Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494593 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Serdarin kredisi 3 maçı geçmez.
İş bizim taraftarın kredi vermesine kalırsa şu dakikadan sonra Klopp falan gelmesi lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş kendine kurtarıcı şahıs aramayacak bu zihniyetten bir cacık olmaz en fazla birilerinin peşinde koşarken kenarda köşede biraz kalmış olan imajını da iki paralık edersin biz kimseye muhtaç değiliz bu zihniyet değişecek ilk önce ama bunu bu yönetim yapabilir mi yapamaz yapacak olan belli o aday olur mu o da belli değil.

Çevrimiçi tolga1903

sorun hoca değil miydi taraftara göre bunu kovup Sergen'i getirip uçup kaçacaklardı ama peşinden koştuklarından ret yediler rezil oldular gönül koyulması normal ayrıca şuanda dibin dibinde değiliz bundan daha kötüsü de var

Hoca da sorundu bence hocayı es geçmemek lazım ama biz bilemedik şimdi dönüp bakinca en suçsuzu gvb'ymiş diyorum böyle ortamda gvb değil amorim gelse 3 hafta sonra gönderirlermiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş kendine kurtarıcı şahıs aramayacak bu zihniyetten bir cacık olmaz en fazla birilerinin peşinde koşarken kenarda köşede biraz kalmış olan imajını da iki paralık edersin biz kimseye muhtaç değiliz bu zihniyet değişecek ilk önce ama bunu bu yönetim yapabilir mi yapamaz yapacak olan belli o aday olur mu o da belli değil.
Şampiyon olduktan sonra bunu kulübün büyüklüğüne değilde salt olarak teknik direktöre maledersen kötü günde de kurtarıcı hoca ararsın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Ben Sergene teklif yapıldığını dahi düşünmüyorum. Öyle bir durum olsa bu gece televizyona çıkmazdı. Bu iş olmayacak bence.

Hüseyin yücel ile görüştüğü doğrudur teklif yaptı mı bilmem. İş zaten olmamış ki adam istemiyorum gelmek diyor açık açık.

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin yücel ile görüştüğü doğrudur teklif yaptı mı bilmem. İş zaten olmamış ki adam istemiyorum gelmek diyor açık açık.
İşte anlamadığım kısım burası, şampiyon olduğumuz sene neden direk açıklama yapmadı 1-2 ay bekledik biz bu adamı da şimdi pat diye açıklama yaptı. Bunu düşünüyorum ve cevap bulamıyorum.

Çevrimdışı ferdi1903

Bu kaotik ortamda kimse gelmez, serdar hoca sezon bitene kadar 2-3 kiralık oyuncu alarak sezonu bitirsin

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kaotik ortamda kimse gelmez, serdar hoca sezon bitene kadar 2-3 kiralık oyuncu alarak sezonu bitirsin

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
hoca işi boş iş zaten şu anda yapılacak en mantıklı hamle kadro boşaltma olur şu anda eldekilerin yerine kim oynarsa oynasın aynı oyunu az çok sahaya koyar zaten

Çevrimdışı mellfred

Şampiyon olduktan sonra bunu kulübün büyüklüğüne değilde salt olarak teknik direktöre maledersen kötü günde de kurtarıcı hoca ararsın.
bi de bu var
sergen welington'la nsakala'yla şampiyon yaptı deniyor
bu oyuncularla alanya'yı  şampiyon yapaymış
beşiktaşın büyüklüğünü kendi payına yazan ve buna inanan zavallıları geçtim buna inanan milyonlarca taraftar var

Çevrimiçi tolga1903

İşte anlamadığım kısım burası, şampiyon olduğumuz sene neden direk açıklama yapmadı 1-2 ay bekledik biz bu adamı da şimdi pat diye açıklama yaptı. Bunu düşünüyorum ve cevap bulamıyorum.

Taraftarın yönetimi ezmesini bekledi o dönem, nasıl teklif yapmazsınız istediği parayı vermezsiniz vs yangın yapılmasını bekledi ve istediğini de aldı eli çok güçlüydü. Şu an aslında elinin hiç güçlü olmaması gerekirken yine çok saygıdeğer taraftarımız sayesinde el üstünde tutulmaktan memnun derdi para olsa inan istediği mukaveleyi yaparlar bak yine de minnet duyuyorum kendisine gelmiyor adam istese 3.5 milyon euro'yu cukkalar 3 ay sonra da kovdurur kendini çatır çatır alır. Yahu şu serdar hocanin neyi var kalsın işte biz niye hoca arıyoruz devrik yönetim bu zaten mayıs'a kadar ömrü var sana kim niye gelsin calışsana şu adamla belki iyi bir teknik direktör kazanıcaz.

Çevrimdışı mellfred

geçen sezon aralığında takımı  toparlayabilecekken santos içi geçmişiyle hakkı yendi serdar hocanınn 
mayısa kadar takımı en çok o hak ediyor

Çevrimdışı Necmi

bi de bu var
sergen welington'la nsakala'yla şampiyon yaptı deniyor
bu oyuncularla alanya'yı  şampiyon yapaymış
beşiktaşın büyüklüğünü kendi payına yazan ve buna inanan zavallıları geçtim buna inanan milyonlarca taraftar var
taraftarın çoğu şenol olmasa beşiktaş şampiyon olamazdı diye bağırdı durdu sergene sonra aynı şeyi yaptılar ama gerçek olan beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamamış taraftar bozuntuları var işde o tipler bunların bir tarafını kaldırıyor

Çevrimiçi tolga1903

geçen sezon aralığında takımı  toparlayabilecekken santos içi geçmişiyle hakkı yendi serdar hocanınn 
mayısa kadar takımı en çok o hak ediyor

Hah bin yaşa be abi ver takımı teknik direktör sözleşmesi yap gönlünü hoş tut şu adamın yapsın hocalığını ya. Gönder ocakta gönderebiliğini sat paranı al. Amir'i demir ege'yi kartal'ı falan çağır iki tane kanat al adama alacaksan başka da kimseyi alma tutsun ilk 10'da yeter.

Çevrimiçi Samet Demir

Hah bin yaşa be abi ver takımı teknik direktör sözleşmesi yap gönlünü hoş tut şu adamın yapsın hocalığını ya. Gönder ocakta gönderebiliğini sat paranı al. Amir'i demir ege'yi kartal'ı falan çağır iki tane kanat al adama alacaksan başka da kimseyi alma tutsun ilk 10'da yeter.
İbrahim üzülmez de çeksin yanına, ilhan imansız da olur bak oda eğitimini tamamlamış sanırım. Ama yanlarına Samet Aybaba gibi bir şart. Gio'ya bunları yapan Serdar hocayı da harcamaya kalkar.

Çevrimiçi tolga1903

İbrahim üzülmez de çeksin yanına, ilhan imansız da olur bak oda eğitimini tamamlamış sanırım. Ama yanlarına Samet Aybaba gibi bir şart. Gio'ya bunları yapan Serdar hocayı da harcamaya kalkar.

Ben çok başlılığa karşıyım artık ya iyi gelmedi bu bize. Samet olsun feyyaz olsun o olsun bu olsun ne geçti ki elimize. Hüseyin bey başkan bide serdar hoca olsun yeter anadolu'dan falan bir iki yardımcı versinler yanına no name kafi. Ha bir de duran top hocası versinler mümkünse takımın duran top kalitesi kusma seviyesi iğrenç

Çevrimiçi Samet Demir

Ben çok başlılığa karşıyım artık ya iyi gelmedi bu bize. Samet olsun feyyaz olsun o olsun bu olsun ne geçti ki elimize. Hüseyin bey başkan bide serdar hoca olsun yeter anadolu'dan falan bir iki yardımcı versinler yanına no name kafi. Ha bir de duran top hocası versinler mümkünse takımın duran top kalitesi kusma seviyesi iğrenç
Kaan Şakul Feyyaz odaya almamış, Serdar hocaya neler yapmaz. Demek istediğim bu. Yoksa çok başlılık tabikide iyi değil. Serdar hocada mütevazi bir insan. Harcarlar onu.

Çevrimiçi gokhans

taraftarın çoğu şenol olmasa beşiktaş şampiyon olamazdı diye bağırdı durdu sergene sonra aynı şeyi yaptılar ama gerçek olan beşiktaşın büyüklüğünü kavrayamamış taraftar bozuntuları var işde o tipler bunların bir tarafını kaldırıyor
renkliler hamzalara, aykutlara takılmıyor mesela, şampiyon yapmış demiyorlar sepetleyip yollayabiliyorlar.. Bugün yarın trabzon kovar zaten şenol’u bak bakalım ana gündemimizi şenol haberleri nasıl işgal edecek. Sosyal medya ve taraftar grupları nasıl şenol başlıkları açacak, bak gör…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/Besiktaslilik/status/1863341051840262187?s=19

Sinan engin güvenilir bir adam değil ama bu kadar bariz bir yalanı söylemez tv'ye çıkıp. Kulübün toplam borcunun 10'da 1i şu bahsedilen para. Nakde çevrilecek hangi futbolcusu varsa satılmalı bu takımın. Ulan 10 milyon bonservisleri 6 milyon maaşları verirken bir bildiğiniz güvendiğiniz bişeyler var sandık be 16 yaşında ergen de yapardı sizin yaptığınızı.

Çevrimiçi gokhans

Sinan engin güvenilir bir adam değil ama bu kadar bariz bir yalanı söylemez tv'ye çıkıp. Kulübün toplam borcunun 10'da 1i şu bahsedilen para. Nakde çevrilecek hangi futbolcusu varsa satılmalı bu takımın. Ulan 10 milyon bonservisleri 6 milyon maaşları verirken bir bildiğiniz güvendiğiniz bişeyler var sandık be 16 yaşında ergen de yapardı sizin yaptığınızı.
geçen yılki gs maçında başkanlar düzeyinde fulya arazisini nasıl değerlendirebiliriz diye görüş aldığı, öneri muhabbetleri dönmüştü. Anladığım kadarıyla taşınmazları değerlendirmeyi planladılar galiba..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

Niye, Besiktas teknik direktoru olmak icin hayirsever olmak veya iyi insan olmak yeterli mi?
Kurtlar Vadisindeki Omer Baba gecsin takimin basina o zaman.

''Bayağı komiksin'' demek isterdim ama şu anda  sadece 'bayağı' kısmındasın... zorlama
Renklileri övmeye doyamadın da Beşiktaş'ın değerlerine laf atmaya mı sıra geldi...
Kusura bakma ama benim aklıma Mehmet Özdilek geldi. Senin onaylamayacağını bilseydim keşke.Tühh.
Yav ben adamı oldum olası severim, beğenirim, kime ne? Herkes fikrini söylesin geçsin...Kendi önüne baksın.. Ben seviyorum kardeşim Mehmet Özdilek'i. Beşiktaş'a geliş hikayesinden jübilesine kadar hatasız bir Beşiktaşlı Mehmet Özdilek. Mehmet Özdilek'in kariyeri, adanmışlığı, adamlığını geçtim ama zeka olarak dahi Mehmet Özdilek'in çakmak cebini bile dolduramaycakken az fren yap,
Kimsenin düşünemeyeceği keskinlikte bir zekayla sunduğun teklifte şu;

'' Yabanci transferden sorumlu scout departmani sefi- Vitor Pereira
Altyapidan ve yerli transferden sorumlu- Samet Aybaba
Sportif direktor- Devin Ozek
Teknik direktor- Nuri Sahin''

Kesin başarılı olurdu bu ekip, tebrikler....
 Gerçekten çok zekice düşünülmüş önemli bir teklif.. Kimse düşünememişken sen hangi karmaşık parçaları birleştirip,  neleri de düşünmüşsün, hem de renksiz Beşiktaş için... Sana haksızlık yapılıyor gerçekten
 Beğendin mi bu tarzı... böyle mi konuşalım?
Benim düşüncemi beğenmiyorsan ya saygılı yorum yap, ya da yorum yapma...

[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2024, 01:46:32 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Atiba Hutchinson'ın kız kardeşi Toya Hutchinson:

"Beşiktaş genç ve ucuz oyunculara yönelmeli. Her zaman; Ucuza al, pahalıya sat!

Büyük isimli oyuncuları satın almayı bırakın. Atiba'yı transfer ettiğinizde transfer duyurusunun altında insanlar, 'Bu kim?' diye soruyordu...

Beşiktaş'ta kalmak istemeyenleri(Weghorst) geri döndürmekle uğraşmayın."

Çevrimiçi Samet Ç

Bunların hepsi istifa edecek gibi ama bakalım

Çevrimiçi kartalizma190399

Transfer doneminde bu paralar harcanirken ben haric sadece seul karsi cikmisti, herkes memnundu. Sponsorluk vs deniyordu, ne oldu? Ciddi ciddi bu yoneticilerin karsiliksiz cebinden 30-40 milyon euro verecegini mi dusundunuz?

Çevrimdışı Akil Emre

Bunların hepsi istifa edecek gibi ama bakalım
Öyle plansız programsız gelmişler ki inanılır gibi değil. Birde üzerine dünya borç var gerçekten nasıl toparlıyacağız bilmiyorum. Gelecek baya karanlık.

Çevrimdışı underworld

Hasan arat ve ekibi kulüpten ihraç edilmeli.
Divan, Kongre ne varsa kovulmalılar.

Etiketler: