Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 474878 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ricardo yada Amir full oynamış olsa Musrati gidişine yine laf etmezdim. Keza Ricardo ve Arroyu'yu da laf olsun diye aldığımızı düşünüyorum. İki oyuncu ya düzgün scout edilmedi ya da hocadan habersiz bu iki oyuncuyu aldılar. oynatılmayacak bu 2 oyuncuyu takımın deli gibi takviyeye ihtiyacı varken biz neden aldık yahu ?
alındığında söylediğimde millet bana kızıyordu yatırım transferiymiş g amerikanın çok iyi bilinen bir liginden 20 yaşında bir oyuncuyu 2 m bonservisle alıyorsan bu yatırım transferi falan olmaz dünyanın tek uyanığı bizmiyiz öyle olmadığı nette tek safı biz olabiliriz üç beş tetikçi yağladı balladı bunuda herkez yedi yapmadığımız transferler bize kupaya mal oldu ve seneye avrupayada mal olacak kayıp çok büyük bu taraftar gram akıllanmıyor daha ne zaman genç yetenek kovalanacağını ne zaman hazır oyuncuya gidileceğini bile hesap edemiyoruz açık söyleyeyim gerçektrn iki iyi genç oyuncu dahi olsalar bu kadroya yatırımlık oyuncu sokmak ahmaklıktır gençleti eleştiriyoruzda aslında o kadar kötü değiller ama bu kadroya sokarak hepsini çöp yaptık iyi kadroda kendilerini gösterebilirlerdi hiç şansları kalmadı genç yatırımı yapacaksan sağlam kadron olmalı bir sürü genç oyuncunun olduğu yere iki tane daha atarsan işde böyle dibe boylarsın

Çevrimiçi Samet Demir

alındığında söylediğimde millet bana kızıyordu yatırım transferiymiş g amerikanın çok iyi bilinen bir liginden 20 yaşında bir oyuncuyu 2 m bonservisle alıyorsan bu yatırım transferi falan olmaz dünyanın tek uyanığı bizmiyiz öyle olmadığı nette tek safı biz olabiliriz üç beş tetikçi yağladı balladı bunuda herkez yedi yapmadığımız transferler bize kupaya mal oldu ve seneye avrupayada mal olacak kayıp çok büyük bu taraftar gram akıllanmıyor daha ne zaman genç yetenek kovalanacağını ne zaman hazır oyuncuya gidileceğini bile hesap edemiyoruz açık söyleyeyim gerçektrn iki iyi genç oyuncu dahi olsalar bu kadroya yatırımlık oyuncu sokmak ahmaklıktır gençleti eleştiriyoruzda aslında o kadar kötü değiller ama bu kadroya sokarak hepsini çöp yaptık iyi kadroda kendilerini gösterebilirlerdi hiç şansları kalmadı genç yatırımı yapacaksan sağlam kadron olmalı bir sürü genç oyuncunun olduğu yere iki tane daha atarsan işde böyle dibe boylarsın
İkisinin hazır olarak geldiğini düşündüğüm için benim umudum vardı. En azından 4-5 ay alışma süreci olur önümüzdeki sene rahat ederiz diye düşündüm. Hayal ettiğimiz ile gerçekler örtüşmedi. 2 adam aldık, yetmedi amir geldi, Ox'u 11'e monte ettik. Yok yere 4 yabancı hakkımızı kullanmış olduk. Sonuç eskisinden daha kötü bir oyun ve oyuncu grubu elimizde kaldı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Şu an itibari ile yönetim benim için bitmiştir. Çıkıp 2 kelam edeydiniz, sabahtan beri kulüp açıklama yaptımı diye bakıyorum. ensemize vuran, alıyor ekmeğimizi, 2.sarılarını neden vermedin, penaltımı neden vermedin niye demiyorsun ey başkan!! Nasıl pısırık, korkak bir duruş bu? Böylemi koruyacaksın Beşiktaş haklarını? Gerçekten yeter…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Şu an itibari ile yönetim benim için bitmiştir. Çıkıp 2 kelam edeydiniz, sabahtan beri kulüp açıklama yaptımı diye bakıyorum. ensemize vuran, alıyor ekmeğimizi, 2.sarılarını neden vermedin, penaltımı neden vermedin niye demiyorsun ey başkan!! Nasıl pısırık, korkak bir duruş bu? Böylemi koruyacaksın Beşiktaş haklarını? Gerçekten yeter…
Beşiktaş Yönetimi, hakem kararları gündemiyle saat 17.00’de toplanacak. Toplantının ardından resmi açıklama yapılması bekleniyor.
(Sıcağı sıcağına açıklama yapmak lazımdı)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok siradisi beklentiye giriyoruz. O gitsin bu gitsin de, cogu oyuncu'nun kontrati var ve baska yerden alacaklari maas bizimkisinin yanina yaklasamaz.
Rafa SIilva'ya kim 10 milyon euro maas verir? Coook belki 4 veren cikar, aradaki fark?
Immobile'ye 1.5 miyon euro veren zar-zor cikar, aradaki farki kapatman lazim.
Bu oyuncular da saf degil 10-15 milyon euro'yu biraksin.
GS/FB gibi ya basacaksin para'yi karsilayacaksin maasini oraya buraya kiralayacaksin Ziyech, Zaha gibi.
Ya da kazandirabilecegin kadar takima kazandirip bir sekilde devam edeceksin.
O gitsin su gitsin bu gitsin demekle olmuyor maalesef. Isteklerle gercekler uyusmuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı murat baltacı

Daha efsanemiz necip le yeni sözleşme uzattık ne sil baştanı...
Necip sağlam olsa yine Eyvallah tayyiple onurla falan uğraşacağına sıkışınca koy şimizi görür ama zaten yetersiz olan oyuncu birde uzun sakatlıktan sonra bize hiçbir şey veremez necipin tek katkı vereceği yer teknik kadrodur yeni Serdar Topraktepemiz olur yada alt yapıda falan görev verilir ilerisi düşünülemez he kendini geliştirir hocalık anlamında bir yere gelir başımızın üzerinde yeri var
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Bende ibreyi Fikret ormana kırdım bu yönetimle yürümeyecek iddiamız olmayan sezonda böyle hakkımız yeniyorsa seneye kimi alırsan al kasımdan öteye götürmez bunlar ki ne başkanda ne yönetimde bu kadroyu temizleyecek iyi yapılanma yapacak ışık görünmüyor yazın yönetimi yeniler hem maddi hem işi bilen adamları yanına alırsa bir ihtimal yoksa zor.

Hocada kredisini yesin bakalım seneye hedefe giderken ne yapacak bu şans verdiği oyuncular seneye olmayacak şimdi deneyecegi oyunculara hedefe giderken fırsat verebilecekmi göreceğiz yahu öylede paun kaybediyorsun böylede bari çıkar yeni alınan gençleri oynat çıkar alt yapının stoperini koy Semih Mustafa olmuyormu Adnanı dene ersinle zaman kaybetme Göktuğu emiri koy bıktım artık yetersiz oyuncularda ısrar etmekten bıktım ruhsuz gamsız oyuncuları izlemekten silkelenip kendimize gelelim artık.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'ta altyapılarda şef scout olarak görev yapan Necdet Ergün ve ekibinin görevine son verildi.

Necdet Ergün: "Ersin Destanoğlu, Semih Kılıçsoy, Mustafa Erhan Hekimoğlu gibi oyuncuları A takıma kazandırdık. Karşılığı bu olmamalıydı."

(Hürriyet)

Çevrimiçi Samet Demir

🗣️ Sergen Yalçın: "Quaresma evet çok yetenekli ama bana ligin tamamında oynayacak oyuncu lazım. Öyle şampiyon olabilirsin. 3-5 maç oynayacak oyuncu beni kurtarmaz."

📊 Ricardo Quaresma 2016/2017 sezonu istatistikleri:

44 maç 6 gol 16 asist

@bjklimusti

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ta altyapılarda şef scout olarak görev yapan Necdet Ergün ve ekibinin görevine son verildi.

Necdet Ergün: "Ersin Destanoğlu, Semih Kılıçsoy, Mustafa Erhan Hekimoğlu gibi oyuncuları A takıma kazandırdık. Karşılığı bu olmamalıydı."

(Hürriyet)
a takıma kazandırdılarda birde futbol öğretselermiş iyi olacakmış

Çevrimiçi Samet Demir

Ekibi komple göndermişler. Bakalım yerlerine kimler gelecek.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Daha hiç bir şey gostermemisken Arroyo ya 10 numara verilmesi çok büyük bir hataydı.

Çevrimiçi Monza

Necdet Ergün. Ortaokula gittiğim yılların kaptanı. Severiz sayarız. Ve fakat 71 yaşında 'özkaynak şef scout'.

Klübün eski futbolculara gelir kapısı olma yeri olmaktan artık vazgeçmesi lazım. Az biraz da olsa kurumsallaşmak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Sercan Dikme: Başakşehir maçına; kalede Mert, önünde 3’lü savunma hattı; Svensson, Paulista, Masuaku. Rashica sağ kanat beki, Muçi sol kanat beki. Ortada 3’lü; Alex, Gedson, Salih. Rafa, 10 numara. Mustafa da santrforda. 3-5-1-1 gibi bir sistem bekliyorum.

Joao Mario’nun ilerleyen süreçte kesik yiyeceğini ve hocanın Joao Mario’nun performansından memnun olmadığını, bu anlamda Başakşehir maçında kadroda değişikliğe gideceğini net şekilde söyleyelim. Sanki bu 2-3 maçlık süreçteki kötü gidişat İmmobile ve Joao Mario’ya kesilmiş gibi gözüküyor hoca tarafından.

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun Başakşehir maçında ilk 11'de başlamasını bekliyorum. Hocanın hem Kasımpaşa maçındaki performansından hem de antrenman temposundan memnun olduğunu söyleyebiliriz.

Çevrimiçi levitate

Sercan Dikme: Başakşehir maçına; kalede Mert, önünde 3’lü savunma hattı; Svensson, Paulista, Masuaku. Rashica sağ kanat beki, Muçi sol kanat beki. Ortada 3’lü; Alex, Gedson, Salih. Rafa, 10 numara. Mustafa da santrforda. 3-5-1-1 gibi bir sistem bekliyorum.

Joao Mario’nun ilerleyen süreçte kesik yiyeceğini ve hocanın Joao Mario’nun performansından memnun olmadığını, bu anlamda Başakşehir maçında kadroda değişikliğe gideceğini net şekilde söyleyelim. Sanki bu 2-3 maçlık süreçteki kötü gidişat İmmobile ve Joao Mario’ya kesilmiş gibi gözüküyor hoca tarafından.

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun Başakşehir maçında ilk 11'de başlamasını bekliyorum. Hocanın hem Kasımpaşa maçındaki performansından hem de antrenman temposundan memnun olduğunu söyleyebiliriz.
mario niye kesiliyor iki aydır düzgün top oynuyor skor katkısı da verdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

mario niye kesiliyor iki aydır düzgün top oynuyor skor katkısı da verdi
Takımda ayağında top tutabilen tek oyuncu sanırım.

Çevrimdışı Akil Emre

İyi kötü sezonu 3. veya 4. bitirip kim var kim yok vedalaşalım, ciddi bir yapılanma ve hoca gerçekten kimleri istiyorsa bu isimlere yönelelim. Her sene aynı filmi başka karakterlerle izlemektense bu sene bir farklılık olsun a dan z ye herşey hocanın elinde ve yöneticelerin şov bitik transferleri eksik kalsın.
Bunun dışında madem elimize para geçecek hep istediğim az da olsa stada ufak dokunuşlar kapasite artışı saplanması, ciddi anlamda kupa kazanabilecek erkek ve bayan basket takımı kurulması ve basket sahası yapılması için bir adım atılması gerekiyor. Koskoca Beşiktaş amatör branşlarda vakit geçirelim diye takılıyor yıllardır 1 tane kupamız yok bu iş bana koyuyor kimse bütçe demesin immobile ox bütçesine baskette euroleage kadrosu kurulur.

Çevrimiçi Samet Ç

Kasımpaşa maçındaki 11'in aynısı çıkar stoperde Onur falan oynar bunların bir şey bildiği yok Muçi kanat bek mi olur bundan sonra birde Oxlade kanat bek oynayacak diye haber yaptı

Çevrimiçi Samet Ç

Şu maçlarda Arroyo, Fahri, Mustafa oynamayacaksa bu çocukları portekize kiralık yolllasınlar oynama garantisiyle onlar bir senede hazırlarlar biz oynatmadan geliştirmeye çalışıyoruz sonra mucize bekliyoruz oynatmadan da geliştirirsin ama bizde personel yok kim geliştirecek bu çocukları hoca takımla mı uğraşacak gençlerin gelişim süreciyle mi

Çevrimiçi Samet Ç

Graf getirmeyle iş bitse güzelde o iş öyle olmuyor sen bu adama profil verirsin doğrusunu bulur genç istersen gelişmesi gereken oyuncu bulur bütçen yok çünkü hazır genç 15-20 milyondan başlıyor onların bile transfer olduğu seviye için gelişmesi gerekiyor transfer politikan genç oyuncu olacaksa gençten kastım 18-20 yaş aralığı oyuncular bir ton personel eklemesi yapman lazım takıma bu oyuncuların eksiklerini giderip bulunduğu seviyeye hazırlanabilmesi için her şeyi A takım hocasına yıkıp ondan beklersen bir taraf mutlaka yarım kalır o yüzden fazlası zarar seneye 10 tane transfer yapacaksan bunun bir tanesi 18-20 yaş aralığı olmalı çünkü devre arası iki tane bu tip transfer yaptın üç tane yeter gerisi gerisi tamamen hocaya iş yükü ekler bu da takımın yarışmasına engel olur

Çevrimiçi levitate

divanda yaşananlar çok komik tevfik bey istifa etsin durduk yere mağdur etti adamı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

divanda yaşananlar çok komik tevfik bey istifa etsin durduk yere mağdur etti adamı
kulübün neden satılmasının şart olduğunu anlatan bir divan toplantısı oldu :D

Çevrimiçi Samet Demir

Hasan Aratı hedef haline getirip, anç, demirören falan alkışlatmak. Biz ne ara bu hale geldik yahu?

Hasan A. diğerlerinin yaptıklarını ne ara unutturdu? Yazık kere yazık.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Teyfik Yamanturk ihraç edilmeli.

Açık açık küfür ediyor. Oradan biri çıkıp yumruk atıyor.
Hepsiyle çalıştın, hiçbirine yukselemediniz.
Divan kurulunda teyfik ve o yumrugu atip saldirmaya çalışanlar acil olarak ihrac edilmeli

Kaçtı dediniz, konuşmasına musaade etmiyorsunuz sonra. Baştan mantık hatası.

Rezalet bir divandı. Başkanın konuşmasi da saçma uzun ve hicbir plan içermiyordu.

Tek yaptığı Demiroreni, Cebiyi alkışlatmak oldu.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2025, 18:16:16 kahyaoglueren ]

Etiketler: