1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş
1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 11.08.2024 Saat : 21:45 Stadyum : Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Murat Tuğberk Curbay - Hakan Yemişken -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 25039 defa] 1. Hafta Samsunspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

bi de sağ kanat pls rashica iyi oynuyo 2 maçtır ama daha yaratıcı adam lazım
oyun kurucu kanatı oraya istiyorum zaten sola ihtiyaç yok sola en fazla yedek alırsın

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi sEuL

Çevrimiçi Samet Ç

Paulista'da attı bu lig için çok fazla stoper

Çevrimiçi kartalizma190399

Forumda biri Semih 5 asist yapamaz diyodu tum sezonda :D 1/5 ilk mac bakalim kac macda 5 asist yapacak

Yaptigi asist sol acik asisti mi?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi levitate

GOOOOOL izlerek iq arttı oha
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Çevrimdışı KartalınGücü

Mükemmmel bir organizasyon helal

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Kartal Ç

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2024, 22:31:14 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Helal Gedson, bunları yap işte.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Semihe şüpheyle yaklaşanlara şunu söyleyeyim, bu çocuğun repertuarinda daha bize göstermediği çok şey var.

Çevrimdışı CemMert

Herşeyi geçtim bu Rafa Silvanın yolu buralara nasıl düştü ya. Herif daha 31 yaşında.

Çevrimiçi Monza

Bu arada Semihe şüpheyle yaklaşanlara şunu söyleyeyim, bu çocuğun repertuarinda daha bize göstermediği çok şey var.

Semihe şahsen ben şüpheyle bakmıyorum. Ama 18 yaşındaki bu çocuğa güvenip sol açık alınmayacaksa bu yanlış. Hem takıma yazık, hem de Semihe yazık.

Çevrimdışı 38life

Durum o kadar açık ki. Tespiti yapabilmek için futbol uzmanı falan olmaya gerek yok. Bu takımın ilerisiyle gerisi arasında absürd bir kalite farkı var. İleride sadece sağ kanata takviye gerekiyor ama geride savunma dörtlüsünün 3'ü Beşiktaş seviyesinde değil. + 6 numaramız çok yumuşak bir 6 numara olunca sıkıntı daha da büyüyor. Hal böyleyken medyaya "stoper transferinden vazgeçildi" haberleri düşmeye başlayınca ve Ndour gibi bir yedek yabancı kiralanınca insanın sinirleri bozuluyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Paulista kusursuz oynuyor 🧿

Nazar değmesin!

Çevrimiçi sEuL

Biraz baskı yiyince hemen çok kolay top kaybı yapıyoruz ya.

Çevrimdışı qp 383

Orta sahamız çok yumuşak kalıyor
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bu herif dayaklık ya kartı var sinirden kendini yerlere atıyor kesin kırmızı yicek
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Bu Musrati’ye bi türlü ısınamadım ya.

Çevrimdışı qp 383

Paulista sekiyor umarım önemli bir şeyi yoktur.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

2 gol attık güzel skoru aldık ama şu samsun'dan fazlaca baskı yemek hoş değil sete oturmamiz lazım biraz böyle olunca herifleri umutlandırıyoruz

Çevrimiçi levitate

paulista hoca sakin ol başına iş açıcan
bipbipbupbup

Etiketler: