Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399 ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479141 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Getirilmek istemem ve bir türlü meclisten çıkarılmayan "Yöneticiler yaptıkları borçlardan sorumludur" yasası bir an önce çıkarılması lazım.Eğer meclisten çıkmıyorsa bizim kulüp olarak bir daha borçlanmamak adına bunu kendi tüzüğümüze yazmamız lazım ki bir daha hiç bir yönetim borç yapamasın.Mayıs ayında bankalar birliği anlaşmasından kendi imkanlarımızla borçlanmadan çıkarsak bir kaç sene içerisinde borçsuz kulüp olacağız,gönülden inanıyorum
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2025, 19:20:01 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

2024 YILI İÇİN   

TOPLAM GELİRLER        119 MİLYON EURO

Banka kredi ödemesi     27 milyon euro
Banka kredi faizi           40 milyon euro
Ücret giderleri              63 milyon euro
Bonservis taksitleri       18 milyon  euro
Diğer                           32 milyon euro

TOPLAM GİDERLER       181 MİLYON EURO

açıklandı bugünkü divan kurulu toplantısında.Görüldüğü gibi banka kredi ödemesi+faizinden kendi imkanlarımızla çıktığımız an gelirimiz giderimizi rahatlıkla karşılar duruma geliyor 2024 yılında başarısız bir sezon geçirmemize ve futbolcu satış geliri elde etmememize rağmen.Klübün 2024 yılı borcu 14 milyar 900 milyon açıklandı.Ocak ayında Hüseyin Yücel'in bankalar birliği için ödediği 600 milyon+bugün açıkladığı 10 milyon dolar bağışıda düşersek kabataslak 14 milyar borcumuz kalıyor.Kendi imkanlarımızla 4 milyar olan bankalar birliği borcunu kapatabilirsek 10 milyar borcumuz kalıyor ve bunun 2 milyar lirası devlete olan vergi olduğu için bu yılın sonu olabilecek erken seçimde o vergi borcuda bir şekilde hallolur geçmiş örneklere bakaraktan.Kalan 8 milyar borçta   euronun 2-3 ay içinde 40 lirayı aşacağını düşünürsek 200 milyon euro yapıyor ki inşaat projesiyle sıfırlanacağını düşünüyorum.Onun içindir diyorum ki bankalar birliği anlaşmasından çıktığımız an KARADA ÖLÜM YOK,ÇOK GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR Düşünseniz ya hiç borcumuz yok ve 120-150 milyon euro gelirle futbolcunun geçmişine değil  geleceğine yatırım yapıp bonsevisine para verip az maaş ödeyen kulüp olmuşuz.Bu yolda devam edersek hiç şüphem yokki mayısta bankalar birliğinden çıktığımız an en geç 2 sene içinden bu hale geleceğiz

63 milyon ücretten kasıt maaşlar mı? öyleyse çok fazlaymış

banka kredisi harbi büyük külfetmiş umarım sözünü tutar başkan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

63 milyon ücretten kasıt maaşlar mı? öyleyse çok fazlaymış

banka kredisi harbi büyük külfetmiş umarım sözünü tutar başkan
Kap bildirimde maaşların neti yazılıyor. Aynı verilen bonservisler içinde geçerli. 1 milyon maaşı olan birinin yıllık maliyeti bonuslar, vergi falan derken 1.5'u buluyodur. Mesela İmo ve rafa nın yıllık maliyetini 11.5 yazmışlar x'de.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Ya bu altyapıdan yetiştirip satma işi bazı kişiler için ana amaç olmuş durumda. İyi niyetlerini önemsiyorum. Ama bu amaç olamaz.
Hedefleri amaçları karıştırmamak lazım.
Altyapı tabiki önemli ama Önce Beşiktaş, ben Beşiktaş'lıyım, Avrupa takımlarının arka bahçesi değilim. Onlar benim arka bahçem olsunlar. 85 milyonluk ülkeyiz eninde sonunda bu taraftar sayısı bir anlam ifade edecek.Bugün olmazsa yarın ama artık büyüklüğümüzün farkına varmalıyız.
Ayrıca, Adamı yetiştirdim bana faydası yok, bende durmuyor, hatta gitmek istiyor. Banane o yetişen züppeden . gitsin₁. Kalbi benim gibi atmayacaksa ne anladım ben bu işten. Varsın başka kulüpte yetişsin. Başka kulüpte yetişsin adam olarak gelsin.
Ha bizde yetişsin adam olsun zaten tadından yenmez. Ancak, bu saate kadar beceremedik. İnşallah bundan sonrası iyi olur.
Ben altyapıdan sürekli adam yetiştirmeyi tabiki isterim ama bence önceliğimiz doğru sistemle doğru yapılanma olmalı. Altyapı hedef değil bir araç olmalı...
110 milyon euro kadar banka borcunun bu seneki ana para ödemesi 27 milyon euroyken faiz ödemesi 40 milyon euro olmuş. Aboubacar gibi takımda olmayan futbolcularında maaşını biz ödüyoruz.Ayrıca 2024 yılında sözleşmesi fesh edilen futbolcuların gideride vardır.Ayrıca menajer ücreti filanda vardır ücret giderleri içinde.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2025, 22:59:43 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ravenman

bence sen takip et ajax kadrosunda 48 oyuncu var feyenord kadrosu 32 oyuncu alt yapıyı doldurmuşlar kadroya bizdede paolista mert ciro çıkart onlardan farkımız yok hatta oynayan oyuncu olarak daha genç sayılırız ezbere konuşmayın bizi yenme sebepleri iyi olmaları değildi zaten yollarına devam ediyorlarsa oda bizim sayemizde onlardan daha kötü biz varız ve bütün hollanda takımları türk takımlarıyla içerde oynadı burda oynasalardı şimdi biz yolumuza devam ediyor onlar elenmiş olurdu
Ezbere konuşmayalım genç oynatmak marifet değil bir takımda bu kadar genç 11 oyuncusu olmaz olursa başarılı olamazsın neden hollandayı örnek gösteriyorsunki başarılı takımların olduğu ingiliz ispanyol italyan alman liglerinden takım göstersene domine eden onlar başarıyı konuşuyorsak bu ligleri konuşacağoz varmı öyle bir takım
Çok tuhaf bakış açısı scout denince portekizi örnek verirler genç deyince hollanda ama kimse portekiz takımlarının batık olduğunu dikkate almaz hollandanında avrupanın büyük liglerinden biri olmadığını söylemez hollanda parlak olduğu dönemlerdede gençlerle olmadı
Yani işin özeti bizi yendikleri için iyi takım falan olmuyorlar adanada bizi yendi sonuçta
Ha gencede karşı değilim bul adam gibi genç değeri 10 15 m al getir oynat eyvallah derim
Ama yaşı 20 olmuş bonservisi 2 m olan birini kolombiya liginden getirip bize yıldız diye yutturma o kadar eleştirdiğim semihin bile bonservisi 15 m daha şsns bulamamış ne olduğu belli olmayan mustafanın 2,5 m bonservis değeri var rikardonun yaşı 21 bonservisi 1,4 m  arroya 19 yaşında bonservisi 4 m
Kimse salak değil bu dünyada 1,4 lük oyuncuyu 2 verince terettüd etmeden sattılar 4 m lik oyuncunun yarısına 6 mı verdik ve benim sahada gördüğüm oyuncu şu anda 4 m bile etmez
Sahaya çıkıp yaş oynamıyor yetenek oynuyor semih daha k7öını kaldıramıyor sahada ayağına gelen 10 topun 9 u kayıp
Ben futbolcunun yaşına değil oynadığı oyuna bakarım ve şu anda elimizde genç ve yetenekli oyuncu olarak tek mustafa var oda yedek bile oynayacak durumda seğil şu an ama bir şans verilecekse ona verilir diğerleri gereksiz
Bak ersin 24 yaşına geldi kaleciliğin k sından anlamayan birine sizin kafanızdaki insanlar yüzünden yıllardır maaş ödüyoruz oziyede bu zihniyet yüzünden servet ödedik yıllarca

Ajax’ın 1995 deki Şampiyonlar Ligini kazandığı kadroya bi bak istersen. Yüzde 80% altyapı ve 18 yaştaki cocuklar. Koskoca Şampiyonlar Ligini kazandılar.

Gençlerle başarı olmazmış. Gerçekten sizin futbol çağınız bitmiş.

Çevrimiçi Necmi

110 milyon euro kadar banka borcunun bu seneki ana para ödemesi 27 milyon euroyken faiz ödemesi 40 milyon euro olmuş. Aboubacar gibi takımda olmayan futbolcularında maaşını biz ödüyoruz.Ayrıca 2024 yılında sözleşmesi fesh edilen futbolcuların gideride vardır.Ayrıca menajer ücreti filanda vardır ücret giderleri içinde.
benim anlamadığım şey 2 milyar borcumuz vardı fo giderken ve tl idi banka anlaşması zaten tl ye çevirmek için yapılmıştı şimdi nasıl oluyorda euro borç var  bu bence bankalar birliği anlaşması değil çebinin çektiği krediler
Borç 15 milyar fo yu hırsız diye gönderip yerine kimleri getirdik

Çevrimiçi Necmi

Ajax’ın 1995 deki Şampiyonlar Ligini kazandığı kadroya bi bak istersen. Yüzde 80% altyapı ve 18 yaştaki cocuklar. Koskoca Şampiyonlar Ligini kazandılar.

öylemi verebildiğin örnek 1995 mi sebanın dönemiydi sanırım o dönem endüstriel futbol yoktu birde beşiktaş kadrosuna bak o dönem alt yapıdan kaç oyuncu varmış
Haklı çıkacağım derken kendinizi batırıyorsunuz taa 1995 e kadar gittiğine göre ha o dönemler şampiyonlsr ligide yoktu hem bizdede çok alt yapı vardı ama edirneden dışarı gidemiyorduk birşey bir kere olduysa ona rastlantı drnir istisnai durumda iyi bir jenorasyon yakalatsın fırtına gibi gidersin ama milyonda bir olur o bir daha belki 100 yıl sonra bir takım başarır bir döz vardır istisnalar kaideyi bozmaz diye üstelik o zamanki futbolla şimdiki endüstriel futbol arasında siyahla beyaz gibi fark var
İddanız fizik kurallarına aykırı 18 yaşındaki çocuk yetişkin bir erkekle mücadele edemez semihin neden bütün topları ezdiğini hiç düşünüyormusunuz topla bir adım bile attırmıyorlar
Neyi tartışıyoruz dünyada gençlerle başarılı olmuş kuşüp yok oyuncu satarak para kazanan kulüpde yok
Beşiktaş beşiktaş olalı iki oyuncu çıkardı nihat ve sergen alt yapıdan yıldız katagorisinde nihatı 5 m ye sattı sergeni satamadı bile ve biz alt yapıya deli gibi para harcıyoruz bu sene futbol dışı 20 m euro harcamışuz sanırım  alt yapıda sürekli para yiyor sonuç menejerlere çalışıyor oyuncuyu elinde bile tutamıyorsun
Sergrn nihat gibi oyuncuları otuz senede bir yakalarsın
Büyük takımların alt yapısı ülkenin diğer takımlarıdır alt yapına harcadığın parayla ülkeyi tarayıp en iyileri toplarsın

Çevrimiçi Necmi

bu arada baktım hiçte 18 yaşında değil doğru genç oynattığı bir iki oyuncu var sen bak kadroya kadrosunun yaş  ortalaması 25,8

Çevrimdışı underworld

Bizim ülke yapımız ham oyuncu işleyecek nitelikte değil.
Bunun bir tık üstü kendini belli etmiş oyuncu almalıyız.

Çevrimdışı celiker1

benim anlamadığım şey 2 milyar borcumuz vardı fo giderken ve tl idi banka anlaşması zaten tl ye çevirmek için yapılmıştı şimdi nasıl oluyorda euro borç var  bu bence bankalar birliği anlaşması değil çebinin çektiği krediler
Borç 15 milyar fo yu hırsız diye gönderip yerine kimleri getirdik
Yok abi tl borç zaten.Ben euroya çevirip söylüyorum😂 2024 yılı bankalar anlaşmasına borcumuz ana para 4 milyar 600 milyon kadar.2025 Ocak ayında Hüseyin Yücel 600 milyon ödemiş anaparaya ve şu an 4 milyar kadar bankalar birliği borcumuz var yani 110 milyon dolar civarı
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2025, 09:03:06 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi kartalizma190399

Getirilmek istemem ve bir türlü meclisten çıkarılmayan "Yöneticiler yaptıkları borçlardan sorumludur" yasası bir an önce çıkarılması lazım.Eğer meclisten çıkmıyorsa bizim kulüp olarak bir daha borçlanmamak adına bunu kendi tüzüğümüze yazmamız lazım ki bir daha hiç bir yönetim borç yapamasın.Mayıs ayında bankalar birliği anlaşmasından kendi imkanlarımızla borçlanmadan çıkarsak bir kaç sene içerisinde borçsuz kulüp olacağız,gönülden inanıyorum

Utopik. O zaman kulup kar edince o kar da mi yoneticilere kalacak mesela?
Kar payi almadan sadece zarari odeyecegi bir sorumlulugu kimse almaz.
Yoneticilerin Besiktas'liligini gozunuzde cok buyutuyorsunuz bence.

Banka'lar Birligi anlasmasindan bu kadar kolay cikmak imkansiz zaten.
S. Adali vaatleri H. Arat vaatlerine benzemeye basladi.
Bir sey gercek olamayacak kadar guzel duruyorsa zaten gercek degildir.

Biz once saglik bir futbol yapilanmasi kuralim, gelir-gider dengesi tutturulsun, borclar zaten yavas yavas odenir.
Biz futbol kulubuyuz. Gecmiste sacma sapan insaat, sut ciftlgi vs cok sacmalik duyduk zaten, bu tur isler yurumuyor, yurumez.

Çevrimdışı celiker1

Utopik. O zaman kulup kar edince o kar da mi yoneticilere kalacak mesela?
Kar payi almadan sadece zarari odeyecegi bir sorumlulugu kimse almaz.
Yoneticilerin Besiktas'liligini gozunuzde cok buyutuyorsunuz bence.

Banka'lar Birligi anlasmasindan bu kadar kolay cikmak imkansiz zaten.
S. Adali vaatleri H. Arat vaatlerine benzemeye basladi.
Bir sey gercek olamayacak kadar guzel duruyorsa zaten gercek degildir.

Biz once saglik bir futbol yapilanmasi kuralim, gelir-gider dengesi tutturulsun, borclar zaten yavas yavas odenir.
Biz futbol kulubuyuz. Gecmiste sacma sapan insaat, sut ciftlgi vs cok sacmalik duyduk zaten, bu tur isler yurumuyor, yurumez.

⚫️Kulüp borçsuz olduğu zaman 50 tane aday çıkar şüphen olmasın.

⚫️Adam futbol kulüplerinden daha çok paranın döndüğü TJK da profesyonel bir yapı kurmuş,verdiği sözleri tutmuş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

turkcesi ozetle: en az 40 tane teklif aldim ama dogru olanini bekledim. besiktasla da onceden iki kere gorustum 6 ay once bi de 1 sene once. ama baskanin tavri ve fikirleri beni ikna etti.

Ilk zamanlarda cok sicak degildim baskana ama hocayi ikna edebilmesi aklinda duzgun bir projenin oldugunu gosteriyor, en az 1 sene hem hocaya hem baskana kosulsuz destek vermek lazim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Mart 2025, 14:46:14
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Çok kısa bir sorum var arkadaşlar.
Uzun süre maça gitmediğim için paso sürecini de unuttum.

Beşiktaş pasosu ile 2 bilet alıp maç gününde devir yapabilir miyim ? Herhangi bir kısıt bulunuyor mu ?

Kanada'dan kuzen gelecekte kalmama ihtimaline karşı ben 2 bilet alabilir miyim?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş ne zaman iyi gitmeye başlasa ANÇ gün yüzüne çıkıyor. Şu adamdan nefret etmeye başladım artık. Bırak kardeşim şu kulübün yakasını. Biraz utanman varsa bırak yani.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

⚫️Kulüp borçsuz olduğu zaman 50 tane aday çıkar şüphen olmasın.

⚫️Adam futbol kulüplerinden daha çok paranın döndüğü TJK da profesyonel bir yapı kurmuş,verdiği sözleri tutmuş

Borcsuz olsa bile o donem borcu arttirmayacaginin veya zarara ugramayacaginin garantisi var mi?
Ki verdigi zarari nasil belirleyeceksin? Donem zararini karsilayacaksa kimse transfer yapmaz cebinden odeyecegi icin.
Kulube zarar verdigi kararini karsilayacaksa onu kim belirleyecek? Mesela Immobile zararli transfer mi? Hangi yasa, kritere gore belirleyeceksin?

Bu kisiler yonetici olarak secilmis kisiler. Kotu yoneticiligin karsiligi tck'da yok. Tck'da baska seyin karsiligi var, onun da karar vericisi T.C. mahkemeleri.
Senin cikartacagin ic yasa'ya karismaz. Kendi kulup tuzugunde degisiklige gidersen de emin ol o yonetici koltuguna kimse kolay kolay oturmaz.

Soylediginiz sey cok cok utopik. Finans ve yonetim dunyasinda da karsiligi yok zaten. Evet yoneticiler iyi is yaptiginda bunun karsiliginda ikramiye alir maasinin ustune, belki hisse alir o kadar. Kotu yonetimin sorumlulugu da ikramiye almamaktir ve kovulmaktir. Maddi zarardan tck'da suc teskil edecek birsey olmadigi surece de sorumlu tutamazsin adamlari.

Ha, Serdal Adali usulsuzluk nedeniyle mahkeme'ye verdi, oradan ne cikacak gorecegiz. Cikarsa zaten sikinti buyuk olur.

Mourinho gibi defansif dusunen bir hoca bile ligimizi cozdu. Bakti Anadolu takimlari bes para etmez, hucum etmeyi dusunmuyor bile, bosverdi defansi falan.
Adamlar kac haftadir 2 stoper+ bir bek/defansif orta saha+ gerisi full hucumcu takimla cikiyor.
Kanatta kullandiklari oyuncularin ikisi de acik oyuncudan bozma kanat. Stoperde ya Amrabat ya Mert'i oynatip top kullanan en az 1 oyuncu kullaniyorlar.
Orta sahada 6 falan yok, 2 tane 8, hatta o iki 8 de kariyerlerine 10 olarak baslamis oyuncu.
Ileride de 2 tane pivot santrfor. Gayet kolay skor da aliyorlar.
Biz hala 6 numara falan ariyoruz, birak cift santrforu bazen santrforsuz oynamayi deniyoruz.
Tamam, modern futbol asla degil, bu futbolla bence Avrupa'da bu turu gecseler bile bir sonraki turda hezimet olur, ama ligde is goruyor iste.

Çevrimdışı celiker1

Çok kısa bir sorum var arkadaşlar.
Uzun süre maça gitmediğim için paso sürecini de unuttum.

Beşiktaş pasosu ile 2 bilet alıp maç gününde devir yapabilir miyim ? Herhangi bir kısıt bulunuyor mu ?

Kanada'dan kuzen gelecekte kalmama ihtimaline karşı ben 2 bilet alabilir miyim?
Öncelikle kuzeninde passolig kartı olmalı.Maç Gaziantep ile olduğu için Gaziantep logolu passolig kartı  hariç tüm kartlar olabilir diye biliyorum.Bilet alım aşamasında 2 tane bilet alımı seçeneğini seçtikten sonra koltuk seçimi yapıp 2 kişiyi sisteme tanımlaman gerekiyor.Tanımlayamazsan bilet alamazsın."Kuzenimin passolig kartı yok,gelince çıkaracak fakat o gelene kadar ya bilet kalmazda alamazsam" diye düşünüyorsan maça gitmeyecek passoligi olan birine bilet aldırıp misafirin gelip passolig aldıktan sonra devir yaptırabilirsin.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2025, 23:07:51 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Mourinho gibi defansif dusunen bir hoca bile ligimizi cozdu. Bakti Anadolu takimlari bes para etmez, hucum etmeyi dusunmuyor bile, bosverdi defansi falan.
Adamlar kac haftadir 2 stoper+ bir bek/defansif orta saha+ gerisi full hucumcu takimla cikiyor.
Kanatta kullandiklari oyuncularin ikisi de acik oyuncudan bozma kanat. Stoperde ya Amrabat ya Mert'i oynatip top kullanan en az 1 oyuncu kullaniyorlar.
Orta sahada 6 falan yok, 2 tane 8, hatta o iki 8 de kariyerlerine 10 olarak baslamis oyuncu.
Ileride de 2 tane pivot santrfor. Gayet kolay skor da aliyorlar.
Biz hala 6 numara falan ariyoruz, birak cift santrforu bazen santrforsuz oynamayi deniyoruz.
Tamam, modern futbol asla degil, bu futbolla bence Avrupa'da bu turu gecseler bile bir sonraki turda hezimet olur, ama ligde is goruyor iste.

Caglar/Skrinia stoper, Mert/Kostic orijinleri sag/sol bek olan oyuncular,  Fred-Syamanzki-Tadici ben bizim Atiba-Oguzhan-Sosa uclusune benzetiyorum, tadic 10 olmasina ragmen defansif olarak katki veriyor sosa gibi, Syamanzki de hucum presinde ortalama bi 8 kadar oynuyor, ileride de kanatsiz iki forvet+ oguz oynuyor, yani aslinda kadro oyle cok asiri ofansif falan degil, 4 arka 3 orta saha 3 hucumcu.

Ama genel yorumuna da katiliyorum, bizim lig gercekligi/mantigi olan bir lig degil, ha su da var riskli kadrolarla oynadiginda hakem yaninda olunca kalende gormen gereken pozisyonlarin yarisinda indiriyorsun adamlari cogu zaman sari mari gormuyorsun, bizim oyle bir kiyagimiz olmadi simdiye kadar.

Caglar/Skrinia stoper, Mert/Kostic orijinleri sag/sol bek olan oyuncular,  Fred-Syamanzki-Tadici ben bizim Atiba-Oguzhan-Sosa uclusune benzetiyorum, tadic 10 olmasina ragmen defansif olarak katki veriyor sosa gibi, Syamanzki de hucum presinde ortalama bi 8 kadar oynuyor, ileride de kanatsiz iki forvet+ oguz oynuyor, yani aslinda kadro oyle cok asiri ofansif falan degil, 4 arka 3 orta saha 3 hucumcu.

Ama genel yorumuna da katiliyorum, bizim lig gercekligi/mantigi olan bir lig degil, ha su da var riskli kadrolarla oynadiginda hakem yaninda olunca kalende gormen gereken pozisyonlarin yarisinda indiriyorsun adamlari cogu zaman sari mari gormuyorsun, bizim oyle bir kiyagimiz olmadi simdiye kadar.

Arkada 4'lu degil 3'lu oynuyorlar. Mert sag stoper Oguz sag kanat, Kostic sol kanat, Caglar sol stoper oluyor.
Kostic kariyerinde cogunlukla wingback ve acik oynamis oyuncu mesela, klasik bek degil.
Oguz zaten hic degil.

Biz de mesela simdi 6'siz oynuyoruz, sorun da cikmiyor. Kac hafta Musrati defansif olarak yetersiz oraya gercek bir 6 lazim diye surekli yorum yapildi, goruyoruz ki hic 6 olmadan da oluyormus. Bizim kadro'yla kiyaslarsan:

---------------------------------Mert----------------------------------

-----------------Svensson-----Udokhai---------Emirhan-------------

Rashica-----------Chamberlain------------Gedson------------Masuaku

----------------------------------Rafa Silva------------------------------

--------------------Immobile------------Semih-------------------------

Boyle birsey cikiyor ortaya mesela. Bizim son haftalarda oynadigimiza yakin sayilir.
Ama klasik 4-2-3-1 gibi degil.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2025, 11:43:13 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı celiker1

Serdal Adalı bugün saat 20:30 da Ekol Tv de Candaş Tolga Işık'ın canlı yayın konuğu olacaktır

https://x.com/azoncekonustum/status/1896847105928675648?s=46
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2025, 12:50:42 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı: "Ahmet Nur Çebi yanlış yolda, Fikret Orman'a laf yetiştirilir mi ya... Bir kişi var ona laf yetiştirecek, o da ortalıklarda yok."

Anç'yi savunmak sana mı kaldı yani. O kadar güzel işler yapıyorsun, ardından bir laf ediyorsun herşeyi nötrlüyor.

Çevrimdışı sozkul

Serdal Adalı: "Ahmet Nur Çebi yanlış yolda, Fikret Orman'a laf yetiştirilir mi ya... Bir kişi var ona laf yetiştirecek, o da ortalıklarda yok."

Anç'yi savunmak sana mı kaldı yani. O kadar güzel işler yapıyorsun, ardından bir laf ediyorsun herşeyi nötrlüyor.

Bu kadar kolay nötrlemeyin kimseyi.. :)

Çevrimdışı sozkul

Kişisel nefretleri veya sevmemeleri işe karıştırmadan şu olayın aslını bana basitçe analatacak birisi varsa lütfen anlatsın.

ANÇ Divan'da EUR bazında figürler verdi, şu kadar EUR borçla aldım, şu kadar borçla teslim ettim dedi.
"Ben geldiğimde borç 576 milyon Dolar, giderken 287 milyon Dolar'dı. Şimdi yine 587 milyon Dolar'a gelmişiz. Bunu ancak o (Hasan Arat) başarabilirdi"

ANÇ'nin ne kadar başarısız bir  başkan olduğu gerçeğini hariç tutarak soruyorum,  bu figürler doğru mu? tarafsız gözle işin aslını bilen var mı?
Yalan söylüyorsa nasıl bu kadar kolay yalan söyleyebilir? gerçeği ortaya çıkartmak kolay olmalı

Mesela @Necmi nin yazdıklarını okuyunca, FO ANÇ'ye güllük gülistanlık bir kulüp teslim etmiş ve ANÇ kredilerle borcu bu hale getirmiş duygusu yaşıyorum. Hangisi doğru?

Çevrimiçi Samet Demir

Kişisel nefretleri veya sevmemeleri işe karıştırmadan şu olayın aslını bana basitçe analatacak birisi varsa lütfen anlatsın.

ANÇ Divan'da EUR bazında figürler verdi, şu kadar EUR borçla aldım, şu kadar borçla teslim ettim dedi.
"Ben geldiğimde borç 576 milyon Dolar, giderken 287 milyon Dolar'dı. Şimdi yine 587 milyon Dolar'a gelmişiz. Bunu ancak o (Hasan Arat) başarabilirdi"

ANÇ'nin ne kadar başarısız bir  başkan olduğu gerçeğini hariç tutarak soruyorum,  bu figürler doğru mu? tarafsız gözle işin aslını bilen var mı?
Yalan söylüyorsa nasıl bu kadar kolay yalan söyleyebilir? gerçeği ortaya çıkartmak kolay olmalı

Mesela @Necmi nin yazdıklarını okuyunca, FO ANÇ'ye güllük gülistanlık bir kulüp teslim etmiş ve ANÇ kredilerle borcu bu hale getirmiş duygusu yaşıyorum. Hangisi doğru?
Anç kendini Hasan Arat üzerinden aklamaya çalışıyor. Misal aldığı oyunculardan çıkarken yapılan zararlar sanırım Hasan Arat'a yazıldı. Anç başkan olduğu zamanda aynıydı, durumlar kötüyken ortada yok, düzelince yöneticilerle beraber ekran savaşına giriyorlar. Bıraksınlar şu kulübün yakasını artık.

Yukarıda da yazdım, Serdal Adalı fo ve anç arasına girmemeli işine bakmalı. Çok gerekliyse ikisine de aynı mesefede olmalı. Başkan tv başına çıkıyor biz kulüpler birliğinden nasıl çıkacak, yazın transfer politikası ne olacak, kulüp içerisi durumlar ne halde onu merak ediyoruz. Başkan anç ye öğüt veriyor.

Etiketler: