Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 489296 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi levitate

6 ay, yila tekabul etmiyor yalniz. :D

Var bir hayalimiz.

diyelim mayısta seçildi o da batırdı ne yapıcaz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı savaş altay

genç taraftarlar çok coşuyor yücele, sebebi para tabii

duyum veren tüm sayfalar yücelci

Adali'da da para var ama HY para diye diye israrla reklamini yapti. Bir de parasinin yarisindan cogunu geri almis olucak. Bir kismini aliyor bir kismini sponsorluk ile ticaret yapiyor geri kalan kucuk payi hibe ediyor. Para para diyorlar, bu mu lafini ettikleri mevzu.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen ile yapılanma hayalleri acaba Adalı'nın getireceği yabancı scout şefini ham yapıp abisini getirmesi kaç ay sürer :D

Çevrimdışı savaş altay

diyelim mayısta seçildi o da batırdı ne yapıcaz :D

Dogmamis cocuga don bicmeyelim :)

Çevrimiçi Samet Ç

Rafa hariç herkes Sergen'i yeme işine girer sallamadıği tek oyuncu Rafa hepsini gönderebilecek bir yönetimde olmadığına göre ayrıca avrupa kupaları bileti almayada gerek yok ne de olsa Rio Ave'ye falan eleniyor büyük taktisyen

Çevrimdışı celiker1

Plani ise Besiktas baba'larindan para toplamak idi. Zaten tutmayacak bir plandi fikrimce.
Gayette iyi plandı,neden tutmasın ki? "Para transfere veya başka bir şeylere harcanır mı?" düşüncesi olmayacaktı.Para direk bankaya yatırılacaktı.Ben 45 kişi bulabileceğini düşünüyorumdum ama hadi bulamadı 15-20 kişi bile bulsa kalanını zaten kendisi tamamlardı.Umarım Serdal Adalı'da bunu düşünür.Yılda 50 milyon dolar faiz ödememek için Koç'undan,Sabancı'na,Demirören'den,Bilgili'sine,Özyeğin'ine,Kazancı'sına vs. borç para almak ayıp mı? Parayı alır,bankalar birliği borcundan çıkar,bedeli sermaye artırımı veya kartal yuvalarını halka arz ederek aldığın borçları geri ödeyerek kulübü borçtan kurtarırsın.Bahsettiğim inşaat projesinide yaparsan zaten efsane olursun
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Rafa hariç herkes Sergen'i yeme işine girer sallamadıği tek oyuncu Rafa hepsini gönderebilecek bir yönetimde olmadığına göre ayrıca avrupa kupaları bileti almayada gerek yok ne de olsa Rio Ave'ye falan eleniyor büyük taktisyen
Sergen'i yiyebilecek tek topçu Rafa olur.Kalanının zaten %90 görmeyiz öteki sene.Sergen'i çok istediğimden değil bu yazdığım,tespit sadece
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 19:31:22 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen'i yiyebilecek tek topçu Rafa olur.Kalanının zaten %90 görmeyiz öteki sene.
Seneye %50'sini göndersinler Adalı'yı başarılı sayarım biraz fazla havaya girmişsin bu arada o kulüpte 5-6 tane oyuncu bir araya gelsin yiyemeyeceği adam yok şimdiden söyleyeyim başkan adayları ayrı hoca adayı ayrı taraftarı ayrı durmadan her yerde linç edilen adamlar Sergen'in veya Adalı'nın yüzü gözü hürmetine kendine çeki düzen vermez

Çevrimiçi murat

Basa bas gitmesine ihtimal vermeyenlerdendim ben de. HY hangi ozelligi ile bu secimde yarisabilirdi?
dişine göre bir rakip yeterli yarışması için.birde yeşil kağıt parçaları.

Çevrimdışı savaş altay

Sergen'i yiyebilecek tek topçu Rafa olur.Kalanının zaten %90 görmeyiz öteki sene.Sergen'i çok istediğimden değil bu yazdığım,tespit sadece

Katiliyorum, Sergen'i islak hambuger olarak gormemek gerek. Canina okur hepsinin.

Çevrimdışı savaş altay

dişine göre bir rakip yeterli yarışması için.birde yeşil kağıt parçaları.

Abi iste HY bu saydigin ozellikleri barindirmiyor. Ne disine gore bir rakip ne de parasi var. Parasi olan adam harcadigi paranin 3'de 2'sini geri almaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Katiliyorum, Sergen'i islak hambuger olarak gormemek gerek. Canina okur hepsinin.
Okumazsa zaten Sergen için sıkıntı. Sene başından beri ekran başından salladı durdu. Başarılı olmama lüksü yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Adali'da da para var ama HY para diye diye israrla reklamini yapti. Bir de parasinin yarisindan cogunu geri almis olucak. Bir kismini aliyor bir kismini sponsorluk ile ticaret yapiyor geri kalan kucuk payi hibe ediyor. Para para diyorlar, bu mu lafini ettikleri mevzu.

yani evet buydu :D onlara göre adalı'nın gayrimenkul planı 45 kişiden sırayla para istemekten daha az gerçekçi mesela oradan hesapla. yine aynı adamların düşüncesine göre 45 milyon koymuş bir 45 daha koyar herkesi coşturur diye düşünüyorlar ama kendisinin sürekli hibe ettiği paraları nasıl geri alacağını anlatmasını atlıyorlar

tabii asıl mevzu paradan çok "büyük başkan bir sürü yıldız oyuncular getirecek sonra özel jetinde tavla oynayacaklar" hayalleriydi ama aynı adam mario, uduokhai, musrati, muçi vs. hepsini aynı şekilde getirdi, o kısmı atlıyorlar ya da unutmak istiyorlar

tam da bu sebeplerden başkan olmasını istemiyorum adalı'nın kaşına gözüne hayran olduğum için değil
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

takımın en az yarısı seneye devam eder, örneğin bir anda uduokhai'yi yollama çalışmalarına başlanır yaz sonuna doğru iyi stopermiş yaa para harcamaya gerek yok denir konu kapatılır

gönderilecek adamlar anç'nin çöpleri ve muçi musrati falan olur, belki yaş sebebiyle paulista ve immobile arabistan'a yollanır başka bir şey olacağını sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bülent Uslu'ya ne görev verecek bakalım peşinden ayrılmıyor röpteşambır diye dalga geçtiği adamla bile sarılmış kulüp harbiden vasatlara kaldı kalmamasi için karşısına düzgün bir aday bile çıkmadı umarım şu döngüden mayıs ayında kurtuluruz

Çevrimdışı savaş altay

Bülent Uslu'ya ne görev verecek bakalım peşinden ayrılmıyor röpteşambır diye dalga geçtiği adamla bile sarılmış kulüp harbiden vasatlara kaldı kalmamasi için karşısına düzgün bir aday bile çıkmadı

Bulent uslu'nun olayi nedir, ben tam manasi ile tanimiyorum bu adami. Dip not; isinamadigim Besiktas'li sayisi azdir, biri de Bulent Uslu'dur.

Çevrimiçi Samet Demir

Bülent Uslu'ya ne görev verecek bakalım peşinden ayrılmıyor röpteşambır diye dalga geçtiği adamla bile sarılmış kulüp harbiden vasatlara kaldı kalmamasi için karşısına düzgün bir aday bile çıkmadı
Maç sonu açıklama falan yapar, gs lilere had bildirir bitti gitti işte. Mete Vardar konuşacağına Bülent bin kere tercih ederim. Basının dilinden anlıyor en azından :) eğlenceli olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

Bulent uslu'nun olayi nedir, ben tam manasi ile tanimiyorum bu adami. Dip not; isinamadigim Besiktas'li sayisi azdir, biri de Bulent Uslu'dur.

maç sonu bağırır çağırır takılır vs. çok takipçisi var ama bunun iki katı kadar dalga konusu birisi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Sosyal medyada kanaat önderlerinden biri Beşiktaş'ı savunuyormuş

Çevrimiçi Samet Ç

Ohaaa :) Bülent rakibini çıldırtmış. Yukarıdaki yorumu yazarken bundan haberim yoktu.
Kurumsallık yoktu zatende komik duruma düşmeyede gerek yok bence :D

Çevrimdışı celiker1

Seneye %50'sini göndersinler Adalı'yı başarılı sayarım biraz fazla havaya girmişsin bu arada o kulüpte 5-6 tane oyuncu bir araya gelsin yiyemeyeceği adam yok şimdiden söyleyeyim başkan adayları ayrı hoca adayı ayrı taraftarı ayrı durmadan her yerde linç edilen adamlar Sergen'in veya Adalı'nın yüzü gözü hürmetine kendine çeki düzen vermez
Yerli oyuncular içinde Sergen'i yiyebilmeye teşebbüs edecek kalite ve olgunlukta oyuncu yok.Takımın yıldızı,kaptanı olabilecek yaşta Türk oyuncusu olsa katılırım ama şu an yok.Yabancılardan Masuaku,N'Dour,Onana,Chamberlain,Musrati kesin olmaz seneye.Rafa'yı ayırırsak kim kalıyor geriye? Paulista,Uduokhai,Svensson,Muci,Gedson,Rashica,İmmobile.Paulista ve Gedson'u da as adamı olacağını düşünürsek Svensson,Muci,Uduokhai,Rashica,İmmobille'den sadece İmmobille yiyebilme potansiyeline sahip olabilir.Yanına oyuncu bulamadıktan sonrada o da bir şey yapamaz.Şu kalan 5 oyuncuda da teknik direktör yiyebilme potansiyeli yok.İş dönüp dolaşıp Rafa'ya gelir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ulumemo

bu sergenin oyuncuları dize getirebileceğine inananların motivasyonu ne tam olarak? Orada sergenin aldığı/alacağı maaşın 2,5-3 katını alan oyuncular var. Sergen kim ki adamlar sergenden korkacak? Orada futbolcunun korkacağı tek adam başkandır gerisi fasa fiso. Serdal Adalı masaya yumruğunu vursun ben burdayım, yönetim şeklim bu desin yani ipleri eline alsın zaten bütün herkes hizaya girer. Oyuncuların da istediği bu zaten, ox geçen maç sonunda her şeyi anlattı. Takımda bir başıboşluk bir dengesizlik var bu da bize yansıyor dedi. Bana kalırsa oyuncular kötü niyetli falan değil sadece başıboşluktan salmışlar.

Etiketler: