Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

38life ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 497896 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı levitate

lucescu yaşıyor mu gelsin hemen
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Trabzon'un 16 puanı var. 5 haftaya altına düşeceğiz. İlk 11'inden 10 futbolcu banko oynar bizde. Kimse tehlikenin farkında değil bugün bu takım - puanlı bir takımı + puana çıkardı. Ads ve hatay maçlarından 1 puan aldı. Düşersin kimse de senin gözünün yaşına bakmaz düşersin büyük kulüp düştü bakın ligde şaibe yok dedirtmek için bile düşürürler.

Çevrimiçi gokhans

Can’a 2,5 verip, hasic’in sözleşmeyi fesih eden zihniyetinize sizin emi!! Can hasic’in sağ bacağı etmez. Bir yaygara vardı taraftarda, mmedyada, bjk muhabirlerinde, illede gio istifa diye, olan 3,5 milyon tazminata oldu, kalsaydı bari o paraya ocak’da ucuz yollu bi kanat çekerdik enazından.. fm oynarken bile insanlar düşünüp hareket ediyor, mantıksız işler yapmıyor, siz ne yapıyorsunuz yahu??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Herkes bir sırlar küpü, pandoranin kutusu modunda.
Ne biliyorsanız konuşun kardeşim, bir de azıcık konuştuğunuz kadar mücadele edin, ruhsuzlar sürüsü!

Çevrimiçi Samet Demir

Can’a 2,5 verip, hasic’in sözleşmeyi fesih eden zihniyetinize sizin emi!! Can hasic’in sağ bacağı etmez. Bir yaygara vardı taraftarda, mmedyada, bjk muhabirlerinde, illede gio istifa diye, olan 3,5 milyon tazminata oldu, kalsaydı bari o paraya ocak’da ucuz yollu bi kanat çekerdik enazından.. fm oynarken bile insanlar düşünüp hareket ediyor, mantıksız işler yapmıyor, siz ne yapıyorsunuz yahu??
Twittera kulak asmayacak bir başkan lazım. Sadece Hasic değilki. Demir ege de kalsın diyen çoktu burada. Onana Ndour ve Mario yerine her türlü oynardı.

Hasan Arat çok iyi kandırdı. Hüseyin Yücel’e de üzülüyorum. Adamı cüzdan gibi kullanmış.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Twittera kulak asmayacak bir başkan lazım. Sadece Hasic değilki. Demir ege de kalsın diyen çoktu burada. Onana Ndour ve Mario yerine her türlü oynardı.

Hasan Arat çok iyi kandırdı. Hüseyin Yücel’e de üzülüyorum. Adamı cüzdan gibi kullanmış.
+ amir + rosier +ghezza.. Yanlış anlaşılmasın daha iyileri gelecekse yine gönder ama onana kalır, ndour, mario gelirken amir yollamak, bek yokken rosier, kanat yokken ghezzal falan yollamak acayip saçma. Ege, hasic falan dursaydı kulübede, milyonluk ruhsuzlar duracağına!! Önceki sezonda beleş nkoudu, baily, welinton yolladık. Sakatlanıo denilen baily yerine daha çok sakatlanan adam aldık ne diyim..
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2024, 00:22:42 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

+ amir + rosier +ghezza.. Yanlış anlaşılmasın daha iyileri gelecekse yine gönder ama onana kalır, ndour, mario gelirken amir yollamak, bek yokken rosier, kanat yokken ghezzal falan yollamak acayip saçma. Ege, hasic falan dursaydı kulübede, milyonluk ruhsuzlar duracağına!! Önceki sezonda beleş nkoudu, baily, welinton yolladık. Sakatlanıo denilen baily yerine daha çok sakatlanan adam aldık ne diyim..
Şu takıma artık 30 yaş üzeri kimseyi almasınlar. İlk transferimiz de sağlam bir kondisyoner olsun. 45 dk da takımın pili bitiyor. Herkes rölantide oynuyor. Saçma gelecek ama yapılan en mantıklı transfer can'dı. Kalitesinxen bağımsız söylüyorum bunu. Muleka'yı biz neden gönderdik. Elimizde forvet yok.

Fb'nin yaptığı amatörlükleri yapıyoruz. Onlarda canları sıkıldıkça orta saha alıyorlardı. Aynısını biz yapıyoruz şimdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Anç sonrası daha beterini yaşamayız dediğimiz herşey malesef yaşanıyor, hem kandırıldık hem de çok yıprandık. Saha dışı yanında saha içindeki ruhsuzlarda inanılmaz can sıkıyor. Kaleci dahil sağlam yapılanmaya girmemiz lazım, hem futbola hem başarıya aç isimler takıma kazandırılmalı, bence disiplin olarak kuzey bölgelerindeki topçular ve yetenek olarak güney amerikadan iyi isimler bulunmalı. Takımda gedson, emirhan, paulista, felix, mert, svenson , salih dışındaki herkes satılmalı amir kadroya çağrılmalı. Gedson ve paulista dışındaki diğer isimlerde yedek olarak düşünülmeli.

Çevrimiçi yaço58

yıl sanki 2012 kadromuz berbat rakipler bize oranla iyi nasıl toplanırız hiç bilmiyorum

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi o2bucak

Şu takımda,
ilk 11 olarak Paulista, Gedson, Rafa, Semih ve yedek olarak, Emirhan, Tayyip, Muçi hariç hepsinin temizlenmesi lazım.

Çevrimdışı CemMert

Rakibimiz 65 milyon euroya forvet almış. İkinci forvetlerinin maaşı 10 milyon euro. Üçüncü forvetlerinin maaşı 4 milyon euro.

Dybalayla felan görüşüyorlar. Bizim uğraştığımız işlere bakın. En ufak mağlubiyette dağılacak adamlar top felanda oynadıkları yok ama o kadar kötüyüz ki hiç bişey yapamıyoruz.

Bu camiaya en büyük zararı içimizdekiler veriyor. Efsane dediklerimiz, eski futbolcularımız, eski yöneticilerimiz.

Acilen resetlenmemiz gerekiyor. Bizi bu girdaptan ne Hüseyin Yücel çıkarır ne Serdal Adalı. Fikret Ormanın geri dönmesi gerekiyor. Eğer Hüseyin yücel ve Serdal adalının asıl amaçları Beşiktaşa hizmetse girsinler Fikret Orman yönetimine maddi manevi destek olsunlar.

Fikret Ormanın bi ağırlığı vardı. Topçular üzerinde, renkliler üzerinde, medyada heryerde. Şimdi şamar oğlanına döndük gelen bize vuruyor giden bize vuruyor.

Çevrimiçi kartalizma190399

Şu takıma artık 30 yaş üzeri kimseyi almasınlar. İlk transferimiz de sağlam bir kondisyoner olsun. 45 dk da takımın pili bitiyor. Herkes rölantide oynuyor. Saçma gelecek ama yapılan en mantıklı transfer can'dı. Kalitesinxen bağımsız söylüyorum bunu. Muleka'yı biz neden gönderdik. Elimizde forvet yok.

Fb'nin yaptığı amatörlükleri yapıyoruz. Onlarda canları sıkıldıkça orta saha alıyorlardı. Aynısını biz yapıyoruz şimdi.

Bizim taraftardan adam olmaz. Yine tutarlar 5 sene evvel performans gostermis 33 yas ustu birini secim malzemesi yaparlar, herkes tapar.
Immobile alindiginda su forumda 10 kisi'den 9'u sevinmisti. Birbirimizi kandirmaya gerek yok. Neler yazildi cizildi hepimiz hatirliyoruz.
Gercek anlamda olmasi gerektigi gibi bir yonetimi isteyen bir ben varim, bir seul ve ravenmann. Baska yok.

Rakibimiz 65 milyon euroya forvet almış. İkinci forvetlerinin maaşı 10 milyon euro. Üçüncü forvetlerinin maaşı 4 milyon euro.

Dybalayla felan görüşüyorlar. Bizim uğraştığımız işlere bakın. En ufak mağlubiyette dağılacak adamlar top felanda oynadıkları yok ama o kadar kötüyüz ki hiç bişey yapamıyoruz.

Bu camiaya en büyük zararı içimizdekiler veriyor. Efsane dediklerimiz, eski futbolcularımız, eski yöneticilerimiz.

Acilen resetlenmemiz gerekiyor. Bizi bu girdaptan ne Hüseyin Yücel çıkarır ne Serdal Adalı. Fikret Ormanın geri dönmesi gerekiyor. Eğer Hüseyin yücel ve Serdal adalının asıl amaçları Beşiktaşa hizmetse girsinler Fikret Orman yönetimine maddi manevi destek olsunlar.

Fikret Ormanın bi ağırlığı vardı. Topçular üzerinde, renkliler üzerinde, medyada heryerde. Şimdi şamar oğlanına döndük gelen bize vuruyor giden bize vuruyor.

Mesele sadece para degil.
Adamlar Trabzon'a karsi git gelli mac oynuyor, ama son 20 dakika korkmayip Batshuayi ve Osimhen'i sahaya atiyorlar galibiyet icin.
1 puanla yetinmiyorlar. Biz 70 dakika 10 kisi oynamis Trabzon'a karsi bunu yapamadik. Biz en son hangi macta gercek anlamda cift forvete donduk hatirlmamiyorum.
Dun mesela niye Mustafa ve Semih birlikte baslamaz? Mustafa'ya su an bayilmiyorum ama fizikli, mucadele eden, pivot karakteri olan oyuncu. Koy santrfora etrafina da Semih'i dolansin, bir de 4-1-2-1-2 veya 3-5-2 oyna. Mesela Masuaku gunah kecisi yapiliyor, eyvallah defansif olarak zayif, evet. Ama 1 kere de bir uclu oynayalim, adami kanat beki olarak oynatalim, arkasi da Emirhan'la dolsun ki o da rahatlasin mesela. Bir kere bunu denemedik. GS sezon basindan beri 3-5-2 oynadi, 4-4-2 oynadi, 4-2-3-1 oynadi, gayet flexible hocalari var. Bizde kim sakat olursa olsun, kim transfer edilirse edilsin sapamayacagimiz kuralmis gibi 4-2-3-1 oynuyoruz, anlam veremiyorum.

GS'den hem bizim hem FB'nin basarisizliga tahammulsuzluk anlaminda ogrenecegi cok sey var. Mesela bizim su yonetimimiz GS'de olsa coktan iteklenerek kovulmustu, ustelik bir daha secimde aday falan olamazlardi, mumkun degil. Oyle laubali bir ortam yok adamlarda. Mesela dun devre arasinda futbolcular niye tribune cagrildi anlamadim. GS'de olsa asla boyle birsey yapilmazdi, oyunculara iliklerine kadar nefreti hissettirirlerdi. Adamlar sampiyon olacaklari sene sene basinda kombine yakti tribunde, oyle bir baski ortami yaratiyorlar.

Çevrimdışı mellfred

yıllar önce şenol güneşin bir sözü vardı “ben yönetimden transfer istemedim oyuncuların maaşını ödeyin dedim bu kadro bize yeter” diye
sen abubakarın 3,5 olan maaşını ödeme sonra oynamıyor diye kalan sözleşmesinii de karşıla yerine 35 yaşındaki elemana sezonluk 6 milyondan 2 yıllık kontrat ver
bu akılsızlık değil sadece
burada rant var rant
yeni transferler demek yeni avantalar demek
yöneticiler hiçbir şey olmasa bile kendilerine gelir olsun diye bizim akıl mantık erdiremediğimiz transferleri bu yüzden yapıyorlar
bu yüzden can keleşi 2,5 milyon euro’ya alıyoruz
beşiktaşıa şu başkan gelsin  bu gitsin tartışmaları lafı güzaf
beşiktaş’ın ahlaklı insanlara ihtiyacı var
vizyon falan geçin bunları
sadece namuslu birkaç adam yeter de artar 

Çevrimdışı CemMert

Bu ülkede herkes iki yüzlü.

Niye kimse George Gardinin gs ye aldığı oyunculardan aldığı komisyonları konuşmuyor?

Niye kimse Jelert ve jakobsa verilen 17 milyon euro bonservisi konuşmuyor

Niye kimse Sallainin 6 milyon euroluk bonservisini konuşmuyor (Kanat oyuncusu ve 1 tane golü var sadece)

Bize gelince herkes muhasebeci ona 100 bin euro verildi buna 1m euro verildi o buna değer mi vs. Herhangi bir gs muhabirinin futbolcu maaş veya bonservisini tartıştığını gördünüz mü?

Kulüpte komisyoncu olmayan kalmadı. Rafa silva geçen sezon 22 gol 15 asistle oynamış son 3-4 sezonu full çift haneli. 6m maaş veriyoruz. Adama teneke bağlayıp kovalamadığımız kaldı.

Ne yapıyorsak kendimize. Önce kendimizi rezil edip millete ön ayak oluyoruz. Sonra bize yapılan herşeye göz yumuyoruz.

Muçi transferinin gerçekleştiği günü hatırlıyorum. Herkes çılgınlar gibi seviniyordu iyiki aldık diyordu ee o zaman iyiydi de şimdi mi kötü oldu?

Musrati alınırken herkes övüyordu fener istedi alamadı, Benfica istedi alamadı biz aldık diye top seviye 6 aldık diyorduk şimdi PTT topçusu mu oldu?

Herifler kıçı kırık barış alperi bile yıldızlaştırdılar biz elimizdeki en değerli oyuncu Semihi medyaya yem edip duruyoruz.

Futbolcular iyi olabilir kötü olabilir önemli olan bizim ona ne kadar değer biçtiğimiz. Biz kendi futbolcumuza değer vermiyoruzki başkasından değer bekleyelim. Bu takıma 100milyon euro harca yine bişey olmaz önce kendimizi düzeltmemiz gerekiyor. Sürekli camiada günah keçisi ilan edilmeye çalışıyoruz. O yaptı bu yaptı hadi şunu suçla vs. Hasan Arat aday olduğu dönem süslü sözleriyle projeleriyle herkesi kandırdı. Allah yukarda deli gibi seçilsin istedim. Nerden bilebilirdim? Herkes inandı oy verdi. Sonuç ortada Ahmet Nur Çebiden beter çıktı. Adam kendi ikinci başkanını kandırdı bizi kandırsa ne olur.

Herşeyden önce bu Camianın lidere ihtiyacı var. Ağırlığı olan bir isme ihtiyacı var. Kusura bakmayın ama Hüseyin Yücel veya Serdal Adalı şuan o mentalitede değiller. İkiside çok kıymetli isimler. Maddi olarak çok büyük destek sağlıyorlar fakat bu kulübü şuan para kurtaramaz. Bize gerçekten liderlik edecek bir isim lazım. Eğer Hüseyin Y. yada Serdal Adalı başkan olacaksada önce bizi küçük düşürmeyi bırakıp ağırlığını koyması lazım.

Kulübün 50m euroya ihtiyacı varsa TV lerde boy boy açıklama yapmak yerine gidip senin bulman gerekiyor benim değil. Ay ay nereye borcumuz var hepsini ezberledik. Ocakta 15milyon Şubatta 10 milyon vs. Fenerin ve gs nin mayıs ayına kadar paraya ihtiyacı yok mu? Emin olun adamların bizden daha çok borcu var. Ama kimse televizyonda ağlamıyor.

Gs de Fb de bankalar birliğine dahil ama 1 defa bunun yüzünden ağladıklarını görmedim.

Bize Lider lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

yıllar önce şenol güneşin bir sözü vardı “ben yönetimden transfer istemedim oyuncuların maaşını ödeyin dedim bu kadro bize yeter” diye
sen abubakarın 3,5 olan maaşını ödeme sonra oynamıyor diye kalan sözleşmesinii de karşıla yerine 35 yaşındaki elemana sezonluk 6 milyondan 2 yıllık kontrat ver
bu akılsızlık değil sadece
burada rant var rant
yeni transferler demek yeni avantalar demek
yöneticiler hiçbir şey olmasa bile kendilerine gelir olsun diye bizim akıl mantık erdiremediğimiz transferleri bu yüzden yapıyorlar
bu yüzden can keleşi 2,5 milyon euro’ya alıyoruz
beşiktaşıa şu başkan gelsin  bu gitsin tartışmaları lafı güzaf
beşiktaş’ın ahlaklı insanlara ihtiyacı var
vizyon falan geçin bunları
sadece namuslu birkaç adam yeter de artar
Avanta ile komisyonu da karıştırmamak lazım birde. Menejerlere verilen paranın sorun edilmemesi gerekiyor bence. Adam sana oyuncu da getirecek, senin oyuncunun da satacak. Bu alışverişten den belli komisyonunu alacak. Burada senin dikkat etmen gereken kötü topçuya bulaşmamak. Yoksa win win durumu olduğu sürece bu alış verişe itiraz etmemek lazım.

Bizim çıkar yol belli, taraftar x'de ki sözde kanaat önderlerinin ve belli başlı sözde gazetecilerin gazına gelmeyecek.

Güçlü yönetim istiyoruz haklıyız da peki biz taraftar olarak güçlü müyüz? Hayır. Önce taraftar olarak bizim silkelenmemiz gerekiyor. Bizim taleplerimiz Talisca olduğu sürece, her yenilgiye Şenol gelsin, Sergen bizi kurtarsın dedikçe bu düzen böyle akar gider.

Çevrimiçi Samet Demir

Niye kimse George Gardinin gs ye aldığı oyunculardan aldığı komisyonları konuşmuyor?

Niye kimse Sallainin 6 milyon euroluk bonservisini konuşmuyor (Kanat oyuncusu ve 1 tane golü var sadece)

Bize gelince herkes muhasebeci ona 100 bin euro verildi buna 1m euro verildi o buna değer mi vs. Herhangi bir gs muhabirinin futbolcu maaş veya bonservisini tartıştığını gördünüz mü?

Kulüpte komisyoncu olmayan kalmadı. Rafa silva geçen sezon 22 gol 15 asistle oynamış son 3-4 sezonu full çift haneli. 6m maaş veriyoruz. Adama teneke bağlayıp kovalamadığımız kaldı.

Ne yapıyorsak kendimize. Önce kendimizi rezil edip millete ön ayak oluyoruz. Sonra bize yapılan herşeye göz yumuyoruz.

Muçi transferinin gerçekleştiği günü hatırlıyorum. Herkes çılgınlar gibi seviniyordu iyiki aldık diyordu ee o zaman iyiydi de şimdi mi kötü oldu?

Musrati alınırken herkes övüyordu fener istedi alamadı, Benfica istedi alamadı biz aldık diye top seviye 6 aldık diyorduk şimdi PTT topçusu mu oldu?

Herifler kıçı kırık barış alperi bile yıldızlaştırdılar biz elimizdeki en değerli oyuncu Semihi medyaya yem edip duruyoruz.

Futbolcular iyi olabilir kötü olabilir önemli olan bizim ona ne kadar değer biçtiğimiz. Biz kendi futbolcumuza değer vermiyoruzki başkasından değer bekleyelim. Bu takıma 100milyon euro harca yine bişey olmaz önce kendimizi düzeltmemiz gerekiyor. Sürekli camiada günah keçisi ilan edilmeye çalışıyoruz. O yaptı bu yaptı hadi şunu suçla vs. Hasan Arat aday olduğu dönem süslü sözleriyle projeleriyle herkesi kandırdı. Allah yukarda deli gibi seçilsin istedim. Nerden bilebilirdim? Herkes inandı oy verdi. Sonuç ortada Ahmet Nur Çebiden beter çıktı. Adam kendi ikinci başkanını kandırdı bizi kandırsa ne olur.

Herşeyden önce bu Camianın lidere ihtiyacı var. Ağırlığı olan bir isme ihtiyacı var. Kusura bakmayın ama Hüseyin Yücel veya Serdal Adalı şuan o mentalitede değiller. İkiside çok kıymetli isimler. Maddi olarak çok büyük destek sağlıyorlar fakat bu kulübü şuan para kurtaramaz. Bize gerçekten liderlik edecek bir isim lazım. Eğer Hüseyin Y. yada Serdal Adalı başkan olacaksada önce bizi küçük düşürmeyi bırakıp ağırlığını koyması lazım.

Kulübün 50m euroya ihtiyacı varsa TV lerde boy boy açıklama yapmak yerine gidip senin bulman gerekiyor benim değil. Ay ay nereye borcumuz var hepsini ezberledik. Ocakta 15milyon Şubatta 10 milyon vs. Fenerin ve gs nin mayıs ayına kadar paraya ihtiyacı yok mu? Emin olun adamların bizden daha çok borcu var. Ama kimse televizyonda ağlamıyor.

Gs de Fb de bankalar birliğine dahil ama 1 defa bunun yüzünden ağladıklarını görmedim.

Bize Lider lazım.
Adamların gazetecileri ve çok takipçili hesapları o neden bu kadar almış, bunun maaşı neden böyle diye polemiklere girmiyorki. En güzeli de oyuncularını kolay kolay ezdirmiyorlar.

En basit Semih örneğini vereyim, kanatta oynatılmaz dedik eleştirdik, bu adamı neden forvete koydunuz adam kanat forvet dedik eleştirdik, İmmobile sakatken forvette oynuyor demediğmizi bırakmıyoruz.

Gelelim hoca konusuna Valerian İsmail üçlü oynattı çok da güzel top oynadığımız haftalar adamın altını oyduk. Gs de ses eden var mı yok. VI iyidir kötüdür onu tartışmıyorum.

2.5 - 3 verip Gio'yu yolladık şimdi anladık ki sorun hoca değilmiş.

Yani bu liste uzar gider. Biz yanlış taleplerde bulunuyoruz. İşler kötü gidiyor, Sonra da kendimize bir günah keçisi bulup ilk fırsatta biletini kesiyoruz. Dün VI oldu, bugün gio...

Dün gs hakem zoruyla maç aldı. Yöneticisi, topçusu taraftarı herkes hakeme veryansın etti. Maçı izlemesek adamlara üzüleceğiz. Mertensin faul yaptığı pozisyona penaltı verildi, başlangıcı ofsayt yan hakem bayrak kaldırıyor o pozisyonun devamı faul den gol attılar.

Bize Lider lazım.

Onlarda konusulmayip bizde konusulmasinin nedeni basari farki. Onlar basarili biz basarisiziz.
GS'de zamaninda Cicaldau, Morutan'in maliyeti konusulmadi mi mesela? Konusuldu.
Bizde de sezon basi Immobile ve Rafa'nin maliyeti hic konusulmadi mesela.
Ben ve ben haric 2-3 kisi bu transferlere karsi cikti, o ayri mesele.
Rafa'da mesele sorun 6 milyon euro edip etmemesi degil. O tartisilir, ama takimda onca eksik varken cok lazimmis gibi tek oyuncu'ya 6 milyon euro verip diger mevkileri bos birakmak mantiksiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel: "Rafa, Paulista, İmmobile'nin imza paralarını kulübe hibe ettim.."     

( ALENİ TV)

Çevrimiçi Monza

SY geçen hafta FB maçı sonrası: Ox'un oynaması lazım. Adam hem hızlı, hem güçlü. Böyle futbolcu fark yaratır.
SY dün akşam ADS maçı sonrası: Ox'un futbol oynayacak hali olduğunu düşünmüyorum.
-----
Yıllar önce söylediğini dün yine söyledi. Yönetim bana isimsiz adam almasın, bana PL den oyuncu al, sorma bile bana: Sergen hocam Amartey nereden geldi, Worrall nereden geldi. Bize gelen PL nin çeri çöpü yahu.

Çevrimiçi Monza

Hani iki başkan adayı da diyor ya, gelirsek 3,5 sene Sergen hoca ile çalışacağız, bence Sergen gülüyordur buna.

3,5 yıl nedir, bir daha mı gelecem dünyaya, diyordur.

Çevrimiçi Samet Demir

SY geçen hafta FB maçı sonrası: Ox'un oynaması lazım. Adam hem hızlı, hem güçlü. Böyle futbolcu fark yaratır.
SY dün akşam ADS maçı sonrası: Ox'un futbol oynayacak hali olduğunu düşünmüyorum.
-----
Yıllar önce söylediğini dün yine söyledi. Yönetim bana isimsiz adam almasın, bana PL den oyuncu al, sorma bile bana: Sergen hocam Amartey nereden geldi, Worrall nereden geldi. Bize gelen PL nin çeri çöpü yahu.
Bu adam bir de ben sezon başı takımın başında olmalıyım, kendi transferlerimi yapmalıyım kafasında. Transfer konusunda biz bu adama mı güveneceğiz? İnşallah böyle bir hata yapmazlar..
Bize hocadan önce ilk olarak çok iyi bir sportif direktör, daha sonra da alt yapı dahil tüm antrenörler profesyonel kadrolardan oluşturulmalı. Zımba gibi yaz kampı geçirmeli oyuncular. Bilic zamanı en yeteneksiz oyuncumuz bile epl takımları karşısında ezilmiyordu. Şimdi oyuncular hem yeteneksiz, hemde ayakta duracak dermanları yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu adam bir de ben sezon başı takımın başında olmalıyım, kendi transferlerimi yapmalıyım kafasında. Transfer konusunda biz bu adama mı güveneceğiz? İnşallah böyle bir hata yapmazlar..
Bize hocadan önce ilk olarak çok iyi bir sportif direktör, daha sonra da alt yapı dahil tüm antrenörler profesyonel kadrolardan oluşturulmalı. Zımba gibi yaz kampı geçirmeli oyuncular. Bilic zamanı en yeteneksiz oyuncumuz bile epl takımları karşısında ezilmiyordu. Şimdi oyuncular hem yeteneksiz, hemde ayakta duracak dermanları yok.
umarım yaparlar bunu da silmiş oluruz defterden

Etiketler: