12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş
12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş Tarih : 10.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Fatih Terim Stadyumu Hakemler : Turgut Doman - Abdullah Bora Özkara - Bi̇lal Gölen - Furkan

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 13646 defa] 12. Hafta Başakşehir 0-0 Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Seni deeee sana 10 milyon verip kulübü soyanı daaaaa olmaz ol topçu gibi kılkuyruk fiziğine ettiğimin oğlu
adam wonderkid sen bilmiyorsun 😄

Çevrimiçi sEuL

Joao mario muci isbirliği allah düşmanımın başına versin.
Onu boş gidip şut çeke evine mundar etti atagi. Bir sonraki pozisyonda önü kapalı şut deniyor.

İki pozisyon öncede Muci koşu gösterdi savunma arkasına kimsede yok, Masu pasi vermedi salak gib calima girip adamın içinden geçmeye çalıştı. Birazda futbol aklı olur ama yok hiçbirinde. İzlerken sinir krizleri geçirmemek elde değil ya

Çevrimiçi Serdar3444

Allah'tan başakşehir süper yeteneksizler ordusu

Çevrimdışı murat baltacı

Hakem Allah belanı versin mucinin pozisyonu devamsa bu nasıl faul
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

kaç golün var ordan sanki bana kompany
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan topu getiremedikten sonra ileri uçta Haaland olsa ne yazar?

Çevrimiçi sEuL

İki takımda yeteneksizler ordusu gibi, karambole bi penaltı yaptırabilir miyiz acaba diyip her ceza sahası içindeki pozisyona penaltı bekliyor.

Çevrimiçi levitate

böyle biter korkunç tatsız bir maç
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Onu boş gidip şut çeke evine mundar etti atagi. Bir sonraki pozisyonda önü kapalı şut deniyor.

İki pozisyon öncede Muci koşu gösterdi savunma arkasına kimsede yok, Masu pasi vermedi salak gib calima girip adamın içinden geçmeye çalıştı. Birazda futbol aklı olur ama yok hiçbirinde. İzlerken sinir krizleri geçirmemek elde değil ya

Yok yok akıl izan yok beyin yok herhangi bir mantık yok kenardaki izliyor öyle elindeki en iyi bunlar gerçi ben artık sinir krizi gecirmiyorum antep trabzon maçlarında yeteri kadar geçirdim biz ligden koptuk kasım ayında havlu attık o yüzden sadece bu takımı tuttuğum için izliyorum

Çevrimdışı Talisca1903

Saçma sapan oynuyor takım hiç heyecan olmadı

Çevrimdışı Talisca1903

Masuakunun beyin vücudu terk etti

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Bir tanelan, bir tane duran topun şeyine koymayin ya

Çevrimiçi blackeagle35

Biz ne oynuyoruz ya? Bari değişiklik falan yap bir şeyler dene. Her maç Mustafayı alır saçma sapan bu maç forvet yok almayacağı tuttu.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mal herif kullandigi kornere bak ya

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Masuakunun beyin vücudu terk etti

Hiç hazzetmedigim oyuncu ama kimse topa girmezken adam sorumluluk alıp bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Çevrimiçi sEuL

Ulan bütün kontratların öyle bir şeyine koyduk ki haddi hesabı yok.
Kontraya çıktığımız kaç pozisyonu 7 Basak oyuncusu arasındaki Rafa’ya orta açarak bitirdik. Hey Allah’im

Çevrimdışı bjkozy

2 puan daha gidiyor. Butun gece oynasalar atamaz bunlar

Çevrimiçi tolga1903

11 puan geridesin maçı almak için bir gram emaneren yok biz bitmişiz okeye dönüyoruz yazık o harcanan paralara

Çevrimdışı Talisca1903

Hocayla uzun süreli sözleşme yapmalıyız ki burnumuz tan kurtulmasın

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semih te artik efendi efendi röportaj vermesin, hoca hakkında rahatsız olduğu ne varsa konuşsun. Olmayan taktıktan biraz bahsetsin.

Çevrimiçi levitate

pat küt dalıyorlar bi faul bile vermedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kapadım ya bi bok çıkmaz boşa izledik
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Şu Salih’in son 10 dakikada oynadığı ve paslari 80 dakika kimse veremedi.

Etiketler: