Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 470815 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Sanırım borç 4 civarıydı toplanan 1.4 kullansak dahi yine faiz sarmalına mı gireceğiz, durumu detaylı takip eden biri açıklarsa memnun olurum
Gerekli talep oluşmamış sanırım. Kulüpteki adamcılık bitmiyor. Beşiktaşlı iş adamı diye beklentiye girdiklerimizden de karşılık alamamışız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı o2bucak

Gerekli talep oluşmamış sanırım. Kulüpteki adamcılık bitmiyor. Beşiktaşlı iş adamı diye beklentiye girdiklerimizden de karşılık alamamışız.

Sadece iş adamı değil hisse alan taraftar da desteklememiş demek.

Çevrimdışı Akil Emre

Sadece iş adamı değil hisse alan taraftar da desteklememiş demek.
Reklamın az yapıldığını ve hangi hissenin alınacağı hakkında net bilgiler verilmediğini düşünüyorum, ayrıca bazı banka uygulamalarında hisse alımı yoktu. Yönetim bu tarz konularda çok zayıf özellikle derbi galibiyeti sonrası bu işe daha çok mesai harcanmalıydı. Günün sonunda gelecek bu para hangi yaraya merhem olur göreceğiz.

Çevrimdışı levitate

anladığım kadarıyla yönetimin tüm planları bu sermaye şeysi üzerineydi, bu da olmadı napcaz şimdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Reklamın az yapıldığını ve hangi hissenin alınacağı hakkında net bilgiler verilmediğini düşünüyorum, ayrıca bazı banka uygulamalarında hisse alımı yoktu. Yönetim bu tarz konularda çok zayıf özellikle derbi galibiyeti sonrası bu işe daha çok mesai harcanmalıydı. Günün sonunda gelecek bu para hangi yaraya merhem olur göreceğiz.
Orasını da başkan düşünecek artık. Hüseyin Yücel seçim öncesi mayıs ayına kadar 50 milyon lazım nasıl temin edeceksin diye sorduğunda Başkan ona fırça attı. Hatta paranıda vereyim seninle vedalaşalım dedi. Seçim vaadlerinde şuan 2 de sıfır gidiyor.

-Transfer sezonu 4 adam alacağım dedi. Aldığı adamlar anca story atıyor.
-Bankalar birliğinden çıkacağız dedi. Onuda bedelli sermaye arttırımını düşünerek söylemiş. Orada da iyi PR yapamadı gerekli parayı toplayamadı.
-Gayrimenkul projelerini söylemişti onlarda günü kurtarmaz diye söyledik.

Sanırım yarın tv ye çıkacakmış bakalım göreceğiz neler söyleyecek.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi yaço58

arkadaşlar yani taraftar olarak herkes imkanı dahilinde birşeyler yapıyor ancak sermaye artırımı falan iyi reklam yapılamadı ben bile twiiterda gördüm sadece yani böyle olmaz güzel reklam yapılması lazımdı başkan taraftara kırgınmış bundan dolayıda öyle bir lüksü yok zengin işadamları ile işi çözmesi lazımdı aliyle veliyle olmaz

Çevrimiçi Samet Demir

arkadaşlar yani taraftar olarak herkes imkanı dahilinde birşeyler yapıyor ancak sermaye artırımı falan iyi reklam yapılamadı ben bile twiiterda gördüm sadece yani böyle olmaz güzel reklam yapılması lazımdı başkan taraftara kırgınmış bundan dolayıda öyle bir lüksü yok zengin işadamları ile işi çözmesi lazımdı aliyle veliyle olmaz
Başkan önce bel bağladığı insanlara kırgınlığını dile getirsin. Demirören'i, anç yi kongre de alkışlat, Hüseyin yücele tepki göster. Sermaye artırımında yeterli ilgi göstermeyen sabit gelirli taraftarda kırgın ol. Ne güzel memleket. Seçim öncesi atıp tutuyordu bana para muhabbeti yapmayın diye. Bulsun çaresini şimdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı 38life

Yarın başkan çıkıp "ikinci feda dönemi başlamıştır." açıklaması yapmazsa Beşiktaş'ın gelecek 4-5 yılı daha çöp olmuş demektir. Belki de 10 yılı...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile geçtiğimiz günlerde İstanbul’da bir araya geldi.

Görüşmenin ana gündem maddesi, TFF ve MHK’den duyulan rahatsızlıklar oldu.

TFF ve kurulların geleceği konusunda ilerleyen dönemde iki kulübün ortak hareket etmesi noktasında iki başkan mutabakata vardı.

(A SPOR)

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın başkan çıkıp "ikinci feda dönemi başlamıştır." açıklaması yapmazsa Beşiktaş'ın gelecek 4-5 yılı daha çöp olmuş demektir. Belki de 10 yılı...
öyle bir olayı yok seçtiği hocayla da yapılanma falan yapılmaz zaten bu da batırıp gidecek

Çevrimdışı 38life

öyle bir olayı yok seçtiği hocayla da yapılanma falan yapılmaz zaten bu da batırıp gidecek

Artık orasını bilemem. Kulübün şuanki pozisyonunda bu yol dışındaki her yol uçurumdan aşağı yuvarlanmak demek. Bankalar birliğinden çıkmadan, şuanki ekonomik koşullar ile şampiyon olacak kadro kuramazsın, şampiyon olacak kadro kuruyormuş gibi yaparsın. Yıllardır yapıldığı gibi. O minvalde futbolculara parayı dökersin. Seni öldürmeyecek, umut verip süründürecek bir kadro kurarsın. Yıllardır hep aynı terane. Değişen tek şey her seferinde daha da dibe batıyoruz ekonomik olarak. Feda'dan başka hiçbir çıkar yol yok. Zaten şampiyonluk ihtimali yok. Neden para harcıcaz yeni futbolculara? Hazır kadroyu boşaltıyoruz. Neden yerlerine yine amaçsız kontratlar imzalayalım? Bankalar birliğinden çıkana kadar bonservis ödenerek hiçbir futbolcu alınmamalı ve imzalanan hiçbir mukavelede 1m Euro üzerinde maaş olmamalı. Şampiyon kadro kurmak istiyorsak önce ekonomiyi düzeltmek zorundayız. gs, ts bankalar birliğinden çıktı. Fener de çok yakında çıkacak. Ülkenin şuanki faiz politikası, ekonomi yönetimi ile bankalar birliğini borçlu kalamazsınız. Kalırsanız bu tek bir yere çıkar: iflas. O yüzden ya iflas, ya feda. İki yol var. Başka yol yok. (Başka yol daha vardı (sermaye artırımı) ama işe yaramadı.)

Çevrimiçi Samet Demir

Artık orasını bilemem. Kulübün şuanki pozisyonunda bu yol dışındaki her yol uçurumdan aşağı yuvarlanmak demek. Bankalar birliğinden çıkmadan, şuanki ekonomik koşullar ile şampiyon olacak kadro kuramazsın, şampiyon olacak kadro kuruyormuş gibi yaparsın. Yıllardır yapıldığı gibi. O minvalde futbolculara parayı dökersin. Seni öldürmeyecek, umut verip süründürecek bir kadro kurarsın. Yıllardır hep aynı terane. Değişen tek şey her seferinde daha da dibe batıyoruz ekonomik olarak. Feda'dan başka hiçbir çıkar yol yok. Zaten şampiyonluk ihtimali yok. Neden para harcıcaz yeni futbolculara? Hazır kadroyu boşaltıyoruz. Neden yerlerine yine amaçsız kontratlar imzalayalım? Bankalar birliğinden çıkana kadar bonservis ödenerek hiçbir futbolcu alınmamalı ve imzalanan hiçbir mukavelede 1m Euro üzerinde maaş olmamalı. Şampiyon kadro kurmak istiyorsak önce ekonomiyi düzeltmek zorundayız. gs, ts bankalar birliğinden çıktı. Fener de çok yakında çıkacak. Ülkenin şuanki faiz politikası, ekonomi yönetimi ile bankalar birliğini borçlu kalamazsınız. Kalırsanız bu tek bir yere çıkar: iflas. O yüzden ya iflas, ya feda. İki yol var. Başka yol yok. (Başka yol daha vardı (sermaye artırımı) ama işe yaramadı.)
Senin dediğini yaparsak anca Alanya ile falan rekabete gidebiliriz. Samsun, göztepe falan hak getire.

Söylemek istediğini çok iyi anlıyorum aslında, Fo'ı eleştiren anç daha kötü kadro kurdu, arat desen anç ye rahmet okuttu. Derken daha da büyük borç batağına girmeyelim istiyorsun. Burada sonuna kadar haklısın ama küçülerek büyüyemeyiz ki.

Serdal Adalı muci ve musratiye demediğini bırakmadı aldığı 2 oyuncu 2. Yarı toplasan 200 dk forma giymedi. Bu ve üste yazdığım durumu düşününce hiç transfer yapmayalım diyene de tek laf edemiyorum açıkçası.

Grafa durumu izah etsinler, sorumluluğuda ona versinler. Yoksa menejer oyuncağı olacak yine kulüp.

Çevrimiçi Samet Demir

şunun için tek kelme etti mi ançye
Tek derdi Hasan Arat ve Hüseyin Yücel. Sanki kulübü diğerleri hiç zarara uğratmamış gibi. Bana samimi gelmiyor.

Hele sermaye arttırımı yüzünden gerçekten taraftara kırgınsa seçimde hiç aday falan olmasın. Çözümü yanlış yerlerde arayan insan anca zaman kaybı olabilir.

Çevrimiçi Ravenman

Taraftara troll diyen ve kırgın olan başkandan başkan olmaz.

Serdar Adalı olsa olsa Jokey Kulübü başkanı olur.

Listesini gördüm, doldurmuş gizli cimbomcuları.

Merve Öztopaloğlu gibi fanatik bir Galatasaraylının, koskoca Beşiktaş yönetiminde ne işi var?

İnşallah kaybeder seçimleri.

Çevrimiçi Ravenman

necmi, beykoz’da arazi ayarladık, ümraniye’de anlaştık diyorlardı bu tip satılacak projeleri bu arazilere yapsınlar işte. Dikilitaş taşı toprağı altındır. Yapılacak iyi bir avm ile yıllık 30-40milyon dolar kira geliri yaratırsın. %75’e %25anlaş bir inşaat şirketi ile 30milyon dolar  senelik gelirin olur. Bak akasya avm için sinpaş %25 payını alıp çekildi. Şu an sadece avm kira geliri senelik 60milyon dolar civarı residence ların bir kısmı barter verildi, bir kısmıda ünlülere vip satıldı, tüm maliyeti çıktı burdan zaten. Şirkete kalıp satılanları saymıyorum bile. Bu sektörün içinden, hatta akasya avm inşaatı dönemi sinpaş da çalışmış biri olarak söylüyorum. Şu açıklanan projenin kaymağını emlak konut yer, olan beşiktaş’ın malına, geleceğine olur. Çok büyük bir iş bilmezlik, amatörlük yapılan..

Hiç bir zaman anlamadım bunu.

Elazığspor’un şehir merkezinde AVM’ler ve otoparkarı var, oradan yıllık kira gelirleri elde ediyorlar.

Beşiktaşın Istanbul gibi bir yerde çok pahalı arazileri ve arsaları var, oraya bir AVM yapsan nekadar yabancı be yerli marka varsa gelir kiralık yer ister, yıllık 30 milyon gelir bedavadan, her yılda zam yaparsaın.

Üstelik bir AVM değil, şehir içi ve şehir dışı nelkadar AVM varsa kurarsın. Kulüp olarak Erzurumda veya Ankarada arsa aldın, anlaş mütahitlerle kur AVM yi.

Türkiyede en çok sevilen ve yürüyen yerler AVM dir. Tüm öğrenciler ve aileler ve zenginler oraya gider. Her markanın bulunmak istediği yer, Turkcell’den Arçelik'e ve Starbucks’e ve Adidas’tan Madame Coco ve Pierre Cardin’e kadar hepsi kiralamak ister.

Bizim Elazığda 2 tane kıçı kırık AVM var (Park23 ve Elysium) ve manyak gibi para basıyorlar. Hafta içi ve hafta sonu full, çocuklarının elini bırakırsan kaybolurlar bir daha bulamazsın.

Beşiktaş olarak şimdiye kadar uyumuşuz ve batırmışız herşeyi. Üstelik birde elimizdeki arazileri satıyoruz. Satıp paraları me yapacaz belli değil.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bankalar birliginden çıkıyorduk sözde,
bankalar birliğine olan borcun 3 de 1'i toplanmış.

https://x.com/HaberKartali/status/1920452031866663136?s=19

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimiçi Samet Demir

Uzatacak belli.

https://x.com/HaberKartali/status/1920452031866663136?s=19

Ayrica bir baskan oyuncularla alakali basin önünde bu kadar konuşmamalı

https://x.com/HaberKartali/status/1920456600260685874?s=19
Bu adamlar nasıl bu derece büyük ihaleler alıyorlar, nasıl bu kadar zenginler anlamıyorum. İnsan oyuncusunu, özellikle satacağı oyuncusunu neden kötüler anlamıyorum.

Demir Ege için eski yönetime laf ediyor, Musrati için de etsene. Arap takımına gitseydi transferi kesin gibi birşeydi.
Yemin ediyorum daraldım ya.

Çevrimiçi underworld

Adalı ile nasıl vedalaşırız.
Kötü yönetimlikte hepsi bir biriyle yarışıyor.
Allah herkese sabır versin

Çevrimiçi Samet Demir

Adalı ile nasıl vedalaşırız.
Kötü yönetimlikte hepsi bir biriyle yarışıyor.
Allah herkese sabır versin
Gidip Fikret Ormana yalvaracağız başka yolu yok bu işin.

Çevrimiçi Samet Ç

her sene başlangıcında millete hayal satın sonra hepsi yalan çıksın önümüzdeki sene eylül sonunda havlu atarız

Çevrimiçi Samet Demir

her sene başlangıcında millete hayal satın sonra hepsi yalan çıksın önümüzdeki sene eylül sonunda havlu atarız
Havluyu çoktan attık bile. 4 transfer yapıcaz dedi aldığı 2 oyuncuyu belki kiralarız diyor, bankalar birliği borcunu bitireceğim dedi od ayyuka çıktı. Yenileri yükleniyor.

Etiketler: