Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 479908 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi ulumemo

UEFA Avrupa Ligi yeni formatını simüle ettim. 23 yılın ortalaması şu şekilde:
24. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması: 8,6
16. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması: 12,2
8. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması:16,4
Hangi programla yaptın?

Çevrimdışı 38life

Hangi programla yaptın?

Football Manager ile yaptım. Python ile bir script yazarak da yapabilirsin böyle bir simülasyon fakat o zaman güç dengesi çeşitliliği eksik olur. O yüzden Football Manager ile simüle etmek daha isabetli sonuç verir diye düşündüm. Zaten Twitter'da paylaşılan puanlar buna yakındı benim gördüklerim. İlk 24 için 8 puan, ilk 8 için 15-16 puan konuşuluyor genelde. Ama kendim de bir test edeyim dedim.

Fakat şöyle bir detayı belirtmek isterim. Gerçek hayatta salt matematik dışında da dinamikler var. Mesela bazı takımların yerini garantileyip rotasyon yapması gibi. Bu yüzden bu tür simülasyonların sonuçları kesin çıkacak diye bir şey yok.

3 galibiyet bizi ilk 24'e sokar. Ya da 2 galibiyet 3 beraberlik.
İlk 8 için ise 5 galibiyet, 1 beraberlik yeterli olabilir. Ya da 4 galibiyet 4 beraberlik.

İlk 8 biraz zor görünüyor. Bizim için ideal hedef ilk 16'ya girmek bence. Çünkü 9-16 arasındaki takımlar seri başı olacak. Bu yüzden 16. sıranın ortalamasını da baktım. Ortalama 12.2 puan.
4 galibiyet 1 beraberlik bizi her türlü tatmin eder ve seri başı oluruz.

Çevrimiçi Necmi

UEFA Avrupa Ligi yeni formatını simüle ettim. 23 yılın ortalaması şu şekilde:
24. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması: 8,6
16. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması: 12,2
8. sırada bitiren takımların puanlarının ortalaması:16,4
onu uefada simüle etmiş 24 içinde kalma puanı asgari 7,5 dediler bilgisayar böyle bulmuş tabi sonuçlar değişkenlik gösterir ama görünen şey 8 maçtan en az üçünü kazanmak 5 galibiyet yazdırırsak büyük ihtimal ilk sekizde oluruz zaten hedefte bu olmalı

Çevrimiçi Necmi

Football Manager ile yaptım. Python ile bir script yazarak da yapabilirsin böyle bir simülasyon fakat o zaman güç dengesi çeşitliliği eksik olur. O yüzden Football Manager ile simüle etmek daha isabetli sonuç verir diye düşündüm. Zaten Twitter'da paylaşılan puanlar buna yakındı benim gördüklerim. İlk 24 için 8 puan, ilk 8 için 15-16 puan konuşuluyor genelde. Ama kendim de bir test edeyim dedim.

Fakat şöyle bir detayı belirtmek isterim. Gerçek hayatta salt matematik dışında da dinamikler var. Mesela bazı takımların yerini garantileyip rotasyon yapması gibi. Bu yüzden bu tür simülasyonların sonuçları kesin çıkacak diye bir şey yok.

3 galibiyet bizi ilk 24'e sokar. Ya da 2 galibiyet 3 beraberlik.
İlk 8 için ise 5 galibiyet, 1 beraberlik yeterli olabilir. Ya da 4 galibiyet 4 beraberlik.

İlk 8 biraz zor görünüyor. Bizim için ideal hedef ilk 16'ya girmek bence. Çünkü 9-16 arasındaki takımlar seri başı olacak. Bu yüzden 16. sıranın ortalamasını da baktım. Ortalama 12.2 puan.
4 galibiyet 1 beraberlik bizi her türlü tatmin eder ve seri başı oluruz.
bence ilk 8 zor değil

Çevrimdışı MUSTAFA_

bence ilk 8 zor değil
Evindeki maçları kazan deplasmandaki maçlardan 1 galibiyet veya 3 beraberlik çıkar. Gruptan rahat rahat çık. Normalde basit formül bu. Onun için ilk 3 maçta alacağımız ekstra puanlar bizim için önemli olacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Şu şeref yoksunu israil takımına içeride kura çekmemiz çok kötü oldu. Rusları men eden uefa israil takımlarını men etmiyor. Adaletini sevdiğimin Batısı... Bu çakallar göz korkusu deyip buraya gelmek istemeyecekler 5 deplasman oynamak zorunda kalacağız büyük ihtimalle adalet olsa gelmiyorlarsa hükmen yenik sayılmaları gerekir.
Hüseyin Başkan bu konuya eğildi öyle kolay olmayacak bu sefer gözü yemiyorsa gelmeyi hükmen yenik sayılırlar. Katil sürüsüne imtiyaz verilmeyecek artık

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Açıkçası ben bu maçın burada oynanmasjnj hiç istemiyorum. Çok kolayca provoke edilip farklı noktalara gidecek bir olay. Bence bize ciddi zarar verir. En fazla kendi sahamızda olacaksa da seyircisiz olmalı.

Çevrimdışı murat

Svensson iyiydi, paulista vasat'in bir tik ustu.
binlerce insanı katledeceksin ve ödül olarak maçlarını deplasmanda değilde tarafsız oynayacaksın.kesinlikle tarafsız saha kabul edilemez.aslında olması gereken  kupadan men edilmeleri.

Çevrimdışı Ravenman

Galatasarayın bi süperlig fikstürüne bakın.

Her Avrupa deplasmanından önce ve sonra evde oynuyor. Biz tam tersi her deplasman sonra yine deplasman yapacağız.

Büyükekşi gitti bir başka ekṣi geldi.

Çevrimdışı Sefa Kara

Galatasarayın bi süperlig fikstürüne bakın.

Her Avrupa deplasmanından önce ve sonra evde oynuyor. Biz tam tersi her deplasman sonra yine deplasman yapacağız.

Büyükekşi gitti bir başka ekṣi geldi.

ayarlayip fiksturu oyle gitti.

Çevrimdışı murat baltacı

Fenerli Bülent işimizi zora soktu bugün on kişi topun arkasında topun olduğu yere baskı yaptırdı böyle maçlarda şut ve savunma arkasına koşu denemek lazım bugün ikisinide yapamadık rafanin gedsonun ortadan gitmelerine izin vermeyecekleri belliydi neyse penaltı işimizi gördü ama kapanan takımları açmak için farklı planlar farklı oyunlar denemek lazım ikinci yarı bu tür maçlar deplasmanda eksi derecelerde bozuk zeminde oynanacak.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Felix'i beğendim. Tabi Sivasspor gibi tamamen bekleyen bir rakibe karşı değerlendirmek zor ama iyi gözüktü.

Çevrimiçi Necmi

Fenerli Bülent işimizi zora soktu bugün on kişi topun arkasında topun olduğu yere baskı yaptırdı böyle maçlarda şut ve savunma arkasına koşu denemek lazım bugün ikisinide yapamadık rafanin gedsonun ortadan gitmelerine izin vermeyecekleri belliydi neyse penaltı işimizi gördü ama kapanan takımları açmak için farklı planlar farklı oyunlar denemek lazım ikinci yarı bu tür maçlar deplasmanda eksi derecelerde bozuk zeminde oynanacak.
röportajında bile ağzından çıkan tek şey savunma yapmaktı iyi yapmışlar savunmayı ama gol atamamışlar ulan nasıl atacaksın on kişiyle savunma yaparken iki stoperimiz rakip yarı sahasının ortasında savunma yaptı

Çevrimiçi Necmi

Bu takımlar samsun antalya sivas dirençli takımlar sezon başında oynamamız iyi oldu üç günde bir maç yaparken oynasaydık çok zor geçerdi

Çevrimdışı murat baltacı

Bu takımlar samsun antalya sivas dirençli takımlar sezon başında oynamamız iyi oldu üç günde bir maç yaparken oynasaydık çok zor geçerdi
İnşallah aynı direnci fener gs maçlarındada gösterirler nasıl oluyorsa o maçlarda ya hocaları birşey deniyor ya oyuncular bireysel hata yapıyor yada hakem birşeyler uyduruyor bu saydığın takımlar gibi üç beş takım daha olsa bizim işimize gelir zaten mücadele ederek hakkımızla kazanıyoruz ama fenerin gs nin puan kaybetmesi için kuşun taşa çarpması falan gerekiyor bunların yüz puan barajına çıkmaları sadece hakemlik değil diğer takımlar çok zayıf ligin olmayan kaliteside yerlerde muhtemelen şampiyonu kendi aramızdaki maçlar belirleyecek. Geçen sezon fener saçma sapan puan kaybı yapmasa tokide şampiyonluk kutlardı bu senede benzer kayıpları yapacaklar muhtemelen biz işi sıkı tutup Kadıköy'de bitirebiliriz bitime beş maç kala 34. Hafta gidiyoruz Kadıköy'e beraberlik yada bir Kadıköy hatırası daha olursa süper olur bir kaç sene kendilerini doğrultmazlar Fikret orman zamanı yapılan hatalar yapılmaz güç zehirlenmesi yaşamazsak işi şova dökmek yerine doğru oyuncularla yapılanmaya devam edersek hem Avrupa'da başarı gelir hemde üç beş sene renklilerin esamesi okunmaz.

Üstelik 34. Haftadan sonra fenerin Başakşehir ve Eyüp maçıda var sezon başında gs nin dengesini bozdugumuz gibi onlarıda bozarsak ikincilikten bile olurlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

İnşallah aynı direnci fener gs maçlarındada gösterirler nasıl oluyorsa o maçlarda ya hocaları birşey deniyor ya oyuncular bireysel hata yapıyor yada hakem birşeyler uyduruyor bu saydığın takımlar gibi üç beş takım daha olsa bizim işimize gelir zaten mücadele ederek hakkımızla kazanıyoruz ama fenerin gs nin puan kaybetmesi için kuşun taşa çarpması falan gerekiyor bunların yüz puan barajına çıkmaları sadece hakemlik değil diğer takımlar çok zayıf ligin olmayan kaliteside yerlerde muhtemelen şampiyonu kendi aramızdaki maçlar belirleyecek. Geçen sezon fener saçma sapan puan kaybı yapmasa tokide şampiyonluk kutlardı bu senede benzer kayıpları yapacaklar muhtemelen biz işi sıkı tutup Kadıköy'de bitirebiliriz bitime beş maç kala 34. Hafta gidiyoruz Kadıköy'e beraberlik yada bir Kadıköy hatırası daha olursa süper olur bir kaç sene kendilerini doğrultmazlar Fikret orman zamanı yapılan hatalar yapılmaz güç zehirlenmesi yaşamazsak işi şova dökmek yerine doğru oyuncularla yapılanmaya devam edersek hem Avrupa'da başarı gelir hemde üç beş sene renklilerin esamesi okunmaz.

Üstelik 34. Haftadan sonra fenerin Başakşehir ve Eyüp maçıda var sezon başında gs nin dengesini bozdugumuz gibi onlarıda bozarsak ikincilikten bile olurlar.
orasını bilemem direnç gösterirlermi göstermezlermi
ben bizim maçlara bakıyorum sonuçta iyi zamanda oynadık ts deplasmanıda iyi zamana denk geldi

Çevrimdışı Koa_lAA

https://x.com/EKGedik/status/1830370056615682221?t=f3U3lmx2lsTieVIySkJvgg&s=19

Bana göre şu pozisyon bile mustari nin degerini anlatiyor.. burda kazma bir 6 olsa topu ya sağ stopere ya da sol beke atar onlarda baskı olduğu ve pas opsiyonu olmadığı için şişirip rakibe atardı topu...
Sonu gol olmadı ama güzel hücum.. saol mustari

Çevrimiçi kartalizma190399

https://twitter.com/EKGedik/status/1830370056615682221?t=f3U3lmx2lsTieVIySkJvgg&s=19

Bana göre şu pozisyon bile mustari nin degerini anlatiyor.. burda kazma bir 6 olsa topu ya sağ stopere ya da sol beke atar onlarda baskı olduğu ve pas opsiyonu olmadığı için şişirip rakibe atardı topu...

Iste bunu anlatmaya calisiyoruz insanlara derin oyun kurucu 6 derken, ama insanlar futbolu takip etmeyince bilmeyince 6 numara sadece kosar basar top kapar faul yapar rakibi durdurur kafasinda olunca laf anlatamiyorsun. Besiktas taraftari genel anlamda gercekten futbol bilgisi konusunda sikintili. Daha 1 ay evvel Gedson icin cop, Torreira kadar ofansif katki yapmiyor dendi yahu (gecen sene'ye bakarak).

Çevrimiçi gokhans

Gio dünkü maçda 3-6-1 formasyonuyla oynadı. Maç içinde svenson-pau-felix 3lü hattı bozmadı. Hücumlarda bu 3lüden biri hücuma çıkarak 2 kişiyi arkada bıraktık. Masuaku ve rashica tüm maç kanat bek olarak oynadılar. Rakip hücumlarda 5'li hatta dönüp karşıladık rakibi. rafa'da muci'de iç'deydi farkındaysanız. Biri sol iç diğeri sağ iç konumlandı, ortada gedson. Muhtemelen joao mario'yu bu taktikte sol içde oynatmak için düşünüyoruz. Yani hücumda masuaku-joao mario-gedson-rafa-rashica hattı oluşturacak orta sahayı yani anladığım kadarıyla düşünülen bu. 3lü stoper hattıyla orta saha hattının arasında geçiş için musrati olacak zaten hep stoperlerle orta saha arasına konumlandı maçdada. Joa mario tercihi bu yüzden yani kanat transferi olarak gelmeyecek. Şu formasyonda rosier inanılmaz olurdu yada spinazzola,tripper,a.telles gibi adamlar kanat bekinin harbi hakkını verir, bu yüzden tripper ve telles haberleri dolanıo ortalıkda. Görselleride altta paylaşıyorum;  , , ,
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2024, 19:35:10 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Ravenman

https://twitter.com/EKGedik/status/1830370056615682221?t=f3U3lmx2lsTieVIySkJvgg&s=19

Bi düşüne biliyormusun, Mert'te olan bir top 3 saniyede Musrati'nin bir hareketiyle taaa karşı taraftaki rakip kalesine tehlikeli pozisyona dönüşüyor.

Klas bir ortasaha lakin özgüveni sıfır.

Çevrimdışı celiker1

Paulista'nın yanına Felix'te gelince akşam ne kadar güvenli maç izledim.Gol yemeyeceğimize hep emindim.Bu saatten sonra eviimizde üzerimize gelmeye çalışana ilk yarıdan 2 gol atıp bayıltırız.Sonrasında 4-5-6-7 artık kaç yiyeceklerine kendileri karar verir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Paulista'nın yanına Felix'te gelince akşam ne kadar güvenli maç izledim.Gol yemeyeceğimize hep emindim.Bu saatten sonra eviimizde üzerimize gelmeye çalışana ilk yarıdan 2 gol atıp bayıltırız.Sonrasında 4-5-6-7 artık kaç yiyeceklerine kendileri karar verir.
savunma çok iyiydi daha alışmadıda paolista deli gibi bir sağı bir solu kapatmaya uğraşıyordu şimdi rahatladı

Çevrimdışı abdusta

Semih kasık gerilmesi tanısıyla sakat gözüküyor transfermarkta,bu konuda haber çıktımı?

saygılar

Çevrimdışı CemMert

Semih kasık gerilmesi tanısıyla sakat gözüküyor transfermarkta,bu konuda haber çıktımı?

saygılar

Dün sakat olduğu için antremana çıkmamış sanırım

Etiketler: