Burada en çok MHK'ya bu vasat altı hakemi derbiye verdiği için kızarım ve gözleri 50 kameraya rağmen aynı anda görmeyen, göremeyen, algılayamayan VAR' a laf söylerim. VAR hakemleri şerefinizi önemseyin, çünkü insan olmaya çalışan için gerçekten önemli. I'm mobile'nin pozisyonunu VAR'ın göremediğini kimse kimseye anlatamaz. Dediğim gibi şeref önemli....Kimse hırsları, korkuları, hesapları, gelecek kaygıları için bir takımın emeğini böyle hiçe sayamaz...
Kimseye İQ su düşük, kör, algısı gıt diye laf söylemem ama göz göre göre birşeyler yapana laf söylenir. Bu hakeme de laf söylemem, adam yeteneksiz, gözünün önündekini bile göremediği için sen...sın diyemem. Hakemin futbolla ilgisi yok, futbolu bilmiyor, gözleri görmüyor, akli melekeleri pozisyonları yorumlamaya yetmiyor. Bu maçta sadece bize karşı saçmalamadı, Trabzonspor'a karşıda saçmaladı, zaten onlarda çok sinirliler. Bu maça iyi hakem atayacaksın kardeşim, bakın kimseye yaranamadı MHK. Bu maçın mutlusu sadece sarışınlar. Daha öncede söyledim, gene söylüyorum, bu tip olaylar toplumsal sonuçları olan olaylardır. Bu olaylar için internet sayfasından şikayet, sitem yetersiz kalır, taraftarın gazını alır ama azgın düşmanı daha da azdırır, arsızlaştırır, yüzünü nasırlaştırır. Söz uçar yazı kalır, açacaksın kulüp olarak davanı, herkes sınırlarına dönecek, senin alanını fütursuzca, arsızca işgal edemeyecek. Her seferinde davalık olacaklar, madem bu kadar cesurlar versinler savunmalarını, açıklasınlar kendilerini, emin olun birşeyler değişecektir. Ayrıca, hareketlerini mimlemiş olursun, mimli oldukları kayda geçsin, rahat olamasınlar. Biz hata yaparsak bizi de mahkemeye versinler. Beşiktaş her seferinde tepkisizliği ile kendi dürüstlüğünü kendisi cezalandırıyor.
Fazla uzattım kusura bakmayın ama bunun başka da bir çözümü yok....