11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor
11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Beşiktaş Forum|11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor Tarih : 02.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Zorbay Küçük - Serkan Çimen - Samet Çavuş - Burak Pakkan VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor  [Okunma sayısı 13552 defa] 11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Çevrimdışı mellfred

evet çok kötüydük evet hak etmedik ama
zorbay denen karakterin ! vermediği kk'ı ne yapacağız
kötü oynarken maç kazanmamız yasak mı

Çevrimdışı Savaş

Mario transferini bir türlü anlayamıyorum. Adamin nerede oynadığı belli değil ve oynadığı hiçbir mevkide performans veremiyor çok enteresan.

Ve bu adamı her maç oynatiyoruz. Neden?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı CemMert

Bu senin dediğin şeye benziyor. Danimarka Brezilyayi yendi. Öyleyse Danimarka Brezilya'dan güçlü. Ben de çocukken böyle bakıyordum olaylara. Ama sonra büyüdüm. Ligin bir maraton olduğunu anlaman gerek. Ligde zaten 2 takım hariç seninle aynı seviyede olan takım yok. Kim diğer takımlara daha az puan kaybederse o şampiyon oluyor. Her güçlü takım kendisinden zayıf takıma puan kaybedebilir. Senin kadron diğer iki takımdan daha güçlüyse sen daha az puan kaybedersin o zayıf takımlara. Bu kadar basit. Karşında Aytaç'ın, Sadık'ın oynaması bir şey değiştirmiyor. Üç buyukler bu oyunculara karşı maç kaybetti, kaybediyor ve kaybedecek. Az kaybeden maratonu önde bitirir. Sen kanatta oynayacak futbolcun olmadığı halde koca bir yaz transfer dönemini kanat transferi yapmadan geçirip sonra da "bomba gibi transfer sezonu geçirdik" diyip sezona 1 kanat oyuncusu ile başlarsan bu lig maratonunu önde falan bitiremezsin. Hayal kurmayın. Böyle bir şey mümkün değil.

Kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz ben kadrosu güçlü olan her zaman kazanır demiyorum ben bugün kaybettiğimiz puanın kadro ile alakası olmadığını tamamen taktiksel olduğunu düşünüyorum. Herifler yürüye yürüye orta sahayı geçip gol attı kanat oyuncun olsa ne olur? Attıkları 3. Gole bakın bütün saha top sürüyor. Topu alan masuakunun üstüne koşuyor. Maçı kazanmaya yakın bile değildik. Elinde Salih var musrati var hiç birini kullanmıyorsun. Kim bizim ceza sahası içine top şişirirse gol yiyoruz tamamen taktiksel hatalar.

Çevrimiçi Necmi

Orta saha çözülmüş gol geliyorum diyor s3n orta sahayı alma oyuna işe yaramayan adamları sahada tut yarayanı çıkart
İş işden geçtikten sonra adamları sahaya sürsen ne olur

Çevrimdışı Sefa Kara

Bu sezonda cope gitti gecmis olsun.

Çevrimdışı CemMert

Son 2-3 haftada biz onlarin nerdeyse iki kati mac oynadik, kadrodan bahsedenler bence onu ima ediyor, ama bu mac yine de kadroya yazmaz direkt hocaya yazar.

Kor topal ise yarayan tek kanat Muciydi onu cikardi, orta saha dogru duzgun top yapamiyorken Salih/Musratiyi oyuna almadi. En son degisiklik bence tam ustune sivama asamasiydi, 3'luye doneceksen niye Emirhani cikariyon, Masuakuyu cikar.

Bende kadro yeterli diye savunmuyorum aslında tabiki eksiğimiz çok fazla var. Ama bugün yaşadığımız mağlubiyeti kadro eksik diye sığınırsak gerçeği göremeyiz hoca elleriyle maçı verdi Kasımpaşa’ya. Aynısını Antep maçında da aynısı oldu göz göre göre gol yedik ve müdahale etmedi.

Çevrimiçi Serdar3444

Son anda Salih'le Can' ı almasıda ayrıca komik, demek ki aslında maçı kimin Kurtarabileceğini de gayet iyi biliyor ama son ana kadar uygulamıyor...
Alınacak yeni teknik direktör de inşallah gene şu saçma cümleleri duymayız;
" Başkanın  bana anlattığı Beşiktaş projesine inandım ve bu projeye dahil olmak istedim....birlikte başaracağız"
Bunları duymak ve Biliç, Valentin ismail, Giovanni senaryosu yaşamaktan bıktık....
Lucescu ayarında bir adam almazlarsa bu saatten sonrası zaten çok zor...
Seneyede aynı saçma senaryolarla gireriz....
Bakalım yönetim bu süreci nasıl yönetecek...Bizi bu kaostan nasıl çıkaracak, Bunu da gerçekten çok merak ediyorum.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2024, 21:26:37 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Zafer55

Asıl sorunumuz kadro yetersizliği değil TD yetersizliği.
Evet kadroda sıkıntı var yok değil ama şuana kadar ki kayıplar ve kötü oyunlar tamamen hocanın yanlış tercihlerinin sonucu.
 Bu akşam ismini ptt den kura ile çekeceğin hiç bir hoca kasımpaşadan kendi sahasında 3 yemezdi mevcut kadro ile

Çevrimiçi Zafer55

Defanstan hücuma 37 uzun top atmışız.

Çevrimdışı levitate

yönetim toplantı yapıyormuş statta neyin kararını alacaksınız ki

transfer yapma kararı aldık falan mı diyecekler :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Defanstan hücuma 37 uzun top atmışız.
Orta sahada ki oyun kuracak adamlarımız yedek kulübesinde çünkü.

Kaç maç oldu yazdığımı unuttum ama bir daha hatırlatayım  Ndour & gedson ikilisi isterse her maç kişi başı 15 km koşsunlar yine olmaz. İkiside benzer tipte oyuncular. Sürekli aynı bölgede konumlanıyorlar. Bu nedenle de orta sahada büyük boşluklar kalıyor. İşin kötü tarafı bunu tv den kısıtlı futbol bilgimle ben görüyorum ama hoca göremiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Atibagillerden bir ortasaha lazım. Musratide yeterli değil böyle gitmez.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca kafada bitireli çok olmuş dedik kaç kere adam saçmalıyor diye destek vermiyorsunuz diye linçleywnler alın destek verdiğiniz adam bu yarında satar gider bizi
Beşiktaşı basamak gören adamlar bunlar deneme yanılmasını da bizim üstümüzde yaptı
Yönetim zaten hep goy goy yarım yamalak takım yarım yamalak icraatle bu kadar iyi geldik
Rafa ciro paulistayla başlayıp devamını getirememek te ne bileyim belli bir programınız yok 2 tane daha 6 milyonluk adam daha alında bari takım işlesin
Basket takımda böyle yarım yamalak 5 no yok guard eksik

Çevrimiçi Zafer55

Hoca takımı hiç bu kadar kötü görmemişmiş!
O zaman niye 70 dakika bekledin ilk hamle için?
İkinci hamlen de dakika 80!
Dakika 55 1-1 olmuş dakika 70 1-2 olmuşken

Çevrimdışı Sedat.Y

İlk yarı maçın nasıl geçeceği belli oldu.Buna önlem almayan film seyreder gibi seyreden hocaya yazılır hesap....Bundan sonra maçları film izler gibi izleyip önlen almayacaksa bu hocayla işimiz var.

Çevrimiçi Sinan66

arkadaslar lige havluyu ts maçinda attik
o maç takimin kimyasini bozdu, tipki ankagücü maçi gibi

Çevrimdışı Talisca1903

taraftar 50 kere yazdı  masuakuya güven olmaz ciddiyetsiz herif diye yok motive olmuş daha nasıl aidiyeti olacak felan diyenlerin sonucu bu
kanat al stoper alma sorun ileri hat yok sol stoperden oyun kuracakmış modern yabancı hoca al kur sol stoperden oyunu göz göre göre geldi bu sonuç

Çevrimdışı Talisca1903

futbolcularda aşırı rusuz bir hal var hoca zaten yok hükmünde bitti sezon bravo yönetim

Çevrimiçi Sinan66

hocanin fesih bedeli ne kadar acaba  :alala:

Çevrimdışı 38life

Kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz ben kadrosu güçlü olan her zaman kazanır demiyorum ben bugün kaybettiğimiz puanın kadro ile alakası olmadığını tamamen taktiksel olduğunu düşünüyorum. Herifler yürüye yürüye orta sahayı geçip gol attı kanat oyuncun olsa ne olur? Attıkları 3. Gole bakın bütün saha top sürüyor. Topu alan masuakunun üstüne koşuyor. Maçı kazanmaya yakın bile değildik. Elinde Salih var musrati var hiç birini kullanmıyorsun. Kim bizim ceza sahası içine top şişirirse gol yiyoruz tamamen taktiksel hatalar.

İşte ben de diyorum ki süper lig seviyesinde her hoca saçmalar. Okan da saçmalıyor, Mourinho da saçmalığın dibine vuruyor. Ama sen yönetim olarak iyi bir kadro kuracaksın ya da en azından sezona 1 kanat oyuncusuyla başlamayacaksin ki hocanin saçmaladığı bazı maçlarda da oyuncular maçı çözsün. Ben bu akşamki mav özelinde bir şey söylemiyorum zaten. Bu maç hocaya yazar evet. Ben kaçmakta olan şampiyonluktan bahsediyorum. Bunun sebebinden bahsediyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın fesih bedelini verdin diyelim, geçen sene de bir düzine yolladın, bu sene yenisini kolaylıkla getirebilir misin? Alacağın yine aynı segment hoca olacak. Ne eksik ne fazla.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Sinan66

Hocanın fesih bedelini verdin diyelim, geçen sene de bir düzine yolladın, bu sene yenisini kolaylıkla getirebilir misin? Alacağın yine aynı segment hoca olacak. Ne eksik ne fazla.

10 tane yeni transfer de yapsan bu hoca onlari da harcar, o yüzden söylüyorum
hocanin kendine güveni kalmamis

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın forma adaletsizliğinin tüm takımı ciddi etkilediğini düşünüyorum.
Bence hoca ilk anda yarattığı bağları kaybetti.

Çevrimdışı Talisca1903

az buz para harcamadık ki devre arası 20 milyona 2 adam 6 milyon maaşlı 2 adam ( alfa karakter gayet iyi) paulista gibi ADAM 5 ciğerli gedson her maç skora etki eden ( ama ne hikmetse kestin) semih ndor ve mario gibi 2 kaliteli adam aldın ama kullanamdığın için herke sorgulanırır oldu rafayla ciro bile hatta gedson bile düştü kanat eksik evet ama başka br şey oynayabilirsin musratiyi ortay al bir kere gedsonu sola yaklaştır ( Kİ BÖYLE OYNADIĞINDA ÇOK KATKI VERDİ)  ndour ve marioyu sağa semihle ciroyu yaklaştır sahada bir duruşun olsun maç başladı sahada duruşumuz çok acayip geldi bunu da yazdım ve kapattım çok belliydi çünkü olmayacağı

Etiketler: