelite, eksik olan bölgeler var ve 1 sene şans vermek zorundasın. Her 3 ayda bir olmuyor bundan diye hoca değiştiremezsin. Hatalar olur, yanılgılar olur, form olur ama 11.hafta hoca istifası istemek beşiktaş’a ihanettir, hainlikdir. Hele sergen mergen hoca falan değil, onu istemek düpedüz hainlikdir. Beşiktaşın en büyük düşmanı, içimizdeki düşmanda bu kitledir zaten. Geçen sene hep elimizi çabuk tutup 5-6 hoca gördük mesela. Aynı süreç valerian’da yaşandı ve belamızı gördük, uğruna valerian’ı kovduran hamsi yüzünden kümede kalamayacak derecede aciz, bitik ve perişan bir takımla baş başa kaldık. Yönetim yeni, hoca yeni, kadro yeni, ocak transfer dönemine en az kayıpla atlatmalıyız, eksiklerimiz kapanacaktır..  yeni yönetim 40’ın üzerinde oyuncu alıp gönderdi. Hala daha alınacak ve yollanacak adamlar var. Kötü günde avuçlarını okşayıp bundan mutlu olan yerli hoca fanı hainlere kulak asmamalı yönetim ve taraftar. Birlik olmalı kenetlenmeli..
Ne anlatıyorsun sen Allah aşkına,
Maç bitmiş aklın almıyor galiba, hainlik senin yaptığın işte, tamda bu, masaldan ütopik bir saçmalığın arkasından şiirsel hikayeler...
bu kafadan hiç bir şey olmaz, çünkü sorununuz anlayamamak...
Ne sabrı, kime sabredeceğiz, Giovanni'ye mi,
Ne gösterdi de, neye sabredeceğiz, kimsenin göremediği ne ışığı gördün sen!!! Kimsenin anlamadığı ne anladın da, neyi umut ediyorsun...
Hiçbirşey anlamadığın hatta anlayamayacağın da belli, asıl sen o kirli fikirlerinle Beşiktaş'a vasatlığı layık görüyorsan çek ellerini ve kirli dilini,
 Beşiktaş, altyapı takımımı!!!
Seneler gidiyor, dönüşü yok...
Anlayamayacaksınız,
üç kuruşluk futbolu savunmak mı, gırtlağına kadar rezil futbola sabretmeyi söylemek mi vizyon...
Bıraksana sen, evet burası futbol takımı, ama vasat Başakşehir değil, 
Bu takım Beşiktaş...
[ Son Düzenleme: 11 Kasım 2024, 00:46:07 Serdar3444 ]

Çevrimiçi gokhans

Ne anlatıyorsun sen Allah aşkına,
Maç bitmiş aklın almıyor galiba, hainlik senin yaptığın işte, tamda bu, masaldan ütopik bir saçmalığın arkasından şiirsel hikayeler...
bu kafadan hiç bir şey olmaz, çünkü sorununuz anlayamamak...
Ne sabrı, kime sabredeceğiz, Giovanni'ye mi,
Ne gösterdi de, neye sabredeceğiz, kimsenin göremediği ne ışığı gördün sen!!! Kimsenin anlamadığı ne anladın da, neyi umut ediyorsun...
Hiçbirşey anlamadığın hatta anlayamayacağın da belli, asıl sen o kirli fikirlerinle Beşiktaş'a vasatlığı layık görüyorsan çek ellerini ve kirli dilini,
 Beşiktaş, altyapı takımımı!!!
Anlayamayacaksınız,
üç kuruşluk futbolu savunmak mı, gırtlağına kadar rezil futbola sabretmeyi söylemek mi vizyon...
Bıraksana sen, evet burası futbol takımı, ama vasat Başakşehir değil, 
Bu takım Beşiktaş...
çekin pis ellerinizi beşiktaşımdan.. sezon biter değerlendirirsin hocayı devam eder yada yollarsın. 10.hafta kuyu kazmakdır hainlik.. Gelen adam altyapı hocası değil hollanda ve iskoçya’da kupalar almış uefa finali oynamış bir hoca, başarısız olursa zaten giderde 10 haftaya göre verilmez bunun kararı.

Çevrimiçi gokhans

Nasıl ve kimler tarafından mamalanıyor bu troller, kimler örgütlüyor?? Valerian’ı kovdurup şenol getirten bu yapı, şimdide trollerini gio’ya saldırtıp sergen getirmeye çalışıyor. Bu taraftara o filmi izledi ve sonu çok ama çok kötü bitiyor yeter.. kimsenin adamı olmayın, Beşiktaş’ın adamı olun.

Çevrimiçi Serdar3444

çekin pis ellerinizi beşiktaşımdan.. sezon biter değerlendirirsin hocayı devam eder yada yollarsın. 10.hafta kuyu kazmakdır hainlik.. Gelen adam altyapı hocası değil hollanda ve iskoçya’da kupalar almış uefa finali oynamış bir hoca, başarısız olursa zaten giderde 10 haftaya göre verilmez bunun kararı.
Anlayamadığınız şu 10. Haftaya kadar karar verilemediği için bu körlük, bu sahipsizlik, bu ne yapacağını, ne yaptığını bilmezlik nedeniyle bugün bu rezilliği yaşadık...
Sen kendini Beşiktaş'ın sahibi zannediyorsun galiba ama sana kötü bir haberim var bu halkın takımı, bunu bir anla, sakinleş... Beşiktaş'ın sahibi değilsin...
Sonrada  en yakın kliniğe gidip bir öfke kontrolü desteği al bence, saygılı konuşabilme ve takım nasıl sevilir, nasıl savunulur hususunda ders ya da desteğini alabileceğin bir yer yok...

Etiketler: