1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş
1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 11.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Murat Tuğberk Curbay - Hakan Yemişken -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 24954 defa] 1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 11.08.2024
Saat : 21:45
Stadyum : Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu
Hakemler : Ali Şansalan - Murat Tuğberk Curbay - Hakan Yemişken - Abdullah Buğra Taşkınsoy
VAR : Özgür Yankaya - İbrahim Çağlar Uyarcan
Yayın : Bein Sports

Çevrimdışı c3c2k

Biletler ne zaman satışa çıkacak bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Ravenman

İnşallah bu maçı alarak lige güzel başlarız. Her puan önemli, özellikle bu sezon.

Geçen sezon gibi bir berbat sezon asla kaldıramayız. Bu sezon ya Gio yada Mourinho şampiyon olacak.

Çevrimiçi kartalizma190399

Fikstur lehimize. Ilk 2 mac kagit ustunde kolay, sonra ara var ve bay cekiyoruz zaten. Yaralarimizi sarip transferlerin takima alismasi icin zaman var. Ilk 7-8 hafta Trabzon deplasmani disinda pek zor mac da yok.
GS macina kadar dolu dizgin gidebilmeliyiz. Su Samsun macini alirsak zaten Antalya macinda atmosfer muthis olur, sirf atmosferle o gazla ic saha'da kazaniriz zaten.
Su Samsun maci o yuzden dolayi kritik. Alip ic sahada rahat motive cikmak var, ama puan kaybi yasarsak GS macindan sonra buyuk hayal kirikligi olur, Antalya maci da gergin gecer.

Çevrimiçi Samet Ç

samsun kötü takım transfer yasakları var hocaları değişti ve yeni gelen hoca çok kötü hoca 3 tane hazırlık maçı yaptılar sadece 1 beraberlikleri var o da küme düşen ankaragücüne karşı zaten bu sene küme düşmenin en büyük adayılar hayatında hiç kanat oynamamış Dimata'yı kanat oynatıyorlar orta sahaları savunma ve tempo açısından çok zayıf Bennacer, Ntcham ve Holse üçlüsü
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2024, 20:44:38 Samet Ç ]

Çevrimdışı BlackEagle16

Antalya maçı fiyatları ne olur bilgisi haberi olan varmı ?
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

Antalya maçı fiyatları ne olur bilgisi haberi olan varmı ?
kombine fiyatlarına bakılırsa 700 800 altına bilet olmaz

Çevrimdışı BlackEagle16

kombine fiyatlarına bakılırsa 700 800 altına bilet olmaz
Peki kale arkası full kombinesi satıldı abi yoksa tek bilet çıkıyormu kale arkası
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

Peki kale arkası full kombinesi satıldı abi yoksa tek bilet çıkıyormu kale arkası
çıkar hepsi satılmıyor sanırım ama dakkada tükeniyor gelmeyenler kulübe devrediyor onlarda satılıyor

Çevrimdışı emre_1978

çıkar hepsi satılmıyor sanırım ama dakkada tükeniyor gelmeyenler kulübe devrediyor onlarda satılıyor

Yeni açık alt/üst, Eski açık alt/üst, Numaralı üst ve Kapalı üstte satışa çıkan tüm koltuklar satıldı.

Kapalı alt için çok fiyatlandırmayı çok yanlış yaptılar, o yüzden satışlar %20'yi bile bulmadı.
Sezon içi bilet fiyatları da kombine fiyatlarına göre ayarlanmak zorunda olacağı için bütün sene kapalı alt boş kalacak derbiler hariç.
Numaralı alt da pek satılmamış ama kapalıdan çok daha iyi durumda.

Çevrimiçi Samet Ç

Mert, Svennson, Paulista, Emirhan, Masuaku, Musrati, Onana, Rafa, Rashica, Semih, İmmobile 11'i bekliyorum

Çevrimdışı Talisca1903

ilk maç 3 puanla başlamak çok önemli 1-0 olsun ben razıyım ileri hatta mutlaka transfer yapmak lazım şu tarz maçlarda kayıp yaşamamak için

Çevrimiçi Necmi

Mert, Svennson, Paulista, Emirhan, Masuaku, Musrati, Onana, Rafa, Rashica, Semih, İmmobile 11'i bekliyorum
başka kim varki 😁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sezonun ilk maçı. Güç gösterisi beklentim yok. 1-0 olsun bizim olsun. Takım daha hazır değil. Yapacağımız değerli eklemeler var. Kazanalım ve önümüze bakalım. Her sene rakiplere verdiğimiz handikap olayından artık vazgeçelim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Sezonun ilk maçı. Güç gösterisi beklentim yok. 1-0 olsun bizim olsun. Takım daha hazır değil. Yapacağımız değerli eklemeler var. Kazanalım ve önümüze bakalım. Her sene rakiplere verdiğimiz handikap olayından artık vazgeçelim.
Aynen 3 puan olsun oyun felan istemiyorum haftaya kendi sahamızda Antalya’yı her türlü boğarız yahu bir kanat alın   böyle takımları açmak için ileri hat güçlü olmalı

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen 3 puan olsun oyun felan istemiyorum haftaya kendi sahamızda Antalya’yı her türlü boğarız yahu bir kanat alın   böyle takımları açmak için ileri hat güçlü olmalı
umarım Alex'i bizim maça kadar kovmaz Antalya bu akşam bile kovulabilir 4-6-0 takılıyor o da
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2024, 21:27:30 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

umarım Alex'i bizim maça kadar kovmaz Antalya bu akşam bile kovulabilir 4-6-0 takılıyor o da
Samsun maçında ilk 15 dk felan golü bulmak lazım sonrasını Rafa& Ciro halleder sezona 3 puanla başlamak çok önemli iblissaray leş gibi oynayıp 3 puanı kaptı

Çevrimiçi Necmi

bence var renklilerin bu kadar kötü başladığı sezonda rüzgarı ilk haftadan alıp yelkenleri şişirmek lazım iki renklide kendi sahasında rezalet oynadılar bu sene deplasmanda işleri kolay değil

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bismillah diyelim...

Kayıpsız başlayalım. 🤲

Çevrimiçi Samet Ç

Samsun'un tek oyun kurucusu Ntcham Gedson olsa 5 falan atarız derdim ama olmadığı için Ntcham'a basacak oyuncu önemli büyük ihtimal Rafa basacak Ntcham'a o da o işleri iyi yapıyor verimli pres yapılırsa çok geçiş buluruz yerleşik savunmaya karşı ilk sınavımız Antalya maçı olacak o daha çok belli eder nerede eksiklerimiz olduğunu

Haydi Beşiktaşım sonu şampiyonluk olsun inşallah...

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sefa Kara

Samsun'un tek oyun kurucusu Ntcham Gedson olsa 5 falan atarız derdim ama olmadığı için Ntcham'a basacak oyuncu önemli büyük ihtimal Rafa basacak Ntcham'a o da o işleri iyi yapıyor verimli pres yapılırsa çok geçiş buluruz yerleşik savunmaya karşı ilk sınavımız Antalya maçı olacak o daha çok belli eder nerede eksiklerimiz olduğunu

gedson iyilesmis oynayacak buyuk ihtimalle.

Mert-Svensonn-Paulista-Omar-Masuaku-Al musrati-Gedson-Rafa-Rasitsa-Semih-Immobile

Çevrimdışı mellfred

hadi bakalım
namağlub sezonun ilk maçı olsun

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı Talisca1903

ben bu maçtan korkuyorum yalan yok kanat transferleri lig başlamadan gelmeliydi.Renkller leş gibi oynayıp kazanırken biz puan kaybedersek çok yazık olur

Etiketler: