11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor
11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Beşiktaş Forum|11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor Tarih : 02.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Zorbay Küçük - Serkan Çimen - Samet Çavuş - Burak Pakkan VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor  [Okunma sayısı 13496 defa] 11. Hafta Beşiktaş 1-3 Kasımpaşaspor

Çevrimiçi levitate

bu sezon şikayetlerimden birisi hiiiiiç orta açmıyoruz

tamam ileride kafacı adam yok ama seker birine çarpar falan denemek lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı CemMert

Hocaya noldu anlamadım. Adamı övdük o kadar çok garip tercihler yapmaya başladı. Musrati neden oynamıyor mesela? Rafaya noldu neden kaleden ve şuttan uzaklaştı sene başında o kadar iyi oynayan takım haftalardır neden pozisyon üretemiyor?

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi sEuL

Çok kötüyüz, takım hiç umut vermiyor.

Bi şekilde devre arasına kadar bu maçları ite kaka almaya çalışacağız gibi.

Çevrimdışı Sefa Kara

oynanan oyun hic umit vermiyor ite kazanmak ile sampiyon olunmaz biz gs degiliz hakemlerimiz yok.

Çevrimiçi mayguntr

Hocaya noldu anlamadım. Adamı övdük o kadar çok garip tercihler yapmaya başladı. Musrati neden oynamıyor mesela? Rafaya noldu neden kaleden ve şuttan uzaklaştı sene başında o kadar iyi oynayan takım haftalardır neden pozisyon üretemiyor?

Hocayi savunmak icin degil ama hoca disindaki ana nedeni kadro derinligimizin olmamasi. Yogun fikstur ve iki uc sakatlik oldugu anda alternatiflerimiz yok. Su an Paulista, Rashica sakat. Musrati sakatliktan dondukten sonra tahminim fiziksel olarak hazir degil. Yedek tek hucum oyuncumuz su an Mario. Ustune hucum oyuncularimizin yarisi asiri formsuz (Semih, Mario).

Hocanin hic alternatif uretememesi de ona yazar, Can veya genc bir oyuncuya sans vermesi lazim alternatif uretmek istiyorsa, veya taktik formasyon olarak esneklik yapip eldekileri farkli kullanacak.

Çevrimiçi gokhans

Takım rashica’yı inanılmaz arıyor. Resmen dengesi kaydı takımın. Süpriz ara pasları, asistlerinde arıyoruz valla pozisyon bulmakda zorlanıyoruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Takım rashica’yı inanılmaz arıyor. Resmen dengesi kaydı takımın. Süpriz ara pasları, asistlerinde arıyoruz valla pozisyon bulmakda zorlanıyoruz.
+Musrati.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

kasımpatı ne istediyse öyle oynatıyor
ilerde topla başlatmadılar uzun vurduk immo zaten tek top indiremediği için her topu kaptırdık
orta çember ile caza sahamız  arasında kalan bölgede orta sıçan yapıyorlar
ortasaha komple onlarda
onur titreyerek top oynuyor
muçi bire birde kötü diripling yok
immo bu oyunda bizi eksik bırakıyor
asla top kazanamıyoruz
2. yarı immo çıkarıp semihi öne atıp j mario ile
ndur çıkıp musrati almalı

Çevrimdışı Sefa Kara

paulista,svensonn,musrati,rasitsa bu 4 isim cok elzem oldugunu gormus oluyoruz bir kez daha.

Çevrimiçi levitate

ortalama pozisyonda herkes merkeze kümelenmiş kanatlar kanat olmayınca böyle oluyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ortalama pozisyonda herkes merkeze kümelenmiş kanatlar kanat olmayınca böyle oluyor
Oyuncuya kızmıyorum ben, biri forvet arkası biride santrafor olan iki oyuncuyu kanatta oynatıyoruz.

hocaya da kızmıyorum elinde başka kanat yok, kanat mevzusu salt yönetime yazar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Kasımpaşa gol için daha çok üstümüze gelecektir, umarım Rafa’yi daha etkili bir şekilde kullanabilir ve topu etkili olabileceği noktalarda bulusturabiliriz

Çevrimiçi sEuL

Sırf şu taçlardan dört top kaybı yaptık, inanılmaz ya.

Çevrimiçi Necmi

Oyuncuya kızmıyorum ben, biri forvet arkası biride santrafor olan iki oyuncuyu kanatta oynatıyoruz.

hocaya da kızmıyorum elinde başka kanat yok, kanat mevzusu salt yönetime yazar.
kanat yerine joao yu benmi tercih ettim bu kötü oyun hocaya yazar takım iyi oynuyordu bir anda o oyunu rafa kaldırıp böyle absürt bir oyuna dönen hoca yönetim elinden geleni yaptı tek hataları n douru almalarıydı boşa kontenjan yediler üstüne aynı mevkiye joao yu aldılar

Çevrimiçi Samet Ç

herif ne gol attı şu musratiyi sok artık hoca

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Adamların 10 şutundan biri sonunda gol olacaktı.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

herif ne gol attı şu musratiyi sok artık hoca
uyanık olsa ndoura penaltı yaptırmıştı bu arada

Çevrimdışı ferdi1903

Bu gölde yenmez be ağa ya

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

uyanık olsa ndoura penaltı yaptırmıştı bu arada
ndour ilk pozisyonda resmen topu rakibe bıraktı gelişine taça vururdu topu durakladı

Etiketler: