Hala hatayı hocada değil de biraz daha mı oyuncularda arasak artık.
Kaçıncı hoca oldu. Bize eli maşalı Yılmaz Vural yada benzeri bir adam lazım. sezon sonuna kadar sonra başka hoca alalım. Pep gelse 2 maç yenilse gönderilsin der bizim taraftar ve Medya.
Ek: Hoca ile ilgili yapacağım tek eleştiri kanatsız olmamıza rağmen alternatif denemiyor. Gençler'e güvenmiyor.
Mesela muçi serbest 8 gibi dene, kanatsız oyna bir farklılık denemiyor Serdar hoca ilk geldiği döneme göre.
Hata tamamen yapi'da. Hoca'yi hangi akil neye gore seciyor belli degil. Oyuncular hangi strateji'ye kritere gore geliyor belli degil.
Allah'tan hersey meydana dokuldu de Arat yonetiminde nasil sacmaliklar oldu gorduk.
Sen daha kurgu'yu dogru yapamazsan en basindan boyle abuk subuk bir duzen cikar ortaya.
Ben oyuncularin bu kadar kotu oldugunu dusunmuyorum acikcasi, bu kadar karaktersiz olduklarini da dusunmuyorum. Ama gercekler;
- kac ay maaslar geriden geldi;
- hedef kalmadi, adim gibi eminim oyunculara sezonun geri kalani icin bir hedef de konmadi;
- birakin maksimum verim almayi, verimi minimuma dusuren hoca var takimin basinda. 2 tane 10 numara'yi kanada atiyoruz (biri ligin en iyisi belki de), ligin en iyi 8'lerinden birini 10 numara'da verimsizlestiriyoruz, motivasyonu dusuk solbeki oynatiyoruz, 8 diye alinan adam bir anda stoperde, stoperde 2 tane solak'la oynuyoruz vs, say say bitmez;
- genel olarak kadro muhendisligi berbat zaten.
Bu sartlarin sahadaki gordugumuz sey' neden oldugunu dusunuyorum. Iyi bir sportif yapilanma icinde tas gibi oynayacak baya oyuncumuz var bence. Ispati da var zaten.
Rafa gecen sene Benfica'da neler yapti biliyoruz.
Masuaku V. Ismael doneminde catir catir oynuyordu.
Gedson malum.
Rashica berbat ilan edildi, GS'de Zaniolo'yu kulube'de tutan adamdi kendisi.
Bu liste daha uzar gider.