Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494057 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı murat

İkisininde adam gibi bir projesi yok. Maddi konuyu düşünürsen bence Hüseyin Yücel bir adım önde. Serdal Adalı'nın da tek güvencesi Serhan Ç'nın projesi. İkisiyle de işimiz zor. Hakkımızda hayırlısı.
bu ikisinin projelerini toplasan projesiz gelecek fikret orman etmez malesef iyi Beşiktaşlı olmak yeterlinkriter değil.

Çevrimdışı murat

Normal şartlarda Yücelin bu başarısız bir seneden dolayı ne kadar masum tarafıda olsa Adalınin seçilmesini istiyordum Adalı çok şansını denedi bu seferde kaybederse şevki kırılır muhtemelen denenecekse tam zamanı. Keşke Adalı aday olmayıp Mayıs'a kadar yuceli görme şansımız olsaydı programdan sonra Adalınin Demirören gibi olacağını düşünmeye başladım Yüceldede bir Fikret orman havası gördüm kararlılığı kendinden emin olması açık sözlülügü bı adım önde olduğunu düşünüyorum.

Adalınin hitabı yücele göre zayıf ama karakter ağırlık liderlik fedakarlık gibi konularda önde olduğunu düşünüyorum Hasan aratta güzel konuşuyordu meğerse sadece konuşuyormuş futbol anlamında ikisindende umutlu değilim Sergenle falan yapılanma olmaz gs nin okana yaptığı gibi eline güzel malzeme verirsen iş görür ama yapılanma oyuncu bulma gibi konularda iş görmez. Beşiktaş'ımiz için hayırlısı olan neyse o olsun umarim özlemini çektiğimiz başarılı yillarimiza döneriz
yücelin parası var ama ikinci başkan ve para koyan adam olarak kulüpte hiç ağırlığı olmamış.başkan olsa da birileri bunun parasıyla şovunu yapar ihale yücele kalır.iyi niyetli biri ama sanki yöneticilik zayıf.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şu arda keşke gsli olmasa çok isterdim rakibi çok iyi analiz ediyor önü çok açık, ileride net avrupa yapar. Bizim eskiler anca yorumcu olsun!
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Serdar3444

şu arda keşke gsli olmasa çok isterdim rakibi çok iyi analiz ediyor önü çok açık, ileride net avrupa yapar. Bizim eskiler anca yorumcu olsun!
Arda'da, fatih terim'de, aykut kocaman da Beşiktaşlı...
Elbette sorsan inkar ederler ama gerçek bu.
hatta Lefter ve Metin Oktay da Beşiktaş'lıydı, bizim çok saygı duyduğumuz efsanemiz dediklerimizin de bir kısmı Beşiktaş'lı değil.
Ben Arda'ya okeyim, yükselenim Beşiktaş dediğinde de bunu kast ediyordu, çocukken tuttuğun takımdan vazgeçemezsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Benim hocam her zamanki gibi Roger Schmidt ama bu adayların ikisi de getiremez hadi bir mucize oldu getirdi rahat çalışma ortamı sağlayamaz zaten

Çevrimiçi Samet Ç

İki adayda twitterın esiri orada ne muhabbet dönüyorsa bir sonraki çıktıkları programda aynı şeyleri dile getiriyorlar ikisi de ilk aday olduklarında çıktıkları ilk programlarda hoca olarak sadece Sergen'i düşündüklerini söylediler birde sonraki programları açıp teker teker izleyin twittera göre nasıl kendilerine yön verdiklerini görün bize kendi bildiğini yapacak ve arkasında duracak başkan lazım Anç dahil her gelen başkana sallanıyor adamların suçu ne twitterdan yazılanlara bakıp taraftarın istediği gibi kulübü yönetiyorlar işte durum ortada

Çevrimiçi Samet Demir

İki adayda twitterın esiri orada ne muhabbet dönüyorsa bir sonraki çıktıkları programda aynı şeyleri dile getiriyorlar ikisi de ilk aday olduklarında çıktıkları ilk programlarda hoca olarak sadece Sergen'i düşündüklerini söylediler birde sonraki programları açıp teker teker izleyin twittera göre nasıl kendilerine yön verdiklerini görün bize kendi bildiğini yapacak ve arkasında duracak başkan lazım Anç dahil her gelen başkana sallanıyor adamların suçu ne twitterdan yazılanlara bakıp taraftarın istediği gibi kulübü yönetiyorlar işte durum ortada
Candaş'ın yayında en dikkat çekici konulardan birisi o oldu. Yani Candaş bir önceki başkana sallama işini bırakmalıyız dedi. Buna biz taraftarlarda çanak tutuyoruz. Yayın zamanı bunu söylediği için Candaşa kızmıştım ama mantıklı bakınca haklılığını anladım. Kulüp olarak şu linç kültürünü bırakmamız lazım artık.

Özellikle şu anki oyuncuları b.klamayı bırakmalıyız. Hepsi çok değerli. Satıldığı zaman gereken yorumu yaparız :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Candaş'ın yayında en dikkat çekici konulardan birisi o oldu. Yani Candaş bir önceki başkana sallama işini bırakmalıyız dedi. Buna biz taraftarlarda çanak tutuyoruz. Yayın zamanı bunu söylediği için Candaşa kızmıştım ama mantıklı bakınca haklılığını anladım. Kulüp olarak şu linç kültürünü bırakmamız lazım artık.

Özellikle şu anki oyuncuları b.klamayı bırakmalıyız. Hepsi çok değerli. Satıldığı zaman gereken yorumu yaparız :)
bu ligde kariyeri bitmiş Ahmet Kutucu yıldız oldu hoca önemli doğru hocayı seçtik ama bir yandan kulübün içindeki kişilerin her şeyi en iyi biz biliyoruz havaları ve kişisel egoları diğer yandan taraftarın her şeyi ben biliyorum havası yüzünden adam doğru düzgün çalışma ortamı bulamadı sonunda da  bütün bu olaylar dönerken aralarında en az kabahati olan adama faturayı kestiler adamda çıkıp tek kelime kötü bir şey söylemedi her şeyi geçtim Avrupa ligi finali oynatan adama kötü antrenman yaptırıyordu diye ortaya laf attılar kendi rezilliklerini kapatmak için romantik tayfada yedi bu işleri çok istedikleri Sergen hocaları da bunları yarı yolda bıraktı hala akıllanmadılar şimdide iyi bir pazarlama ile en kötü aldığın fiyata çıkacağın oyuncuları kötülüyorlar ve bunlara başkan adayları da ortak oluyor televizyonlarda hem başkan adaylarına hem de taraftara ilk 8 mücadelesinde Serdar hocalarıyla beraber bol şans diliyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/SadeceeBesiktas/status/1870427429728043252

Hüseyin Yücel:

"Önümüzdeki süreçte ilk Sergen Hoca'yla oturacağız. 'Şartlarım var' dedi, ben de 'Beşiktaş'ın da şartları var ve bu şartlar sadece tek taraflı değil' diyorum.

İnşallah ortak bir zeminde beraber yürüyeceğiz., "

Çok şükür kulübümüzün talep eden değil, talep edilen olduğunu anlamışız. İlk olarak başkanın kulübün büyüklüğünü farkında olması lazım. Beşiktaş kimseye özellikle Şahıslara mahkum değildir. Taraftar olarak bunu bir an önce anlamamız lazım. Şenol, Sergen, talisca falan hepsi fasa fiso. Hepsi kulübün maaşlı bir çalışanıydı. Hizmet ettiler. Paralarını da aldılar. Bu durumu hiç bir zaman unutmamalıyız.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2024, 15:01:29 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Arda geseli olsa ne olacak Sergen'in bu kulübe saygısızlığı Arda'dan daha fazla

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı Chief Scout getirecekmiş avrupalı hiç boşuna uğraşmasın onu da yerler bu muhabir tayfa ve taraftar ilk transfer döneminin sonunda

Çevrimiçi Samet Demir

Adalı Chief Scout getirecekmiş avrupalı hiç boşuna uğraşmasın onu da yerler bu muhabir tayfa ve taraftar ilk transfer döneminin sonunda
Muhabirler hiç bir şey yapamaz aslında yeterki taraftar çanak tutmasın.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi Samet Demir

Malumdu. Saklandi ve hazirlandi. Saglik problemlerine zaten inanmiyordum.
Hüseyin Yücel'in akıbeti belli olur. Olanda bize olur. Her türlü çok üzüleceğiz bence.

Çevrimdışı savaş altay

Hüseyin Yücel'in akıbeti belli olur. Olanda bize olur. Her türlü çok üzüleceğiz bence.

HY gomulurse idareten SA ile yola devam. Ayrica Hasan Arat'in aciklamalarinin benim icin bir onemi yok, boyle guvenilmez bir kisiye neden inanalim. Canli yayini izlemeyecegim.

Çevrimiçi Samet Demir

HY gomulurse idareten SA ile yola devam. Ayrica Hasan Arat'in aciklamalarinin benim icin bir onemi yok, boyle guvenilmez bir kisiye neden inanalim. Canli yayini izlemeyecegim.
Hasan Aratın Hüseyin Yücel’e karşı tutumunu, Serdal Adalı da Hasan Arata karşı nasıl muhalefet edecek onu merak ettiğim için ben izleyeceğim.

Çevrimdışı Necmi

https://x.com/ctisik/status/1870457769326940620

Ortalık iyice karışacak.
bir kere kaçıp giden birinin cevap hakkı yoktur hangi yüzle çıkıp konuşacak

Çevrimiçi Samet Demir

Oda diğerlerine suç atıp sıvayacak. Bu kadar şeffaflığa gerek yok gerçekten yeterince rezil olduk bunlar yüzünden.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2024, 19:54:27 Samet Demir ]

Çevrimdışı ferdi1903

Aynen abi, yalancı kaçıp gitti konuşacak bişey yok

Çevrimiçi Samet Ç

bu takım kanata Salah falan alsan yine maç kazanamaz o kadar kötü

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu takıma Noel arasi falan izin vereni s*ks*nler

Çevrimiçi Samet Demir

bu takım kanata Salah falan alsan yine maç kazanamaz o kadar kötü
Hüseyin başkanımı üzdün...

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin başkanımı üzdün...
şu iki adaydan herhangi birine başkan demek zorunda kalacağız o da beni üzüyor neredesin Fikret Orman yetiş

Etiketler: