1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş
1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 11.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Murat Tuğberk Curbay - Hakan Yemişken -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 25055 defa] 1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

kaç golün var oradan ya sanki bana juninho
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Paulista umarim sakatlanmaz bu mac.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2024, 22:41:29 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Kartal Ç

rafaya yapılan foulü biz yapmış olsak 5 farklı açıdan ayakkabı numarasına kadar gösterirlerdi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Samsunu çok beğendim. İzlediğim iki renkliyi de çok fena döverler.

Çevrimdışı Talisca1903

hiç bir halt yapamazlar saçma sapan bir takım biz ilerde top tutamadığımız için kanatlardan hızlı oyuncularıyla akıyorlar başkada bir numaraları yok elimizde bir tadiç vari kanat olsa sahasından çıkmazlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Samsunun transfer tahtası kapalı.

Çevrimdışı 38life

Bu Musrati’ye bi türlü ısınamadım ya.

Arka dörtlüdeki kalite yükseltilirse durum değişir mi bilmiyorum ama ben iddiamın arkasındayım. Musrati - Gedson olmaz, olmuyor. Ligin bir noktasında Musrati yedek kulübesine geçer.

Çevrimiçi sEuL

Adamlar transfer yasağından dolayı oyuncu da alamadılar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hiç bir halt yapamazlar saçma sapan bir takım biz ilerde top tutamadığımız için kanatlardan hızlı oyuncularıyla akıyorlar başkada bir numaraları yok elimizde bir tadiç vari kanat olsa sahasından çıkmazlar

Tadic vari derken, herif kıçını kaldiramiyor. Samsun oldukça organize ve alan bırakmıyor. Renlikleri gözünde büyütme, bir halt ognamiyorlar.

Çevrimdışı KartalınGücü

Şu oyunu gsye oynasalardı 5 tane sarı kartları vardı 2 tane gördüler. Onun dışında hücumda ne yaptıklarını iyi biliyorlar gerçekten soldan çok sağlam geldiler özellikle.Rashicanın daha iyi yardım etmesi lazım orada.

Çevrimdışı mellfred

3 ay 3 ay maç oynanmayan zemine bak
ulan sizin ne haddinize süper lig
anahtar teslim kompleks alıp bir ot yetiştirmeyi beceremez mi bir kulüp
verizekalılar

Çevrimdışı Talisca1903

semih ve rashica kanat gibi oynamadıkları için rafada ciroda oyuna giremiyor ama biz gedson gömüyoruz semih gene bir asist yaptı ama kanadı bomboş rashica zaten sıfır etki

Çevrimiçi sEuL

Arka dörtlüdeki kalite yükseltilirse durum değişir mi bilmiyorum ama ben iddiamın arkasındayım. Musrati - Gedson olmaz, olmuyor. Ligin bir noktasında Musrati yedek kulübesine geçer.
Aynı fikirdeyim, maalesef Musrati’nin beklenilen etkiyi yapamadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı qp 383

Atiba-Oğuzhan-Sosa orta sahasını izleyenlerin Musrati-Gedson ikilisini beğenmesine imkan yok.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

rafa çok klas ciroda illa ki skorunu yapar en azından stoperleri çıkarmıyor adam hep en doğru yerde baskıda futbol bilgisi böyle bir şey ama rashica ve semih o kadar çok pozisyon hatası yaptılarki kantlardan akıp durdular

Çevrimiçi kartalizma190399

Geride colley varken 6 numaraya prime josef prime atiba gelse yine birsey degismez. Arkada organizasyon 0 pas kalitesi 0 dan dun vuruyorlar. Orta saha ileri geri kosmaktan rakibi karsilamaktan helak oluyor. Hucum hattindakiler de kisisel olarak iyi ama kusura bakmasinlar orta saha'ya hic destek olmuyorlar, ozellikle immobile.

Çevrimiçi gokhans

İlk yarı şans eseri yenik duruma düşmedik, es kaza düşseydik otobüs çekerleri üstüne bir de. Stoperlerin oyun kuramıyor, gedson kuramıyor, sadece musratiyi kitleyerek tüm takımı kitlediler. Semih’e zeki bildiğin kene gibi yapıştı arkasını döndürmedi, beşiktaş’ı kitlemek bu kadar basit aslında. Neden colley yerine oyun kurucu stoper lazım ımarım anlamıştır colley sevdalıları..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi blackeagle35

Paulista çıkıyor sanırım inşallah önemli değildir

Çevrimiçi Zafer55

Yine Necip hala Necip 🤦🏻‍♂️

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi Samet Ç

Necip - Colley ikilisi bitmez bu maç

Çevrimiçi kartalizma190399

Atiba-Oğuzhan-Sosa orta sahasını izleyenlerin Musrati-Gedson ikilisini beğenmesine imkan yok.

O takimda arkada 1 sene marcelo sonra pepe vardi.
Topu sola atinca babel saga atinca quarems topu tutuyordu, bu takimdaki gibi aninda geri gelmiyordu.
Su takimda musrati-gedson ciksin atiba-oguzhan girsin cidden daha iyi olacagini mi dusunuyorsun?

Çevrimdışı Talisca1903

Necip - Colley ikilisi bitmez bu maç
hiç bir şey olmaz 2. yarı musrati toplar gedson zaten zımba gibi nejip mumadilmadjiyi ayakkabısıyla yer

Çevrimdışı KartalınGücü

İki kişi olduklarını unutmamak lazım biri ağır diğerinin pasör kimliği yok. Musrati çift 8 in arkasında olacak oyuncu ama işte kimi eksilteceksin?

Etiketler: