Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 485224 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

Razvan'ı istemek için benim sebebim Yunanistan'da elde ettiği başarı, Yunanistan'da işlerin bizdeki gibi yürüyor olması ve Razvan'ın bu konuda ki deneyimi, buralarda işler farklı yürüyor. Kaos ortamında ilerliyor herşey. Kulis kumpas, şike, çirkeflik ne ararsan var burada... Bugün cinconun yaptığı açıklamaya ve bunlarda ki kaşarlık seviyesine ayak uydurabilecek, buraları anlayabilecek bir balkan vatandaşını bir Almana, Hollandalı'ya 10 kere tercih ederim. Onlar burayı anlayana kadar mevsimler yıllar geçiyor. Olan bize oluyor. Ayrıca, orada başarı potansiyeli olanı sana bana yedirmezler. Bize Biliç gibi, Giovanni gibi adam kalıyor.
Aynen sana katılıyorum, buraya öyle Almanya'dan oradan buradan birilerini getirip adam hayatının şokunu yaşıyor toparlayana kadar lig kopuyor herşey dağılıyor. Gerek yok böyle maceralara. Rızvan zaten böyle kaotik ortamlara alışkın ve Yunan Ligi'nde hiç şampiyon olmamış takımı iki kere pes peşe şampiyon yapmış. Bence bize en uygun teknik adam oluru varsa hemen gelmeli

Çevrimiçi gokhans

geldikten 5 dakika sonra kahvem neden sütlü değil tarzı bir sebeple istifayı basar gider, en son gelecek adam

zaten uruguay'da keyfi yerindedir
kardeşim bielsa’yı motive edip idare edecek olan yönetim. Benmi düşüneyim kahvesini çayını :D.. motivasyonu yerinde ve hırslanmış bir bielsa, hatay’ı şurdan şampiyon yapar😂
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Seçimi kazandın 1 haftayı geçti, 9 resmi maçta 1 kez kazanan bir futbol takımının bağlı olduğu kulübe başkan oldun. Bence saçma şekilde hem sergen yalçın dedin hem almanya'dan bağımsız şef scout dedin ortada ikisi de yok. Basında dibin dibi hocalarla görüştüğün yönünde haberler çıkıyor senin ne iletişim ekibinden bir yalanlama var ne bir şey. Sercan dikme klasik yönetim övme twitlerine başladı. Transfer sezonu açılacak alınacak oyuncuya sen mi karar vereceksin mesela belli değil. Kontenjan sorunun var onana hariç kim gidecek muamma. Yani neresinden baksan elinde kalıyor pazar günü o seçimi kazanıp pazartesi kimi getireceksen dikeceksin o kulübün başına neyi bekliyorsun bekleyecek durumu mu var bu kulübün daha ne kadar dibe batacak da aksiyon alacaksın sayın başkan?

Çevrimiçi Necmi

Razvanı neden istiyoruz biri istedikten sonra nedenini de yazsa keşke.
neden istediklerini bende anlamadım zaten almak çok tuzluya patlarda
Neden insanlar bu kadar basit düşünüyor insanların aklında şenol sergen lucesku dışında isim yok razvanda soyadından dolayı isteniyor ben olsam gider arda turanla anlaşırım illaki yerli olacaksa

Çevrimiçi tolga1903

neden istediklerini bende anlamadım zaten almak çok tuzluya patlarda
Neden insanlar bu kadar basit düşünüyor insanların aklında şenol sergen lucesku dışında isim yok razvanda soyadından dolayı isteniyor ben olsam gider arda turanla anlaşırım illaki yerli olacaksa

Açık açık "ben gsliyim" diyen adam guardiola olsa barinamaz bu kulüpte. Kendini o camianın bir ferdi olarak tanımlayan birisi benim ve ben gibi düşünen bir çok kişinin gözünde kirlidir. Kaldı ki bizim taraftarın akıllanmadan ısrarla efsane! olarak andığı sergen bile bu kulübü reddedip dururken elin gslisi niye çıksın da şu ortama gelsin?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Arda her yerde yükselenim Beşiktaş der, çünkü çocukluk takımı Beşiktaştır. Burada tutturursa, bizde seversek kim ....r GS'yi. Adam zaten Beşiktaş'lı doğmuş. Ki çokta büyütmeye gerek yok profesyonel dünyada bu kavramları, herkes yoluna bakıyor. Beşiktaş efsanesi dediklerimizin kaçının kalbi Beşiktaş için atıyor biliyor muyuz?!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Arda her yerde yükselenim Beşiktaş der, çünkü çocukluk takımı Beşiktaştır. Burada tutturursa, bizde seversek kim ....r GS'yi. Adam zaten Beşiktaş'lı doğmuş. Ki çokta büyütmeye gerek yok profesyonel dünya da.  Beşiktaş efsanesi dediklerimizin kaçının kalbi Beşiktaş için atıyor biliyor muyuz?!!!
Hoca alternatifin neden sadece yerli ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Samet sabah Razvan dedim itiraz ettin, o yerli değildi, şimdi Arda diyorum, gene sorguluyorsun. Bu muhabbet nereye kadar böyle gidecek😀

Çevrimiçi Serdar3444

Bu arada son 17 yıldır bu ligde şampiyon olan yabancı yok, bu senede yerli alacak, bunu ben söyleyince kabul etmiyorsunuz ama realite bu.
Çünkü burada oynanan futbol değil orta oyunu, senin futbolun  çok iyiyse orta oyunu bozuluyor ve bunu da sadece yerli yapabiliyor.

Çevrimiçi tolga1903

Arda her yerde yükselenim Beşiktaş der, çünkü çocukluk takımı Beşiktaştır. Burada tutturursa, bizde seversek kim ....r GS'yi. Adam zaten Beşiktaş'lı doğmuş. Ki çokta büyütmeye gerek yok profesyonel dünyada bu kavramları, herkes yoluna bakıyor. Beşiktaş efsanesi dediklerimizin kaçının kalbi Beşiktaş için atıyor biliyor muyuz?!!!

Adamın instagram biosunda "sadece gs" yazıyor yahu profesyonel bir takımın hocası bu aynı ligde yarışıyor gs ile. Kimsenin fikri beni ilgilendirmez de biz bu kadar düştük mü diye sormadan edemiyorum kendime.

Çevrimiçi tolga1903

Ha yanlış anlaşılmasın Serdar hocam biz ne çektiysek camianın çocuğu bizim efsanemiz laflarından çektik. Ama yani hoca diye koyacağımız adamın da bir zahmet 10 milyonluk instagram hesabının biyografi kısmında sadece gs yazmasın makul bir istek bence kendi açımdan.

Çevrimiçi gokhans

Açık açık "ben gsliyim" diyen adam guardiola olsa barinamaz bu kulüpte. Kendini o camianın bir ferdi olarak tanımlayan birisi benim ve ben gibi düşünen bir çok kişinin gözünde kirlidir. Kaldı ki bizim taraftarın akıllanmadan ısrarla efsane! olarak andığı sergen bile bu kulübü reddedip dururken elin gslisi niye çıksın da şu ortama gelsin?
katılıyorum, beşiktaş’a başka camianın adamı gelmemeli!! Buarada trabzonlu barınmış, üstüne ihanet etmiş,  yine çağırılıp şu anki durumun zeminini oluşturmuş gitmiş, yarın boşa çıksa eminim yine çağırılır. Stockholm sendromuna kapılmış bir camiayız yani şenol hala konuşuluyorsa arda, ismail kartal falan pek absürb durmaz :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

Ha yanlış anlaşılmasın Serdar hocam biz ne çektiysek camianın çocuğu bizim efsanemiz laflarından çektik. Ama yani hoca diye koyacağımız adamın da bir zahmet 10 milyonluk instagram hesabının biyografi kısmında sadece gs yazmasın makul bir istek bence kendi açımdan.
Valla öyle fikir teatisi olarak yazıyorum, hiçbir sabitim de yok aslında, sadece takımı ayağa kaldıracak biri gelsin istiyorum. bu son olanlardan sonra da ümidim epey kırık... Her tercihimiz bir öncekinden kötü çıkıyor....
Nasıl bir simülasyondayız anlayamadım.... Gerçek olamayacak kadar saçma şeyler yaşıyoruz....

Çevrimiçi hasankale

Bizim bir geçiş donemine yeniden bir takım hüviyetine burunmeye ihtiyacımız var.Bu dönem için de Biliç ismi olabilir gibi görünüyor.He şu da bir gerçek ki bu kadro ciddi şekilde değişmezse klopp da gelse hiç bkr sey değişmez.

Çevrimiçi kartalizma190399

Bu arada son 17 yıldır bu ligde şampiyon olan yabancı yok, bu senede yerli alacak, bunu ben söyleyince kabul etmiyorsunuz ama realite bu.
Çünkü burada oynanan futbol değil orta oyunu, senin futbolun  çok iyiyse orta oyunu bozuluyor ve bunu da sadece yerli yapabiliyor.

Su istatistik kac oldu karsima cikiyor ama tamamen bos lakirdi. Boyle bir istatistik veriyorsan yabanci hocalar ne kadar sans buldu (kac hafta), yonettikleri takimin kadro degeri ne kadardi vs diye sorarim, kiyaslarsan oyle kiyaslarsin.

Yoksa sen gecen sene yine yerli hoca takimini sampiyon yapti diye oversin yerli hocalari. Ben de takimini gecen sene sampiyon yapamayan 3 yerli Senol, Ismail, Abdullah ne oldu peki diye sorarim, o istatistigin ne kadar bos oldugunu basitce kanitlarim.

Çevrimiçi kartalizma190399

Yerli antrenor isteyenlerin argumanlari bile neden yerli antrenor tercih etmememiz gerektigini gosteriyor. Argumanlar temel antrenor yeteneklerini kapsamiyor zaten. Yok yerliler hakemleri daha iyi elestiriyor, yok takimi daha iyi motive ediyor, yok medya iliskileri daha iyi vs. Motivasyon, iletisim, insan yonetimi tabii onemli ama asla temel degil. Bunlarin tamami iyi bir iletisimci veya menajerle zaten cozulur. Getir Sinan Engin'i tamamini halletsin. Yerliler cok iyi oyuncu gelistiriyor, taktiksel olarak cok guclu, oyuncu portfoyu genis vs diye ovuldugunu hic gormedim. Ha, Sergen'i getirirsin tabii hakemi cok guzel elestiriyor diye, kabadayi tavirlar sergiliyor diye. Karsisinda son 10 sene'nin en kotu 2-3 fb ve gs'sini bulunca 1 gol farkiyla sampiyon yapar. Ertesi sene de Giresun'dan evinde 4 yersin, CL'de 0 cekersin, ekim'de lige havlu atip ben cozum bulamiyorun diyerek istifasini izlersin. Sonra hakemler de motivasyon da o kabadayi tavir'dan da eser kalmaz.

Çevrimiçi Serdar3444

Su istatistik kac oldu karsima cikiyor ama tamamen bos lakirdi. Boyle bir istatistik veriyorsan yabanci hocalar ne kadar sans buldu (kac hafta), yonettikleri takimin kadro degeri ne kadardi vs diye sorarim, kiyaslarsan oyle kiyaslarsin.

Yoksa sen gecen sene yine yerli hoca takimini sampiyon yapti diye oversin yerli hocalari. Ben de takimini gecen sene sampiyon yapamayan 3 yerli Senol, Ismail, Abdullah ne oldu peki diye sorarim, o istatistigin ne kadar bos oldugunu basitce kanitlarim.
.
Hazreti "Kartalizma" nın söyledikleri önemli ve değerli bizimkiler lakırtı. Sen harcanıyorsun buralarda bunu fark  ettim. Bu önemli fikirlerini bizimle paylaşman gerçekten çok büyük şansmış bizim için. Bu mucizevi fikirlerin karşısında herkesin susup yönünü bulması gerekirken hala utanmadan, sana katılmadan fikir beyan ediyorlar. Garip gerçekten, çok garip. Hem de sen algoritmik, ispatlı ve tutarlı fikirlerini beyan etmişken...
O kadar boş yapıp, yaptığın boşlar üzerinden ispat yapabilmiş, yapmışcasına kendi doğrularına yelken açıyorsun ki, yaptığın boşların  rüzgarı kendi yelkenini dolduramıyor
Ne anlamak istiyorsan onu görüyorsun.
Yerli de teknikten bahseden yokta, yabancı da kim var Allah aşkına? Sen dahil öyle bir teklif burada kimseden gelmedı , kim hangi teknik üstünlük sebebiyle hangi zat-ı şahaneyi övmüşte, biz hadi oradan demişiz.
İstatistik yalan söylemez. 17 kere aynı sonucu buluyorsan, bu sonuç değerli ve önemlidir. Bak koca Morinho burada yapamıyor.
Bu istatistiki bilginin önemli olmadığını ispatlayan argümanında gerçekten o kadar anlamsız ki, kelime bile yapmaya gerek yok. Azıcık matematik, azıcık matematik..matematiğe azıcık kafası çalışan hiçkimse 17 kere tekrarlanan bir sonucu görmezden gelemez bodozlama itiraz etmez, edemez.
İyi yabancı geldi de itiraz mı ettik. Getiremiyorsun işte iyi yabancıyı, getirsen adama uygun oyuncu getiremiyorsun.
İyi oyuncuda buraya gelmiyor, azıcık şımaran Emirhan'ı bile burada tutamadık. İyi teknik direktör nasıl gelsin ki. Arap takımları gibi parada basamayacağımıza göre, ayağımıza göre yorgan bakmamız gerekiyor. .
Yoksa biz dikeceğiz...
Hepsi bir arada olmuyor. Keşke olsa ama olmuyor.
Konuşmak için konuşmaya gerek yok.
Bir şeyi ispatlamak için bağlamından çıkararak yorum yapmak sadece zorlamak oluyor.
Bu arada bir taraftan yabancı teknik direktör isteriz derken diğer taraftan Sinan Engin'i övmen gerçekten ironik. Sinan Engin, Aziz abisinden izin almadan bunları yapabiliyor mu?!
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2025, 08:27:45 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bakalım yine hangi defansif oynatan hocayı getirip oyun felsefesini değiştirmesini söyleyip sene sonu gelmeden yollayacağız hayırlısı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bakalım yine hangi defansif oynatan hocayı getirip oyun felsefesini değiştirmesini söyleyip sene sonu gelmeden yollayacağız hayırlısı

o isim Kovac gibi, umarım böyle bir hata yapmazlar.
Bu arada şu an Unitedin yıldızı konumunda olan Diallo ile ilgilenmiyormusuz. Bunu ciddi ciddi haber diye yazan salaklar var

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada şu an Unitedin yıldızı konumunda olan Diallo ile ilgilenmiyormusuz. Bunu ciddi ciddi haber diye yazan salaklar var
Banada Kovac gelecek gibi geliyor pek sağlıklı bir şey beklemiyorum zaten Amad Diallo işi zaten ayrı komik

Çevrimiçi Samet Demir

Neden abi halini hatırını sormuşuzdur :) anç zamanı olsa inanırdım ben.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/coktandirkayip/status/1876352649957879884?t=cReQMiFbhKcgNM5N6Ki8VQ&s=19
Bizim taraftarın amacı ilk günden beri takımın başına yerli hoca getirmek olduğu için ve sorumlu olarak en masum olanı ilan ettiği için. Şaşırtmıyor. Şimdi hoca derdimiz olmayacaktı başımıza iş aldık ne güzel. X'deki futbol abilerine ve malum gazetecilere güvenmeye devam etsinler.

Etiketler: