11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor
11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Beşiktaş Forum|11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor Tarih : 02.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Zorbay Küçük - Serkan Çimen - Samet Çavuş - Burak Pakkan VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor  [Okunma sayısı 13550 defa] 11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

hocadan ümitliydim oyun anlamında kendini hiç geliştirme de şampiyonlukta gitti böyle devam ederse ilk 5’i göremeyiz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Abi bunlar bilerek oynamıyor

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı murat baltacı

Doğru düzgün maç izlemeyez olduk
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Bitti herşey zaten şampiyonluk hayaldi şimdi resmileşti

Beklentilerde biraz gerçekçi olmak lazım, şampiyonluk falan düşünen vardıysa eğer gerçekten kendinize yazık ediyorsunuz.

Sene başında da yazdım, devre arasına girerken mücadeleci kalabilirsek ve liderle puan farkını 10-12 arasında tutabilirsek öpüp başımın üzerine koyarım. Ama bu oyunla zor, 15-20 arası olacak gibi

Çevrimiçi Zafer55

Öküzün trene baktığı gibi bakıyor gio oyuna

Çevrimdışı Savaş

Kendi sahanda da böyle oynamazsin be kardesim.

Neden oynamıyor bu adamlar?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

ben salih ne yaptı onu merak ediyorum üstelik girdiği her maç skora etki etti

Yok ben tiksindim bu adamdan antep maçından beri de takik durumdayım ve yerine acil şekilde hoca bulunsun istiyorum bu adam ne oyuncu ruhundan anlıyor ne izlediği maçtan anlıyor

Çevrimdışı ferdi1903

Umarım Hasan arat önümüzdeki seçimde secilmez

Çevrimiçi Samet Demir

Beklentilerde biraz gerçekçi olmak lazım, şampiyonluk falan düşünen vardıysa eğer gerçekten kendinize yazık ediyorsunuz.

Sene başında da yazdım, devre arasına girerken mücadeleci kalabilirsek ve liderle puan farkını 10-12 arasında tutabilirsek öpüp başımın üzerine koyarım. Ama bu oyunla zor, 15-20 arası olacak gibi
Yok 20-30.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ferdi1903

Abi 2-1 olalı 10 dakika geçti takımda hiç bir aksiyon yok

Çevrimdışı murat baltacı

Hoca ciddi sıkıntılı bir muciye taktı bir semihe şimdide musrati sanki Real hocası denize düştü yılana sarılıyor yazık oldu
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

80 de alıyor Salihi. Aklını seveyim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Sen şampiyonluğa oynayacak takımsın immobile yedeği mustafa:) geçen hafta yenilip ortalığı ayağa kaldırdıgimiz takımın santraforlarina bak bir de.

Çevrimiçi sEuL

Mevzu bugünlük değil son bilmem kaç maçtır aynıyız ruh yok koşu yok tempo yok hocanın inadı şenoluda geçti
Son bir kaç derken?

Biz sezonun ilk maçını da şansa bala kazandık Samsun’da. 1.5 pozisyonsan iki gol bulduk adamlar dünyaları kacirirken. Eyüpspor keza kendi sahamızda kaç tane yüzde yüzlük pozisyonu hiç etti. Keza 10 kişi kalmış Trabzonu yenemedik, Antep falan 

Son iki maçlık birsey değil bence, sezon başından beri iyi değiliz.

Gs maci çok göz boyadı sene başında maalesef, teknik ekip ve yönetim dahil.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

hoca Türk olabilir baktı tepki gelecek can keleş’i bari deneyeyim dedim 😂😂
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

dandun vuruyorsunuz ... yapacağınız işi
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sEuL

Yok 20-30.
Bu maç böyle bitse aradaki puan farkı 8 olacak Samet. Bu oyunla çok rahat önümüzdeki 8 maçta tepe takla gidebiliriz fikstürü de ele aldığında.

Çevrimdışı levitate

taraftara bak te allam insan bi iki ha hu yapar
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Kasımpaşanin sol beki bizden iyi Mario falan uğraşacağına yasini alsaydiniz bari
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

frikik kullanamadığımız için faul yapıyorlar hahahahs
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

eşşek evladım 86. dakikada denediği şeye bak
bipbipbupbup

Etiketler: