Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479787 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı emre_1978

Stadın toplam koltuk kapasitesi 42.767
Localar, VIP ve deplasman tribünü dahil sayı bu.
Tampon bölgeler nedeniyle bu koltukların bir kısmı kullanılamıyor.
Sponsorlara, yayıncıya ve Spor il Müdürlüğü’ne ayırılan biletler var, bunlar da hiç satışa çıkmıyor.

Trabzon maçında Kapalı Üst/Alt, Eski Açık Üst, Yeni Açık Üst/Alt’ta çok az sayıda koltuk boştu.
Bunun nedeni de kenarlarda bileti/kombinesi olanların ortaya doğru toplanması. Yani koltuk kapasitesi kadar taraftar vardı bu tribünlerde.
Eski Açık Altta biraz daha fazla boş koltuk vardı.

Deplasman tribününde 2.641 koltuk var ama Trabzon maçında orada en fazla 1.000 kişi vardı.
Loca ve VIP koltukların toplamı 5.562. Yarısı ancak doluydu TS maçında.

Açıklanan sayı nasıl hesaplanıyor bilmiyorum (Loca/VIP girişleri dahil edilmiyor olabilir)
Benim tahminim 38.000 kişi vardı TS maçında.

670 kişiyi gözden kaçırmışım :)

Çevrimiçi gokhans

+ yetiştirici kulüp olduğumuz için her satışında küçük paylar alacağız, zaten her türlü kardasın beleşe yetiştirdiğin oyuncu sonuçta

beni üzen fb gs ts çer çöplerini saçma sapan paralara satabilirken bizim daha az paralara mecbur kalmamız
renkli satışlarında ciddi manipülasyonlar var, basına inanmamak, algılara kapılmamak gerek. Ffp için olmayan rakamlar açıklıyorlar. Mesela güya zaniolo’yu kiralaya kiralaya kar yapmışlar, satılmaması iyi olmuş deniyor basında, oyuncunun 4milyonluk maaşı gs tarafından ödendiği söylenmiyor, 5milyona yakın menajer komisyonu söylenmiyor. Bakambu güya 5milyona satılmış buna inanıyormusunuz gerçekten? Fenerin böyle 40tane fake transferini sayarım hullcity’e yollanan. Tabiki arada ferdi, boey, arda dan falan kazandılar ama öyle çer çöpden kazndılar denilen paralar ya maaşının ödenmesi yada menajer komisyon ödemesi, herşeye inanmsmak gerek. Bizden kat be kat daha kötü yönetiliyorlar tek artıları lokal başarı, yoksa gelir giderde korkunç zararları var o kadar kanunsuz işe kaynağı olmayan kara paraya rağmen.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Şu kariyeri Şekerspor ve Siirt'den ibaret olan adamı ciddiye almaya gerek yok umarım çocuklarda ciddiye almıyordur
Derdim onunla değil ki. Aksine ona hala toz konduramayanlarda.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi blackeagle35

O kadar saçma puanlar kaybettik/kaybettirildi ki. Galatasaray-Rize maçı arasındaki rezalet performans şu iki saçma takımın 15 20 puan gerisine düşürdü bizi. Kadro kalitesini kesinlikle yansıtmayan puan farkı. Serdar Hoca fantezisi sezonu kapattırdı bize.

Çevrimiçi tolga1903

O kadar saçma puanlar kaybettik/kaybettirildi ki. Galatasaray-Rize maçı arasındaki rezalet performans şu iki saçma takımın 15 20 puan gerisine düşürdü bizi. Kadro kalitesini kesinlikle yansıtmayan puan farkı. Serdar Hoca fantezisi sezonu kapattırdı bize.

Gs ve fb'ye belki 10'ar puan belki de daha fazlasını kazandırdı hakemler ama bize puan kaybettirdiklerini çok düşünmüyorum. Bizi kayırmıyorlar onların çeyreği kadar hepsi bu. Ha buna rağmen mesela bodrum maçındaki puan kaybını hakemin kararında direnmesi ile önledik. Biz ne yaptıysak kendimize yaptık, henüz 10 12 puan gerilerdeyken yönetimden birbirine hırsız diyenler futbolcuları ben almadım o aldılar vs. Hoca da sağlam sapıtınca ve oyuncular bariz şekilde takımlarını sallamayınca(paraları verilmedi vs) bu hale geldik.

Öte yandan bu ikisiyle maç yapsak bugün hala kesin yeneriz diyemem ben, son derece fizikli ve yetenekli oyunculara sahipler her şeyden önemlisi yedek kulübeleri bizimkinin 10 katı falan daha iyidir. Aramızda onur bulut oyuna girince yüzü ekşimeyen var mı? Hala giriyor ama mecburen, şu 2 takımın u19'nda oynamaz. Üstüne necip iyileşti geliyor bahtiyar falan çok kötü bir yedek oyuncu topluluğuna sahibiz. Görüyorum twitter'da sözlükte bunların maçını izleyip gaza gelen çok taraftarımız var ama bunlar hala anadolu maçlarında yüzde 90 falan galibiyet alıyor bizim böyle bir hegamonya kurma ihtimalimiz yok bu kadroyla.

Çevrimiçi blackeagle35

Gs ve fb'ye belki 10'ar puan belki de daha fazlasını kazandırdı hakemler ama bize puan kaybettirdiklerini çok düşünmüyorum. Bizi kayırmıyorlar onların çeyreği kadar hepsi bu. Ha buna rağmen mesela bodrum maçındaki puan kaybını hakemin kararında direnmesi ile önledik. Biz ne yaptıysak kendimize yaptık, henüz 10 12 puan gerilerdeyken yönetimden birbirine hırsız diyenler futbolcuları ben almadım o aldılar vs. Hoca da sağlam sapıtınca ve oyuncular bariz şekilde takımlarını sallamayınca(paraları verilmedi vs) bu hale geldik.

Öte yandan bu ikisiyle maç yapsak bugün hala kesin yeneriz diyemem ben, son derece fizikli ve yetenekli oyunculara sahipler her şeyden önemlisi yedek kulübeleri bizimkinin 10 katı falan daha iyidir. Aramızda onur bulut oyuna girince yüzü ekşimeyen var mı? Hala giriyor ama mecburen, şu 2 takımın u19'nda oynamaz. Üstüne necip iyileşti geliyor bahtiyar falan çok kötü bir yedek oyuncu topluluğuna sahibiz. Görüyorum twitter'da sözlükte bunların maçını izleyip gaza gelen çok taraftarımız var ama bunlar hala anadolu maçlarında yüzde 90 falan galibiyet alıyor bizim böyle bir hegamonya kurma ihtimalimiz yok bu kadroyla.
Sezon tabiki sadece hakemlere bağlanmaz bizim açımızdan ama gs, Kasımpaşa ve Başakşehir maçlarına bir daha bakalım istersen. Sezon zaten orada koptu. Oradan 6 7 puanla çıkmana izin verseler ne Hatay’a kaybedersin ne adsye.

Çevrimiçi gokhans

Kaç puanımız hakemlerle uçtu gitti. gs maçında döve döve puanımız gasp edildi keza diğer maçlarda öyle. Penaltı ve kart standartlarımız renklilerinki ile çok farklı. Bu puan kayıplarıda takımın motivasyonunu etkiledi hep. Renklilerinde puan kaybedeceği her maçda sihirli hakem dokunması ile puan kazandılar.. Bu olay sadece bize bağlayamazsın. Mesela hakem hataları olmasa valerian liderdi ve kovulmazdı, belkide o sezon şampiyon olurduk, şenolun kadroyu dağıtacağı o lanetli sezonu hiç görmeyecektik..
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2025, 10:06:54 gokhans ]

Çevrimiçi kartalizma190399

O kadar da wishfull thinking yapmaya gerek yok. O olsaydi bu olsaydi su olsaydi.....
Gercek su ki; GS ve FB son 3 sene bizden cok cok daha fazla para harcadilar, kagit ustunde cok cok daha iyi kadro kurdular ve hakli olarak arayi actilar.
Bizden daha iyi yonetildiler, ama cok cok daha iyi yonetildiler de diyemem. Onlarin Avrupa sonuclari ortada.
Hakem destegi bizden daha fazla aldilar mi? Net aldilar. Ama hakem konusunda adalet saglanmis olsa bile bizden daha iyiler, kabul etmek lazim.
Bizim bu butce ve kadro kalitesi farkiyla onlari yakalamamiz icin cok iyi yonetilmemiz lazim, ustelik diger sartlarin da esit olmasi lazim (hakemler ozellikle).
Adali'nin cikisi bence o acidan guzel, ama yabanci hakem sadece derbilerde olmamali. GS ve FB son 2 sene ne zaman sikissa bir macta hakem onlara yardim etti.
Bu sekilde kazandiklari kafadan 5-6 mac sayarim, 5-6 mac demek 10-15 puan ekstra demek. Biz o hediyeleri almayacaksak zaten sansimiz olmaz, adalet de olmaz.
Derbilerii yabancinin yonetmesi de farketmez.

Çevrimiçi Necmi

Necmi yeni yönetim inanılmaz şekilde analiz ve scout yatırımı yapıyor. Sağlam bir ağ kuruluyor. Elbette çoğumuz umutluyuz, doğru şeyler yapılıyor. Genç ve geleceği parlak 2 genç katıldı kulübe, yazın muhtemelen bir kaç genç daha katılacak, tecrubeli ve doğru, ucuz transferlerde olcak.. Gidip bi 20 milyon gömüp 2 tane yıldız transfer mi yapmamız doğruydu sence? Daha doğru bakıyor yönetim daha vizyonlu, bu umut verici taraftar için bunun için rahat herkes.. çok kötümsersin bence şans ver güven biraz yönetime ve teknik ekibe..
4 aylık yönetim bu böyle bir yapılanma 4 aylık yönetimle kurulmaz böyle yol izliyorsan bunun yönetim değil kulüp anlayışı olması lazım bunu yapamıyorsan doğru yolda değilsin
Gençleşme diye herkes dortmund örneğini veriyor geniş gadrolarında 1 18 yaşında 2 19 yaşında oyuncu var hiç bir kulüp takımı 18 yaşında oyuncularla doldurup başarı sağlayamaz senin kupayı almak hayati sorununken transfer dönemini ne vereceği belli olmayan iki genç oyuncuyla kapatmak emin ol buna iş bilmezlik deniyor üstrlik bunun bitinide gereksiz yere orta saha boşaltıp onun yerine yapıyorsun bizim hücum hattımız tamaöen boşken aslında yaptığımız transfer sayısı 1 oda 18 yaşında bir çocuk
Bak bunları yaparsın yinede sözüm olmaz ama bunlarıda yıldız diye satnasınlar ya tutarsa transfeti bunlar tutmama ihtimali tutma ihtimalinden yüksek
Kolombiya gibi çok bilinen ve herkesin gözünün üstünde olduğu ligden 20 yaşında oyuncuyu 3 kuruşa alıyorsun bunuda yıldız keşfetmişiz gibi insanlara sunmak komikde bunu yemek daha komik
Neyse bekleyip göreceğiz benim kızdığım konu insanlar afrikada amerikada avrupalılar buluyor bizde buluruz diye sığ düşünce içinde olmaları afrika dediğin ülkeler o ülkelerin sömürgesi ordaki kulüpleri bile bunlar kurdu oralarda herşey avrupalılara ait onlar izin vermeden çöp bile alamıyorsun o yüzden afrikalı oyuncuları gidip fransa belçika hollanda takımlarından alabiliyorsun futbol konuşmak içinde önce dünya siyasetini bilmek gerekiyor değişimler bir günde olmaz
Sen oralardan bir oyuncu alıyorsan bilki o oyuncu avrupa takımlarının eleğinden düşmüş oyuncudur 2 m bile yatırım yapmaya değmeyecek kadar defoludur şimdi biz onları toplayıp içletinden işe yarar oyuncu çıkartmaya uğraşıyoruz bunada yapılanma diyoruz
Bizim taraftar hayal dünyasında yaşıyor alt yapı konusundada hayal satıyor işde buda hayatın gerçekleriyle örtüşmüyor maf kadrısunu örnek veriyorlar ezbere bir şekilde ama kimse o kadroyu taşıyan oyuncuların hiç birinin alt yapıdan olmadığını bilmiyor alt yapı tarihinde yetiştirdiği iki oyuncu var nihat ve sergen öğütülen binlerce oyuncu var
Hayal dünyasını bırakalımda bu alt yapıdan neden oyuncu çıkmıyoru sorgulayalım sol açığında deli gibi oyuncuya ihtiyacın varken almayıp merkezindeki verimli adamı sola atıp öldürmeye uğraşırken orta saha boşaltıp yine orta saha dolduran yönetimi övmeyelim bir zahmet iyi kanatlarımız olsa şu anda yarışın içindeydik inadına almadılar işe yaramaz orta sahalarla doldurdular takımı ne oldu bir transfer dönemi daha geçti yine ihtiyaçlar bırakıldı yine orta sahayla oynandı işe yaramıyor diye gönderdiğin adamı geti getiriyorsun birde 2 m ye kolombiyadan 20 yaşında bir genç alıyorsun sonra bunu yapılanma diye millete yedirmeye çalışıyorsun
Bir yönetime şans verirsinde ama o şansın hak edilmesi gerekiyor bedava şans verilmez mayısda gerçek seçimi kazanırlar sonra yapılanma adımları atarlar o zaman şans veririm yoksa bu geçiş yönetiminde ne şsnsı bunların şu anda günü kurtarmaları gerekiyor hepsi o takımı avrupaya taşımak birinci öncelikleri olmalı

Çevrimdışı underworld

Çok net 2 kanat oyuncusu ihtiyacımız tüm tazeliğiyle duruyor.
Aroyo transferi ve maliyeti umarım heybeden yemez.

Çevrimdışı levitate

bizim altyapıda adnan karahisar diye bir kardeşimiz daha varmış, bayağı golcü niye değerlendirilmedi acaba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bizim altyapıda adnan karahisar diye bir kardeşimiz daha varmış, bayağı golcü niye değerlendirilmedi acaba
Daha Mustafa'ya sıra yeni geliyor. 90 dakika nasıl bilmiyorum ama ismi epey geçiyor bu sene.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Daha Mustafa'ya sıra yeni geliyor. 90 dakika nasıl bilmiyorum ama ismi epey geçiyor bu sene.
Adnan Karahisar daha iyi olabilir mustafadan ama Mustafa'nın bir fizik avantajı var.eşik atlamaya Mustafa daha yatkın diye düşünüyorum.ya daha hızlı olacaksın ya daha cüsseli .

Çevrimiçi Samet Ç

Adnan Karahisar daha iyi olabilir mustafadan ama Mustafa'nın bir fizik avantajı var.eşik atlamaya Mustafa daha yatkın diye düşünüyorum.ya daha hızlı olacaksın ya daha cüsseli .
Adnan daha cüsseli Mustafa'dan 1.90 üstü diye biliyorum

Çevrimdışı levitate

mustafa'dan 1 yaş büyük gözüküyor ama 1 ocak yazmışlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Arroyo'nun üst vücudunu abartmadan kararında geliştirmesi lazım bacakları sağlam zaten

Çevrimdışı levitate

Adnan daha cüsseli Mustafa'dan 1.90 üstü diye biliyorum
mustafa 1.86 yazıyor ama sanki boyları aynı, bi de mustafa daha kalın geldi gözüme

edit: adnan arada as takımla antrenmana çıkıyormuş iyi bari

120'ye yakın golü varmış + yusuf akçiçek'i maçta ezip geçip gs'den kovulmasına sebep olmuş hahahs
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2025, 19:57:04 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

mustafa 1.86 yazıyor ama sanki boyları aynı, bi de mustafa daha kalın geldi gözüme

edit: adnan arada as takımla antrenmana çıkıyormuş iyi bari

120'ye yakın golü varmış + yusuf akçiçek'i maçta ezip geçip gs'den kovulmasına sebep olmuş hahahs
Furkan Çiftçi'de var onun da potansiyel epey yüksek 16 yaşında 1.89 sol ayaklı 6 numara

Çevrimdışı levitate

Furkan Çiftçi'de var onun da potansiyel epey yüksek 16 yaşında 1.89 sol ayaklı 6 numara

demir ege regen maşallah

bi yusuf can varmış onu da çok övüyorlar sol kanat
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

4 aylık yönetim bu böyle bir yapılanma 4 aylık yönetimle kurulmaz böyle yol izliyorsan bunun yönetim değil kulüp anlayışı olması lazım bunu yapamıyorsan doğru yolda değilsin
Gençleşme diye herkes dortmund örneğini veriyor geniş gadrolarında 1 18 yaşında 2 19 yaşında oyuncu var hiç bir kulüp takımı 18 yaşında oyuncularla doldurup başarı sağlayamaz senin kupayı almak hayati sorununken transfer dönemini ne vereceği belli olmayan iki genç oyuncuyla kapatmak emin ol buna iş bilmezlik deniyor üstrlik bunun bitinide gereksiz yere orta saha boşaltıp onun yerine yapıyorsun bizim hücum hattımız tamaöen boşken aslında yaptığımız transfer sayısı 1 oda 18 yaşında bir çocuk
Bak bunları yaparsın yinede sözüm olmaz ama bunlarıda yıldız diye satnasınlar ya tutarsa transfeti bunlar tutmama ihtimali tutma ihtimalinden yüksek
Kolombiya gibi çok bilinen ve herkesin gözünün üstünde olduğu ligden 20 yaşında oyuncuyu 3 kuruşa alıyorsun bunuda yıldız keşfetmişiz gibi insanlara sunmak komikde bunu yemek daha komik
Neyse bekleyip göreceğiz benim kızdığım konu insanlar afrikada amerikada avrupalılar buluyor bizde buluruz diye sığ düşünce içinde olmaları afrika dediğin ülkeler o ülkelerin sömürgesi ordaki kulüpleri bile bunlar kurdu oralarda herşey avrupalılara ait onlar izin vermeden çöp bile alamıyorsun o yüzden afrikalı oyuncuları gidip fransa belçika hollanda takımlarından alabiliyorsun futbol konuşmak içinde önce dünya siyasetini bilmek gerekiyor değişimler bir günde olmaz
Sen oralardan bir oyuncu alıyorsan bilki o oyuncu avrupa takımlarının eleğinden düşmüş oyuncudur 2 m bile yatırım yapmaya değmeyecek kadar defoludur şimdi biz onları toplayıp içletinden işe yarar oyuncu çıkartmaya uğraşıyoruz bunada yapılanma diyoruz
Bizim taraftar hayal dünyasında yaşıyor alt yapı konusundada hayal satıyor işde buda hayatın gerçekleriyle örtüşmüyor maf kadrısunu örnek veriyorlar ezbere bir şekilde ama kimse o kadroyu taşıyan oyuncuların hiç birinin alt yapıdan olmadığını bilmiyor alt yapı tarihinde yetiştirdiği iki oyuncu var nihat ve sergen öğütülen binlerce oyuncu var
Hayal dünyasını bırakalımda bu alt yapıdan neden oyuncu çıkmıyoru sorgulayalım sol açığında deli gibi oyuncuya ihtiyacın varken almayıp merkezindeki verimli adamı sola atıp öldürmeye uğraşırken orta saha boşaltıp yine orta saha dolduran yönetimi övmeyelim bir zahmet iyi kanatlarımız olsa şu anda yarışın içindeydik inadına almadılar işe yaramaz orta sahalarla doldurdular takımı ne oldu bir transfer dönemi daha geçti yine ihtiyaçlar bırakıldı yine orta sahayla oynandı işe yaramıyor diye gönderdiğin adamı geti getiriyorsun birde 2 m ye kolombiyadan 20 yaşında bir genç alıyorsun sonra bunu yapılanma diye millete yedirmeye çalışıyorsun
Bir yönetime şans verirsinde ama o şansın hak edilmesi gerekiyor bedava şans verilmez mayısda gerçek seçimi kazanırlar sonra yapılanma adımları atarlar o zaman şans veririm yoksa bu geçiş yönetiminde ne şsnsı bunların şu anda günü kurtarmaları gerekiyor hepsi o takımı avrupaya taşımak birinci öncelikleri olmalı

Olağan seçimle gelmedi yönetim. Hazırlığı olması mümkün değil. Hazırlığım yok diyemezdi tabi ki seçimi kazanmak istiyorsa, bu ülkede seçimler vaatlerle kazanılıyor. Bu yönetimin ne olup, ne olmadığı yaz transfer döneminde belli olur. 2 genç konusunda ben de memnun değilim, aslında kimse memnun değil. Sadece memnunmuş gibi yapanlar var  :) . En azından takımın halen bir tane bile sol açığı yok, gerçek bir santraforu yok.

Ama teknik kadro, scout yapılanması umut verici. Zaman ve sabır lazım. Seneye şampiyon olacağız bu şart dersek, muhtemelen gelecek Kasım'da  da havlu atıp, sene sonu 20-50 puan arası fark yemiş olmamız kuvvetle muhtemel.  Tabi bir de içerde birbirinin ayağını kaydırmaya çalışanlar var mı, şu an için bilinmiyor. Dediğim gibi yaz transferinde işin rengi belli olmaya başlar.

Çevrimdışı Ravenman

Lütfen bi Hollanda ligini takip edin. Adamlar gencecik altyapıyılarıyla bizim 3 büyükleri madara ettiler bu sezon.

Heriflerin 4 takımı halen Avrupadan elenmemiş.

PSV ve Feyenoord Şampiyonlar liginde ve AZ ve Ajax Avrupa Liginde.

Gencecik çoluk çocuklu kadrolar, hiçbir kulübünde borcu yok bizimkilerin gibi.

Çevrimiçi Necmi

Lütfen bi Hollanda ligini takip edin. Adamlar gencecik altyapıyılarıyla bizim 3 büyükleri madara ettiler bu sezon.

Heriflerin 4 takımı halen Avrupadan elenmemiş.

PSV ve Feyenoord Şampiyonlar liginde ve AZ ve Ajax Avrupa Liginde.

Gencecik çoluk çocuklu kadrolar, hiçbir kulübünde borcu yok bizimkilerin gibi.
bence sen takip et ajax kadrosunda 48 oyuncu var feyenord kadrosu 32 oyuncu alt yapıyı doldurmuşlar kadroya bizdede paolista mert ciro çıkart onlardan farkımız yok hatta oynayan oyuncu olarak daha genç sayılırız ezbere konuşmayın bizi yenme sebepleri iyi olmaları değildi zaten yollarına devam ediyorlarsa oda bizim sayemizde onlardan daha kötü biz varız ve bütün hollanda takımları türk takımlarıyla içerde oynadı burda oynasalardı şimdi biz yolumuza devam ediyor onlar elenmiş olurdu
Ezbere konuşmayalım genç oynatmak marifet değil bir takımda bu kadar genç 11 oyuncusu olmaz olursa başarılı olamazsın neden hollandayı örnek gösteriyorsunki başarılı takımların olduğu ingiliz ispanyol italyan alman liglerinden takım göstersene domine eden onlar başarıyı konuşuyorsak bu ligleri konuşacağoz varmı öyle bir takım
Çok tuhaf bakış açısı scout denince portekizi örnek verirler genç deyince hollanda ama kimse portekiz takımlarının batık olduğunu dikkate almaz hollandanında avrupanın büyük liglerinden biri olmadığını söylemez hollanda parlak olduğu dönemlerdede gençlerle olmadı
Yani işin özeti bizi yendikleri için iyi takım falan olmuyorlar adanada bizi yendi sonuçta
Ha gencede karşı değilim bul adam gibi genç değeri 10 15 m al getir oynat eyvallah derim
Ama yaşı 20 olmuş bonservisi 2 m olan birini kolombiya liginden getirip bize yıldız diye yutturma o kadar eleştirdiğim semihin bile bonservisi 15 m daha şsns bulamamış ne olduğu belli olmayan mustafanın 2,5 m bonservis değeri var rikardonun yaşı 21 bonservisi 1,4 m  arroya 19 yaşında bonservisi 4 m
Kimse salak değil bu dünyada 1,4 lük oyuncuyu 2 verince terettüd etmeden sattılar 4 m lik oyuncunun yarısına 6 mı verdik ve benim sahada gördüğüm oyuncu şu anda 4 m bile etmez
Sahaya çıkıp yaş oynamıyor yetenek oynuyor semih daha k7öını kaldıramıyor sahada ayağına gelen 10 topun 9 u kayıp
Ben futbolcunun yaşına değil oynadığı oyuna bakarım ve şu anda elimizde genç ve yetenekli oyuncu olarak tek mustafa var oda yedek bile oynayacak durumda seğil şu an ama bir şans verilecekse ona verilir diğerleri gereksiz
Bak ersin 24 yaşına geldi kaleciliğin k sından anlamayan birine sizin kafanızdaki insanlar yüzünden yıllardır maaş ödüyoruz oziyede bu zihniyet yüzünden servet ödedik yıllarca

Çevrimiçi gokhans

Necmi epl’de kafaya oynayan Arsenal, chealse, n.forrest gençlere yatırım yapıyor, keza real madrid ve barcelona’da aynı şekilde.. Dünyada yeni trend bu, dünyanın en pahalı süperstarlarını toplayan koskoca real madrid gelip türkiyede kadroya giremeyen arda’yı alıyor, endrick falan çekiyor.. bir kaç tecrubeli oyuncunun etrafına serpiştiriyor bunları. Burda absürb bir şey yapalım demiyoruz, çağa ayak uyduralım bu zamanın doğrusu bu, genç, dinamik, zeki bir takım kuralım parlattığımız gençlerden para kazanalım, bir yandan yeni yıldız adaylarını bulup toplarken, diğer yandan hedeflere koşalım. İflaslık borçları bir an önce temizleyip kulübü düzlüğe çıkaralım.

Etiketler: