Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 481940 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

teknik direktörlerin oyun içi aksiyonlarına bakıyorum da acaba bu işler bu futbolcu eskilerine bırakılmamalı mı diyoreum
yani futbol yönetim  işi futbolculara bırakılmamalı be
cevval bi odtülü mühendisi eğitip takımı ona emanet ederdim bana kalsa
basmıyor kafaları

Çevrimiçi Samet Demir

teknik direktörlerin oyun içi aksiyonlarına bakıyorum da acaba bu işler bu futbolcu eskilerine bırakılmamalı mı diyoreum
yani futbol yönetim  işi futbolculara bırakılmamalı be
cevval bi odtülü mühendisi eğitip takımı ona emanet ederdim bana kalsa
basmıyor kafaları
Seni gidi fmci seni... Bu taraftar o adamı çiğ çiğ yer.

Rachica ya taktık kafayı adam sakat onu arıyoruz. Musratiyi sıra geldi onu eleştirmeye başladık son maçlar neden oyuna girmiyor diye sitem ediyoruz. Muci neden oynuyor Semih varken diyenler bu maç bol bol Semihe kaynadı. Demem o ki bu tip taraftar profili ile baş etmek zor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

adam hocalıkta rezalet oyun diye bir ey yok diyorsun aman şenol diye kuduruyorlar bu adamcı tayfadan kurtulamadık gitti

Çevrimdışı Talisca1903

sırf şenol güneş zamanı alındı diye gömüldü durdu şurada colley o gitti gideli kafa golümüzde yok defansta yediğimiz duran top golleri de cabası hocanın bir numarasının olmadığı şuradan belli oldu hiç bir duran top tehlike olmuyor sıfır organizasyon
welinton gömen tayfa colleyde gömdü ne kadar işe yarar adam varsa gömer bunlar bunlara kalsa gedsonda gittiydi bunlara kalsa sorun rashicann olmaması

Çevrimiçi gokhans

Bu maçda 62 pas ile takımın en çok pas atan oyuncusu udokhai olmuş. 10’u uzun pas bunların, başarı yüzdesindede açık ara lider %92 ile. Maçdaki O kısıtlı çıkışlarının tamamında bu adamın rolü var. Ki keza sağ tarafta ters ayakta oynuyor. Udokhai olmasa hiç bir türlü atağa çıkma şansın olmayacaktı kasımpaşa presinde belki. Ndourdan daha fazla rol almış oyun kurulumunda. Hala çıkıp coley, welinton demek futbol cahilliğininde ötesinde belki. Şu maçda colley gibi ayaksız biri olsa seni kendi sahana hapsederlerdi, yani bunu çözümlemek bu kadar zor olmamalı. Colley ve weli’nin hatta necip’in bireysel hata ile yaktığı, alakasız penaltı yaptırdığı onlarca maç oldu ne bu saatli bomba sevdası arkadaş? Ekonomi çok iyi yeğenim diyen amcanın spor yorumlayan versiyonu doldu forum resmen!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

Bu maçda 62 pas ile takımın en çok pas atan oyuncusu udokhai olmuş. 10’u uzun pas bunların, başarı yüzdesindede açık ara lider %92 ile. Maçdaki O kısıtlı çıkışlarının tamamında bu adamın rolü var. Ki keza sağ tarafta ters ayakta oynuyor. Udokhai olmasa hiç bir türlü atağa çıkma şansın olmayacaktı kasımpaşa presinde belki. Ndourdan daha fazla rol almış oyun kurulumunda. Hala çıkıp coley, welinton demek futbol cahilliğininde ötesinde belki. Şu maçda colley gibi ayaksız biri olsa seni kendi sahana hapsederlerdi, yani bunu çözümlemek bu kadar zor olmamalı. Colley ve weli’nin hatta necip’in bireysel hata ile yaktığı, alakasız penaltı yaptırdığı onlarca maç oldu ne bu saatli bomba sevdası arkadaş? Ekonomi çok iyi yeğenim diyen amcanın spor yorumlayan versiyonu doldu forum resmen!!
Ben stoper ikilisini eleştiren kimseyi görmedim forumda, hatta Paulista yokluğunda Emirhan’da kotarıyor orayı ve son maçlarda farkın daha da fazla olmaması stoperler sayesinde. Öyle bi yazmışsın ki sanki forumda herkes Udokhai eleştiriliyor.

Çevrimdışı underworld

1-0 öndesin ama skoru korumak veya en kötü berabere kalmak bile bizim için mucize oldu.
İki savunma bile yapamıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben stoper ikilisini eleştiren kimseyi görmedim forumda, hatta Paulista yokluğunda Emirhan’da kotarıyor orayı ve son maçlarda farkın daha da fazla olmaması stoperler sayesinde. Öyle bi yazmışsın ki sanki forumda herkes Udokhai eleştiriliyor.
iyi okumamışsın forumu, Udakai'yi neden aldık elimizde mis gibi Colley vardı diyen var. 😁 Kafa golü atamıyormuş Udakai.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Durduk yerde musrati'yi kesiyor sebebi yok bir anda bıçak gibi kesiyor ve 1 saniye süre vermiyor niye? Svensson'un yedekligi ne alaka mesela onur bulut'un yenilen golde kafaya çıkışını izledin mi hoca? Bu adama her maç istisnasız ya sağ önde şans veriyorsun ya beke koyuyorsun ama salih ile musrati'ye onur kadar dakika vermiyorsun. Yahu musrati rafa gedson merkezini bozunca eline ne geçti bu ndour'da ne gördün ne buldun da ilk kadroya yazdığın adam oldu bu şimdi? Abi saçma sapan anlamsız niye yaptığını kendi de bilmediği işler yapıyor antep maçında ön bölge tükendi yürüyemedi semih kenardaydı almadı, bu maçta ndour ve gedson bitti biz izleyenler bunu gördük başımızdaki hoca ve gastel göremedi. Yazık ya gerçekten çok yazık

Çevrimiçi Samet Ç

Futbol gurmesi Ali Ece Beşiktaş neden yerden kısa pasla çıkamıyor diye dert yanmış her program laf attığı Musrati oynamadığı için çıkamıyor bunlar birde yönetime topçu falan öneriyor hocayla içli dışlı maalesef arkasında durduğum hocada bunların kafaya uymuş her şey dümdüz doğru giderken son iki maçı sırf Musrati oynamadı diye kaybettik bu saatten sonra işlerde düzelmez geçmiş olsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimin Ali Ece'yi hocaya 'important person' diye tanıttıkları o malum buluşmadan sonra Musrati kesik yedi kulübün futbol aklı bu maalesef en çok Musrati'yi eleştiren kişiydi kendisi bu saatten sonra hocayı geçtim yönetim bile gitse pek umrumda olmaz zaten son düzlükte Hüseyin Yücel ayrılır kendi başına aday olur.

Çevrimdışı Talisca1903

Stoper pas yapmış nereye yapmış sağa sola geriye kaleciye takım zaten stoperle paslaşıyorsa o takımda sıkıntı büyüktür
Ts Antep gs maçlarında bakın bakalım golleri kimin yüzünden yemişim zıplayamayan stoperimiz felix yüzünden
Şimdi bu adama 5 milyon daha vereceğiz
Pas özürlü colley 8-10 tane kafa golü yazıyordu her sezon ayrıca gayet de yeterliydi aynı ayardaki kafa topu özürlüsü adama 7 milyon gömeceğiz ne kadar da biliyorsunuz futbolu
Gedsınu yedirmedik size çok şükür ama elimizdeki coleyi bedava gönderdik
Ama olsun hoca yabancı diye Semih’e yapılan net mobbingi konuşmaz sırf Şenol oynatmadı diye futbolu çoktan bırakmış rebiçe mobbing yapılıyor diyen yalancı tayfa bunlar bunları söküp atacaksın
Marioyu kullanamayan hocaya tek laf etmez her oyuncunun performansını ısrarla düşüren hoca yabancı olduğu için yanlayıp dururlar yancı adamcı bunlar

Çevrimdışı Talisca1903

Durduk yerde musrati'yi kesiyor sebebi yok bir anda bıçak gibi kesiyor ve 1 saniye süre vermiyor niye? Svensson'un yedekligi ne alaka mesela onur bulut'un yenilen golde kafaya çıkışını izledin mi hoca? Bu adama her maç istisnasız ya sağ önde şans veriyorsun ya beke koyuyorsun ama salih ile musrati'ye onur kadar dakika vermiyorsun. Yahu musrati rafa gedson merkezini bozunca eline ne geçti bu ndour'da ne gördün ne buldun da ilk kadroya yazdığın adam oldu bu şimdi? Abi saçma sapan anlamsız niye yaptığını kendi de bilmediği işler yapıyor antep maçında ön bölge tükendi yürüyemedi semih kenardaydı almadı, bu maçta ndour ve gedson bitti biz izleyenler bunu gördük başımızdaki hoca ve gastel göremedi. Yazık ya gerçekten çok yazık
ndour kötü topçu değil ama musrati varken de musrati oynar böyle kaliteli 6 muz var millet maç içinde atlayıp zıplayan toreira ile karşılaştırıyor sorsan modern futbol
Al işte modern futbolun 6 numarası bu adam kullanmayı bildikten sonra
İyi oynarken Semih kes sebepsiz musrati kes sebepsiz hocanın kafa başka yerde  belliki başla bir kontrat kovalıyor
Yancılarıda yabancı diye bu rezilliği güzelleyip duruyor
Ndour konusuna gelince bu çocuğu sağ iç oynat zorda kalırsan mario ve 2 sinin yeri burası rahatı hede etme şurada rafayla pas yapacak adam lazım şutu var çalımı var gedsonu da sola çekip Semih ciro yapıştır yanyana
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 10:05:51 Talisca1903 ]

Çevrimdışı murat

sahamıza haspederlerdi derken hapsetmedilermi sahamıza.3 gol yemedik mi daha ne yapacaklardı?

Çevrimdışı murat

iyi okumamışsın forumu, Udakai'yi neden aldık elimizde mis gibi Colley vardı diyen var. 😁 Kafa golü atamıyormuş Udakai.
udokai alınsın tabi alınmasın demiyoruz ama alınma sırası yanlış sen önce takımda hiç olmayan bölgeleri doldur ondan sonra sıra udokaiyr gelsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Futbol gurmesi Ali Ece Beşiktaş neden yerden kısa pasla çıkamıyor diye dert yanmış her program laf attığı Musrati oynamadığı için çıkamıyor bunlar birde yönetime topçu falan öneriyor hocayla içli dışlı maalesef arkasında durduğum hocada bunların kafaya uymuş her şey dümdüz doğru giderken son iki maçı sırf Musrati oynamadı diye kaybettik bu saatten sonra işlerde düzelmez geçmiş olsun.
Çok iyi hatırlıyorum Musrati sakatlanmadan önce burada da çok eleştiriliyordu. Hatta Ndour'u Musratinin önünde görenler bile vardı. Futboldan ve futbolcu dan en iyi anlayan taraftar profiline sahiptik. Gün geçtikte bunu da kaybediyoruz. Mevzu sadece Ali Ece değil yani. Bu duruma çanak tutanak herkes. En büyük sorumluda hoca. Sahada ki oyunu göremiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Musrati eleştiren kafayla gedsonı satmak isteyen kafa aynı işte bunlar yön vermeye çalışıyor akıl bu
Senin elinde kanat yokken hücum hattını tamamlamamış durumdayken yarım senesi kalmış felixi 7 milyonluk operasyonla coleyle değiştiren kafa bu işte bunların alayını sileceksin ki bir daha böyle saçma sapan işler olmasın
Sene başında bu rashşca felan kesmez bizi kanat alalım derken inadına savunanlar
Masuakuyla yoka çıkılmaz aidiyet yok derken daha ne kadar aidiyeti olsun diyenler
Hafızamız yerinde şükür

Çevrimiçi gokhans

Rafanın itildiği pozisyonda 70 metreden rafanın önüne pası atanda, topla driplingle defalarca savunmadan rakip sahaya taşıyonda, immobile’nin  önüne defalarca uzun top atıp hücuma çıkaranda udokhai’di. 62 pasın 10’u uzun top, %25’i rakip sahada, pas başarı oranı %92. Şunu burda açıklamam bile utanç verici çünkü maçı izlediğini iddia eden birinin udokhainin sağa sola pas attığını söylemesi için ya kör olması lazım yada, iq’sunun düşük olması lazım. Ayrıca masuaku ndour’dan iyi ama bu oyunun ihtiyacı daha atiba josef vari bir çapa. Musrati’nin olduğu samsun maçıda benzerdi, biraz becerikli olsalar fark yerdik. o zamanda aynısını dedim, önde basan her takım bize üstünlük kurar. Ne ortasahanda çapa var, ne de uzun topa zorlandığında ilerde top indirip top tutacak bir santraforun var. Beşiktaş’ı analiz etmek için deha olmaya gerek yok. Bu takıma çapa lazım, 2.santrafor lazım, kanat lazım, bek lazım, lazımda lazım… ocak’a kadar en az kayıpla girersek birkaç transferle takım iyi olacaktır.
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 12:30:34 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Musrati eleştiren kafayla gedsonı satmak isteyen kafa aynı işte bunlar yön vermeye çalışıyor akıl bu
Senin elinde kanat yokken hücum hattını tamamlamamış durumdayken yarım senesi kalmış felixi 7 milyonluk operasyonla coleyle değiştiren kafa bu işte bunların alayını sileceksin ki bir daha böyle saçma sapan işler olmasın
Sene başında bu rashşca felan kesmez bizi kanat alalım derken inadına savunanlar
Masuakuyla yoka çıkılmaz aidiyet yok derken daha ne kadar aidiyeti olsun diyenler
Hafızamız yerinde şükür
Kanat yeterli diyen kim çok merak ediyorum? Bu bağlamda yazılan bir mesajı bulup şuraya atarsan sevinirim. Transfer sezonu burada bir Allahın kulunun kanat rotasyonu yeterli yazdığını görmedim çünkü. Elinde bir Rachica var. Birde ne olduğunu bilmediğimiz Can.

Felix'e kafayı takacağına Mario ve Ndour'un neden alındığını sorgulasan olayı çözümleyeceksin de ucu sana dokunduğu için laf edemezsin. Mario demişken havalara uçmuştun geldiğinde... O kadar kötü top oynadı Rachica'ya yazdığının çeyreğini yazamadın.

Valla tineri biz çekiyoruz kafasını sen yaşıyorsun. Bu yazdıklarının başka bir açıklaması olamaz. İyice şirazen kaydı.

Çevrimdışı Talisca1903

Kanat yeterli diyen kim çok merak ediyorum? Bu bağlamda yazılan bir mesajı bulup şuraya atarsan sevinirim. Transfer sezonu burada bir Allahın kulunun kanat rotasyonu yeterli yazdığını görmedim çünkü. Elinde bir Rachica var. Birde ne olduğunu bilmediğimiz Can.

Felix'e kafayı takacağına Mario ve Ndour'un neden alındığını sorgulasan olayı çözümleyeceksin de ucu sana dokunduğu için laf edemezsin. Mario demişken havalara uçmuştun geldiğinde... O kadar kötü top oynadı Rachica'ya yazdığının çeyreğini yazamadın.

Valla tineri biz çekiyoruz kafasını sen yaşıyorsun. Bu yazdıklarının başka bir açıklaması olamaz. İyice şirazen kaydı.
ucu bana niye dokunsun müptezel misin sen menajeri benmiyim senin kafan  komple gitmiş rebiç  mobbing yiyor mu halen ne dersin algıcı
Algı yalan dolan kıvırma dediğinde senden alası yok forumda yancı seni
Hem ayrıca ben felixe kafayı takmadım siz coleye kafayı takıp aynı ayardaki adam gelince Ramos gelmiş gibi övünüyorsun
Algıyı seni
Bu mesajımda silinir eminim yıksa senin anladığın dilden cevap vermek kolay
Algıcı yancı seni
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 13:00:11 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Rafanın itildiği pozisyonda 70 metreden rafanın önüne pası atanda, topla driplingle defalarca savunmadan rakip sahaya taşıyonda, immobile’nin  önüne defalarca uzun top atıp hücuma çıkaranda udokhai’di. 62 pasın 10’u uzun top, %25’i rakip sahada, pas başarı oranı %92. Şunu burda açıklamam bile utanç verici çünkü maçı izlediğini iddia eden birinin udokhainin sağa sola pas attığını söylemesi için ya kör olması lazım yada, iq’sunun düşük olması lazım. Ayrıca masuaku ndour’dan iyi ama bu oyunun ihtiyacı daha atiba josef vari bir çapa. Musrati’nin olduğu samsun maçıda benzerdi, biraz becerikli olsalar fark yerdik. o zamanda aynısını dedim, önde basan her takım bize üstünlük kurar. Ne ortasahanda çapa var, ne de uzun topa zorlandığında ilerde top indirip top tutacak bir santraforun var. Beşiktaş’ı analiz etmek için deha olmaya gerek yok. Bu takıma çapa lazım, 2.santrafor lazım, kanat lazım, bek lazım, lazımda lazım… ocak’a kadar en az kayıpla girersek birkaç transferle takım iyi olacaktır.
Devre arası Ndour, Ox, onana, Masuaku ve Mario dan çıkılıp gerekli takviyeler çok rahat yapılabilir.

Çevrimiçi gokhans

Devre arası Ndour, Ox, onana, Masuaku ve Mario dan çıkılıp gerekli takviyeler çok rahat yapılabilir.
+bakhtiyar. Rusya ligine yollamalıyız..

Çevrimiçi Samet Demir

ucu bana niye dokunsun müptezel misin sen menajeri benmiyim senin kafan  komple gitmiş rebiç  mobbing yiyor mu halen ne dersin algıcı
Algı yalan dolan kıvırma dediğinde senden alası yok forumda yancı seni
Hem ayrıca ben felixe kafayı takmadım siz coleye kafayı takıp aynı ayardaki adam gelince Ramos gelmiş gibi övünüyorsun
Algıyı seni
Bu mesajımda silinir eminim yıksa senin anladığın dilden cevap vermek kolay
Algıcı yancı seni
Benim kim, ne olduğumu bilen biliyor. Adımız soy adımız belli. Sen gibi saklamıyorum. Ne algıcıyız ne yancı. Hiç bir Beşiktaşlıya ben yancı demem. Burada denmesine de müsaade etmem. Az yaşının adamı ol. Ya söylediğin lafın anlamanı bilmiyorsun, ya da daha önce bu lafı ettiğinde karşılığını alacağın kimse ile karşılaşmamışsın. Bir kaç defa daha önce de yazdın, yaşın büyüktür dedim sesimi çıkartmadım.

Az üzerine geldiğim de, ne zaman haksız olsan, söyleyecek sözün olmadığı zaman hakaret etmeye başlıyorsun. Burada mevzu sadece bende değilim. Dün akşam burada ki insanlarda yalaka falan yazdın, bizzat kendim mesajını sildim.   Bir kendine gel artık. Burası insanlara hakaret edebileceğin bir platform değil.

Çevrimiçi Samet Demir

+bakhtiyar. Rusya ligine yollamalıyız..
Aslında Masuaku yerine hoca neden Bahtiyarı kullanmıyor anlamış değilim.

Çevrimdışı Talisca1903

Benim kim, ne olduğumu bilen biliyor. Adımız soy adımız belli. Sen gibi saklamıyorum. Ne algıcıyız ne yancı. Hiç bir Beşiktaşlıya ben yancı demem. Burada denmesine de müsaade etmem. Az yaşının adamı ol. Ya söylediğin lafın anlamanı bilmiyorsun, ya da daha önce bu lafı ettiğinde karşılığını alacağın kimse ile karşılaşmamışsın. Bir kaç defa daha önce de yazdın, yaşın büyüktür dedim sesimi çıkartmadım.

Az üzerine geldiğim de, ne zaman haksız olsan, söyleyecek sözün olmadığı zaman hakaret etmeye başlıyorsun. Burada mevzu sadece bende değilim. Dün akşam burada ki insanlarda yalaka falan yazdın, bizzat kendim mesajını sildim.   Bir kendine gel artık. Burası insanlara hakaret edebileceğin bir platform değil.
ne ekersen onu biçersin hakaret eden de sensin sen kendini bilmiyorsun bilmediğini de bilmiyorsun
Kendin herkese herşeyi yazacaksın cevabını alınca da zıplayacaksın git ötede takıl bitme ot gibi mesajımın altına cevabını alırsın
Adamcısın ve yancısın yabancı hoca olduğunda adamcılıkta üzerine yok
Yalancısın evet bunuda rebiç mobbing diye yaptın yalanını asla unutturmam
Yaşa başa gelince o konular seni aşar aklında yetmez fikrinde

Etiketler: