Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 480741 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Artik Ox arkadasimizdan en azindan devre arasina kadar faydalanmaya bakacagiz ligde. Kalite acisindan Ox Trabzon veya Gs orta sahasida ilk 11 oynayabilecek bir oyuncu. Gondermeyi denedik, olmadi, parasini veriyoruz. Umarim bu saatten sonra faydalanmaya bakariz. Kalitesinden suphem yok, umarim en azindan Gio’ya kendini kanitlamaya, sans bulmaya bakar.
kalite sorunu yokki sakatlık sorunu var karaktersizde değil geçen sene oynadığında çabalayıp duruyordu rezillerin arasında ama şans bulamayacak 14 yabancı değil 12 yabancıyla oynayacağız iki kişi kadro dışında olacak sizce kim olacak o iki kişi

Çevrimdışı Mehmet57

kalite sorunu yokki sakatlık sorunu var karaktersizde değil geçen sene oynadığında çabalayıp duruyordu rezillerin arasında ama şans bulamayacak 14 yabancı değil 12 yabancıyla oynayacağız iki kişi kadro dışında olacak sizce kim olacak o iki kişi

Abi sakatlik veya rotasyon da is gorur. Yoksa ilk 11 baslamayacaktir elbet. Hatta o iki yabanci zaten Ox ve Onana olur. Ama olasi sakatlik ve bu kalabalik Avrupa maclarindan dolayi bence ligde rotasyonda zaman zaman yer bulur. 8, 10, sag sol ve hatta sag kanat beki mevkilerinde oynayabilecek biri.

Çevrimdışı celiker1

Lig hızlanmaya başladığı zaman cezalı veya sakatlıktan dolayı çoğu hafta bir-iki yabancı fire veririz.Ekim ve Kasım ortası olmak üzere iki tane milli maç arası var.Hem yabancı oyuncularımızın milli takımda olmaması hemde her 6-7 maçlık süreçten sonra ara verilmesi bence bizim iyi olacak.Konudan bağımsız birde takımların maç sayısı ile alakalı avrupa ligindeki maç sayısınında artmasıyla Türkiye ligindeki takım sayısı 16 ya düşse çok iyi olacak.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2024, 14:37:34 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Lig hızlanmaya başladığı zaman cezalı veya sakatlıktan dolayı çoğu hafta bir-iki yabancı fire veririz.Ekim ve Kasım ortası olmak üzere iki tane milli maç arası var.Hem yabancı oyuncularımızın milli takımda olmaması hemde her 6-7 maçlık süreçten sonra ara verilmesi bence bizim iyi olacak.Konudan bağımsız birde takımların maç sayısı ile alakalı avrupa ligindeki maç sayısınında artmasıyla Türkiye ligindeki takım sayısı 16 ya düşse çok iyi olacak.
fazla maç fazla gelir demektir

Çevrimdışı celiker1

fazla maç fazla gelir demektir
Fazla maçtan ziyade maçların kalitesini arttırarak geliri arttırmalıyız.En basiti süper ligdeki tüm takımların zeminlerinin sorumluluğunu fedarasyon almalı.Misal bizim zemini yaptırdığımız firma ile anlaşarak her sene başı süper lig takımlarının zeminleri yenilenmeli ve ücretleri yayın gelirlerinden kesilmelidir.Gereksiz yere maçı durdurucu,yavaşlatıcı kişilere karşı önleyüci tedbirler alınmalıdır.Maç önceleri NBA de olduğu gibi ses ve müzik sisremleri ile görsel şölene çevrilerek futbola ilgi artırılmalıdır gibi gibi gibi.
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2024, 15:24:15 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Can kelesin kadroya girememesi ve bu arkadasa 2.75 milyon euro para vermemiz biraz canimi sIkIyor.

Çevrimiçi Necmi

Fazla maçtan ziyade maçların kalitesini arttırarak geliri arttırmalıyız.En basiti süper ligdeki tüm takımların zeminlerinin sorumluluğunu fedarasyon almalı.Misal bizim zemini yaptırdığımız firma ile anlaşarak her sene başı süper lig takımlarının zeminleri yenilenmeli ve ücretleri yayın gelirlerinden kesilmelidir.Gereksiz yere maçı durdurucu,yavaşlatıcı kişilere karşı önleyüci tedbirler alınmalıdır.Maç önceleri NBA de olduğu gibi ses ve müzik sisremleri ile görsel şölene çevrilerek futbola ilgi artırılmalıdır gibi gibi gibi.
futbola yeterince ilgi var ama her ay 3 4 maça bilet alacak parası yok insanların önce ülkenin düzelmesi gerekiyorki insanlar zevkleri için para harcayabilsin

Çevrimiçi Necmi

Can kelesin kadroya girememesi ve bu arkadasa 2.75 milyon euro para vermemiz biraz canimi sIkIyor.
neden giremesin son avrupa maçında oynamadımı  2.75 büyük para değil futbolda artık telafuz bile edilmiyor bu kadar ince eleyip sık dokuyan futbol yapısında alınana saygı göstermek gerekir
Fridelede bir sürü laf ediliyor geçen yurt dışında yaptığı bir röportajı izledim oturup izlemeni tavsiye ederim
Her oyuncunun belli zamana ihtiyacı var bak avrupada 15 20 verdikleri oyunculara yıllarca sabrediyorlar 3 maçtamı kadroya giremediğine kanaat getirdin

Çevrimdışı Talisca1903

neden giremesin son avrupa maçında oynamadımı  2.75 büyük para değil futbolda artık telafuz bile edilmiyor bu kadar ince eleyip sık dokuyan futbol yapısında alınana saygı göstermek gerekir
Fridelede bir sürü laf ediliyor geçen yurt dışında yaptığı bir röportajı izledim oturup izlemeni tavsiye ederim
Her oyuncunun belli zamana ihtiyacı var bak avrupada 15 20 verdikleri oyunculara yıllarca sabrediyorlar 3 maçtamı kadroya giremediğine kanaat getirdin
karagümrükte fark yaratamyan adam bizde de yaratamıyor normal gelmeden forumun %80 inin olumsuz görüşü vardı.Parasal konulara takılmam ama Anadoludan gelenlere olumlu bakamıyorum son zamanlarda tayyip dışında faydalı olanda olmadı işe yarayana 5 ver sorun yok işe yaramayana 2,75   10 gözükür

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Can Keleş konusunun diğer bir boyutu bu oyuncunun  yurtdışından 500 bin avro civarında bonservis verilip alınabilecek bir oyuncu olması. Böyle bir oyuncuyu yurtdışından daha cüzi bedelle alırsın sonra dilersen kiraya verir, gelişimini adım adım takip edersin ama sen oyuncu için 2,75 milyon avro verip Anadolu kulübünden aldığında kendini kazıklanmış hissediyorsun. Hiçbirimiz kahin değiliz belki oyuncu gelecekte faydalı olacak ama mesele 2,75 milyon avro verip o riski almak.

Çevrimdışı Sefa Kara

simdiye kadar aldigi sure 3 dk.Kadroda olmasina ragmen oynamadigi maclar mevcut.6 mac oynadik.

Butun transferler tutacak diye bir durum yok can keles tutmadi bizim seviyemizde degil.

Ben can kelese 2.75 verene kadar avrupadan 500 bin euro oguzhan ozyakup,800 bin euro olcay sahan gibi oyunculari tercih ederim zamaninda bulduk.

Avrupadan gurbetci alimi her zaman daha iyidir.Turkiye liginden aldigimiz hicbir yerli oyuncudan dogru durust verim alamadik.Tayfur bingol,can keles,kerem atakan kesgin,emrecan uzunhan vs.

Ayni seyleri deneyip farkli sonuclar alamayiz.Farkli seyler denemek lazim.

Çevrimiçi Necmi

karagümrükte fark yaratamyan adam bizde de yaratamıyor normal gelmeden forumun %80 inin olumsuz görüşü vardı.Parasal konulara takılmam ama Anadoludan gelenlere olumlu bakamıyorum son zamanlarda tayyip dışında faydalı olanda olmadı işe yarayana 5 ver sorun yok işe yaramayana 2,75   10 gözükür
geçen sene gedsonda beşiktaşta fark yaratamıyordu at sahibine göre kişner iyimi kötümü bilmem ama peşin konuşup oyuncuyu tukaka ilan etmenin manasını çözemiyorum alınmış kadrondaki bir oyuncuyu daha maça çıkmadan linç etmenin manası ne

Çevrimiçi Necmi

simdiye kadar aldigi sure 3 dk.Kadroda olmasina ragmen oynamadigi maclar mevcut.6 mac oynadik.

Butun transferler tutacak diye bir durum yok can keles tutmadi bizim seviyemizde degil.

Ben can kelese 2.75 verene kadar avrupadan 500 bin euro oguzhan ozyakup,800 bin euro olcay sahan gibi oyunculari tercih ederim zamaninda bulduk.

Avrupadan gurbetci alimi her zaman daha iyidir.Turkiye liginden aldigimiz hicbir yerli oyuncudan dogru durust verim alamadik.Tayfur bingol,can keles,kerem atakan kesgin,emrecan uzunhan vs.

Ayni seyleri deneyip farkli sonuclar alamayiz.Farkli seyler denemek lazim.
oynamayan bir sürü oyuncu var dediğin gibi daha altı maç oynamışız neye göre karar veriyorsun oynar hakkını veremez hep birlikte deriz beşiktaşın oyuncusu değil diye
Hoca yeterli görmez oynatmaz o bir ihtimal ama onlarca farklı sebebide olabilir senin yaptığın algı yaratmak başka birşey değil hiç birşey bilmiyorsun ama oyuncuna kolayca sallıyorsun boş keseden söylüyorsun sorun orda

Çevrimdışı Talisca1903

geçen sene gedsonda beşiktaşta fark yaratamıyordu at sahibine göre kişner iyimi kötümü bilmem ama peşin konuşup oyuncuyu tukaka ilan etmenin manasını çözemiyorum alınmış kadrondaki bir oyuncuyu daha maça çıkmadan linç etmenin manası ne
ne linci yahu asıl sen gedsonla mukayese ederek linç ediyorsun gedson geçen senede canavar gibiydi şurada 4 tane futboldan anlamayan bek yapalım diye tutturdu diye adam kötü oyuncu olacak değiil ya

maça çıkamama işte mesele şurada 6 mçta süre bulamıyor kadroya giremiyor 2,75 bons vermişiz tabiki tartışılacak bu transferin mantıklı tek tarafı yok

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ne linci yahu asıl sen gedsonla mukayese ederek linç ediyorsun gedson geçen senede canavar gibiydi şurada 4 tane futboldan anlamayan bek yapalım diye tutturdu diye adam kötü oyuncu olacak değiil ya

maça çıkamama işte mesele şurada 6 mçta süre bulamıyor kadroya giremiyor 2,75 bons vermişiz tabiki tartışılacak bu transferin mantıklı tek tarafı yok
Gedson'u bek yapıp üçlü oynayalım. Bak ben ne kadar da futbolu biliyorum. Böyle yazıp da şunları rencide etme. Bırak yazsınlar. Onlar yazıp ben de okudukça gülüyorum. Bir zevkimiz var onu da alma bizden.
Gedson'a seni bek yapacağız deseler, buna zorlasalar  'Bırakın beni, transfer olmak istiyorum' der.

Çevrimdışı Sefa Kara

oynamayan bir sürü oyuncu var dediğin gibi daha altı maç oynamışız neye göre karar veriyorsun oynar hakkını veremez hep birlikte deriz beşiktaşın oyuncusu değil diye
Hoca yeterli görmez oynatmaz o bir ihtimal ama onlarca farklı sebebide olabilir senin yaptığın algı yaratmak başka birşey değil hiç birşey bilmiyorsun ama oyuncuna kolayca sallıyorsun boş keseden söylüyorsun sorun orda

kadroya giremeyen tek oyuncu kendisi ona gore karar veriyorum.Kadroda olsa bile forma sansi alamiyor ordan karar veriyorum.

Hoca yeterli gormedigi icin kadroya almiyor alsada oynatmiyor iste.Nasil bir algi bu oyuncu kadroya giriyorda ben kadroda deilmi diyorum ?
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2024, 20:32:35 Sefa Kara ]

Çevrimdışı Zafer55

Can Keleş'i değerlendirmek için erken.
Şuana kadar süre almaması da çok şey ifade etmiyor benim için.Rashica oynuyor Can bekliyor işte

Çevrimiçi Samet Demir

Can Keleş'i değerlendirmek için erken.
Şuana kadar süre almaması da çok şey ifade etmiyor benim için.Rashica oynuyor Can bekliyor işte
Biz istiyoruz aldığımız her oyuncu 11 de olsun yedek de bekleyen olsun hepsi çok kaliteli adamlardan oluşmalı. Uç örnek olacak ama 11 de Messi varsa yedekte de Messi olsun istiyoruz.

Can daha 22 yaşında muhakkak bir şeyleri eksik. Hoca forma vermiyor aynı durum 10 küsür milyon para verdiğimiz Muci içinde geçerliydi oda yavaş yavaş forma giymeye başladı. Önümüzde oynayacağımız onlarca maç var, ziraat kupası var, Can'a da ihtiyac duyacağımız anlar olacak. Daha full 90 dk sahada izlemediğimiz genç çocuk için ahkam kesmek fazla acımasızca oluyor. Bu dediklerimden de Can super bir oyuncu olacak bir daha kanat almayacağız anlamı çıkmasın. Demek istediğim forma giydikçe et mi balık mı onu anlayacağız. Şuan yargılamak için erken.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Sefa Kara

Biz istiyoruz aldığımız her oyuncu 11 de olsun yedek de bekleyen olsun hepsi çok kaliteli adamlardan oluşmalı. Uç örnek olacak ama 11 de Messi varsa yedekte de Messi olsun istiyoruz.

Can daha 22 yaşında muhakkak bir şeyleri eksik. Hoca forma vermiyor aynı durum 10 küsür milyon para verdiğimiz Muci içinde geçerliydi oda yavaş yavaş forma giymeye başladı. Önümüzde oynayacağımız onlarca maç var, ziraat kupası var, Can'a da ihtiyac duyacağımız anlar olacak. Daha full 90 dk sahada izlemediğimiz genç çocuk için ahkam kesmek fazla acımasızca oluyor. Bu dediklerimden de Can super bir oyuncu olacak bir daha kanat almayacağız anlamı çıkmasın. Demek istediğim forma giydikçe et mi balık mı onu anlayacağız. Şuan yargılamak için erken.

rafa silva,immobile,paulista gibi yildizlari bedavaya alip kadroya bile giremeyen adama 2.75 bonservis vermek normal ise ben abartiyorum ozur diliyorum.

Çevrimdışı Talisca1903

insanların asıl yanıldığı nokta şu can keleşi eleştrmek için erken neden çünkü daha oynamadı
benim eleştirdiğim bu senek oynamadığı için değil ki geçen seneki oynadığyla bize gelmesi.Geçen sene  oynadığı ışık vermedi ki bu yüzden bu bonservis göze batıyor

Çevrimdışı Zafer55

rafa silva,immobile,paulista gibi yildizlari bedavaya alip kadroya bile giremeyen adama 2.75 bonservis vermek normal ise ben abartiyorum ozur diliyorum.
Belki abartıyor , belki az bile söylüyorsun ama buna karar vermek için henüz erken.
Kadroya giremiyor denilen  adam ilk iki  gs ve ss maçlarında kadroda yok. Sonraki  4 maçta kadroda. Oyuna girmemiş olması Can'ın eksikliği olabileceği gibi ;  hocanın rashica memnuniyeti veya diğer bölgelerde oyuncu değişikliğine daha çok ihtiyaç duyması da olabilir.
Daha sezonun çok başındayız herhangi bir oyuncu için net bir kanıya  varmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.
Rafa ya İmmobileye bonservis ödemedik ama alacakları yıllık ücret Canın alacağının 10 katı.
2,75 çok büyük bir para değil günün şartlarında ama adamı henüz sahada göremediğimiz için fazla görünüyor. Aynı eleştiri Emirhanın bonservisi içinde oluyordu ama biraz süre alınca, unutuldu 3,3 milyon. Can içinde aynısı olur inşallah

Çevrimiçi Necmi

insanların asıl yanıldığı nokta şu can keleşi eleştrmek için erken neden çünkü daha oynamadı
benim eleştirdiğim bu senek oynamadığı için değil ki geçen seneki oynadığyla bize gelmesi.Geçen sene  oynadığı ışık vermedi ki bu yüzden bu bonservis göze batıyor
bak dostum geçen seneye görede eleştirilmez doğrusu çıkar sahaya ne olduğunu görür ona göre konuşuruz tümerde alındığında yerden yere vuruluyordu atibada öyle gerçekten geçen seneki oyunu ölçü olamaz bunu en iyi senin bilmen lazım gedson buna bir örnekti iyi bir oyuncuda çevresi iyi değilse birşey yapamaz can iyi demiyorum iyi takımda görelim peşin hüküm vermeyelim diyorum biz böyle o kadar çok oyuncu harcadıkki olcay yuhalandığında tribündeydim 15 20 tane 18 yaşından küçük ergendi yuhalayan öyle başladı sonra herkes üstüne gitti olcay gibi bir oyuncuyu kaybettik
Bırakalım artık bu kafayı şu takımın eleştirilecek neyi var neden dönen tekerleğe çomak sokuyoruz eskiden renkli takım yapardı beşiktaş iyiyse ortaya laflar atar beşiktaş taraftarını gaza getirirlerdi şimdi içimizde yapanlar peydahladı işin esas ilginç tarafı ne biliyormusun bu forumda bu laflar hep beşiktaşlı olduklarına inanmadığım insanlar tarafından tetikleniyor beni hiç yanıltmıyorlar iyi takip et ilk taşı kimin attığına şimdiden yarın olası kötü sonuçta yönetime saldırıp beşiktaşı kaosa itmeye zemin hazırlıyorlar senin gibi biri bunları yememeli
Herkes eksikleri doğru görmedikleri adımları biliyor ama cadı kazanını kaynatmanın manası ne ha ciddi yönetimsel hatalar olur o zaman susan bizden değildir eleştirinin yeri zamanı olur eski yönetimin safralarını atmak için çok büyük rakam harcandı bunları konuşmayıp genç bir çocuğun bonservisinimi dert edeceğiz sadece amarty e şu çocuğa verilenden daha fazla verildi gitsin diye ve sözleşmesi olan hiç bir oyuncu bedava gitmedi transfere harcadığımızdan fazla harcamışızdır ve dahada enkaz kalkmadı 26 oyuncu göndermek nedir ya yerine 8 oyuncu aldık ve 4 yıldır kimse bu adamlara tek laf etmedi borcu üçe dörde katladılar yine tek laf edilmedi takım çökünce anca ayaklandılar şimdi ne olduda bu yönetime sallanıyor canı almışlar tamam bekleyip görelim neden almışlar benim esas kafamı kurcalayan ndour neden alındı işin parasında değilim maliyeti yok ama bir kontenjan yedi belki o kontenjanı çok arayacağız vardır hocanın bir bildiği ne diyeyim şimdi durduk yere insanları neden yıpratalım

Çevrimiçi Necmi

Belki abartıyor , belki az bile söylüyorsun ama buna karar vermek için henüz erken.
Kadroya giremiyor denilen  adam ilk iki  gs ve ss maçlarında kadroda yok. Sonraki  4 maçta kadroda. Oyuna girmemiş olması Can'ın eksikliği olabileceği gibi ;  hocanın rashica memnuniyeti veya diğer bölgelerde oyuncu değişikliğine daha çok ihtiyaç duyması da olabilir.
Daha sezonun çok başındayız herhangi bir oyuncu için net bir kanıya  varmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.
Rafa ya İmmobileye bonservis ödemedik ama alacakları yıllık ücret Canın alacağının 10 katı.
2,75 çok büyük bir para değil günün şartlarında ama adamı henüz sahada göremediğimiz için fazla görünüyor. Aynı eleştiri Emirhanın bonservisi içinde oluyordu ama biraz süre alınca, unutuldu 3,3 milyon. Can içinde aynısı olur inşallah
kalemine sağlık

Çevrimiçi gokhans

Anç ve şenol’un kadro mühendisliği sayesinde pas yapamayan, atak organizasyonu olmayan bir takımın orta sahasında oyun kurulumu, hücum organizasyonu ve tiki taka bekledik gedson’dan. Necmi çok güzel bir şey söyledi.. geçen seneki şartlara göre yorumlamak haksızlık olur diye, ve müthiş haklı bu konuda necmi.  geçen seneki oyuna-hocaya-futbola göre yetersiz dedim, dedik, bek için özellikle kanat bek için tüm meziyetlere sahip olduğuna hem fikirimki, futbol bilgisine güvendiğim ali ece’de aynı görüşte yorumlar yaptı ki hala dünyanın sayılı beklerinden biri olabileceğini düşünüyorum bu konu dışı kalsın ama doğru hoca, doğru kadro mühendisliği, doğru transferler ile çevresinde oyun kurma ve pas yapan bir kaç oyuncu ile prime mod açtı. Hoca onu öyle mükemmel kullanıyorki büyük bir gurur ve heyecan ile haksızmışım diyebiliyorum. Beni gedson bu performansıyla haksız çıkarmasını asla yadırgamam aksine şeref duyarım, beşiktaş’a faydası olan herkesi başımın üstünde gururla taşırım. rafadan sonrada ilk gedsonu yazarım kadroya ve ortaya yazarım, ama bu futbolu bilmediğim anlamına gelmez hatalıymışım anlamına gelir. yıllarca beşiktaş altyapısında oynadım, amatörde farklı kulüplerde kanat ilerleyen yıllarda bek olarak top koşturdum çok olmasada, az çok anladığımı düşünüyorum futboldan. Keşke her insan hatalı olduğunu, hata yaptığını söyleyebilse.. Yönetim istifası istemek yerine VI kovulup şenol gelmesine tav olmam ve desteklemem hataydı diyebilmeli bir insan, şenol’un yanlış transfer onayları, yanlış oyun, yanlış kadro seçimini körü körüne savunmam hataydı diyebilmeli bence. Büyük takım 3’lü oynamaz demem hataymış, gio maçın büyük kısmında takımı 3’lü oynatıyor hemde canavar gibi ben hatalıymışım diyebilmeli, colley kusursuz oynuyor, necip kusursuz oynuyor bu adamlar yeter dememeliydim diyebilmeli, çünkü gio kanat ve beklerden önce top yapan bir sol stoper istedi, benim ve burdaki bir çok kişinin düşündüğü gibi, demek ki azda olsa futboldan anlıyoruz biraz. Cenk’i geçen sezon eleştirmekten kaçınmam hataydı diyebilir insanlar mesela, onu yada abou’yu yürüyen ve gözükmeyenleri eleştirmek yerine gol+asist yapsa bile rashica eleştirdim, kişisel bir nefretim var rashica’ya hatalıyım demeli mesela.. Mevzu bahis Beşiktaş, Bu sevdada gurur olmaz.. Kartlarınızı açık oynayın arkadaşlar… Bu arada can için daha erken, peşin hükümlü olmamalıyız..
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2024, 22:41:54 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

rafa silva,immobile,paulista gibi yildizlari bedavaya alip kadroya bile giremeyen adama 2.75 bonservis vermek normal ise ben abartiyorum ozur
bedava dediği rafanın yıllık maliyeti 15 m diye fısıltılar geliyor biliyormusun doğru olma ihtimalide yüksrk çünkü arapların yolu kesilerek getirildi herkese onar maaş saçan gs pahalı olduğu için geri çekildi cironun net maaşı 6 diye duydum ama resmi bir bilgi yok bonservisde ödendi diye biliyorum o yüzden bedava geldiler falan diye düşünme imza paraları o paranın kaç katıdır kasımpaşanın bek için istediği bonservis 7 m du dünya futbolunda artık küçük rakam kalmadı kimlere ne bonservisler verildiğini hiçmi takip etmiyorsun gurbetçi alırdık deniyorda biraz ele avuca gelecekmiş gibi bir gurbetçiye ne istiyorlar bak
Muçiye 10 verdik srnin demene göre rafa bedava o zaman hoca rafa kesip muçi oynatsın
Can sadece süperkupa ve samsun maçında kadroda değildi diğer maçlarda kadrodaydı ve her oyuncu as kadroya alınmaz bazı oyuncular kulübeye bazılarıda antrenman sahasına alınır 2.75 neki kulübede 10 15 m bonservis ödediğin oyuncularında oturmasına alış lafla büyük olunmuyor bazen hiç işine yaramayan bir oyuncuyu gider bir kulüpden alırsın büyük olmanın bazı yazılmamış kuralları vardır mesela ts den kadroya sokmadığımız bir oyuncuya bonservis vermemiz gibi ve aklı başında her beşiktaşlı o oyuncuyu neden aldığımızı biliyor ve sesini çıkartmıyor aldığımızdan oyuncunun bile haberi yoktu
Büyük bir kulübü tutuyorsan büyük takım taraftarı olmak zorundasın

Etiketler: