Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 480087 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Zaten sıkıntı da bu. "Kanat görevini solda masuaku sağda rashica" yapamıyor. Bak rashica çok çalışkan oyuncu teknik direktörlerin arayıp da bulamadığı oyuncu defansa yardımı enerjisi hep yüksek bu çocuğun ama gel gelelim bir kere rakibini ekarte et ezbere orta açma. Karşısında dümdüz duran rakip bekin bile üzerine vuruyor topu. Masuaku iyi hoş kenarı komple kendisine emanet ediyoruz ama onun da dün açtığı ortaları denswill savic topladı

Anlayamadınız mı dediğin olayı herkes anlıyor ama bu oyuna bizim hocayı iten elindeki personel özellikleri. Kanat oyuncusu diye getirilen joao mario dün musati çıktıktan sonra onun bölgesinde onu hiç aratmadıysa bu işte bir sıkıntı var. Ndour musrati joao mario onana mesela bu dördünden bir tanesi örneğin ndour yerine saint maximin türevi oyuncu bu takıma çok şey katardı rashica çıkıp muçi girince takımın nasıl çöktüğünü izledik ama var mı elinde başka oyuncu yok.

Burada sorunu sadece orta kalitesinde bulup da 1.75'lik Immobile ve 1.65'lik Rafa Silva'ya 2 tane kaya gibi stoperin arasinda gol attirmadi diye elestirmek insafsizlik.
Masuaku ve Rashica gayet iyi orta kesiyor ama oyle bir hucum hattimiz yok.
Driplingci klasik kanat hepimiz bekliyorduk ama hoca Mario'yu tercih etti. Tipki Ndour'a tamam dedigi gibi. Ben sorumlulugu sadece yonetimde aramam, teknik direktor'de de ararim. Tipki gecen sene Senol Gunes'i yonetimden siyirmadigim gibi. GvB bu kadro'yla yapabilecegini dusundu, o zaman yapacak. Sorumluluk onda da var.

Çevrimiçi gokhans

Zaten sıkıntı da bu. "Kanat görevini solda masuaku sağda rashica" yapamıyor. Bak rashica çok çalışkan oyuncu teknik direktörlerin arayıp da bulamadığı oyuncu defansa yardımı enerjisi hep yüksek bu çocuğun ama gel gelelim bir kere rakibini ekarte et ezbere orta açma. Karşısında dümdüz duran rakip bekin bile üzerine vuruyor topu. Masuaku iyi hoş kenarı komple kendisine emanet ediyoruz ama onun da dün açtığı ortaları denswill savic topladı

Anlayamadınız mı dediğin olayı herkes anlıyor ama bu oyuna bizim hocayı iten elindeki personel özellikleri. Kanat oyuncusu diye getirilen joao mario dün musati çıktıktan sonra onun bölgesinde onu hiç aratmadıysa bu işte bir sıkıntı var. Ndour musrati joao mario onana mesela bu dördünden bir tanesi örneğin ndour yerine saint maximin türevi oyuncu bu takıma çok şey katardı rashica çıkıp muçi girince takımın nasıl çöktüğünü izledik ama var mı elinde başka oyuncu yok.
hoca bunun için travnier, trippier tarzı adam istiyor kanat beki hem savunma hem hücumda kusursuz oynaması için. Hoca gloasgow'dayken tavernier forvetlerden daha fazla gol atıyordu çünkü orta kalabalık, kanatlar alan buluyor.. Muhtemelen ocak ayına kaldı kanat bek transferleri.
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2024, 12:29:24 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

hoca bunun için travnier, trippier tarzı adam istiyor kanat beki hem savunma hem hücumda kusursuz oynaması için. Hoca gloasgow'dayken tavernier forvetlerden daha fazla gol atıyordu çünkü orta kalabalık, kanatlar alan buluyor.. Muhtemelen ocak ayına kaldı kanat bek transferleri.

İş ocak ayına kadar ne kadar ayakta durabiliriz avrupa çok zorlayacak bu takımın rotasyonsuzluğunu orada daha acı göreceğiz. Sivas ve trabzon maçları çok kötü örnekler oldu bizim için, rakipler için ise muazzam örnekler. Zaten biraz açılsalar bizim takım geçişte perişan eder ama sivas trabzon gibi gol yemesine rağmen ayakta durabilen takımlara karşı dünkü hareketsiz abluka işe yaramayacak.

Çok gol kaçırdık deniyor xg'miz 1.50 buradan 3 gol çıkması zordu zaten uğurcan övüp duruluyor rafa'nın ilk yarıda maç 1 0ken çıkardığı şutu harici (bir de hadi topuğu sayalım ki top çok yavaş gitti orada) çıkardığı toplar üzerine gitti hep. Biz ne sivas ne de trabzon maçında öyle aman aman gol falan kaçırmadık lugano maçında kaçırdık mesela gol beklentimiz de bunu söylüyor ama şu iki lig maçı açıkçası karamsarlığa itiyor şahsen beni çünkü rakip hocalar için çalışılması en kolay iş merkezi 10 kişiyle savunmak.

Çevrimiçi gokhans

İş ocak ayına kadar ne kadar ayakta durabiliriz avrupa çok zorlayacak bu takımın rotasyonsuzluğunu orada daha acı göreceğiz. Sivas ve trabzon maçları çok kötü örnekler oldu bizim için, rakipler için ise muazzam örnekler. Zaten biraz açılsalar bizim takım geçişte perişan eder ama sivas trabzon gibi gol yemesine rağmen ayakta durabilen takımlara karşı dünkü hareketsiz abluka işe yaramayacak.

Çok gol kaçırdık deniyor xg'miz 1.50 buradan 3 gol çıkması zordu zaten uğurcan övüp duruluyor rafa'nın ilk yarıda maç 1 0ken çıkardığı şutu harici (bir de hadi topuğu sayalım ki top çok yavaş gitti orada) çıkardığı toplar üzerine gitti hep. Biz ne sivas ne de trabzon maçında öyle aman aman gol falan kaçırmadık lugano maçında kaçırdık mesela gol beklentimiz de bunu söylüyor ama şu iki lig maçı açıkçası karamsarlığa itiyor şahsen beni çünkü rakip hocalar için çalışılması en kolay iş merkezi 10 kişiyle savunmak.
rasfa topuk hariç 2 tane de net kaçırdı ceza sahası içinden, immobile arka direkte bomboş kaçırdı, 5 tane net gol pozisyonunu harcadık.. gs ve fb'nin 5lediği gökhan dün trabzon kalesinde olsa tarihi faarkla biterdi maç. Yada uğurcan rize kalesinde olsa bak banko puan kaybı yaşardı maklubeciler. Bizim kadar net pozisyonlar üretemediler, üretemiyorlarda.. He  kanat transferlerinin yetişmesi elzmdi ama eldekileri çıkaramadı yönetim onlarada suç bulmuyorum resmen anç'In mafvedip bitirdiği çöplüğü temizlediler hala da gönderilecekler var. kiralıklarla beraber 32 tane adam göndermişiz bu kolay bir iş değil, yönetim gerçekten mucize bir iş başardı, ve takımın çehresini değiştiren transferler yapıldı. Yani evet isterdim kanat transferleri yetişsin diye ama bu yüzdende yönetimi suçlamak biraz haksızlık olur.. Ben hocaya çok güveniyorum, devre arasına enazından şampiyonluk potasında sokacaktır Beşiktaş'ı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi yaço58

sağ bek yedeğimiz onur dün girdi saçma sapan işler yaptı svensson yanında dani alves kalıyor adamın muçi girdi yine hiçbitşey yapmadı sağdan bu ikili girdikten sonra hiç gelemedik yazık oldu muçiyi ne yapıp edip elden çıkarmalıyız kesinlikle 10milyonluk topçu değil

Çevrimiçi Necmi

Benim gördüğüm rakibi kaosa sürükleyen bir futbol oynadığımız rakipde taktik falan kalmıyor düşünemiyorlar bile tek dertleri topun kaleye girmesini engellemek oluyor herkes verimsiz oynadık gibi yazıyor durum öyle değil bir maçta kaç net pozisyon olabilir bu maç 4 atsak şaşıran olurmuydu bir sürü pozisyon var sadece top içeri girmedi bazen herşeyi yaparsın şans faktörü işi bozar rakip kaleci olmadık topları çıkarır öyle bir maç oldu hoca elinden geleni yaptı taktik değişti oyuncu profili değişti ama girmedi top içeri ben hızı tatmin edici buldum ama hocaya yetmemiş bu takım her geçen gün bir şeyleri daha iyi yapacak üstüne koyarak gidecek
Bir şeyi unutmayın biz geçen sene bu takım üç yılda zor toparlanır diyorduk demeyenlerde içinden böyle düşünüyordu ligde 4. Maçı oynadık şimdi herkes şampiyonluk telafuz ediyor etmeyende içinden düşünüyordur biraz sakin olun ilk puan kaybında ne bu telaş başka puanlarda kaybedeceğiz bu son olmaz ama puan kaybederkende kazanan değil puanı kaybeden takım oluyoruz kötü oynayıp 1 puanla dönsrk herkes 1 puan aldık diye mutlu olurdu şimdi tıpkı ts nin bu yüz kızartıcı rencide edici oyun karşısında 1 puan aldığı için mutlu olması gibi
Bu maç bitti olmadı yapacak birşey yok önümüze bakalım biz puan kaybettiğimiz maçta oyunumuzla rakipleri korkutuyoruz bu sene daha fazla ne bekliyorsunuz  gönderdiğimiz oyuncu sayısını bilmiyorum 26 mı 29 mu öyle birşey karşılığı 8 oyuncu aldık buna ramen sahada zıpkın gibi bir takım var mutlu olun şampiyonluk önce tabeladan değil rakipleri sindirmekten geçer böyle oyun rakipleri panikletip hataya sürükler daha ligin başı bu köprünün altından çok sular geçecek sakin olun bu işi sakin kalabilen götürür

Çevrimdışı Zafer55

Tvden maç izlerken en çok ekranda gördüğüm adam Svensson herhalde 😁
Her olayın ,  her anın içinde.Çok  konsantre çok disiplinli ve çok verimli oynuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Tvden maç izlerken en çok ekranda gördüğüm adam Svensson herhalde 😁
Her olayın ,  her anın içinde.Çok  konsantre çok disiplinli ve çok verimli oynuyor.
Svenson için Samet Aybaba'ya ne giydirmişlerdi. Gerçi Şenolun dün yaptıklarından sonra hepsi kafayı kuma gömdü. Neyse çok şükür 2 sene Şenol lafı duymayacağız artık. Devre arası yine yabancı göndermemiz gerekecek. Yönetimin işi halen bitmiş değil. Allah yardımcıları olsun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Lig uzun maraton. Çabuk kirilmamamiz gerekli.

Çevrimiçi annoca

Hakem meseleleri çok büyük sıkıntı. İmmobile yüzde yüz penaltı. İcardi dzeko atsa kendini penaltı veriyorlar, bizim kesin penaltıyı es geçiyorlar. Rafanın pozisyonda uyarıyla geçiştiriyorlardı sonunda Var işe yaradı. Masunun pozisyon renklilerde çok rahat penaltı alırdı. Artık gına geldi bu işten. Her maç 12 kişiye karşı oynuyoruz. Gese ile febenin es geçilen onca kartlık pozisyonu var hakemler faul bile vermiyor. O kadar emek para ziyan oluyor bu düzen yüzünden.

Çevrimiçi tolga1903

rasfa topuk hariç 2 tane de net kaçırdı ceza sahası içinden, immobile arka direkte bomboş kaçırdı, 5 tane net gol pozisyonunu harcadık.. gs ve fb'nin 5lediği gökhan dün trabzon kalesinde olsa tarihi faarkla biterdi maç. Yada uğurcan rize kalesinde olsa bak banko puan kaybı yaşardı maklubeciler. Bizim kadar net pozisyonlar üretemediler, üretemiyorlarda.. He  kanat transferlerinin yetişmesi elzmdi ama eldekileri çıkaramadı yönetim onlarada suç bulmuyorum resmen anç'In mafvedip bitirdiği çöplüğü temizlediler hala da gönderilecekler var. kiralıklarla beraber 32 tane adam göndermişiz bu kolay bir iş değil, yönetim gerçekten mucize bir iş başardı, ve takımın çehresini değiştiren transferler yapıldı. Yani evet isterdim kanat transferleri yetişsin diye ama bu yüzdende yönetimi suçlamak biraz haksızlık olur.. Ben hocaya çok güveniyorum, devre arasına enazından şampiyonluk potasında sokacaktır Beşiktaş'ı..

İnşallah dediğin gibi olur ocak ayına potada kalmamız elzem bu kadar tecrübeli oyuncuyla kopmamalı bu takım artık ligden.

Çevrimiçi tolga1903

sağ bek yedeğimiz onur dün girdi saçma sapan işler yaptı svensson yanında dani alves kalıyor adamın muçi girdi yine hiçbitşey yapmadı sağdan bu ikili girdikten sonra hiç gelemedik yazık oldu muçiyi ne yapıp edip elden çıkarmalıyız kesinlikle 10milyonluk topçu değil

Kardeşim işte elden çıkaracağımız takımlar da görüyor muci'nin durumunu. 2 3 milyona satıp direk milyonlarca euro zarar yazma durumumuz da var çünkü arnavutluk milli takımına dahi giremeyen oyuncuyu şu an aldığımız fiyata çok zor satarız. Kimse almaz demiyorum mutlaka kulüp bulunur ama o fiyatlara şu muçi'nin gitmesi imkansız bence. Muçi için hollanda belçika portekiz liglerinden baş altı bir takım bulup kiralama seçeneği şu an en iyi seçenek bence gidip larin gibi kendini bulması tekrar milli takım 11'ine girmesi lazım ljajic sendromu seziyorum bu çocukta futbolu unutmuş gibi oynadığı şey.

Çevrimiçi Samet Demir

Hakem meseleleri çok büyük sıkıntı. İmmobile yüzde yüz penaltı. İcardi dzeko atsa kendini penaltı veriyorlar, bizim kesin penaltıyı es geçiyorlar. Rafanın pozisyonda uyarıyla geçiştiriyorlardı sonunda Var işe yaradı. Masunun pozisyon renklilerde çok rahat penaltı alırdı. Artık gına geldi bu işten. Her maç 12 kişiye karşı oynuyoruz. Gese ile febenin es geçilen onca kartlık pozisyonu var hakemler faul bile vermiyor. O kadar emek para ziyan oluyor bu düzen yüzünden.
Dün akşam maç sonu bir kaç kişi gs ve fb kritik maçlarda böyle kapanan takımları açıyor diye savunma yaptı. Biz açamıyoruz diye de serzenişte bulundu. Aynı maçları izlemediğimize eminim.

Yukarıda bahsettiğin pozisyon renkliye olsa penaltı bize gelince de oyna devam. Hal böyle olunca kritik anlarda skoru alamıyorsun işte. Adamlar hakem ittirmesiyle maçı çözüyor işte. Bizde zorlamaya çalışıyoruz. Hakem 2 tane bariz atağımızı avantaja vermediği için kesti. Hakem türlü işini görevini yerine getirdi. Eskaza ts kontradan bize gol atmış olsa hakem en az 4 maç ödüllendirilirdi. Neyse hoca güzel ders almıştır inşallah.

Ben takımdan da hocadan da yönetimden de şuan memnunum. Desteği sonuna kadar hak ediyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Abicim onu zaten biliyorduk. Sen niye 10 kisi hakemin basina gitmiyorsun itiraza? Immobile'nin pozisyonunu ben mac esnasinda kacirmistim mesela, itiraz bile etmedik, mactan sonra sosyal medya'da gordum. Hakem makem bir sekilde aliyorlar maclarini, o zaman sen de alacaksin yarismak istiyorsan. Ha, zaten alt edemeyecegimizi dusunuyorsak zaten niye Immobile'ye Rafa'ya o paralari verdik? Onlarsiz da 3. olurduk zaten.

Çevrimiçi mayguntr

https://x.com/Besiktas/status/1835729055158559098

Artik Oyuncularin biraz Arjantin moduna gecmesi lazim, ne zaman biri Rafaya dokunsa toplanip tepki gostermeleri lazim, yoksa boyle giderse iki uc hafta sonra Rafa sezonu kapatacak.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktas/status/1835729055158559098

Artik Oyuncularin biraz Arjantin moduna gecmesi lazim, ne zaman biri Rafaya dokunsa toplanip tepki gostermeleri lazim, yoksa boyle giderse iki uc hafta sonra Rafa sezonu kapatacak.
Rezillig...

Çevrimdışı ulumemo

Benim gördüğüm rakibi kaosa sürükleyen bir futbol oynadığımız rakipde taktik falan kalmıyor düşünemiyorlar bile tek dertleri topun kaleye girmesini engellemek oluyor herkes verimsiz oynadık gibi yazıyor durum öyle değil bir maçta kaç net pozisyon olabilir bu maç 4 atsak şaşıran olurmuydu bir sürü pozisyon var sadece top içeri girmedi bazen herşeyi yaparsın şans faktörü işi bozar rakip kaleci olmadık topları çıkarır öyle bir maç oldu hoca elinden geleni yaptı taktik değişti oyuncu profili değişti ama girmedi top içeri ben hızı tatmin edici buldum ama hocaya yetmemiş bu takım her geçen gün bir şeyleri daha iyi yapacak üstüne koyarak gidecek
Bir şeyi unutmayın biz geçen sene bu takım üç yılda zor toparlanır diyorduk demeyenlerde içinden böyle düşünüyordu ligde 4. Maçı oynadık şimdi herkes şampiyonluk telafuz ediyor etmeyende içinden düşünüyordur biraz sakin olun ilk puan kaybında ne bu telaş başka puanlarda kaybedeceğiz bu son olmaz ama puan kaybederkende kazanan değil puanı kaybeden takım oluyoruz kötü oynayıp 1 puanla dönsrk herkes 1 puan aldık diye mutlu olurdu şimdi tıpkı ts nin bu yüz kızartıcı rencide edici oyun karşısında 1 puan aldığı için mutlu olması gibi
Bu maç bitti olmadı yapacak birşey yok önümüze bakalım biz puan kaybettiğimiz maçta oyunumuzla rakipleri korkutuyoruz bu sene daha fazla ne bekliyorsunuz  gönderdiğimiz oyuncu sayısını bilmiyorum 26 mı 29 mu öyle birşey karşılığı 8 oyuncu aldık buna ramen sahada zıpkın gibi bir takım var mutlu olun şampiyonluk önce tabeladan değil rakipleri sindirmekten geçer böyle oyun rakipleri panikletip hataya sürükler daha ligin başı bu köprünün altından çok sular geçecek sakin olun bu işi sakin kalabilen götürür
Necmi bey iyi söylüyosunuz güzel söylüyosunuz ama bir takım eğer skor 1-1 iken ve dk 85 iken hala daha yürüyerek atağa çıkıyorsa defansta hazırlık pası yapıyorsa bu da benim gücüme gider. Trabzon zaten kalmış 10 kişi, hiçbir beklentileri yok atak bile yapmıyorlar ama bizimkiler dk 85 te bile ara pası atmaya çekiniyor. Ben ve benim gibi düşünenler zaten bunu kaldıramıyor. İnsanda biraz telaş olur canlanma olur sanki skor 1-1 değil de 5-0 mış gibi oynadılar bütün maç. Her şeyi geçtim bu takım 15 gündür maç yapmadı. Sahaya çıkanın delidana gibi koşmasını beklerdim. Rafayı 2. Yarı gören oldu mu mesela? Yada immobile kaç kere verkaça girdi. Benim canımı sıkan ts nin bu kadar köşeye sıkışmışken bizimkilerin kılını kıpırdatmaması ve bu durumun bahanesi de yok

Çevrimdışı Talisca1903

https://x.com/Besiktas/status/1835729055158559098

efendi takım tabi hepiniz operasyon çocuğusunuz dememiş uyarıyoruz demiş. :icool:
 işte böyle  anladığı dilden haketikleri gibi konuşucaksın bu haramzadelere

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Besiktas/status/1835729055158559098

efendi takım tabi hepiniz operasyon çocuğusunuz dememiş uyarıyoruz demiş. :icool:
 işte böyle  anladığı dilden haketikleri gibi konuşucaksın bu haramzadelere

https://x.com/aakinsel/status/1835382597616062677
Video'da ki bu abiyi basın sözcüsü yapalım😁😁😁😁

Çevrimiçi Samet Ç

Açıklama falan hikaye hiçbir şey değişmez aynen böyle devam eder bu işler

Çevrimdışı kahyaoglueren

Fikstür. Haber Kartalı hazırlamış.

Ekimin ilk haftası dahil çok iyi gitmemiz kritik.
Hemen hocaya başlamışlar sallamaya.

2 adet milli takım arasi daha var. Mario, Gedson,Rafa, Pa ulista, Svenson , Felix , Immobile gibi milli takima gitmeyen ana kadro icin büyük avantaj.
[ Son Düzenleme: 16 Eylül 2024, 21:38:37 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi Serdar3444

Burada en çok MHK'ya bu vasat altı hakemi derbiye verdiği için kızarım ve gözleri 50 kameraya rağmen aynı anda görmeyen, göremeyen, algılayamayan VAR' a laf söylerim. VAR hakemleri şerefinizi önemseyin, çünkü insan olmaya çalışan için gerçekten önemli. I'm mobile'nin pozisyonunu VAR'ın göremediğini kimse kimseye anlatamaz. Dediğim gibi şeref önemli....Kimse hırsları, korkuları, hesapları, gelecek kaygıları için bir takımın emeğini böyle hiçe sayamaz...

Kimseye İQ su düşük, kör, algısı gıt diye laf söylemem ama göz göre göre birşeyler yapana laf söylenir. Bu hakeme de laf söylemem, adam yeteneksiz, gözünün önündekini bile göremediği için sen...sın diyemem. Hakemin futbolla ilgisi yok, futbolu bilmiyor, gözleri görmüyor, akli melekeleri pozisyonları yorumlamaya yetmiyor. Bu maçta sadece bize karşı saçmalamadı, Trabzonspor'a karşıda saçmaladı, zaten onlarda çok sinirliler. Bu maça iyi hakem atayacaksın kardeşim, bakın kimseye yaranamadı MHK. Bu maçın mutlusu sadece sarışınlar. Daha öncede söyledim, gene söylüyorum, bu tip olaylar toplumsal sonuçları olan olaylardır. Bu olaylar için internet sayfasından şikayet, sitem yetersiz kalır, taraftarın gazını alır ama azgın düşmanı daha da azdırır, arsızlaştırır, yüzünü nasırlaştırır. Söz uçar yazı kalır, açacaksın kulüp olarak davanı, herkes sınırlarına dönecek, senin alanını fütursuzca, arsızca işgal edemeyecek. Her seferinde davalık olacaklar, madem bu kadar cesurlar versinler savunmalarını, açıklasınlar kendilerini, emin olun birşeyler değişecektir. Ayrıca, hareketlerini mimlemiş olursun, mimli oldukları kayda geçsin, rahat olamasınlar. Biz hata yaparsak bizi de mahkemeye versinler. Beşiktaş her seferinde tepkisizliği ile kendi dürüstlüğünü kendisi cezalandırıyor.
Fazla uzattım kusura bakmayın ama bunun başka da bir çözümü yok....

Çevrimdışı mellfred

dün bünyamin gezerim net penaltı dediği pozisyona şu zavallının yaptığı yoruma bakın
ılık g0tlu beşiktaşlılar kadar kimse bize zarar vermiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Fikstür. Haber Kartalı hazırlamış.

Ekimin ilk haftası dahil çok iyi gitmemiz kritik.
Hemen hocaya başlamışlar sallamaya.

2 adet milli takım arasi daha var. Mario, Gedson,Rafa, Pa ulista, Svenson , Felix , Immobile gibi milli takima gitmeyen ana kadro icin büyük avantaj.
Ekim ortası ve kasım ortası arasındaki periyotta istanbulda olacağız.

Çevrimiçi Necmi

Ekim ortası ve kasım ortası arasındaki periyotta istanbulda olacağız.
tüh fikstürü yaparken onu ayarlayamamışlarmı aceleye getirdiler herhalde uzak zor kış koşullu deplasmanları ayarlamaları lazımdı

Etiketler: