Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474470 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Arroyo transferini eleştirmem zamana ihtiyacı var üst vücudu geliştirdiği an döktürecek ama 6 milyona 10 tane kanat yazarım şuraya gelip anında katkı verecek
Arroyo'ya birşey demiyoruz ki, bizim hemen katkı verecek adama ihtiyacımız vardı, kalbime inme inecek şimdi.

( Masuaku ile de uzatacak bunlar. Svenson ilede uzatırlar. )
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

transfer başlığını şimdiden kapayalım bunlar hiçbir şey yapamaz :D

Çevrimiçi Samet Demir

transfer başlığını şimdiden kapayalım bunlar hiçbir şey yapamaz :D
Devre arası 4 bölgeye ihtiyac vardı şimdi 3 bölgeye düştü :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Devre arası 4 bölgeye ihtiyac vardı şimdi 3 bölgeye düştü :)
ben 5 sene diyordum tekrar düze çıkmak için ama fikret orman aday olmazsa o süreyi 10 seneye güncellerim işin kötü tarafı tek iyi giden yer basket takımı orada da bütçe yok futbol kötü giderken sonuna kadar takip edilebilecek branşta yok elimizde işimiz zor allah sabır versin hepimize

Çevrimiçi Samet Ç

vizyonsuzluk örneği vereyim divanda voleybola kadın baskete bu kadar niye harcanmış minvalinde dert yandı olması gereken bu kadar harcanmışken niye başarılı olunamadı diye veryansın etmek şu kafa hiçbir şekilde başarılı olamaz şimdiden söyleyeyim

Çevrimiçi kahyaoglueren

Sirf tribünlere oynamak için konuşuyor. Elan napiyor acaba ? Ndour kötü bile olsa en azından oynuyordu arada :)

https://x.com/HaberKartali/status/1912880561938432323?s=19

Çevrimiçi Samet Demir

Sirf tribünlere oynamak için konuşuyor. Elan napiyor acaba ? Ndour kötü bile olsa en azından oynuyordu arada :)

https://x.com/HaberKartali/status/1912880561938432323?s=19
Ndour'u ben gereksiz buldum hep. Şuan Ndour olsa banko kadroya yazılır. Yatırım konusunda Elan'a göre 50 defa Ndour tercih ederim. Elan hazır geliyor, formayı hoca hemen verecek diye ilk etapta çok sevindik. Ama gereksiz bir yatırım oldu. Bizim yatırımdan önce günü kurtarmamız gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Sözleşmesi biten adamlar için gideceğini kim söylüyor diyor yahu? Vallahi cinnet geçireceğim. Masuakuyu bilmesek neyse. Sözleşmeyi kapsın bakalım seneye aynı performansı alabilecek misin ondan.

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Ben taraftarı anlıyorum, %100 de haklılar. Yılbaşını göremiyoruz ya. Önümüzdeki sene bu mücadelenin içinde olacak bir takım yaratacağız. 'Şampiyon olacağız' falan demek çok iddialı olur."

Yetiş ya Fikret Orman. Yetiş. Dayanacak gücümüz kalmadı artık.

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Ben taraftarı anlıyorum, %100 de haklılar. Yılbaşını göremiyoruz ya. Önümüzdeki sene bu mücadelenin içinde olacak bir takım yaratacağız. 'Şampiyon olacağız' falan demek çok iddialı olur."

Yetiş ya Fikret Orman. Yetiş. Dayanacak gücümüz kalmadı artık.
Başarı, şampiyonluk ve çöp oyuncuları göndermek isteyen taraftara troll dedi kaç kere mayısta doğru düzgün adayda çıkmaz karşısına

Çevrimdışı underworld

Adalıyla bu iş olmayacak gibi duruyor.
Mayısta kendisiyle vedalaşmak dileğiyle

Çevrimiçi Samet Demir

Başarı, şampiyonluk ve çöp oyuncuları göndermek isteyen taraftara troll dedi kaç kere mayısta doğru düzgün adayda çıkmaz karşısına
Aday çıkmayacağı için rahat zaten. Seçim öncesi transfer konusunda bekleyecek 1 günümüz yok diyen adam 3 transfer sezonu istiyor. Bunlar el altından Masuakuyla da sözleşme uzatmıştır.

Çevrimiçi levitate

başkanın açıklamalara bi nokta hariç çok kurulmadım

kurulduğum yer bu masuaku-svensson savunma işi yine takımı bitirir, mevzu adamların performansı değil sol bekinle gelen geçeni yiyor diye dalga geçiyorlar sen diyorsun ki e iyi oynuyo, mevzu o mu sence

bu da işi beceremeyecek gibi geliyor yüksek ihtimalle f.o. gelse o da yapamayacak satış en iyi yoldur bizim için, fb geçenlerde %8'lik hissesini sattı mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sezon bitti kupa da gitti arroyo, amir vs. 11 oynayacak diye haberler çıkıyor hahahahs
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

başkanın açıklamalara bi nokta hariç çok kurulmadım

kurulduğum yer bu masuaku-svensson savunma işi yine takımı bitirir, mevzu adamların performansı değil sol bekinle gelen geçeni yiyor diye dalga geçiyorlar sen diyorsun ki e iyi oynuyo, mevzu o mu sence

bu da işi beceremeyecek gibi geliyor yüksek ihtimalle f.o. gelse o da yapamayacak satış en iyi yoldur bizim için, fb geçenlerde %8'lik hissesini sattı mesela
Vizyon yok kardeşim adamda. Tutarsız konuşuyor. Bir 3 tane transfer yapacağız diyor, bir giden olursa yerine takviye yapabiliriz diyor, hele hele masuaku konusu fecaat, sözleşmesi bitecek adam için neden hemen gönderiyorsunuz diyor.
Daha sonra transfer konusunda 30 Mayıs'ta toplantı yapacağız diyor. Takım belli bir an önce çalışmalara başlanmış olunması lazım.

Ondan kim gidecek, kim gelecek tam olarak kaç kişi alınacak bunun sayısını söylemesini isteyen yok. Yuvarlak cümlelerle taraftara gerekli mesajı ve öz güveni vermesi lazımdı.

Çevrimiçi levitate

Vizyon yok kardeşim adamda. Tutarsız konuşuyor. Bir 3 tane transfer yapacağız diyor, bir giden olursa yerine takviye yapabiliriz diyor, hele hele masuaku konusu fecaat, sözleşmesi bitecek adam için neden hemen gönderiyorsunuz diyor.
Daha sonra transfer konusunda 30 Mayıs'ta toplantı yapacağız diyor. Takım belli bir an önce çalışmalara başlanmış olunması lazım.

Ondan kim gidecek, kim gelecek tam olarak kaç kişi alınacak bunun sayısını söylemesini isteyen yok. Yuvarlak cümlelerle taraftara gerekli mesajı ve öz güveni vermesi lazımdı.
30 mayısta toplantı mı? e aynı adam yaz kampına 3-4 mevkiyi yetiştirmemiz elzem vs. dedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

30 mayısta toplantı mı? e aynı adam yaz kampına 3-4 mevkiyi yetiştirmemiz elzem vs. dedi
Aralık ayında bence santrafor da almamız lazım demedi mi? Kanat da lazım, kulübün boşa harcayacak 1 gün yok demedi mi. Sonra 2 tane gencecik çocuğu aldı, bugün onlar içinde  ben kefilim diyor. Geleceğe yönelik aldık bu adamları diyor. Bugünü kurtardık yarını düşünüyoruz. Yani bunu ben yemem. Aralıkta yerim ama Mayıs'ta tekrar yemem.

Çevrimiçi levitate

Aralık ayında bence santrafor da almamız lazım demedi mi? Kanat da lazım, kulübün boşa harcayacak 1 gün yok demedi mi. Sonra 2 tane gencecik çocuğu aldı, bugün onlar içinde  ben kefilim diyor. Geleceğe yönelik aldık bu adamları diyor. Bugünü kurtardık yarını düşünüyoruz. Yani bunu ben yemem. Aralıkta yerim ama Mayıs'ta tekrar yemem.

akıllı olursan hem bugünü hem yarını kurtarabilirsin, baksınlar frankfurt'a adamlar hem başarılı hem satış yapabiliyor o da yetmezmiş gibi yandan alternatiflerini buluyor, aklı olan her haltı rahatça yapar

hem hoca oynatsaydı inanırdık yatırım işine, tamam gencecik adamlar alışmakta zorlanmışlardır biri kötü hasta olmuş vs. ama oxtan vs. daha çok süre almayı hak etmeyecek ne yapmış olabilirler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

akıllı olursan hem bugünü hem yarını kurtarabilirsin, baksınlar frankfurt'a adamlar hem başarılı hem satış yapabiliyor o da yetmezmiş gibi yandan alternatiflerini buluyor, aklı olan her haltı rahatça yapar

hem hoca oynatsaydı inanırdık yatırım işine, tamam gencecik adamlar alışmakta zorlanmışlardır biri kötü hasta olmuş vs. ama oxtan vs. daha çok süre almayı hak etmeyecek ne yapmış olabilirler
Muci'ye halen nasıl laf söylemiyorsam bu ikisine de tek laf etmem. Bakarsın seneye ikiside parlar 20 küsürlere satarsın fakat şu an bu 2 oyuncuya yatırım yapma zamanı değildi.

Seçim öncesi takımın acil ihtiyacları var 4 adam alacağını taahhüt eden başkan adayı seçildikten sonra anca bir sonraki sene oynayacak 2 adama yatırıp yapı8 bu seneyi çöpe atıyor. Kupa gitti, belkide lig gidecek. Avrupa'ya gidemezse bu defa avrupaya gitseydk çok iyi adamlar alacaktık bahanesini sunacak bize.

Bunları biz son yıllarda sürekli yaşadık. Hayal satmasın artık.

Çevrimiçi kartalizma190399

Neye gore acil ihtiyac var onu da anlamadim.
Devre arasi 4 saglam adam alsak ne olacakti? 20 puan farki kapatip sampiyon mu olacaktik?
En fazla sut kupasini alirdik, onun da bir ise yaramadigini gecen sene gorduk zaten.

Bence hic acil transfere gerek yok. Devre arasi alinan profiller gayet dogru, sadece bu oyunculara sans verilmemesi yanlis.
Bizim 2-3 sene sonrasinin takimini kurmamiz lazim. Tek (veya iki diyelim) transfer donemiyle 100-150 milyon euro kadro degeri farkini veya 20-30 puan farki kapatabilecegini dusunmek baya iyisimer yaklasim. Ki bizim yazin rakiplerden daha fazla para harcayabilecegimiz bile belli degil.

Çevrimdışı Ravenman

Bize çok para lazım.

Onun için ne yapıp edip 3. olmalıyız.

Avrupa Liginden gelen paralar bize acilen lazım.

Çevrimdışı Ravenman

Keşken bir kaç aday daha çıksaydı.

Fikret Orman keşken yeniden gelse. Ne zamandı be, Come To Beşiktaş kliplerini bekliyorduk, sarı kardeşleri dost etmiştik.

Yıldırım Demirören’e bile razıyım. Serdar Adalı ile olmaz bu iş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Derinliği olan bir takım kuramayacagimiz çok net.
Bu nedenle Avrupaya falan gidip yıpranmaya gerek yok.

Hoca konusunda soru işaretleri fazlalasmaya başladı. Tamam bu kadrodan bir halt olmaz da Tayyip, Fahri değişiklikleri skandal, Arroyonun bu maçta da şans bulamaması enteresan.
Kuvvetle muhtemel 2 genç oyuncu transferi hocanın onayıyla yapılmamış.
Eğer yaz transfer döneminde de herkes kendi kafasına göre transfer yaparsa bu sefer kasımdan önce ligden kopariz.

Çevrimiçi Samet Demir

Derinliği olan bir takım kuramayacagimiz çok net.
Bu nedenle Avrupaya falan gidip yıpranmaya gerek yok.

Hoca konusunda soru işaretleri fazlalasmaya başladı. Tamam bu kadrodan bir halt olmaz da Tayyip, Fahri değişiklikleri skandal, Arroyonun bu maçta da şans bulamaması enteresan.
Kuvvetle muhtemel 2 genç oyuncu transferi hocanın onayıyla yapılmamış.
Eğer yaz transfer döneminde de herkes kendi kafasına göre transfer yaparsa bu sefer kasımdan önce ligden kopariz.
Her ne kadar değişiklikler kötü olsa da, bu oyuncuları göndermeden hoca değiştirmememiz gerekiyor artık.

Özellikle sakin kafayla 90 dakika sadece gedsonu izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu maç en az 4-5 pozisyonda takım atak halindeyken hakemin arkasında saklanıyordu.

Bizim ilk olarak forvet sonra 8 sonra diğer bölgelere adam almamız gerekiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Her ne kadar değişiklikler kötü olsa da, bu oyuncuları göndermeden hoca değiştirmememiz gerekiyor artık.

Özellikle sakin kafayla 90 dakika sadece gedsonu izlemenizi tavsiye ediyorum. Bu maç en az 4-5 pozisyonda takım atak halindeyken hakemin arkasında saklanıyordu.

Bizim ilk olarak forvet sonra 8 sonra diğer bölgelere adam almamız gerekiyor.

Ben de artık bizi kabul edecek hoca olmayacağını düşünerek bu hocayla devam edelim istiyorum ama kadro ne kadar saçma olursa olsun her maç soru işaretini arttiyor.
Ayağını kaldırmaya mecali olmayan Tayyipi oyuna alıyor, Fahriye maç bitmeden 10 saniye önce sahaya atıyor falan.
Orta sahada çok boşluk bıraktık diyor ama neden sorusunun cevabı çok zor değil. Ox orta sahada pahalı bir eskortluk yapıyor.
Arroyoyu oyuna almıyor bile falan filan. Artık fazlasıyla sıkmaya başladı.

Etiketler: