Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 485281 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Zar atılacak bir hoca ve düşük çıkma ihtimali yüksek o zaman. Ne güzel Pereira vardı gözümüzün önünde keşke onu alsaydık. Tudor'a falan gitsek bari.

(İçimde bir umut var Serdal Adalı konusunda ama nedendir bilmiyorum. İnşallah hislerim gerçekleşir)
Pereira en uygun hocaydı yapılanma için oyun olarak fazla bir şey bırakmazdı belki ama çıkardığı oyuncularla çok sağlam bir yapı kurulurdu 2.5 senede

Çevrimdışı murat baltacı

Yerli olarak bir çağdaş olurdu oda başakşehirde tıkandı kariyeri iyi başlamıştı aslında motivasyonumu kayboldu kafasımi rahat değil bilmiyorum ama enteresan şekilde geri gidiyor. Ardada ışık var ama malum camianin evladı tamam bize sempatisi var ama okandan sonra oraya ilk düşünülecek isim olduğunu kendiside biliyor olurmu olmaz mı olursa kabul görür mü he şuda var ardayi oynadığı zamanda sevmeyen istemeyen çok gs taraftarı vardı biraz kerem gibiydi bu sebeple gelip bizde başarılı olmak isterse denenebilirde beş aylığına geleceğini sanmıyorum.

Aslında şu zamanda Biliç gibi hoca bulup yapılanmaya gitmek lazım beş altı ay bu seneden var temeli sağlam atarsak seneye yarıştada oluruz sonrası içinde takımın durumuna göre elbet bir Şenol Güneş etkisi yapacak hoca bulunur takım iyi olursa hocayıda yukarı taşır hatta o zaman Sergen bile gelmek ister başarılıda olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Açık açık "ben gsliyim" diyen adam guardiola olsa barinamaz bu kulüpte. Kendini o camianın bir ferdi olarak tanımlayan birisi benim ve ben gibi düşünen bir çok kişinin gözünde kirlidir. Kaldı ki bizim taraftarın akıllanmadan ısrarla efsane! olarak andığı sergen bile bu kulübü reddedip dururken elin gslisi niye çıksın da şu ortama gelsin?
ben ts liyim diyeni başkan gsliyi yönetici yapıyor bu kulüp neden hoca yapmasın sergenin beşiktaşa çok yanlışı oldu ama ardanın hiç olmadı gelir gelmez orasını bilmem ama sırf beşiktaşlı diye yetersiz kişilerin beşiktaşa sürekli yamanmaya çalışılması miğdemi bulandırıyor artık
İşin tuhafı alt yapının ordan gelen oyuncunun hali belli daha ne diye ikide bir alt yapı hocalarını a takıma sarıyorlar ha sergen bile kendisinden olmayacağını bilirken ısrarla sergen denmesini anlamıyorum

Çevrimiçi Necmi

Yerli olarak bir çağdaş olurdu oda başakşehirde tıkandı kariyeri iyi başlamıştı aslında motivasyonumu kayboldu kafasımi rahat değil bilmiyorum ama enteresan şekilde geri gidiyor. Ardada ışık var ama malum camianin evladı tamam bize sempatisi var ama okandan sonra oraya ilk düşünülecek isim olduğunu kendiside biliyor olurmu olmaz mı olursa kabul görür mü he şuda var ardayi oynadığı zamanda sevmeyen istemeyen çok gs taraftarı vardı biraz kerem gibiydi bu sebeple gelip bizde başarılı olmak isterse denenebilirde beş aylığına geleceğini sanmıyorum.

Aslında şu zamanda Biliç gibi hoca bulup yapılanmaya gitmek lazım beş altı ay bu seneden var temeli sağlam atarsak seneye yarıştada oluruz sonrası içinde takımın durumuna göre elbet bir Şenol Güneş etkisi yapacak hoca bulunur takım iyi olursa hocayıda yukarı taşır hatta o zaman Sergen bile gelmek ister başarılıda olur.
kamera karlısında gs formasına i... Forması diyeni sevsinlermi 😂

Çevrimiçi Akil Emre

Gs ve fb’ den çıkma kimseyi takımda görmek istemiyorum , kesinlikle net yabancı özelikle alman ekolünde bir hoca gelsin istediği oyuncular alınsın. Bunun dılında afrikalı oyuncular da bize fayda sağlamıyor, iş ahlakı yüksek her topçuya okeyim.

Çevrimdışı o2bucak

Bugün Önder Özen ve Metin Tekin'in programını izledim. Özeillikle Önder Özen futbol aklına değer verdiğim isimlerden biri. Şu an hangi hoca gelirse gelsin geleceğe yatırım olmaktan çok bu oyuncu grubunun onu da yiyeceğini düşünmekte. Bu transfer döneminde futbolcu al sat yapıp sene başında Hoca gelmesi fikri benim de hoşuma gitti. Bizim en büyük sorunumuz bence hocadan çok bu oyuncular.

Bence
Ersin Kiralık, Mert Satıp yerine daha iyi bir kaleci almamız lazım.
Onur ve Svenson satmamız lazım.
Masuaku satmamız lazım.
İyi bir teklif gelirse Felix'den bile çıkabiliriz Emirhan ile benzer seviyede olduğunu düşünüyorum oraya lider karakterli bir oyuncu lazım.
Onana, OX, Bahtiyar, Musrati, Joao Mario bunlardan minimum zararla çıkmamız lazım.

Elimizde tutabileceğimiz kişiler.
ilk 11 de Paulista, Gedson, Rafa, İmmobile
Yedek, Emirhan, Tayyip, Necip, Muçi, Semih, Rachisa, Can Keleş
Altyapıdan çıkanları saymıyorum. Paulista bile sakatlığı yüzünden soru işareti ama oynadığı kısımda takımın en iyilerindendi.

Çevrimiçi kartalizma190399

Su hoca yeme ve baski meselesine cok takiliyoruz. Bildigim kadariyla BJK yonetim kurulu o sozlesme'yi imzaliyor ve fesih etme hakkina sahip. Yonetim hoca'yi gondermek istemeyecegi surece kimse hoca falan yiyemez. Twitter ergenlerine, menfaatci gazetecilere ve bilincsiz taraftari boyun egecekse yonetim zaten istifa etsinler. Yerlerine kendi planini kararlilikla ugyulayan, Turk futbolunu batakliga surukleyenlere kulak vermeyen cesut bir yonetim gelsin o zaman.

Getirirsin adami, 2.5 senelik sozlesme imzalarsin basinin gozune soka soka. X hoca 2.5 sene hocamizdir, onumuzdeki 5 ay boyunca net bir hedefimiz yok, tamamen yeni sezona hazirlik olarak bakiyoruz. Hoca'yi da hicbir sekilde bu sene'den sorumlu tutmayacagiz dersin olayi kapatirsin. Firat, Sercan gibilerine de butun kanallari kapatirsin tertemiz olur biter.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2025, 10:23:56 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Önder Özen'in dedikleri tamamen boş Serdar hoca ve yanındakiler oyuncu falan kazandıramaz adam devre arası yollayacağımız adamı 11 başlattı dün seneye takımda olmayacak Ndour'u bir dahaki senenin kadro planlamasında olmayacak adamları oynatıyor kimi kazandıracakmış takıma oynattığı anadolu futboluyla ayrıca Adalı şu yarım sezonu öncekilerden daha kötü geçirirse mayısta tekrar seçilemez

Çevrimiçi gokhans

Önder Özen'in dedikleri tamamen boş Serdar hoca ve yanındakiler oyuncu falan kazandıramaz adam devre arası yollayacağımız adamı 11 başlattı dün seneye takımda olmayacak Ndour'u bir dahaki senenin kadro planlamasında olmayacak adamları oynatıyor kimi kazandıracakmış takıma oynattığı anadolu futboluyla ayrıca Adalı şu yarım sezonu öncekilerden daha kötü geçirirse mayısta tekrar seçilemez
gio'yu biran önce gönderip kanseri kesip atalım yoksa çok geç olacak diyen insanlar var forumda :)) söylesene yardımcıları ile beraber 5 milyon'a yakın tazminat ödeyerek neden yolladık biz? kanseri kesip atıp sezonu kurtarabilmişmiyiz? sergen gelip bu takımı şampiyon yapmış mı?(öyle diyorlardı ya)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı o2bucak

Hala hatayı hocada değil de biraz daha mı oyuncularda arasak artık.
Kaçıncı hoca oldu. Bize eli maşalı Yılmaz Vural yada benzeri bir adam lazım. sezon sonuna kadar sonra başka hoca alalım. Pep gelse 2 maç yenilse gönderilsin der bizim taraftar ve Medya.

Ek: Hoca ile ilgili yapacağım tek eleştiri kanatsız olmamıza rağmen alternatif denemiyor. Gençler'e güvenmiyor.

Mesela muçi serbest 8 gibi dene, kanatsız oyna bir farklılık denemiyor Serdar hoca ilk geldiği döneme göre.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2025, 13:02:29 o2bucak ]

Adam geldiginden beri ne formasyon degisti ne oyuncu tercihler degisti. Gecen sene de kupa'da karsimiza GS ve FB cikmadi da Ankaragucu ve Trabzon'u sansa yendik diye potansiyelli hoca ilan ettiler. Bu sene de birsey katmadi takima. Neden bu tur vasat liyakatsiz adamlar ovuluyor anlamiyorum. Onder Karaveli'de de aynisi olmustu.
Simdi de Deli Ibo, Mehmet Ozdilek gelsin falan diyenler var yahu. Anadolu takimlarinin bile tercih etmedigi adamlarin Besiktas'ta isi ne. Oyunculuk donemlerinden bana ne, ben hoca olarak aliyorum.
Ha, onumuzdeki sezon da takimi calistiracak teknik adam bulunmadiysa S. Topraktepe kalsin 6 ayligina, baska birisi gelmesin, zaten sezon bitmis, orasi oyle.
Ama hem gecen sene hem bu sene hicbir potansiyel gostermemis adami da ovmeyelim, hatta bana kalsa yeni teknk ekipte yardimci hoca olarak da kalmasin.
Masuaku ve N'Dour'u kesemeyen adam yardimci olarak da kalmasin.
Standartlari cok cok fazla dusurduk.

Hala hatayı hocada değil de biraz daha mı oyuncularda arasak artık.
Kaçıncı hoca oldu. Bize eli maşalı Yılmaz Vural yada benzeri bir adam lazım. sezon sonuna kadar sonra başka hoca alalım. Pep gelse 2 maç yenilse gönderilsin der bizim taraftar ve Medya.

Ek: Hoca ile ilgili yapacağım tek eleştiri kanatsız olmamıza rağmen alternatif denemiyor. Gençler'e güvenmiyor.

Mesela muçi serbest 8 gibi dene, kanatsız oyna bir farklılık denemiyor Serdar hoca ilk geldiği döneme göre.

Hata tamamen yapi'da. Hoca'yi hangi akil neye gore seciyor belli degil. Oyuncular hangi strateji'ye kritere gore geliyor belli degil.
Allah'tan hersey meydana dokuldu de Arat yonetiminde nasil sacmaliklar oldu gorduk.
Sen daha kurgu'yu dogru yapamazsan en basindan boyle abuk subuk bir duzen cikar ortaya.
Ben oyuncularin bu kadar kotu oldugunu dusunmuyorum acikcasi, bu kadar karaktersiz olduklarini da dusunmuyorum. Ama gercekler;

- kac ay maaslar geriden geldi;
- hedef kalmadi, adim gibi eminim oyunculara sezonun geri kalani icin bir hedef de konmadi;
- birakin maksimum verim almayi, verimi minimuma dusuren hoca var takimin basinda. 2 tane 10 numara'yi kanada atiyoruz (biri ligin en iyisi belki de), ligin en iyi 8'lerinden birini 10 numara'da verimsizlestiriyoruz, motivasyonu dusuk solbeki oynatiyoruz, 8 diye alinan adam bir anda stoperde, stoperde 2 tane solak'la oynuyoruz vs, say say bitmez;
- genel olarak kadro muhendisligi berbat zaten.

Bu sartlarin sahadaki gordugumuz sey' neden oldugunu dusunuyorum. Iyi bir sportif yapilanma icinde tas gibi oynayacak baya oyuncumuz var bence. Ispati da var zaten.
Rafa gecen sene Benfica'da neler yapti biliyoruz.
Masuaku V. Ismael doneminde catir catir oynuyordu.
Gedson malum.
Rashica berbat ilan edildi, GS'de Zaniolo'yu kulube'de tutan adamdi kendisi.
Bu liste daha uzar gider.

Çevrimdışı o2bucak

Geçen sene hiç yoktan Semih, Demir Ege ve Emrecan Terzi'yi vs denedi bu sene onu bile yapmıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen sene hiç yoktan Semih, Demir Ege ve Emrecan Terzi'yi vs denedi bu sene onu bile yapmıyor.
Deneyeceği kimse yok ki şuan bir semih var. Emrecan yakın zamanda ameliyat oldu. Biz şunu atlıyoruz bizim hocadan ziyade bir sistem almamız gerekiyor. Altyapı dahil tüm oyuncular bu bu sistemde çalışması gerekli. Böylece alttan gelen oyuncu A takımda oynanan oyuna yabancılık çekmez. Bu nedenle ben burada yıllardan beri yabancı hoca diye kendimi yırtıyorum. Bu felsefede çalışacak projeye uygun uerli hoca varsa oda gelsin sıkıntı değil.

(Takımda 1.5 aydır kondisyon antrenörü yok ama biz giden hocayı suçluyoruz. )
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Renton

Niko Kovac haberleri yalandır umarım.
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/ComparisonatorT/status/1876959290524659987

Seneye güvenebileceğimiz bir orta sahamız yetişiyor.
porto istiyor diye biliyorum opsiyonu kullanıp satarlar

Çevrimiçi Samet Demir

Bu sene bizde olsaydı mundar olurdu. Keşke semihte kiralık falan bir yerlere gidebilseydi. Demir ege porto ya gider orada düzenli oynarsa 30 küsüre epl yapar.

Çevrimiçi tolga1903

zorunlu değilse opsiyonu ki zorunlu mu bununla ilgili bilgi bulamadım, satışla ilgili söz sahibi biz oluruz bence elimizden alma gibi durum olmaz

Çevrimiçi Samet Ç

zorunlu değilse opsiyonu ki zorunlu mu bununla ilgili bilgi bulamadım, satışla ilgili söz sahibi biz oluruz bence elimizden alma gibi durum olmaz
zorunlu değil

Çevrimiçi tolga1903

zorunlu değil

Güzel gelsin direk monte et takıma satacaksan da iyi paraya gitsin tamam son derece vasat bir takımda oynuyor belki ama o ligde bu istatistiklere sahip futbolcu pekala bizde de sırıtmaz.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

zorunlu değil
zorunlu opsiyon olursa almak zorunda olurlar ama bir opsiyon varsa  kullanmak istedikten sonra yapacak birşeyin olmaz.

Etiketler: