Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479771 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

şenol yuvasına döndü hala şenol güzellemek savunmak için rebic mobing muhabbeti yapılıyor :)) evet rebic’e mobing yapıldı. Redmond, wego, saiss gitmek istedi antreman kalitesi bahane ettiler ama bi mobing varmışki gittiler.. Nasıl bir mobbing varsa rosier takım arkadaşlarına oynama telkini verebildi, aboubakar bilerek oynamadı, sattı, ihanet etti mesela, cenk mücadeleyi, koşmayı bıraktı. Takım çiftliğe dönmüştü ve bu ortamı oluşturan baş çiftçide şenoldu. Şenol’dan daha yabancı(takıma) bir hoca görmedi bu camia.. Amacınızda belli, artık nereden kimlerden mamalanıyorsanız, nerden troll ödemesi alıyorsanız yerli hoca getirmek için başarısızlıklardan, hatalardan mutlu oluyor, zevk alıyorsunuz. Taraftar burda kan ağlarken, avuçlarınızı ovuşturup, sergen-şenol nasıl getiririz dersindesiniz. Sizin derdiniz Beşiktaş değil!! Dejavu yaşıyoruz resmen valerian’da aynı süreci yaşadık!!
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 14:12:02 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

ne ekersen onu biçersin hakaret eden de sensin sen kendini bilmiyorsun bilmediğini de bilmiyorsun
Kendin herkese herşeyi yazacaksın cevabını alınca da zıplayacaksın git ötede takıl bitme ot gibi mesajımın altına cevabını alırsın
Adamcısın ve yancısın yabancı hoca olduğunda adamcılıkta üzerine yok
Yalancısın evet bunuda rebiç mobbing diye yaptın yalanını asla unutturmam
Yaşa başa gelince o konular seni aşar aklında yetmez fikrinde
Hakaret kendini ifade edemeyen basit insanların acizliğini gösteren bir davranış biçimidir.

Paulo Coelho
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Herkes nasılda düşürüyor maskesini mesele Beşiktaş değil olmayan Şenol nefreti adam yok yok kabusu olmuş şuradaki 2 kişinin nasıl bir ruh hastalığı bınlarınki anlamak mümkün değil
Demek ki adam boşta olsa sinirden çocuğunu keser bunlar Allah şifa versin bu derece bir manyaklıkla başedebilmek mümkün değil
Kafayı Sergenle Şenolla öyle bozmuşlar ki hoca sabote ediyor bunlar Şenol diye zırlıyor takımı git yönetiyor bu kötü vaziyet Şenol’un değil gionun
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 13:37:00 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Hakaret kendini ifade edemeyen basit insanların acizliğini gösteren bir davranış biçimidir.

Paulo Coelho
doğru o yüzden kapalısın gelme diyorum yorumlarına  istenmediğin yere ısrarla geliyorsun istenmediğin yere gelmek ne ola ki

Aslında Masuaku yerine hoca neden Bahtiyarı kullanmıyor anlamış değilim.
Futbolcu olmadığından olabilir mi?şu bahtiyar bu kadar para veren mahkemeye verilmeli nitelikli dolandiriciliktan

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Futbolcu olmadığından olabilir mi?şu bahtiyara bu kadar para veren mahkemeye verilmeli nitelikli dolandiriciliktan

Emre falan oynasın o zaman, bu Masuaku'ya dayanamayacağım artık ben. Bir iki çalım atıyor yerine daha iyisi alınmadı diye göz yumduk ama dahasına tahammül edemiyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Nasıl 2 haftada fişimizi çektiler malum yapıyla dönüp arkalarına bile bakmayacaklar konuşulmayacak bile.futbol teknik taktik konuşalım eyvallah.ama bu malum yapi olduğu sürece boşa konuşuruz.zorbay mesele şu maça nasıl atanmasına izin verirsin?adam resmen mesaj veriyor atarken sana.
Yoksa hoca şunu yapmış bunu yapmış çok can sıkıntıcı işler yapıyor herkes de farkında mesela adam sezon başın da ki oyunundan neden vazgeçti çekip kenara bi konuşsunlar mesela.

Emre falan oynasın o zaman, bu Masuaku'ya dayanamayacağım artık ben. Bir iki çalım atıyor yerine daha iyisi alınmadı diye göz yumduk ama dahasına tahammül edemiyoruz.
Masuaku bu sezon başı herkes de söyledi bunu yola cikilmayacak bir adam.bir maç bakmışsın Carlos bir maç bakmışsın eksik oynasan daha iyi.yanlis mevkilere adam aldıkları için elzem ihtiyaçları alamadılar.planlama yanlışı

Sezon başı hocanın oynatmak istediği şey bence güzel di fakat oyuncu eksikligimiz vardı ama güzel şeyler hayal ettiriyordu.bundan neden vazgecti sormak lazım hocaya hayırdır.

Çok can sıkıcı bir hafta sonu.bir gs şampiyonluğu daha kaldıramam.ne yapıp edip 5-6 puan farkla devreye atıp gerekli hamleler yapılmalı

Çevrimiçi Samet Demir

Sezon başı hocanın oynatmak istediği şey bence güzel di fakat oyuncu eksikligimiz vardı ama güzel şeyler hayal ettiriyordu.bundan neden vazgecti sormak lazım hocaya hayırdır.

Hoca bence Semih ve Muci konusunda oyuncu kazanma endeksli haraket etti. Son maçlar gördük zaten ikisininde ayrı falsoları var ama bu Musrati konusuna cevap bulamıyorum. Acaba satıldı da sakatlık olmasın diye mi oynatılmıyor ya da ağır sakatlık yaşadı aslında kadro bile olmaması gerekiyor ama devre arası satılabilir diye mi oynatılmıyor kafamda değişik senaryolar oluşuyor.

Çevrimiçi Serdar3444

Yönetim maç sonu toplantı yaptı ama bir sonuç yok, inşallah artık daha fazla görmezden gelmezler, Şampiyonluk için daha fazla hata yapma şansımız kalmadı, bu adam yapamıyor, beceremiyor, ısrar etmenin gerçekten manası yok...
Çünkü gene puan kaybedeceğiz... İşin ucunu kaçıracağız...
Serdar süper hoca demiyorum ama yeni biri gelene kadar takımı hata yapmadan taşır, geçen sene gördük, bu saçma hataları yapmaz... Kendimize devre arasına atalım gerisi o zaman düşünülür...
Bu adam bizi devre arasına taşıyamaz...
Ali Ece'de gitsin FM oynasın...

Çevrimiçi murat

Aslında Masuaku yerine hoca neden Bahtiyarı kullanmıyor anlamış değilim.
onunda pek kullanılacak tarafı yok.oynadıpı maçlarda bırak Beşiktaş'ı  süper ligin herhangi bir takımında oynayacak bir performansı olmadı

Çevrimiçi murat

Herkes nasılda düşürüyor maskesini mesele Beşiktaş değil olmayan Şenol nefreti adam yok yok kabusu olmuş şuradaki 2 kişinin nasıl bir ruh hastalığı bınlarınki anlamak mümkün değil
Demek ki adam boşta olsa sinirden çocuğunu keser bunlar Allah şifa versin bu derece bir manyaklıkla başedebilmek mümkün değil
Kafayı Sergenle Şenolla öyle bozmuşlar ki hoca sabote ediyor bunlar Şenol diye zırlıyor takımı git yönetiyor bu kötü vaziyet Şenol’un değil gionun
anç geldi fikret orman dönemi kim varsa silip süpğüdü.şimdi bir benzerini Hasan arat yapıyor.her gelen yönetim sil baştan yaparsa olacak olan tamda budur.

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim maç sonu toplantı yaptı ama bir sonuç yok, inşallah artık daha fazla görmezden gelmezler, Şampiyonluk için daha fazla hata yapma şansımız kalmadı, bu adam yapamıyor, beceremiyor, ısrar etmenin gerçekten manası yok...
Çünkü gene puan kaybedeceğiz... İşin ucunu kaçıracağız...
Serdar süper hoca demiyorum ama yeni biri gelene kadar takımı hata yapmadan taşır, geçen sene gördük, bu saçma hataları yapmaz... Kendimize devre arasına atalım gerisi o zaman düşünülür...
Bu adam bizi devre arasına taşıyamaz...
Ali Ece'de gitsin FM oynasın...
olmaz hocaya destek vermeliyiz taraftarlık bunu gerektirir devre arasına kadar devam etsin ki iyice ligten kopalım şöyle puan farkı 15 -20 felan olsun bir kere
Hocaya destek vermeyen taraftar suçlu zaten

Çevrimdışı Talisca1903

anç geldi fikret orman dönemi kim varsa silip süpğüdü.şimdi bir benzerini Hasan arat yapıyor.her gelen yönetim sil baştan yaparsa olacak olan tamda budur.
bu yönetim iş yapma biçşmini eski yönetimi kötülemekle başardığı ve bir grup trollerde eski yönetim daha kötüydü diye güzellediği için tartışılmayan bir ortam oluştu
Hoca yanlış yapıyor yönetim üzerine düşeni yapmıyor diyende anında linçleniyor bu camianın başarılı olma şansı var mı?
İblissaray dakikasında alır kelleyi biz adamcılıktan Beşiktaşı kurtaramadık şimdiki trend leşte olsa yabancı hoca hatada yapsa yeni yönetim böyle yürümez yürümpyorda
En basitinden baskette Umut Tahir Güneşi neden yedik adam sponsor buluyor iç dış herkesle uğraşıyor tanımam etmem ama Kapkara kartal adam ne kazandık şimdi daha fazla parayla daha kötü kadroyu kurduk çok şükür
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 15:02:09 Talisca1903 ]

Çevrimiçi sEuL

iyi okumamışsın forumu, Udakai'yi neden aldık elimizde mis gibi Colley vardı diyen var. Kafa golü atamıyormuş Udakai.
Bazı yorumları gormuyorum engellediğim için ama Colley’in duran toplardaki etkiside yadsınamaz tabi. Geçen sene en golcü oyuncularimizdandi sanırım 8 golle. Suan takimdaki hiçbir oyuncu duran toplarda Colley kadar etkili olamadı ama bunun üzerinden Felix’in eleştirilmesi saçma tabi. Ana görevi olan savunmayi bu beklere rağmen çok iyi götürüyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bazı yorumları gormuyorum engellediğim için ama Colley’in duran toplardaki etkiside yadsınamaz tabi. Geçen sene en golcü oyuncularimizdandi sanırım 8 golle. Suan takimdaki hiçbir oyuncu duran toplarda Colley kadar etkili olamadı ama bunun üzerinden Felix’in eleştirilmesi saçma tabi. Ana görevi olan savunmayi bu beklere rağmen çok iyi götürüyor.
Şuan duran toplar savunmada olsun, hücumda olsun komple sıkıntılı, hatta 2 gün önce Duran isminde bir antrenörle görüştüğümüz de yazıldı. Bu sorunu oyuncu özeline indirgemek saçmalıktan öte birşey değil. Hele hele stoper sorununu çözmüşken keşke Felix'i almasaydık da o parayı başka türlü değerlendirseydik demek ayrı mantık hatası.

Olması gereken Mario ve Ndour almak yerine 2 kanat ve ya 1 kanat, 1 forvet almaktı. Devre arası umarım bunu gerçekleştiririz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın bu oyun yapısıyla Cironun 2 haftaya kalmaz isljklanacagini 1 ah önce söylemiştim. Kaldı ki Ciro sezon başında yere göğe konulamazken fizik gücünün düşük olduğunu da yazmıştım. İronik olarak şu anki Ciro sezon başından cok daha güçlü.

Hoca kanatsız bir oyun formasyonu bakarak ve Semihi de Ciroya yaklaştıracak bir oyun formasyonu bulmaliydi ancak denemedi bile.

Rwcetesinde sadece helva olan, irmik olmadığı için Mısır unu veya galeta unuyla helva yapmaya çalışan acemi bir aşçidan en fazla bazen mucize bir reçete çıkar ki o da adı üzerinde mucize. 

Çevrimdışı Talisca1903

Hocanın bu oyun yapısıyla Cironun 2 haftaya kalmaz isljklanacagini 1 ah önce söylemiştim. Kaldı ki Ciro sezon başında yere göğe konulamazken fizik gücünün düşük olduğunu da yazmıştım. İronik olarak şu anki Ciro sezon başından cok daha güçlü.

Hoca kanatsız bir oyun formasyonu bakarak ve Semihi de Ciroya yaklaştıracak bir oyun formasyonu bulmaliydi ancak denemedi bile.

Rwcetesinde sadece helva olan, irmik olmadığı için Mısır unu veya galeta unuyla helva yapmaya çalışan acemi bir aşçidan en fazla bazen mucize bir reçete çıkar ki o da adı üzerinde mucize.
acemilikten ziyade inatçı ve vurdumduymaz bir yapısı var iyi oynarken Semih’i kesti ısrarla bununla birlikte rafa ve ciroda düştü ki ciroya helal olsun adam yırtınıyor saha içinde pres yapmaktan canı çıkıyor kutudan neden çıkıyor diyorlar adama top gemliyorki tek başına içerde takılıyor olsa daha kötü
Bence aklı burada değil bavulum hazır , taraftar gelmesin diyebilecek kadar burnunu kaldırdık hayırdır kimsin sen
Anlaştı birileriyle Biliç son sezonu gibi sallamıyor bizi arkasından gitar çalacak taraftar çok nasıl olsa bizim taraftara dar pantolon giyen hoca getir tepesinde taşır
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 15:23:15 Talisca1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

acemilikten ziyade inatçı ve vurdumduymaz bir yapısı var iyi oynarken Semih’i kesti ısrarla bununla birlikte rafa ve ciroda düştü ki ciroya helal olsun adam yırtınıyor saha içinde pres yapmaktan canı çıkıyor kutudan neden çıkıyor diyorlar adama top gemliyorki tek başına içerde takılıyor olsa daha kötü
Bence aklı burada değil bavulum hazır , taraftar gelmesin diyebilecek kadar burnunu kaldırdık hayırdır kimsin sen
Anlaştı birileriyle Biliç son sezonu gibi sallamıyor bizi arkasından gitar çalacak taraftar çok nasıl olsa bizim taraftara dar pantolon giten hoca getir tepesinde taşır

Bu durumda Feyyaz ile Samer ne iş yapar diyeceğim.
Dünyanın ne büyük kulüplerinde bile hiç bir zaman hocaya anahtar teslim edilmez.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu durumda Feyyaz ile Samer ne iş yapar diyeceğim.
Dünyanın ne büyük kulüplerinde bile hiç bir zaman hocaya anahtar teslim edilmez.
tarfatarda suçlu daha olmadan herkesi ilah ediyoruz eyüp yenen hocayı gio gio diye yere göğe sığdıramıyoruz yönetim işini yapamıyor büyük başkan diye diye adamların rahat takılmasını sağlıyoruz yapacağız planımız hazır diye geldiler hiç bir planları olmadığını gördük

ne yapsınlar adamlar enkaz temizliyora döndü muhabbet sanki bilinmeyen yere geldiler sözler tutulmuyor eurolig ,100 kişilik gurbetçi listesi her planımız hazır denilirken olmadı bu ve bu olmadı diyemediğimiz içinde başaramıyoruz vede  başaramayacağız
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 15:43:26 Talisca1903 ]

Çevrimiçi sEuL

Şuan duran toplar savunmada olsun, hücumda olsun komple sıkıntılı, hatta 2 gün önce Duran isminde bir antrenörle görüştüğümüz de yazıldı. Bu sorunu oyuncu özeline indirgemek saçmalıktan öte birşey değil. Hele hele stoper sorununu çözmüşken keşke Felix'i almasaydık da o parayı başka türlü değerlendirseydik demek ayrı mantık hatası.

Olması gereken Mario ve Ndour almak yerine 2 kanat ve ya 1 kanat, 1 forvet almaktı. Devre arası umarım bunu gerçekleştiririz.
Sen duran toplarda bu kadar kötü olursan oyuncuda eleştirilir, teknik heyette, yönetimde. Yapacak bir şey yok

Çevrimiçi Samet Ç

sene başı şampiyon olma ihtimalin %10'du sizin hayallerinizin aksine şimdi %1 falan hala hoca gönderelim falan diyen var neyse hep yanlış olanı talep etmeye devam
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 15:51:18 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

sene başı şampiyon olma ihtimalin %10'du sizin hayallerinizin aksine şimdi %1 falan hala hoca gönderelim falan diyen var neyse hep yanlış olanı talep etmeye devam
buna katılmıyorum ne demek %10 nsakala welinton gökhtan töre forvetken şampiyon oldun Rafa ciro paulista gedson semih musratin var aday olamıyor musun?

Etiketler: