Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 486536 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Günah keçisi aramayalım boşuna diye yazdım bende. Her defasında hoca değiştirip herşeyin çözüleceğini düşünen bir kitlemiz var ne de olsa.
onlarda akıllanır sonunda iş işten geçer orası ayrı

Çevrimdışı levitate

oymaya çalışan vardır illa ki ama o kadar büyük söz edip 1 senede havlu atıyorsan kimseye bir şey anlatamazsın

bari iyi birilerini alsa diyeceğim de hiiiiiiiiiiiiiç sanmıyorum

sene sonu aday olur adalıyla kapışırlar ben adalıyı tercih ederim şahsen
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bu hasan arat kafayı yedi heralde. Daha 3 gün önce friedel ile ilgili savunma tezi sunmadı mı şimdi ne alaka bu yaptığı? Bizim bilgimiz dahilinde bize rapor etti ne yaptıysa demedi mi bu adamı dün savunup bugün gönderiyorsan sen de git başkan adam senden habersiz bir şey yapmamış senin beyanın bu. Takımın kötü gidişiyle friedel'in ne alakası olabilir ki apar topar kovdun bu adamı şimdi. Samet aybaba ne alaka bir de? Garip garip anlamsız işler başladı yine kulüpte bu hoca hatay deplasmanı sonrası kovulur yönetim de fener maçı sonrası olağanüstü kongreye gider.

Çevrimiçi Samet Ç

bari iyi birilerini alsa diyeceğim de hiiiiiiiiiiiiiç sanmıyorum

sene sonu aday olur adalıyla kapışırlar ben adalıyı tercih ederim şahsen
aynen adam her seçimde aday oluyor kimsenin ümidi yok kendisinden ama bence yapabilir yapamasada şundan kötüsü olmaz zaten

Çevrimdışı levitate

aynen adam her seçimde aday oluyor kimsenin ümidi yok kendisinden ama bence yapabilir yapamasada şundan kötüsü olmaz zaten

herkes denedi yapamadı bir de o denesin ne olacak şu saatten sonra

o da yapamazsa satarlar artık herhalde kimsenin aday olacağını sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ara transferde de baya bir uçak kaldırıp indiririz
tutmazsa, 1 sene sonra fikret orman gelir ikinci feda dönemi hayırlı olsun, her şey sil baştan
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Geçen sene bundan kötüsü olmaz diyordum bu sene aynı hafta itibariyle 1 puan gerisindeyiz. Söz konusu bizim kulüp ve takımsa büyük konuşmamak lazım bence bundan her zaman daha kötüsünü gösterebilir bu takım bize.

Çevrimiçi Samet Ç

evet Sergen'in gelmesi için her türlü ortam hazırlandı kendisini her ne kadar beğenmesem ve sevmesem de aynı Gio'da olduğu gibi arkasında dururum çünkü sorun hoca değil yapacak bir şey yok

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene bundan kötüsü olmaz diyordum bu sene aynı hafta itibariyle 1 puan gerisindeyiz. Söz konusu bizim kulüp ve takımsa büyük konuşmamak lazım bence bundan her zaman daha kötüsünü gösterebilir bu takım bize.
kulüp hasta adam gibi zaten başarı falan beklemiyorum ben bu saatten sonra yine en dibi gördükten sonra doğru yola gireceğimiz kesin ama bu bir an önce gerçekleşmeli yıllara yayılırsa uzun bir süre futbol barbar sporu der geçeriz 

ekleme olarak en dipten kastım yd ve ethem sancaka kulübü muhtaçmış gibi gösterip kişileri buna ikna etmek buna razı gelecek hatrı sayılır bir kitle var zaten
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2024, 01:44:33 Samet Ç ]

Çevrimdışı levitate

evet Sergen'in gelmesi için her türlü ortam hazırlandı kendisini her ne kadar beğenmesem ve sevmesem de aynı Gio'da olduğu gibi arkasında dururum çünkü sorun hoca değil yapacak bir şey yok
https://x.com/gokmenozcan/status/1861537226733043934?t=Sq1EgWSHhG_BEHoSITrWgA&s=19
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

kulüp hasta adam gibi zaten başarı falan beklemiyorum ben bu saatten sonra yine en dibi gördükten sonra doğru yola gireceğimiz kesin ama bu bir an önce gerçekleşmeli yıllara yayılırsa uzun bir süre futbol barbar sporu der geçeriz 

ekleme olarak en dipten kastım yd ve ethem sancaka kulübü muhtaçmış gibi göstermek

O ikisi kör kuyu olur zaten onlara kadar düşersek geçmiş olsun kapanmaya kadar gider heralde iş. Sonumuz hayrolsun ama pek öyle gözükmüyor acı.

Çevrimiçi Necmi

https://youtu.be/Z9vIQpn30Rg?si=Yyi9OqJG7x34nXbA
Hepsini dinleyene yüreğim dayanmadı benim.
ya samet git işine bu adam 42 dakika dinlenirmi  birde kimse dinlememiş diyorsun 😂

Çevrimiçi Samet Demir

ya samet git işine bu adam 42 dakika dinlenirmi  birde kimse dinlememiş diyorsun 😂
😁 Valla olsun merak ettim ben.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

hoca ortalık karıştı yaz iki gün izin kafa dinlesinler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

hoca ortalık karıştı yaz iki gün izin kafa dinlesinler
iki gün az olur bu olaylara komple bu haftayı kapatmalı en doğrusunu yapıyormuş adam şu ortamda kasmaya gerek yok zaten bir şey olacağı yok :D

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

adalı querasma yı futbola tekrar başlatıp transfer eder o yüzden büyük konuşma bence

Çevrimdışı levitate

iki gün az olur bu olaylara komple bu haftayı kapatmalı en doğrusunu yapıyormuş adam şu ortamda kasmaya gerek yok zaten bir şey olacağı yok :D
kim bilir noluyo tesislerde
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

adalı querasma yı futbola tekrar başlatıp transfer eder o yüzden büyük konuşma bence
quaresma özlendi :D
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2024, 02:07:20 Samet Ç ]

Çevrimiçi Necmi

Sameti pek sevmem ama onun günahı neydi alt yapıyla ilgilenmiyormuydu şu duruma gelmemizde nasıl bir suçu olabilir ndour ve marioyu omu aldırmış 😳 beşikteki bebe bile kanat alın derken inatla savunmacı orta sahaları sametmi doldurmuş takıma

Çevrimiçi Necmi

kim bilir noluyo tesislerde
ne olacak herkes panik düğmesine basıyordur herhalde en masum olan iki kişi ilk kovulan oldu bütün suç panik düğmesinde 🤔

Etiketler: