Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 481785 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Bir defa da biz ballı kura çekelim ya.
dur lo ne kurası önce çıkalımda hem kolay takım isteme biz kolay takım yenemiyoruz en babası lazım

Çevrimiçi Samet Demir

dur lo ne kurası önce çıkalımda hem kolay takım isteme biz kolay takım yenemiyoruz en babası lazım
Twente'yi geçelim ondn sonra gözümü karartacağım ben.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/KartalRecord/status/1882776533716308420
Başladılar yine muhasebe işine. Taraftar yapsa neyse de. Gsli ya da fb li hiç bir basın böyle muhabbetlere girmiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı murat baltacı

Tamda hedefsiz kalmışken yeni hoca iyi oyunla Bilbao galibiyeti sonrası birde çıkarsak avruada yolumuza devam eder miyiz diye umutlanmiyor değilim ama takviye şart yönetimin üzerine düşeni yapması lazım oyunumuz gelişirse hiçbir şey oynamadan ittirilen sarışınlar kadar şansımız var hatta daha fazlası
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

yapay zekanın gözünü seveyim
valla onlarda beşiktaş gibi net değiller oraları buraları oynuyor😂
Üç yapay zekaya aynı soru soruluyor üçüde farklı cevap veriyor

Çevrimiçi gokhans

Dün nef haliç projesi rezaleti diye bir konuya denk geldim popüler bir sosyal medyada.. Binlerce insandan 1 daire parası toplamışlar 2023 yılında, bu haftada para ödeyip proje bitmesini bekleyen tüm müşterilerine, projenin kamulaştığını söyleyip 2,5 yıl önce ödedikleri meblayı geri ödemişler.. 2yıl önce ortalama binlerce insandan ortalama 2,5 milyon tl toplanmış. İnsanlar zararda muhattap bulamıyor çünkü mağdur eden tarafda hem devlet var hemde devlet ile gizli bağları olan malum maklubesever camianın bir şirketi.. Mağdurların yazdıklarına baktım, dava etsek en az 5 sene sürer o zamana kadarda paramız zaten iyice pul olur diyorki haklılar.. Binlerce insanın parasını 2 yıl faize koysan zaten korkunç bir kar çıkıyor ortaya.. Hani diyoruz ya bu adamlar bu paraları nasıl buluyor, biz niye transfer yapamıyoruz diye!! resmen bütün düğmelere basıyor adamlar, her illegalin altından, her kara paranın altından bi kokuları geliyor. Yani biz neden transfer yapamıyoruz tepkisini anlıyorum herkesin ama, biz onlarla aynı şartlarda yarışmıyoruz, keza bizim bir tarihimiz, kültürümüz, karakterimiz var, kenetlenmeye, birliğe ihtiyacımız var, hemen ilk maçdan yine istifa mırıldanmaya, yönetim eleştirmeye gerçekten gerek yok. Bu sezon zaten bitti..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Dün nef haliç projesi rezaleti diye bir konuya denk geldim popüler bir sosyal medyada.. Binlerce insandan 1 daire parası toplamışlar 2023 yılında, bu haftada para ödeyip proje bitmesini bekleyen tüm müşterilerine, projenin kamulaştığını söyleyip 2,5 yıl önce ödedikleri meblayı geri ödemişler.. 2yıl önce ortalama binlerce insandan ortalama 2,5 milyon tl toplanmış. İnsanlar zararda muhattap bulamıyor çünkü mağdur eden tarafda hem devlet var hemde devlet ile gizli bağları olan malum maklubesever camianın bir şirketi.. Mağdurların yazdıklarına baktım, dava etsek en az 5 sene sürer o zamana kadarda paramız zaten iyice pul olur diyorki haklılar.. Binlerce insanın parasını 2 yıl faize koysan zaten korkunç bir kar çıkıyor ortaya.. Hani diyoruz ya bu adamlar bu paraları nasıl buluyor, biz niye transfer yapamıyoruz diye!! resmen bütün düğmelere basıyor adamlar, her illegalin altından, her kara paranın altından bi kokuları geliyor. Yani biz neden transfer yapamıyoruz tepkisini anlıyorum herkesin ama, biz onlarla aynı şartlarda yarışmıyoruz, keza bizim bir tarihimiz, kültürümüz, karakterimiz var, kenetlenmeye, birliğe ihtiyacımız var, hemen ilk maçdan yine istifa mırıldanmaya, yönetim eleştirmeye gerçekten gerek yok. Bu sezon zaten bitti..
İstifa demek saçmalık ama hoca geldiğinde nasıl teşekkür ettiysek şimdi yapılan eleştirileri de ben haklı buluyorum.

Başkan sercan&fırat üzerinden kamuoyu yoklaması yapıyor max 2 tranfer yapılır diye. Ben kabul etmiyorum bu durumu. Canlı yayında Hüseyin Yücele demediğini bırakmayan adamın icraati bu olmamalı. Başkanın da seçim öncesi dediği gibi bizim kaybedecek 2 dakikamız dahi yok.

Şu takıma köstek olan adamları kadro dışı bıraksınlar alt yapıdan adam monte etsinler. Transferler yaza kaldı denilsin bir Allahın kulu itiraz etmez. Ama sen ox kazanmaya çalışıp transfer içinde sabır dersen her türlü eleştirilirsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi kartalizma190399

Ben isi basitce mac secmeye baglamiyorum. Gecen sene de takim mac seciyordu, 6-7 oyuncu eklendi hala mi mac seciyor? Sadece karaktersiz oyuncular mi transfer ettik tesadufen? Ben buna inanmiyorum.

Bence sikinti genel anlamda kadro muhendisligi ve ayriyeten lige uygun oyuncularin tercih edilmemesi.
Bir sekilde tempo yapip gecis oyununu iyi oynayabilen bir takim kuruldu, bu da ligde isimize gelmiyor.

Mesela Trabzon deplasmaninda da 70 dakika 10 kisi oynayan takima 1 gol atamadik. O macta da oyuncular mac secti veya motivasyon yoktu diyemezsin.
Avrupa liginde Malmo ve Tel Aviv maclarinda zorlandik, o maclarda da motivasyon dusuk degildi herhalde.

Mesele motivasyon degil, kadro yapisi.
Niye lider as stoper olarak aldigimz stoperimiz 2 aydir ortalikta yok? Cunku istikrarli stoper almak yerine 32 yasinda son 3 sene'yi ortalama 20 macla gecirmis bitik adam aliyoruz. Bu yuzden 2 tane solak stoperle basliyoruz. Oyun kuran stoper elzemdi, ihtiyaca gore degil de piyasa'ya gore transfer yaptigimiz icin savunmadan top cikaramiyoruz.
Niye rakibe baski yapamiyoruz? Cunku santrforumuz 35 yasinda fiziksel olarak bitmis bir adam.
Niye top bize gectiginde pozisyon yaratamiyoruz? Cunku adam eksilten veya top teknigiyle yaraticiligiyla pozisyon yaratan kanat almak yerine orta saha oyuncularini doldurduk takima. Takimin tek kanadi duz adam olan Rashica, diger kanatta pozisyon yaratamayan Semih, Joao Mario, Chamberlain oynayinca oyun tikaniyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/nocontextjk/status/1883779953210405011

maçta bu pozisyona çok gülmüştüm  Bu kadar aptalca atışı sadece biz yaparız diye düşünerek garibime de gitmemişti.
bildiğin hayatın doğal akışı.

Çevrimiçi Samet Demir

maçta bu pozisyona çok gülmüştüm  Bu kadar aptalca atışı sadece biz yaparız diye düşünerek garibime de gitmemişti.
bildiğin hayatın doğal akışı.
Duran top falan diye hocalara kızıyoruz da. Ciddi anlamda IQ sorunumuz var

Çevrimiçi sEuL

Her transfere salak gibi hava limanına koşan tayfa keşke şu maçlardan sonrada hava limanına koşup atkı takıp tezahürat yapsalar keşke.

Bu oyuncu topluluğuna yapılacak tek şey yüzlerine tukurmek olur da neyse.

Umarim bunlardan ders alip iki maç iyi performans gösteren oyuncuları da göklere çıkarmamayı öğreniriz.

Çevrimdışı Mustafa.B

Bu oyuncu topluluğuna yapılacak tek şey yüzlerine tukurmek olur da neyse.

bu çok yanlış olur. asıl sorun burada zaten. oyuncular beyaz kağıt gibidir. üzerine ne çizersen o sonuç çıkar, yani sorun kağıtta değil kağıda yazanlarda. bu sadece teknik direktör de değil.

Çevrimiçi sEuL

bu çok yanlış olur. asıl sorun burada zaten. oyuncular beyaz kağıt gibidir. üzerine ne çizersen o sonuç çıkar, yani sorun kağıtta değil kağıda yazanlarda. bu sadece teknik direktör de değil.
Yok, ben birçok zayıf Beşiktaş kadrosu gördüm. Neredeyse 10 hoca harcayan, ruhsuz, mücadele bile edemeyen bu kadro gibisini hatirlamiyorum. Bunların desteklenecek bir yanı yok, emekli yada asgari ücretin $1,000 olmadığı bir memlekette milyon avroları cukkalayip böyle oynamaya hakları yok. Oynuyorlarsa da yüzlerine tükurmek az bile bunların.

Çevrimdışı Mustafa.B

Yok, ben birçok zayıf Beşiktaş kadrosu gördüm. Neredeyse 10 hoca harcayan, ruhsuz, mücadele bile edemeyen bu kadro gibisini hatirlamiyorum. Bunların desteklenecek bir yanı yok, emekli yada asgari ücretin $1,000 olmadığı bir memlekette milyon avroları cukkalayip böyle oynamaya hakları yok. Oynuyorlarsa da yüzlerine tükurmek az bile bunların.

kendimi iyi ifade edemedim. ben başka birşeyden bahsediyorum. isteksiz takım çok gördüm, bu bazen fizik durumuyla alakalıdır, bazen oyuncular maçın önemine göre oynarlar. taraftarın önünde oynamak da takımları genelde ateşler, deplasmanlar zor olur, ama en önemli faktör oyuncular kulüp görevlilerinden gördükleri davranışlara göre şekillenir ve bu ellerinde olan birşey de değildir. sadece sporda değil bu bütün insan ilişkileri için geçerlidir fakat bizim taraftar hayatın manevi boyutunun ne kadar kapsamlı olduğunu çözemedi, sporcuya insan olarak bakmıyor ve bu yönetimlere de sirayet ediyor. özellikle son 2 senedir gördüğümüz şey çok net biçimde temel sorunun burada olduğunu gösteriyor. bunu çok önceden yazacaktım, nezaketten dolayı yazmadım ama artık dozu tamamen kaçırdılar. ispat edemesek de beşiktaşlılık vazifesi olarak artik anladıklarımızı dile getirmek zorundayız. yöneticiler, teknik heyet ve takımla zaman geçiren her kimse oyuncuların moralini feci şekilde bozuyor, motivasyonlarını yerle bir ediyor. bilinçli yada bilinçsiz farketmiyor, orasına takılmanın bize bir faydası yok, sonuçta takımın bu son dönemlerde bir şekilde sabote edildiğinden emin olabilirsiniz. bu durumda dünyanın hiç bir oyuncusu takım için gerçekten savaşamaz, savaşmaz değil savaşamaz, yani üstünkörü öyle görünse de oyuncuların bir suçu yok.

Çevrimdışı Yılmaz Galip

Şu takıma bir reset lazım. İlk 11' in komple değişmesi lazım. Başka türlü kurtuluş yok.

Geçen sezon ve bu sezon aynı kadroyla oynuyoruz. Rafa silva ve immobile var farklı olarak.

Komple yeni bir ilk 11 kurmak lazım.

Solskjaer' den de olmayacak. Belli oldu.

Çevrimdışı underworld

Şu takımda oyun aklı olan, topun kıymetini bilen, azıcık pas yapalım da oyunu oturtalım diyen, kaptığın toplarla da alelacele oynayıp daha atağı olgunlaşırtırmadan hiç etmeyelim diyen hiç mi biri yok?

Ön taraftaki 4 lü ye gereksiz baskı yapıyormuş gibi yapıp göbeği boşaltıyorsunuz diye iki laf edecek hiç mi biri yok? (sanki takım bütünlüğü sağlanmış ve kondisyonları çok iyiymiş gibi takımdan kopuk önde basmaları...)

Çevrimiçi gokhans

bu kadro yapısının tam olarak karşılığı bu. Önde agresif basan her takıma karşı istediğin taktik yada varyasyonla çık sonuç kaçınılmaz.. ajax, çok daha iyi zamanımızda çok daha ağırını yaptı resmen paramparça ettiler bizi, dün gs’ye yapamadılar çünkü adamlar her presten 3-4 pasla çıkıp hepbirlikte atağa kalkıyorlar. Bize önde basan samsun’da aynısını yaptı, biraz becerikli olsalar 4-5 atarlardı hemde sezon başıydı. 2 sol ayaklı stoperinle, ön liberonda musrati ile, forvette immobile, ortada pas özürlü gedson, yarım yamalak kanatlarla en fazla olacağın bu.. hoca da kabahatli diye diye yediniz hocaları.. Ne yapmalıydı mesela stoperleri, ortasaha çizgisine mi çekmeliydi? Çekeceksen rakip sahada, rakibin yaptığı gibi 6, 7 oyuncuyla agresip pres yapabilmelisin, topu aldığında da o sıkışmış dar alanda çok iyi paslaşarak, adam ekarte ederek, verkaç, arapasları ile hızlı hücuma çıkmalısın. Senin elindeki oyuncular 4e 4 yakaladığın anlarda bile en ufak preste kaleciye kadar dönen beceriksiz iq suz oyuncular.. 6 numaran  topsuz oyunda yok zaten 10 kişisin, beli dönmüyor, koşmuyor basmıyor alan kapatamıyor yetişemiyor, santraforunda yok ne semih ne immobile ne kaldı elde 9 kişi.. kanatlar ağır, gedson geçiş için ve topsuz oyunda süper hücumda necip den hallice yani geçmiş olsun. Hoca moca geçin onu gio’ya yazık oldu gördüğüm kadarıyla bir kaç transfer gelmez ise ole ye de yazık olacak..

Çevrimiçi Monza

Solskjaer' den de olmayacak. Belli oldu.

1,5 sezondur kıvranan bir futbol takımı var ortada. Oyuncuların bazısı ruhsuz, bazısı formsuz, bazısı kalitesiz, bazısını da futbol bırakmış.

Pek çok mevki eksik. Eksik olmayanlarda birbirlerini tamamlamayan oyuncular. Son 3 transfer sezonunda (şu andaki dördüncü) yeni transfer geldikçe takım daha kötüye gidiyor.

Solskjaer ne yapsın, geleli kaç gün oldu...

Çevrimdışı Mustafa.B

bu kadro yapısının tam olarak karşılığı bu. Önde agresif basan her takıma karşı istediğin taktik yada varyasyonla çık sonuç kaçınılmaz.. ajax, çok daha iyi zamanımızda çok daha ağırını yaptı resmen paramparça ettiler bizi, dün gs’ye yapamadılar çünkü adamlar her presten 3-4 pasla çıkıp hepbirlikte atağa kalkıyorlar. Bize önde basan samsun’da aynısını yaptı, biraz becerikli olsalar 4-5 atarlardı hemde sezon başıydı. 2 sol ayaklı stoperinle, ön liberonda musrati ile, forvette immobile, ortada pas özürlü gedson, yarım yamalak kanatlarla en fazla olacağın bu.. hoca da kabahatli diye diye yediniz hocaları.. Ne yapmalıydı mesela stoperleri, ortasaha çizgisine mi çekmeliydi? Çekeceksen rakip sahada, rakibin yaptığı gibi 6, 7 oyuncuyla agresip pres yapabilmelisin, topu aldığında da o sıkışmış dar alanda çok iyi paslaşarak, adam ekarte ederek, verkaç, arapasları ile hızlı hücuma çıkmalısın. Senin elindeki oyuncular 4e 4 yakaladığın anlarda bile en ufak preste kaleciye kadar dönen beceriksiz iq suz oyuncular.. 6 numaran  topsuz oyunda yok zaten 10 kişisin, beli dönmüyor, koşmuyor basmıyor alan kapatamıyor yetişemiyor, santraforunda yok ne semih ne immobile ne kaldı elde 9 kişi.. kanatlar ağır, gedson geçiş için ve topsuz oyunda süper hücumda necip den hallice yani geçmiş olsun. Hoca moca geçin onu gio’ya yazık oldu gördüğüm kadarıyla bir kaç transfer gelmez ise ole ye de yazık olacak..

yürüttüğün tezleri çürütmek zor değil. dünya futbolunu ve son senelerde bizim takımı iyi takip eden herkes bu kadar istikrarsızlığın örneksiz olduğunu söyleyebilir. bu sezon bile bir çok örneği var renklileri yeniyorsun ve anadolu takımlarından kendi sahanda fark yiyorsun. 1 hafta arayla ispanya liginde şampiyonlar ligini zorlayan avrupa liginin en güçlü takımlarından birini sahadan siliyorsun sonra twente gibi vasat bir takıma yenilmeyi bırak neredeyse 90 dakika boyunca ezilerek beşlik olmaktan kurtuluyorsun. bilbao, gs, fb, lyon bunların hepsi sana önde bastı ama kazandın. ben neticelere takılmıyorum kötü gününde olursun twente'den fark da yersin ama kader maçında sahada gördüğümüz şey büyük bir rezaletti 8-0lık Liverpool maçında bile bu kadar kötü bir görüntü vermedik, bunun en başta yetersizlikle ilgili olmadığını görmüyorsak işimiz var. şahsen ben sırf bu twente maçından dolayı adalı'yı silmek üzereyim, beni memnun etmek için artık ağzıyla kuş tutması gerekir, çünkü kendisi ve yönetimi maç öncesi gereken şeyleri yapsaydı böylesine skandal bir performans olmazdı. yapamadı çünkü son karar mercii kendisi değil. kendi çıkarı için ligi hatta toplumu dizayn eden, ve aynı zamanda özellikle türkiyede taraftar kitlelerini farklı şekilde bilinçlendirmeye çalışan siyaset üstü yapılanma var, onlar müsade etmeden türkiyede transfer bile yapamazsın. başkanlar ve yönetimler, hatta bir çok teknik direktör bunlara yakın olmadan o konuma gelemezler, bazen dürüst olup mecburen yakın görünürler bazen de direkt onların adamı olurlar. adalı, yönetimi ve solskjaer için hangisi geçerli bilmiyorum ama her halükarda istedikleri şekilde hareket edemezler. eleştirirken ve talepte bulunurken bunları düşünmezsen yanlış kişileri hedef gösterir ve yerinde sayarsın. oyunculara tesislerde neler yapıldığını araştırmak lazım. onlara yokmuş gibi davranarak taraftarlarla yakın bağ kurulmasını zorlaştırırsan olacaklar belli. burada bizim taraftarlarda eleştirilmeli tabi, aramızda goygoycu, melankolik ve tutkulu ama cahil oranı çok yüksek ve bu bütün sorunlara ön ayak oluyor. daha bilgili ve kültürlü olanlar küçük bir azınlık olunca onları dışlayarak takımı yanlız birakmak kolay oluyor.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2025, 04:31:15 Mustafa.B ]

Çevrimiçi gokhans

bilbao, gs, fb sana karşı önde dizildiler ama agresif basmadılar, tempoyu yükseltmediler, lyon yükseltti ama beceriksiz olmasalar 4-5 tane atarlardı. Ajax maçı öncesi farioli ne dedi? Türkiyeden 5 hoca ile görüştüm, dersimi iyi çalıştım ne yapmam gerektiğini biliyorum ve kazanıcam.. O maçda şifrelerini herkese gösterdin ve daha sonra anadolu takımları dahil herkes sana önde basmaya başladı.. önde basan her takıma karşı çaresizsin, istediğin hoca, mentalite, dizilim, taktik farketmez, tez değil bu artık doğruluğu kanıtlanmış gerçek. Transfer olmaz ise sezon sonuna kadar izleyeceğin tablo bu malesef.. bielsa, favre, ancelotti, pep gelsede farketmez durum bu malesef..

Etiketler: