Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 489004 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

maç sonu bağırır çağırır takılır vs. çok takipçisi var ama bunun iki katı kadar dalga konusu birisi
Gs lilere bilezik gibi geçiriyor genelde. :) takipçilerinin azımsanmayacak kadarı gsli :) bizim için iyi mi olur kötü mü bilemem.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

biri ali ece'yle kanka öbürü gidiyor bülent uslu'yu yanına alıyor ne yaptık da bunları çekiyoruz acaba
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 20:01:39 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Merve hanım nerede hiçbir şekilde kendisi ile fotoğraf verilmemiş başkan toplu fotoğraftada yok oysa Adalı en az benim kadar Beşiktaşlıdır demişti kendisi için

Çevrimiçi Samet Ç

bir ali ece'yle kanka öbürü gidiyor bülent uslu'yu yanına alıyor ne yaptık da bunları çekiyoruz acaba
:D

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

Merve hanım nerede hiçbir şekilde kendisi ile fotoğraf verilmemiş başkan toplu fotoğraftada yok oysa Adalı en az benim kadar Beşiktaşlıdır demişti kendisi için

Besiktas ile ilgili de olumlu tweet'leri cikmis. Merve hanim bukelamun gibi.

Çevrimdışı savaş altay

bir ali ece'yle kanka öbürü gidiyor bülent uslu'yu yanına alıyor ne yaptık da bunları çekiyoruz acaba

HY mi Ali Ece ile kanka?

Çevrimdışı levitate

Besiktas ile ilgili de olumlu tweet'leri cikmis. Merve hanim bukelamun gibi.

merve hanım hangi departmana bakıyormuş? ekonomi falansa para getirdiği an kartaliçe ilan edilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

HY mi Ali Ece ile kanka?

transfer döneminde bol bol fikir alışverişinde bulunmuşlar :) hasan arat gio'yla tanıştırırken "very important person" diye tanıttı

örn. ekim gibi beşiktaş gitsin berardi baksın dedi 2-3 gün sonra devre arası görüşülecek diye haber çıktı
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

merve hanım hangi departmana bakıyormuş? ekonomi falansa para getirdiği an kartaliçe ilan edilir

Ben de ederim :D

Çevrimdışı celiker1

Serdal Adalı bahsettiği gibi futbola hiç bir yöneticiyi bulaştırmayıp her şeyiyle kendisi ilgilenir umarım..Yöneticilerin bir kaç aydan sonra bir tarafları oynamaya başlıyor.Türkiye gerçeklerinde hele ki teknik direktörün Sergen Yalçın'sa en olabilir sistem budur.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

senin camianda bülent uslu dışında gs’ye laf edebilen başka biri var mı? Hakem katliamlarında, hakkın yendiğinde, önün kesildiğinde 2 yıldır tek bağıran, ortalığı yangın yerine çeviren 2.bir isim söylesenize? Valerian zamanı hakemler haklarını çatır çatır gasp ederken, başakşehir maçında, ankaragücü maçında, karagümrük maçında ensene vurup elindeki 3 puanların gasp edilirken anç yönetimi susarken, bjk muhabirleri eski oyuncular hocayı eleştirirken, hakeme, federasyona, adalete bağıran, hak arayan, masaları yumruklayan sadece bülent uslu’ydu.. Kusura bakmayın ama o kongrenin çoğu, bülent uslunun tırnağı olamaz. He yönetimde olacak, yönetici olacak çaptamıdır o başka mesele, ben şahsen istemem ama şu 2 sayfadır adamın gömülmesi, dalga geçilmesi falan yakışık değil. Keza Ali Ece’de çok iyi bir beşiktaşlıdır. Romantik bir beşiktaşlıdır, söyledikleri, sunduklarının doğruluk payı vardır, yanlışlarıda vardır ama bu onun iyi bir beşiktaşlı olduğunu değiştirmez.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

Yüksek ihtimal inşaat izinlerini çözebilmek için siyasi kanal muhabbetine aldı yönetime.Özellikle İbb belediyesine yakın hanımefendi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

transfer döneminde bol bol fikir alışverişinde bulunmuşlar :) hasan arat gio'yla tanıştırırken "very important person" diye tanıttı

örn. ekim gibi beşiktaş gitsin berardi baksın dedi 2-3 gün sonra devre arası görüşülecek diye haber çıktı

Ali Ece bilgili ve tez canli bir adamdir. Yine de transfer islerine karistirilmamali.

Çevrimiçi Samet Ç

Ali Ece bilgili ve tez canli bir adamdir. Yine de transfer islerine karistirilmamali.
Futbol tarihini iyi bilir gerisini pek bildiğini sanmıyorum Celtic 1970'te ne yaptı diye sorulabilir oyuncu sorulmaz

Çevrimdışı celiker1

Kaan Şakul'lar,Emre Kocadağ'lar,Mesut Urgancılar vs. gibiler olacağına elli kere Ali Ece,Bülent Uslu olsun derim kulübün içinde
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

Futbol tarihini iyi bilir gerisini pek bildiğini sanmıyorum Celtic 1970'te ne yaptı diye sorulabilir oyuncu sorulmaz

:D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

gese Bülent Uslu bize laf çakmıs aman ayağımızı denk alalım der bundan sonra veya federasyon Bülent Uslu bize sallamasın diye daha az hakkımızı yer falan konuşulan mevzulara bak kulüp teseden bile daha kötü olma yolunda Fikret Orman'dan sonra zaten kulübü hep bu adamlar yönetti sosyal medyadan sonuç ortada

Çevrimiçi Samet Demir

Musrati fitilini ateşleyen adamdır Ali Ece.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

senin camianda bülent uslu dışında gs’ye laf edebilen başka biri var mı? Hakem katliamlarında, hakkın yendiğinde, önün kesildiğinde 2 yıldır tek bağıran, ortalığı yangın yerine çeviren 2.bir isim söylesenize? Valerian zamanı hakemler haklarını çatır çatır gasp ederken, başakşehir maçında, ankaragücü maçında, karagümrük maçında ensene vurup elindeki 3 puanların gasp edilirken anç yönetimi susarken, bjk muhabirleri eski oyuncular hocayı eleştirirken, hakeme, federasyona, adalete bağıran, hak arayan, masaları yumruklayan sadece bülent uslu’ydu.. Kusura bakmayın ama o kongrenin çoğu, bülent uslunun tırnağı olamaz. He yönetimde olacak, yönetici olacak çaptamıdır o başka mesele, ben şahsen istemem ama şu 2 sayfadır adamın gömülmesi, dalga geçilmesi falan yakışık değil. Keza Ali Ece’de çok iyi bir beşiktaşlıdır. Romantik bir beşiktaşlıdır, söyledikleri, sunduklarının doğruluk payı vardır, yanlışlarıda vardır ama bu onun iyi bir beşiktaşlı olduğunu değiştirmez.

valla abi bağırıp çağırması federasyona hakemlere tepkiden çok millete dalga malzemesi olmaktan başka bir işe yaramıyor gibi

bunun yan çarı var alper bahadır diye o da yeni yönetime yanlamış bundan daha beter
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Musrati fitilini ateşleyen adamdır Ali Ece.
Alındığında Beşiktaş yeni Atiba'sını buldu diye bambaşka profil adamları birbiri ile kıyaslayan adamdır

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/HaberKartali/status/1873365985551433917

önemli haberlerde bugün
Eskişehirdeki milli takım maçında denk geldik. Herif çok iri ya. Ben böyle olduğunu tahmin etmiyordum. :) :) yanında cücük gibi kaldım.

Etiketler: