Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 481959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Hocanın bugünkü kadro tercihi ve değişiklikleri hoşuma gitmedi umarım takıntılı değildir. Önceki senelerdede her gelen hoca aynı hatayı yaptı denenmişi denedi kendi kredisini bitirdi bu saatten sonra bize önümüzdeki sene kalacak katkı verecek oyuncular lazım yönetim devre arası yapamadi umarım yazın yapabilir temizliği ciro Mario ox Salih Tayyip onur bunlardan çık takımı bir temizle sonra adam al sezon sonuna kadar salda muci sağda aroyo ilerde Semih olmazsa Mustafa olmazsa Adnanı dene orta sahaya ricardoyu yerleştir yanına amirmi olur gedsonmu olur oynat görelim

Allah aşkına artık ciro ox Mario falan izlemek istemiyorum sağ stopere koy alt yapıdan oynasın fener bu kadronun içinde alt yapıdan stoper çıkarıyor biz eksik bölgelerimize oyuncu bulamıyoruz Samet feyyaz falan niye geldi o zaman alt yapıyı canlandıramadiktan ordaki yetersizleri yollayamadiktan sonra ne katkınız olduki iki tane sözleşme uzattiniz bumudur yani övüne övüne anlatılan Serpil Hamdi Tüzün zamanı Metin Ali Feyyazli dönem sadece alt yapıdan değil Türkiyenin İstanbul'un her takımından oyuncu alıyorduk şimdi bulamayacaksak ne zaman bulacağız taa ekvadordan oyuncu buluyoruzda kendi ülkemizden niye üç beş oyuncu bulamadık alt yapıdan swensona yedek masuakuya yedek racishaya yedek çıkmıyorsa kapatalım gitsin zaten as kadrodakiler yetersiz bari alttan birileri çıksında umutlanalim
Hocam fb'nin durumu ile bizimkisi bir değil. Onların işleyen bir sistemi olmuş durumda. Biz ise bir sistem kurmaya çalışıyoruz.  Bunuda gencecik çocuklara bir anda yük bindirerek yapamayız. En azından böyle büyük maçlarda olmaz.

Mesela bende maç içerisinde Amirle neden başlamadı diye kızdım ama girdikten sonra gördüm ki form durumu ox dan kötü gibi. Bugün kızacağım tek konu bence hoca solda muci ortada mario ile başlamalıydı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Hocam fb'nin durumu ile bizimkisi bir değil. Onların işleyen bir sistemi olmuş durumda. Biz ise bir sistem kurmaya çalışıyoruz.  Bunuda gencecik çocuklara bir anda yük bindirerek yapamayız. En azından böyle büyük maçlarda olmaz.

Mesela bende maç içerisinde Amirle neden başlamadı diye kızdım ama girdikten sonra gördüm ki form durumu ox dan kötü gibi. Bugün kızacağım tek konu bence hoca solda muci ortada mario ile başlamalıydı.
Elbette oturmuş takıma monte etmek kolay ben oyuncu fazlalığı olduğu için feneri örnek verdim yani oyuncu yetenekliyse iyi kadroda bile formayı alıyor bizim alt yapıdan niye çıkmıyor hemde direk şans bulacağı zamanlar sabredilecegi zamanlar şuan,bizden çıkan üç beş sene şans buluyor yine olmuyor ya adam olacak topçu olacak çocukları bulamıyoruz yada başka bir sıkıntı var ferdisi ardasi ismaili şimdi yusufu bir sürü adam alıp birde alt yapıdan çıkarıyorlar birde satış yapıyorlar biz daha neciple sözleşme yapmaya çalışıyoruz yahu Necip en iyi zamanında bile yedekten öteye gecememis bu yaşta bu sakatlıktan sonra neyin sözleşmesi gitsin hocalık falan kovalasin o alanda gelişim göstersin gelsin öyle faydalı olsun olabiliyorsa.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi gokhans

Şunun güzelliğine bakarmısınız.. En kötü sezonumuzda bile bir başkayız maşallah… https://www.instagram.com/reel/DGGqAqaNuSD/?igsh=MWgwMW0wcnEycm9uNg==
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben Murat'a katiliyorum. Dun hepimz oyundan zevk aldik ve sevindik, ama duygusal degil rasyonel bakarsak bu galibiyetler bize hicbirsey katmiyor.
Su an bize faydasi olmayacak, gelecek sene icin de olmuyor. Senol Gunes geldiginde de cok iyi bir 2. yari gecirdik, GS ve FB'yi yendik falan. Sonuc? Kasim'da havlu.
Gecen sene kimsenin takmadigi gibi bir kupa'nin pesinden anlamsizca kostuk, sacma bir kupa'yi gelecegin onune koyduk. Sonuc? Kupa ve ertesi sene kasim''a havlu ve cokus.
Simdi yine aynisini yapiyoruz.
Hicbir genci kazanmiyoruz, kazanmak icin ugrasmiyoruz.
Su an Mustafa veya Semih'in oynamayip Immobile'nin saha'ya cikmasinin aciklamasi yok.
Fahri, Yakup dururken hala Joao Mario'yu izlemenin anlami yok.
Masuaku uzatmayacaksa oynatip Emrecan'a sans vermemenin anlami yok.
Sag ayakli stoperde kim varsa artik forma'yi vermemenin anlami yok.
Su an biz bu haldeyken 5-6 tane 20 yas alti oyuncu'yla cikmamiz lazim maclara, gelecek sene icin kimi kazanacaksak, et mi balik mi gormeliyiz. Tamamen bosa geciriyoruz haftalari.

GS ve FB bu butcelerle, hedefler arasinda caktirmadan Ismail Yuksek, Yusuf Akcicek, Baris Alper, Yunus Akgun'u kazandi. Biz bu hedefsizlikle bu maddi sikintilarla 2 tane oyuncu kazanamiyoruz.Yusuf Akcicek icin oturmus takima geldi falan denmis de. Soluncaki Kostic yeni geldi, stoperdeki Carlos ve Skriniar yeni geldi, onundeki Amrabat yeni geldi. Adamlar gecen sene full 4'lu oynamisken bu sene 3'luye dondu. Neresi oturmus? Hangi oturmus duzene gelmis Yusuf? Genclerin oynamamasi icin 2 arguman var:

1 Gencler yetersiz.
Bence degil. Demir Ege ne yapiyoruz goruyoruz. Kartal Kayra Kayseri'de catir catir oynuyor. Orada catir catir oynayan adam bizde en azindan rotasyona girer. Demir Ege icin de berbat deniyordu, goruyoruz iste yarim sene gercek sans verilince ne oldugunu. Semih'i Ingiliz takimlari istiyor, onlarin takip ettigi adam ama bizim icin yeterl degilmis. Butun scoutlarin ove ove bitiremedigi Fahri Kerem'e de sans vermiyoruz. Demir Ege-Kartal-Fahri Kerem-Semih-Mustafa'yi 5'li paket olarak bir Hollanda veya Belcika takimina versek neler olur gorecegiz.

2 Oturmus kadro'da sans vermezsek kaybolup giderler baskiyi kaldiramazlar.
E simdi bu baskisiz hedefsiz ortamda oynamayacaklarsa ne zaman oynayacaklar. Bunun tercumesi su: "biz bu oyunculara asla sans vermeyecegiz. Su an oynamayacaklar, gelecen sene 'oturmus kadro olunca' (bunun tercumesi Semih ve Mustafa'nin onune tartisilmayacak bir santrfor almak) da yine 10-15 dakika gibi komik sureler verip oyunculari bitirecegiz."
Ben 10-15 dakika gibi komik sureler alip gelisen genc oyuncu gormedim. Ilk 11'de 5-6 mac oynayip kendini gelistirme sansi bulan gencler gelisti.
Gecen hafta AZ GS'yi hasat ederken agzimizin suyu aka aka izlyoruz. AZ bu oyunculari 10-15 dakika gibi komik surelerle sans vererek gelistirmedi. Aman kadromuz oturmus degil sans vermeyelim kaybolmasinlar kafasinda da olmadi. Cikip catir catir oynattilar, sans verdiler. Su bitik Immobile'yi saha'ya atmakla Mustafa ve Semih'i de olumsuz etkiliyoruz. Her mac batiran ve sonraki mac yine ilk 11'de Immobile varken ve sana anca 10 dakika sans veriliyorken o oyuncu'nun cikip bencil oynamamasi imkansiz, psikolojik olarak rahat olmasi imkansiz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Ajax bugun yine rahat kazandi (4-0) ve PSV'ye 2 puan fark atti, ustelik maci eksik.
Hangi Ajax? Gecen sene ligi sampiyon PSV'nin 35 puan gerisinde 5. bitirmis Ajax.
Bunu yaparken 13 milyon euro'luk transfer yaptilar, 70 milyon euro'luk satis yaptilar. Yani 57 milyon euro arti vererek yaptilar.
Aldiklari oyunculardan sadece 3 tanesi 30 yas ustu (1'i yedek kaleci bu arada, digerleri cogu zaman yedek kalan Weghorst ve Klaassen).
Bugun ilk 11'de oynayan oyunculardan bazilari:

Gaaei: 22 yasinda, bu sene 28 mac oynamis
Janse: 19 yasinda, kira'dan dondukten sonra 3 mac aninda sans bulmus Rugani tercih edilmemis
Hato: 18 yasinda, bu sezon 35 mac oynamis
Fitz-Jim: 21 yasinda, gecen sene 2 mac oynamis bu sene 34 mac
Godts: 19 yasinda, gecen sene 16 mac oynamis bu sene 32 mac

30 yasinda Juventus'tan gelmis Rugani sadece 18 mac oynamis (3'u onemsiz mac zaten).
Yani 30 yasinda Juventus cv'li adami cv'sine bakmadan yedek birakip 18-19 yasindaki cocuklari catir catir oynatmislar.

Yok efendim sampiyonluk yarisinda baski'ya gelemezler, yok efendim sistem yapi olmadan bocalarlar, yok efendim 40 puan geride ligi bitirip 3 sene sampiyon olamamisken camia'nin genclere tahammulu olmaz, yok efendim Rugani dururuken 18 yasindaki velet oynar mi dememisler. Hepsini catir catir oynatmislar. Oyle laf olsun diye 10-15 dakika gibi komik sureler vermemisler, catir catir arka arkaya 90 dakika oynatmislar.
Gidip AZ'in yaptigi gibi 19-20 yasinda bebelerle bizi de GS'yi de catir catir yendiler.

Ama biz tabii isi daha iyi biliyoruz. Sahada adim atamayan Immobile dururken ne isi var Semih ve Mustafa'nin takimda.
Benfica'nin kovalayarak gonderdigi 35 yasindaki gram performans saglamamis Joao Mario varken ne isi var Fahri Kerem ve Yakup Arda'nin ilk 11'de.

Çevrimiçi tolga1903

Ben Murat'a katiliyorum. Dun hepimz oyundan zevk aldik ve sevindik, ama duygusal degil rasyonel bakarsak bu galibiyetler bize hicbirsey katmiyor.
Su an bize faydasi olmayacak, gelecek sene icin de olmuyor. Senol Gunes geldiginde de cok iyi bir 2. yari gecirdik, GS ve FB'yi yendik falan. Sonuc? Kasim'da havlu.
Gecen sene kimsenin takmadigi gibi bir kupa'nin pesinden anlamsizca kostuk, sacma bir kupa'yi gelecegin onune koyduk. Sonuc? Kupa ve ertesi sene kasim''a havlu ve cokus.
Su an Mustafa veya Semih'in oynamayip Immobile'nin saha'ya cikmasinin aciklamasi yok.
Su an biz bu haldeyken 5-6 tane 20 yas alti oyuncu'yla cikmamiz lazim maclara, gelecek sene icin kimi kazanacaksak, et mi balik mi gormeliyiz. Tamamen bosa geciriyoruz haftalari.

GS ve FB bu butcelerle, hedefler arasinda caktirmadan Ismail Yuksek, Yusuf Akcicek, Baris Alper, Yunus Akgun'u kazandi. Biz bu hedefsizlikle bu maddi sikintilarla 2 tane oyuncu kazanamiyoruz.Yusuf Akcicek icin oturmus takima geldi falan denmis de. Soluncaki Kostic yeni geldi, stoperdeki Carlos ve Skriniar yeni geldi, onundeki Amrabat yeni geldi. Adamlar gecen sene full 4'lu oynamisken bu sene 3'luye dondu. Neresi oturmus? Hangi oturmus duzene gelmis Yusuf? Genclerin oynamamasi icin 2 arguman var:

1 Gencler yetersiz.
Bence degil. Demir Ege ne yapiyoruz goruyoruz. Kartal Kayra Kayseri'de catir catir oynuyor. Orada catir catir oynayan adam bizde en azindan rotasyona girer. Demir Ege icin de berbat deniyordu, goruyoruz iste yarim sene gercek sans verilince ne oldugunu. Semih'i Ingiliz takimlari istiyor, onlarin takip ettigi adam ama bizim icin yeterl degilmis. Butun scoutlarin ove ove bitiremedigi Fahri Kerem'e de sans vermiyoruz. Demir Ege-Kartal-Fahri Kerem-Semih-Mustafa'yi 5'li paket olarak bir Hollanda veya Belcika takimina versek neler olur gorecegiz.

E simdi bu baskisiz hedefsiz ortamda oynamayacaklarsa ne zaman oynayacaklar. Bunun tercumesi su: "biz bu oyunculara asla sans vermeyecegiz. Su an oynamayacaklar, gelecen sene 'oturmus kadro olunca' (bunun tercumesi Semih ve Mustafa'nin onune tartisilmayacak bir santrfor almak) da yine 10-15 dakika gibi komik sureler verip oyunculari bitirecegiz."
Ben 10-15 dakika gibi komik sureler alip gelisen genc oyuncu gormedim. Ilk 11'de 5-6 mac oynayip kendini gelistirme sansi bulan gencler gelisti.
Gecen hafta AZ GS'yi hasat ederken agzimizin suyu aka aka izlyoruz. AZ bu oyunculari 10-15 dakika gibi komik surelerle sans vererek gelistirmedi. Aman kadromuz oturmus degil sans vermeyelim kaybolmasinlar kafasinda da olmadi. Cikip catir catir oynattilar, sans verdiler. Su bitik Immobile'yi saha'ya atmakla Mustafa ve Semih'i de olumsuz etkiliyoruz. Her mac batiran ve sonraki mac yine ilk 11'de Immobile varken ve sana anca 10 dakika sans veriliyorken o oyuncu'nun cikip bencil oynamamasi imkansiz, psikolojik olarak rahat olmasi imkansiz.

immobile haftalarca oynamadı sakatlık dolayısıyla. Yerine oynayanlardan bir halt görmedik. Emrecan terzi süre bulurdu belki sakatlandı. Gs ve fb genç kazanır tr ligi için muazzam kadrolarının yanına attığı bir iki genç oyuncu sırıtmıyor kendini gösteriyor gösterecek fırsat buluyor yusuf yanında kostic sağında skriniar önünde fred tadic ile oynuyor barış osimhen'e icardi'ye pas atıyor senin böyle bir şansın yok 5 6 genç kazanamazsın bunu yapabilen çok nadir takım var en meşhuru barcelona, onlar gibi olalım diyorsan olamayız bunu da tartışırız ama olamayız.

Söylediğin şeyler güzel ancak gerçeklikten uzak milyonlarca euro veriyorsun yerlerine 18 19 yaşında çocuk oynatacak bir td böyle doğuştan kapkara kartal olarak gelmiş olması lazım insanlarin kariyeri var kulübün hedefi var beğensek de beğenmesek de. Kaldı ki fazlaca genç oynatan büyük takımlar önce o gençlere kadroda yer açıyor kadrolarını milyon euroluk oyuncularla doldurup "hadi sen otur yerine casado oynayacak" demiyor direk casado'ya pedri'ye lamine yamal'a alan açıyor adam önlerini tıkamıyor.

Son olarak bu takımın altyapısının üst takıma her hafta 11 oynayabilecek 5 6 oyuncu verecek yeterliliğinin olduğuna ben inanmıyorum, gelen her futbolcu çok temel özelliklerden yoksun geliyor bu takıma semih'in bile kafasını kaldırması gerektiği aşağıda çözülmesi gereken konuydu bak o kadar hoca değişti uğraşmıyor bile kimse semihle, bir tek gvb takmıştı kafayı o da kilosunaydı çocuğu tamamlanmış ürün zannediyor adamlar çünkü geldikleri yerde öyle ama burda çok farklı durum.

Çevrimdışı murat baltacı

1 Gencler yetersiz.

Kesinlikle yeterlk şans verilmeli sezon sonuna kadar görelim Semihi Mustafasi fahrisi emrecani hatta onun altindakini yarım saat oynasın bir saat oynasın doksan dk oynasın ne kaybederiz aslında amir gibi kartalın demiregenin bile geri çağrılma şartı olmalıydı gün bugündür bu çocuklar için az kendimizi toplayınca zaten yeterli şansı zor bulacaklar.

He marionun masuakunun oynatılmasınida anlıyorum bir yerde kendi oyuncumuz bir şekilde faydalanırmiyiz önümüzdeki sezon takıma katkıları olurmu diye düşünülüyordur muhtemelen ama ciro ox falan olmaz abi Tayyip olmuyor boşuna zaman kaybetmenin alttan gelenin önünü kesmenin anlamı yok hasic diye oyuncumuz vardı etkili bir şut özeliği vardı ne gerekli şans verildi ne takip edeceğimiz şekilde kiralandı en sonunda yollar ayrıldı e gittik şut özelliği var diye genç diye muciyi aldık doğru düzgün şans vermeden önüne rafa aldık fenerin banko oynattığı symanski derbide durduramadı muciyi tamam fazla bonservisle gelmiş olabilir ama bu oyuncunun suçumu sen verdin şimdi aldığın arroyo muciden pahalıya geliyor he oyuncu parlar otuza gider o zaman kimse konuşmaz ama parlayamazsa bu yaşta adama bu para verilirmi diye yine medya tukaka edecek taraftar gaza gelecek isliklayacak.

Biz camia olarak klüp olarak yanlış yapıyoruz renkliler iş yapmayan oyuncusunu göklere çıkarıyor biz yeterli şansı yeterli gelişimi göstermesini beklemeden çöp ilan ediyoruz. Şuda var her oyuncu her ortamda gelişmez sen klüp olarak senelerdir Kasım'da havlu atıyorsun bazı oyuncu yarışta motive olur hedef ister kendini öyle geliştirir senelerin profosyoneli rafa bile yarıştan kopunca saldı masukanun durumu öyle hem arkasında alternatif yok hem hedef yok nasıl motive edeceksin adamları başarı istiyorsak her detayı düşünmemiz gerekiyor TFF mhk yayıncı kuruluş dahil takım kurduk yarışalım kazanalım devri bitti gençleri koyalım kendilerini göstersin devri bitti her alanda gelişmelerini sağlamalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/KartalRecord/status/1891394279982948769

https://x.com/KartalRecord/status/1891356640667910342

Yaw milletin enayisi biz miyiz?
Gedsonu sat 1m a Bandirmaspora, sonra oradan Zenite mi yoksa Spartak a mı satarsın senin bileceğin iş. Onur Gocmez de bu işe hayır demez.

Çevrimiçi gokhans

Gedsonu sat 1m a Bandirmaspora, sonra oradan Zenite mi yoksa Spartak a mı satarsın senin bileceğin iş. Onur Gocmez de bu işe hayır demez.
etik mi bu? Portekiz pazarı tr ligi için biçilmiş kaftanken değermi adını lekelemeye? 3 kuruş için değermi hırsız damgası yemeye?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

etik mi bu? Portekiz pazarı tr ligi için biçilmiş kaftanken değermi adını lekelemeye? 3 kuruş için değermi hırsız damgası yemeye?

İstersen o Portekiz takimlarini arka planda kim yönetiyor git bir araştır sonra konuşalım. Bu konu adımızı lekeleyecekse önceki alacaklarimiza saysinlar

Çevrimiçi gokhans

İstersen o Portekiz takimlarini arka planda kim yönetiyor git bir araştır sonra konuşalım. Bu konu adımızı lekeleyecekse önceki alacaklarimiza saysinlar
e şike falanda yapalım, gs’nin yaptıklarına sayarız.. Etikmiş, duruşmuş ne önemi var dimi? Yani kulübün itibarını, güvenilirliğini, dürüstlüğünü, ahlakını falan umursamayalım, bizde başarı yada para için her yol mübah diyelim mesela karaborsa bilet işine falan girelim 50milyon üzeri para kaldırırız bak, bahis sitesi reklamı alıp sonuna news ekleyip koyalım formaya, amblemdeki türk bayrağı ile iyi uyum sağlar!!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

e şike falanda yapalım, gs’nin yaptıklarına sayarız.. Etikmiş, duruşmuş ne önemi var dimi? Yani kulübün itibarını, güvenilirliğini, dürüstlüğünü, ahlakını falan umursamayalım, bizde başarı yada para için her yol mübah diyelim mesela karaborsa bilet işine falan girelim 50milyon üzeri para kaldırırız bak, bahis sitesi reklamı alıp sonuna news ekleyip koyalım formaya, amblemdeki türk bayrağı ile iyi uyum sağlar!!!!

Abartma, ben diğer konulara girmedim kendi kendine gaza gelme. Kafanda kurmaya gerek yok sadece yazdığımı oku yorumların varsa bunlar da benim yorumlarım dersin. Çünkü senin bahsettiğin hiç bir şey benim yorumunda yok olamaz da.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada sana yol da gösteriyorum. Bilgisizligini heyezanarinla kapatmaya çalışma diye tavsiyede de bulunayım.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada sana yol da gösteriyorum. Bilgisizligini heyezanarinla kapatmaya çalışma diye tavsiyede de bulunayım.
Bi zahmet sen gösterme yahu.. Bir kulüple anlaşmış sözleşme yapmışsın, yasal ve yazılı söz vermişsin, ve bu sözden dönmeyi, karşı tarafı kandırmayı, protokolde sahteciliği hülleyi savunuyorsun. Portekiz ligi dahil tüm dünyada zanlanmayı, sabıkalı olmayı kabul ediyorsun. Utanmadan da bu durumu, benim bilgisizliğimmiş gibi de(ne alakaysa) savunuyorsun şaka gibi gerçekten..

Çevrimdışı levitate

banko ceza yeriz gibi ya da belli menajerler oyuncularını vermez bize vs.

açığı varsa kiralık bedeli 20 satın alım 10 tarzı bir şey yapabilirler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

banko ceza yeriz gibi ya da belli menajerler oyuncularını vermez bize vs.

açığı varsa kiralık bedeli 20 satın alım 10 tarzı bir şey yapabilirler

İllaki bir açık nokta vardır. Atleticodan Alvesi alıp doğrudan bize satan menajerler mi bizimle çalışmayacak? Adamlar tüm transferlerinde bizi ziyadesiyle opuyorlar bir kere de biz bir açık bulup kullanalım.

Çevrimiçi Samet Demir

İllaki bir açık nokta vardır. Atleticodan Alvesi alıp doğrudan bize satan menajerler mi bizimle çalışmayacak? Adamlar tüm transferlerinde bizi ziyadesiyle opuyorlar bir kere de biz bir açık bulup kullanalım.
Mendes o zaman simao,fernandesi falan beleşe getirip alves ve bebe ile cebini doldurdu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mendes o zaman simao,fernandesi falan beleşe getirip alves ve bebe ile cebini doldurdu.

Mendes beleşe adım atmaz. Simao ve diğerlerinden de çok sağlam para kazandı, Bebe ile Alves işin kaymağıydi.  Alves dalaverisini Atletico anlayınca patladı apar topar bize çaktı. Cakarken bile bizden hayvan gibi para kazandı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada portekiz kulüpleri menajerler tarafından yönetilir. Porto 2020 senesinde batmanın eşiğinden döndü ki o kadar yüksek paralara satışlar yapmasına rağmen.
Gedsonda muhatabımız Benfica falan değil, Mendes.
Onu da bir şekilde çözecekler.

Çevrimdışı levitate

Bu arada portekiz kulüpleri menajerler tarafından yönetilir. Porto 2020 senesinde batmanın eşiğinden döndü ki o kadar yüksek paralara satışlar yapmasına rağmen.
Gedsonda muhatabımız Benfica falan değil, Mendes.
Onu da bir şekilde çözecekler.
porto'da şu an bi krizin içinde mesela son yıllarda kim bilir kaç milyon satış yaptılar

bu yıl 150 civarı diye hatırlıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

bir daha portekizden oyunvu alamazsın hatfa kimseden alamazsın  yüzde vererek
Ciddi kulüpler böyle işler yapmaz kaliteni düşürmekten başka işe yaramaz

Çevrimiçi gokhans

Trabzon maçında asistin asistinide udokhai yapmıştı. 2 pas ile gole ulaştık..

Çevrimdışı murat baltacı

Trabzon maçında asistin asistinide udokhai yapmıştı. 2 pas ile gole ulaştık..
Emirhanda iyi udokhaide tek sıkıntı ikisininde sol ayaklı olması biri sağ ayaklı yada sağda oynama meziyetli olsa stoper tandemi otururdu bir türlü anlam veremedigim iki sağ ayaklı stoper oluyorda iki sol ayaklı neden olmuyor.

Emirhanın son macta sarı gördüğü pozisyon ters tarafta oynamasiyla ilgili solda oynasa kaydığında ya topu sıyırır alır yada taca kornere atabilirdi sağda oynayınca kaydığı zaman avantaj rakipte oluyor he stoperin ayakta kalması ilk kural ama adam gidiyorsa mecbur kayacak yapacak birşey yok.
BeŞiKtAşK

Etiketler: